Okategoriserade

Wow vilket mejl!

Hej Katrin!

Jag vill bara säga TACK! Tack för att du är en så fantastisk, rolig och inspirerande människa!

Jag har följt dig länge, men aldrig känt behovet för att käka LCHF. Jag har då alltid varit smal (och kommer väl alltid vara det) tänkte jag!  Dock…. ”Helt plötsligt” efter ett halvår med äta allt jag känner för, hela tiden, visade vågen 70KG. SJUTTIO KILOGRAM! Det var 8 kg mer än jag brukade väga!

180cm och stabil på 62kg så länge jag kan minnas…. fram till julen 2013! Jag fick en chock, kände mig sämst, äcklig, ful, fet, VIDRIG OCH MISSLYCKAD. Fy fan för att vara fet. Jag vill inte gå ut, ville inte festa med mina kompisar, ville ingenting. Bara tycka synd om mig själv och inte fatta hur jag kunde bli en så misslyckad människa.

Tur för mig så fick du din son Rambo i december, och direkt började du prata om LCHF igen.. Kanske jag skulle prova?

8 januari bestämde jag mig, JAG HAKAR PÅ! Från att äta socker varje dag, älska pasta, älska allt som innehåller mjöl och socker slutade jag helt. Det var fruktansvärt! Fy fan vad jobbigt det var. Jag.ville.ha.socker.varje.dag! Men istället för att käka skit och kolhydrater tränade jag. Jag sprang 3 skitjobbiga kilometer även fast det var ett helvete och lyfte vikter på gymmet även fast jag kände mig som en tönt. Jag satte ett streck i kalendern för varje dag jag höll mig undan socker, och en stjärna för varje dag med träning. Tre veckor senare sprang jag en mil, i slutet av februari TVÅ, 20 jävla kilometer. Jag grät när jag kom hem, AV LYCKA!

Jag förstår inte hur någon människa kan leva med att vara tjock! Hur man kan leva med att känna sig så ful (att vara fet är verkligen inte snyggt) och misslyckad (jepp, man är det om man inte kan kontrollera vad man stoppar i sig). Jag väger nu 60kg igen och är lyckligare än aldrig förr! Jag älskar att träna, jag älskar min nya kropp. Jag älskar att gå ut, umgås och jag är GLAD! Självförtroendet är äntligen där det skall vara igen, PÅ TOPP!  Jag kan verkligen inte förstå hur någon kan kasta bort sitt liv med att vara missnöjd med sig själv och jag är så himla glad jag tog tag i det.

SÅ TACK igen Katrin! Du har gjort mig till en lycklig människa! Jag mår inte dåligt över mig själv längre, jag är glad och känner mig LYCKAD. Jag har lyckats! Jag kan inte lova att jag aldrig kommer käka socker igen, men jag har absolut inget behov av att käka godis mer OCH jag kommer aldrig hamna bland tjock-träsket igen. Sockersuget har försvunnit! Pasta är tråkigt och mjöl behövs inte i matlagning. Jag är så glad och tacksam. Du är bäst!

Hälsningar från en 21år gammal SMAL och SNYGG tjej!

(om du skulle posta detta någonstans, snälla skriv inte ut min mejl, vill inte att andra ska veta hur jäkla misslyckad jag har varit 😉  )

You Might Also Like

 • Eh
  27 mars, 2014 at 12:32

  För det första: hur kan någon som är 180 lång och väger 70 kg anses vara fet? Då har man nog lite skev självbild! Plus att detta låter som något som du själv har knåpat ihop… Hursomhelst, även om det är äkta så sprider du ett ohälsosamt förhållande till mat och vikt genom att lägga ut sådant här!

 • Jojo
  27 mars, 2014 at 12:37

  Men allvarligt talat. Vad är det här för mail att publicera? 180 cm lång och väger 70 kilo. Är DET att vara FET och MISSLYCKAD?! Ta lite ansvar Katrin! Du är en förebild. Tjejen ser förmodligen ut som en sticka nu och det är du stolt över?! Och nej, jag är varken fet, avundsjuk, ful eller misslyckad men nånstans går väl ändå gränsen?? Vilket ideal….

