Okategoriserade

You go Gustav!

Jag kan inte minnas sist som jag läste en blogg som fick mig att le. Fnissa högt till och med. Jag fick ett mejl från Louisa om att vi har en ny bloggare på sidan så jag tog mig lite tid att se vem han är. Alltid kul med killar då de är så få. Han är superkul den här killen. Verkligen knasig och kul. Han pratar om sin tå och att han ska äta bläckfisk varje dag i två veckor och det är underhållande. Bara en sån sak! Spana in vår nya stjärna Gustav här!

You Might Also Like

 • Annika
  16 september, 2013 at 15:04

  Söt kille!

 • B
  16 september, 2013 at 15:50

  Sjukt kul blogg! Sjukt kul kille! Fan grabben har talang! 😀

 • Enea
  16 september, 2013 at 15:56

  Njaaa, lite överreklamerad 🙂 annars bra på att skriva.

 • Kjelles Näsa
  16 september, 2013 at 16:01

  Tjena tjäna nu riktar jag mig till söta CARRIE. Jag menade angående Katrins medelmåttiga utseende, att hon är långt ifrån en Hollywood glamorös (hur fan det jävla ordet stavas 😛 ) brud, för mig är hon en mer en svennebananbrud. Men visst är hon fin att kika på också för fan! Hade dock nog fan en gammal crusch (hur fan det jävla ordet stavas 😛 ) på Demi på det glada jävla spralliga 80.talet, fy fan va fin hon var i St Elmos fire, då var hon typ den snyggaste bruden jag sett för fan!

 • Carrie
  16 september, 2013 at 16:26

  Ha ha ha..jag förstår 🙂 Tyckte också Demi var het i St Elmos.. Nu tycker jag att hennes plastikhets mest osar desperation. Jag gillar naturligt. Men det är bara min åsikt. Har full förståelse att du och miljoner andra män och kvinnor älskar henne och hennes look. Själv har jag haft en rejäl crush på dig Kjelle 😉

 • Kjelles Näsa
  16 september, 2013 at 16:30

  Carrie , man tackar och bockar !! 🙂

 • Chocochock
  16 september, 2013 at 16:38

  Sugen på något italienskt?
  (Innehåller spår av nötter)

  http://chocochock.se

 • Carrie
  16 september, 2013 at 16:44

  (men fina pattar har hon fortfarande)

 • Kjelles Näsa
  16 september, 2013 at 16:47

  Fan vilken nice blogg !! Bra jobbat chocochock !

 • Smulungen
  16 september, 2013 at 20:48

  Finns roligare bloggar.. Din t ex

 • Klubbmedlem
  22 september, 2013 at 05:38

  Visst, haha! Gustav är kul i ca 1,5 inlägg, Gustav är också omogen och en mobbare och upprorsmakare. Lägerbildning på klubben är sådär kul. ”Skillnad på tjockis och tjockis”? Hur vet man att en främling inte kämpar för att gå ned i vikt? Tycker inte hans blogg hör hemma på klubben full av tjockisar som försöker bli hälsosamma och normalviktiga. Inte OK att mötas av den mobbning och det förakt de mött i världen utanför cyberspace och hoppas slippa på en plattform för folk i samma situation.

 • Johanna
  22 september, 2013 at 12:34

  Haha! Måste absolut börja följa hans blogg, tack för tipset!