 • anna
  27 mars, 2014 at 12:42

  Kul att höra att om jag går ner 8 kg så blir jag SNYGG per automatik. Vilket jävla trams!

 • Lea
  27 mars, 2014 at 12:49

  Jag tror Katrin skrivit det där själv. Vilken misslyckad skribent hur som helst. Misslyckad och äcklig men inte på grund av sin vikt som ligger i underkant även vid viktuppgången. Misslyckad och äcklig på grund av sin människosyn. Trist att du har en sådan taskig självkänsla vännen (skribenten) att du behöver skriva ett mail om din destruktiva syn på dig själv och andra. Bara att beklaga. Tycker synd om den personen om denne nu ens existerar. Troligtvis är det Katrin som skrivit det för att provocera. Suck.

 • Josefina
  27 mars, 2014 at 12:52

  Det värmer nog Steve Jobs hjärta 😉

 • Eh
  27 mars, 2014 at 12:53

  Hear hear! Helt sjukt!

 • Helena
  27 mars, 2014 at 12:55

  Vilken extremt dum människa som skrivit!
  Kan inte ha mycket innanför pannbenet!
  Usch för sådana trångsynta jävlar!
  Vem är hon som inte ens vågar stå för vem hon är !
  Nä mer hull åt folket

 • Kicki
  27 mars, 2014 at 13:07

  Men herregud vilket uppenbart påhittat mail som KZ naturligtvis suttit på kammaren och själv tåtat ihop. Hahaha, jag tror jag skrattar ihjäl mig, vem försöker du lura KZ? Du KZ måste verkligen vara korkad ifall du tror att det finns en enda människa som tror att mailet är skickat på riktigt av en verklig person.

 • patricia
  27 mars, 2014 at 13:18

  Men alltså jag väljer att tro att det är du Katrin som skrivit ihop det här sjuka mailet själv för att ha nåt att göra när du ligger hemma och mår dåligt. För att provocera såklart och det lyckas du verkligen med. Kan liksom inte tänka mig att någon som är 180 lång känner sig fet vid 70 kg, om det är så så ber jag dig att söka hjälp för då har du väldigt låga tankar om dig själv.

 • Stina
  27 mars, 2014 at 13:23

  Jag är också 180 cm lång. Nu är ju i o f alla olika i kroppen, men till min längd var 60 kg i minsta laget även om jag vägde det i 20-årsåldern och samtidigt åt som en häst + tränade aldrig. När jag närmade mig 30 och hade gått upp till 70 kg så började folk säga att det klädde mig. Jaja, brevskrivaren får väga vad hon vill men jag hoppas bara att hon inte tar med sig genom livet att hon måste väga 60 för att inte vara misslyckad. Sätt upp några andra kriterier, högskoleexamen, över 35 000 brutto i lön, man och barn – vad som helst.

 • Michel
  27 mars, 2014 at 13:42

  Låter inte kul o va en telefonstolpe på 180 cm o mager som en sticka…en bekant til, mig är 178 väger 66 kilo o är jävligt smal…låter lite sjukt el så är du helt fel dimensionerad vad vet jag…

 • Mimmi
  27 mars, 2014 at 13:47

  Hej!
  Om man är 180cm lång och väger 60kg har man ett BMI på 18,5. BMI på under 19 räknas som undervikt. Tycker att det är osmakligt att publicera detta mail som något att vara stolt över att ha inspirerat till. Men som många redan har konstaterat så är det antagligen påhittat av Katrin själv. Trist i vilket fall! Dessutom har jag väldigt svårt att tro att man kan gå ner till ett BMI på 18,5 med LCHF eftersom det ska vara ”viktnormaliserande” = om man är underviktig går man upp till en normalvikt. Summa summarum= bullshitmail….

 • pirjo
  27 mars, 2014 at 13:47

  5 timmar sedan
  Ikväll blir det spelning i Riga vid kungens och drottningens statsbesök.
  Riga är som Umeå Europas kulturhuvudstad 2014. Ska bli väldigt kul!!

 • elin
  27 mars, 2014 at 13:53

  Jag är 1.86 cm lång. Och när jag vägde 75 kg så såg jag anorektisk ut. Nog för att jag har stor benstomme och då naturligt väger mer. Men att försöka få in att det är sunt att väga 60kg när man är 1.80…njaaa….

  Hur som så är det väl bra att personen ifråga mår bra och är nöjd med sig själv. Men om man nu är nöjd med sig själv, varför finner man då behovet av att kalla alla andra äckliga? Det är något jag aldrig förstått. När jag är missnöjd med mig själv blir jag tyvärr också mer elak på andra. Däremot den tiden jag mår bra och trivs….den tiden skiter väl jag blankaste fan i hur folk ser ut.. Jag är en större människa än så.. Större än att haspla ur mig hur äckliga människor i min omgivning är…

  Ja, jag är överviktig och NEJ jag är inte bitter. Dock har jag hittat mitt sätt att ta tag i mig själv. Men för den sakens skull så betyder inte det att jag varit äcklig eller dum innan. Det finns faktiskt andra anledningar än ”dålig karaktär” som gör att man går upp i vikt. Men har man aldrig varit med om de själv, så förstår jag att det är svårt att förstå.

 • Erik
  27 mars, 2014 at 13:56

  Alltså, tjock är väl att ta i. 70 kilo är inte speciellt mycket i min värld. Det är lika ohälsosamt att vara för smal då man snarare blir ömtålig istället. Antagligen för att god mat tillhör livet. Jag ser det inte som att livet går ut på att vara smal, utan leva gött. Hade inte människor tjänat så pengar på alla dessa dieter skulle vi knappt märkt av dem. Jag förstår inte att någon orkar lägga energi på dålig mat då livet så kort. Har försökt bjuda LCHF-människor på middag, men blä vilka äckliga förslag på mat de kommer med. Säger som jag brukar att ni med självrespekt borde bojkotta träffen (som mejlet uppenbarligen gör reklam för). Inte för att LCHF är fel i sig, utan för att Katrin marknadsför dieten som en psykopat. Gå gärna på LCHF, om ni gillar det, men välj bort en människa som försöker trycka ner andra. Det är bara elakt.

 • Jessica
  27 mars, 2014 at 13:57

  Hmm…
  Konstigt hur folk uppfattar vikter.
  Jag är knappt 1,60 och väger starka 46-48 kg ? Fick jag anorexia helt plötsligt nu?(för ingen har tidigare sagt att jag ser sjuklig smal- cheerleader kropp japp men inget benrangel här inte)? Måste missat något…

  Min fett procent ligger runt 10% .

  Nu vrider väl folk sig gul och blå efter detta uttal – nej jag bara älskar att ÄTA och jag älskar röra på mig , vardags träning , Cross fit,löpning,yoga ,simma u name it.

  Och efter 6 år med ett ex som va elit idrottare och med i vm varje år kan jag gå i god för att säga att äta stora lass med mat är nemas problemas! Så länge du rör på dig .

  Alla gör som dom vill men varför all denna hat mot katrin? Hon har en åsikt och ja delar att strong is sexy . Vilka hälso fördelar finns det inte genom att va stark än bära runt på kraftig övervikt.

  Trots min vikt är jag kärnfrisk stark och både kropp o knopp är på topp!
  Intyg från både mitt egna sunt förnuft och läkare.

  Så sluta va så fördömande och ät ngt riktigt gott och stabbigt innan du drar ut i löpar spåret och bränner av kalorier och laddar med endorfiner istället.

  Be the best version of u.

  Fortsätt skriv KZ

 • Erik
  27 mars, 2014 at 14:35

  Alltså, det är väl ingen som hatar. Alla fattar att det är Zytomierska som postat mejlet på skoj. Folk blir inte ens provocerade. Men samtidigt är det rätt oseriöst att samma människa som skojar på det här sättet också marknadsför en diet. Intrycket man får är att Zytomierska äcklas av ”tjocka” människor, vilket är sorgligt då hon driver en gigantisk blogg som många unga och lättpåverkade människor läser. Hon bedriver en aggressiv marknadsföring avsiktlig att såra människor. Vidare satsar hon allt på ett kort: LCHF. Inte konstigt att marknadsföringen blir aggressiv då hon inte har något annat att falla tillbaka på. Ett tips är att inte gå i Zytomierskas fotspår, utan bredda sig. LCHF är säkert bra för somliga, men det är inte ALLT. Utbilda er, res, laga god mat, drick, umgås, skriv, läs böcker, motionera (om ni vill), var tjocka, glada, tunna, men framför allt: var lyckliga. En människa som vigt sitt liv åt att raljerar över normalviktiga, äcklas av människor som väger strax över snittet och dessutom tjänar pengar på det är inte värd att lägga sin tid på om man vill må bra. Ett tips bara. Lycka till nu!

 • Lea
  27 mars, 2014 at 14:37

  Det folk vänder sig emot är den dåliga människosynen. Katrin kallar människor med övervikt för äckliga, bland annat då. Det är det folk stör sig på, inte själva vikten.

 • Erik
  27 mars, 2014 at 14:44

  Vad svamlar du om? Katrin säger inte strong is sexy, och förespråkar inte att man ska äta en massa och ”sen dra ut i löpspåret” Du har själv läst in en massa som hon inte har sagt!

 • Erik
  27 mars, 2014 at 14:53

  Men jämfört med telefonstolpens vikt skulle du ju väga 40 kilo isf o då är du nog lite tunn kanske va vet jag…

 • Vera
  27 mars, 2014 at 15:09

  Ojojojojojoj….BRA skrivet 🙂

 • Vera
  27 mars, 2014 at 15:11

  Precis…en del tycker tjocka är äckliga en del tycker stora näsor är äckliga en del tycker håriga mansrövar är äckliga men sånt kan man ju hålla för sig själv!

 • Carolina
  27 mars, 2014 at 16:13

  Under 18,5 ligger Bmi för underviktiga. Inte 18,5 och uppåt.

 • my
  27 mars, 2014 at 16:23

  Jag fattar inte de heller..

 • Sanne
  27 mars, 2014 at 16:24

  Jag är 165 cm och väger 49 kilo.
  Mager säger de flesta men jag är skapt såhär och tur för mig för FYFAN vad jag mår bra av att va smal! Älska smal-idealet!

 • Erik
  27 mars, 2014 at 18:00

  Intressant att någon trollar med mitt namn och skriver elaka saker under Jessicas inlägg. Schysst att likna folk vid… telefonstolpar? Av nivån att döma gissar jag att det är Zytomierska. Tolkar det bara som att hon tar åt sig av det jag skriver, vilket säger det mesta. Vidare väljer hon/hennes ”kompisar” att inte bemöta mig med argument, utan trolleri. Ett simpelt ”skoj” som ofta används då argumenten tagit slut och det snarare handlar om att vinna. Jag hade hoppats på mer, men nu känns det mest som att hon inte kan försvara sin egen marknadsföring. Och då hade jag ju… rätt. Vad tråkigt och obehagligt det känns. Antar att det kommer bli en del trollerikonster framöver, vilket känns jobbigt då de alltid sker på andras bekostnad (invandrare, fattiga, tjocka, smala…). Nu vet ni hur seriösa Zytomierska och kompani är i alla fall, alltid något 🙂

 • anonym
  27 mars, 2014 at 19:01

  Vi antecknar det… Intressant :p

 • Lina
  27 mars, 2014 at 19:10

  Men hallååååå Bengt! (Göteborgskt uttryck för hallååååå är du helt ute o cyklar typ ) det är nog ingen som trollar med ditt intetsägande namn, däremot står det förskrivet namn epost o då skiter nog de flesta o ändra på det. Så lägg ner dina konspirationsteorier hehe…

 • Janet
  27 mars, 2014 at 19:28

  Och jag är 165 och väger 70 kilo och jävlar vad jag gillar min kropp, vill absolut INTE byta med ngn smalis. Jag mår jättebra och vill verkligen INTE gå ned i vikt.

 • Erik
  27 mars, 2014 at 19:40

  Hej Lina. Antar att du är ett fan att Zytomierska då du också rockar personangrepp. Helt okej om man inte har något annat att komma med 🙂

 • !
  27 mars, 2014 at 19:56

  Tycker också det låter som något hon skrivit själv.

 • Erik
  27 mars, 2014 at 19:58

  Vidare är det lustigt att det råkade hamna två Erik-inlägg under Jessicas. Dessutom borde det stått Lea och inte Erik då hon var den som postade precis innan trollet. Ja, jag väljer att tro att det rör sig om ett troll. Lina är för övrigt ett väldigt talande namn, har lika många bokstäver som Erik men säger ändå så mycket mer. Grattis 🙂

 • !
  27 mars, 2014 at 20:02

  ”Cheerleader kropp”… Dagens/veckans/månadens töntigaste definition. Har Jessica tittat på tv och stått och tittat sig i spegeln samtidigt…uuut med brösten….uuupp med rumpan….streta lite…ha ha ha ”titta jag har CHEERLEADER KROPP”
  Ah…faktiskt nästan gulligt.

  Nä, men det är skoj att du har cheerleaderkropp Jessica. 🙂

 • elise
  27 mars, 2014 at 20:20

  Just så är det Lina

 • Sofia
  27 mars, 2014 at 20:35

  Jag är 180 cm och jag vägde 60 kg när jag var sjuk i anorexi. Det var inte ”sjukligt” smal enligt definitionen. Men jag var jävligt mager, asså inte ens Katrin kan tycka att det är något att eftersträva. Katrin får gärna mejla mig så ska jag skicka en bild på hur jag såg ut då. Fick en tbt av min syrra här om dagen. Hade inte tittat på de bilderna sedan dess och jag blev förskräckt.

 • Eh
  27 mars, 2014 at 21:22

  Jag tror Jessica mest skrev inlägget för att hon ville ha bekräftelse på att hon är sååå smal, precis som när man gick i högstadiet och sa typ: usch vad tjock jag är, jag har stl 27 i jeans 😉 Haha sött! Tvivlar på att du är särskilt ”strong” eller ”cheerleader” om du väger så pass lite.

 • Sofia
  27 mars, 2014 at 22:05

  Hahaha, ja och jag är 168cm lång väger hela 78kg!!!! Jag måste vara så otroligt fet och äcklig.. Konstigt att jag orkar leva med mig själv 😉 Jag kanske inte ens borde vistas bland folk om man får tro brevskrivaren (Katrin). Knas!!

 • Camilla
  27 mars, 2014 at 22:55

  Jag säljer reductil sibutramin 15mg. 1månad för 690kr och 3mån. kur för 1790kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till [email protected]

 • Erik
  27 mars, 2014 at 23:11

  Bra!!

 • Erik
  28 mars, 2014 at 00:27

  Haha, den här bloggen blir bara bättre och bättre. Här kommer någon som ska sälja bantningspiller vid midnatt och för väldigt mycket pengar dessutom. Varför känns det som att alla som förespråkar sådana här dieter bara gör det för sin egen skull? Tro’t eller ej, men det här är mitt första besök. Jag har bara hängt här i en dag, men suck vilken jobbig plats. Jag mår uppriktigt talat dåligt av att hänga här då bloggen fullkomligt genomsyras av förakt. Ser man det utifrån blir det rätt uppenbart vad som försiggår: en elak människa som tjänar pengar genom att förminska andra. Jag lägger ingen vikt vid LCHF, för somliga fungerar det säkert jättebra, men finns det inga roligare människor som förespråkar dieten? Att följa en människa som äcklas av människor känns inte speciellt kul. Man har bara ett liv, så varför spendera dyrbar tid på någon som häcklar folk? Sista besöket. Hädanefter kommer jag fortsätta fokusera på allt som ger mig glädje, som löpning, god mat och bra människor. Man gör ju som man vill, men jag har svårt att förstå varför man väljer att klicka in på en destruktiv plats och finansiera en person som äcklas av människor. Somliga verkar inte må bra här inne. Hade jag varit er hade jag bojkottat den här bloggen och därefter hade jag bett mina vänner att göra detsamma. Nästa gång vi ses blir det förhoppningsvis i värmen! Ta hand om er!

 • Jag
  28 mars, 2014 at 00:34

  Haha, ingen annan skriver som du. Riktigt rolig är du, eller inte!?
  Själv är jag 165 och väger omkring 90. Ja, riktig tjock och känsloätare. Har gått ner 15 kilo, men går upp och ner hela tiden. Kan tappa 2 kg en vecka och gå upp 1 kg veckan därpå. Så det tar tid för mig att bli smal, eller lagom. Omkring 70 tror jag skulle passa mig nu. Men oj vad gammal och rynkig jag kommer att bli. Att vara känsloätare som jag är mycket svårare att få bukt med än att sluta dricka eller röka. Så alla tjockisar kan inte bara banta, det funkar inte så gör alla.
  Haha, väga 60 kg och var 180 lång kan inte vara roligt. Är det din dröm?

 • Erik
  28 mars, 2014 at 00:39

  * Hade jag varit er hade jag bojkottat den här bloggen och därpå bett mina vänner göra detsamma. Nästa gång vi ses blir förhoppningsvis i värmen! Ta hand om er! <– Så ska det vara. Sista raderna blev underliga. Blir sällan bra då man är trött och skriver på en liten mobil 😉 Sov gott!

 • Erik
  28 mars, 2014 at 00:43

  * Hade jag varit er hade jag bojkottat den här bloggen och därpå bett mina vänner göra detsamma. Nästa gång vi ses blir förhoppningsvis i värmen! Ta hand om er! <– Så ska det vara. Sista raderna blev underliga. Blir sällan bra då man är trött och skriver på en liten mobil 😉 Sov gott!

 • Mimmi
  28 mars, 2014 at 09:14

  Jag är 185 och väger 75 kg och får ofta höra hur smal jag är. Helt bisarrt att sprida ett budskap om att nån som är 180 ska eftersträva att väga 60kg! Blir mörkrädd!

 • !
  28 mars, 2014 at 09:42

  Jag hoppas att du i då fall menar att det är svårare att sluta äta än att dricka/röka för DIG. För om du menar att det är svårare för dig att lägga ner kakbiten än vad det är för en alkoholist att sluta dricka, då blir jag arg. En av mina bästa vänners pappa hängde sig för att han inte kunde sluta dricka och för han inte ville belasta sin familj längre. Fruktansvärt tragiskt. Så jag hoppas jag missförstod.

 • Nina
  28 mars, 2014 at 09:53

  Det ”brevet” låter faktiskt som något du själv skrivit ihop…

 • Jag
  28 mars, 2014 at 10:11

  Du missförstod inte mig. Dricka alkohol och röka är inget man behöver. Det kan man leva utan, men mat måste man ha för att överleva.
  Tycker det är hemskt att läsa alla spydigheter Katrin vräker ur sig om oss ”stackars” tjockisar. Ja, det är ju nästan så man önskar att hon fick samma problem med maten som många av oss lider av. Jag har till och med gått i terapi, men inte blivit hjälpt.
  Har också en nära anhörig som dricker för mycket. Kanske ska ge med mig lite då och jämföra ned att sluta röka. Det är mycket lättare än art sluta äta för mycket. Fick informationen av psykologen och har även läst om det.
  Nu är det dags att äta

 • Jag
  28 mars, 2014 at 10:54

  Du kan ju inte skriva brevet på samma sätt som du skriver och få oss att tro att någon annan diktat ihop det. Haha, bra försök!

 • !
  28 mars, 2014 at 12:44

  Men ”mat måste man ha för att överleva”. Den mängd man äter som kroppen använder för att överleva blir man ju inte tjock av. Problemet består ju i vad man sedan stoppar i sig utöver det. Och det ”behöver” man precis lika lite som alkohol (tex).

 • Carin
  28 mars, 2014 at 12:54

  Jag har 20 kilos övervikt. Någon borde skjuta mig eftersom jag ännu inte har insett att jag borde ta livet av mig!

 • elin
  28 mars, 2014 at 13:04

  Men allvarligt är du dum eller? Du MÅSTE inte dricka alkohol/röka för att överleva. Men du MÅSTE äta….säg åt en alkoholist att den får dricka lite….men inte hela flaskan….vad händer då tror du? Jo, den dricker allt för den inte kan dricka lite…. Men äta MÅSTE du göra…och att säga till någon som är matberoende att den får äta lite…men inte allt…. Hur lätt tror du det är? Alltså…. alkohol kan du avstå från HELT. du måste inte dricka… Därför är det ”lättare”att bara låta bli. Äta mat måste du…. vare sig du vill eller inte. Så beroendet triggas ju helatiden….

 • !
  28 mars, 2014 at 16:31

  Om jag är dum? Alltså Elin, din lilla kossa – om du har samma behov av mat som en alkoholist har av att dricka för att ditt matbeberoende triggas varenda gång du äter ett normalt mål mat så tycker jag att du ska lägga in dig. Omedelbart!

 • Sofia
  28 mars, 2014 at 19:26

  Okej. Vikt och vikt är skillnad på kroppen om eu är ätstörd (anorexi) eller bara smal. Den vikt jag har idag (67kg – 178 lång) är större än för 1 år sedan då jag var inlagd på anorexiklinik (samma vikt) då jag istället var MAGER eftersom det i te fanns muskler på kroppen.

 • m
  28 mars, 2014 at 23:06

  Ja, men alkohol behöver man inte alls. Men mat måste man ha och har man då problem med överätning så är det inte lätt, då slinker det i alldeles för mycket. Har själv också problem med socker beroende. Kan klara mig utan sötsaker i veckor/månader, men får jag smaken på det någon gång, så är jag fast i veckor/månader och går upp mina tappade kilon. Så då börjar jag om igen och tappar några kilon, tills det är dax igen.

 • Emma
  29 mars, 2014 at 08:53

  Håller med. 70 kilo på en som är 180 cm är normalt.
  60 kilo däremot, då börjar vi snacka undernärd! Jag själv är 176 lång och skulle aldrig vilja väga under 65 kilo!!!

 • Thess
  29 mars, 2014 at 19:12

  Jag vägde mellan 220-240kg för 25 månader sen, jag är lika lång som då 178, väger idag 90,4 kg har precis gjort en bukplastik där dom tog 2,4kg hud från min mage. Mitt mål är 85kg med muskler. Min resa finns på min blogg http://www.memyselfandlchf.wordpress.com
  Bilder före och efter naturligtvis! Sen får vem som helst tycka jag är äcklig nu och då jag har aldrig mått bättre sen skiter jag i vad andra tycker och tänker!
  Mitt liv min viktresa mina tankar!

 • Elina
  29 mars, 2014 at 20:33

  Men lägg av, alla har olika kroppstyper och fett som lägger sig på olika ställen. Man kan ha stora bröst, eller inga bröst. Man kan ha stor rumpa, eller ingen rumpa. Hur lång man är har inget att göra med vad man ”ska väga”.

  Jag är också 176 cm lång och väger 55 kg. Jag har ingen rumpa och inga bröst. Hade jag vägt 65 kg hade jag haft tio kilo dallrandes på och i magen (det är där mitt fett lägger sig).

  Så kom ihåg att alla har olika kroppar innan ni dömer någon.

 • m
  29 mars, 2014 at 21:51

  Helt otroligt ju. Grattis till dig! Vad duktig du är! Men menar du verkligen att du vägt 220-240, eller har du skrivit fel och det ska vara 120-140?

 • Thess
  30 mars, 2014 at 10:47

  Mellan 220-240kg vägde jag innan jag började! Inga kul siffror men så går de, och allt går att vända om man vill!! 🙂

 • Johanna
  1 april, 2014 at 17:28

  Wow bra jobbat! Fick inspiration till att kämpa vidare!!! 🙂