Okategoriserade

Wö wö wö to life!

Asså lägg av vilken lång dag. Butiken, häng med Puma, butiken, muslifabriken, Isabels lanseringsfest på Audi showroom, muslifabriken, nu hem stupa. Sjukt lång dag. Men kul! Ni vet allt är kul just nu

20121122-135055.jpg

20121122-135140.jpg

You Might Also Like

 • Linnea
  21 november, 2012 at 21:42

  Hmm en liten fråga bara, ska åka till USA nu i 5veckor, på en roadtrip med
  12kompisar.. Jag är lite orolig att de inte finns bra mat att välja, kan du inte tipsa lite om hur de var när di va där? Ska bl.a. Till L.A också under ruttens gång! /linnea

 • Madde
  21 november, 2012 at 22:43

  Jag tycker du har en jätte intressant blogg nu. Kul att man tom kan gå in och läsa kommentarerna.

 • Mia
  21 november, 2012 at 22:45

  Kör på hårt! Håll din gamla vanliga stil! Den älskar vi ju! 🙂

 • Cinna Öhrfelt
  22 november, 2012 at 06:36

  Kul att träffa dig live. Hoppas på samarbete när det gäller LCHF produkter. Chokladen och Grok var sjukt gott alltihopa.
  Hälsa gärna på oss i butiken Stuvsta Torg 4. Gratis parkering, med tanke på din budget.
  Happy Life by Cinna heter butiken.
  Och inlägget från butiksbesöket är här http://happyfamily.se/.

 • lala
  22 november, 2012 at 07:48

  haha gillar att dina lchf annonser följer med som en jobbig jävel haha 🙂

 • Kia
  22 november, 2012 at 08:05

  Skriver aldrig kommentarer men nu måste jag. Du har verkligen lyckas få mig att tänka mig börja med lchf. Varit väldigt skeptisk. Alltid varit mager men nu när jag är 41 är det helt sjukt vad lätt jag går upp i vikt. Jo jo bantar. 6 månader per år är jag normalviktig och 6 månader fet. Orkar inte med detta längre. Ex en tjockis garderob och en när jag är normal viktig… Less!!! Jag och min familj flyttar till Sthlm i dec. Ska ta mig en tur till din affär och lära mig allt du kan:-)

 • Anna
  22 november, 2012 at 10:07

  Tycker det är bra att du står för din sak och förstår att du gillar att reta och provocera. Undrar dock varför du var tvungen att lägga tillbaka de ”rullande” du på sidaorna… Många som läser störde sig på dem och du vill väl ändå ha läsare… Tycker absolut att du ska göra reklam för din egen butik här men du kan väl ligga stilla 🙂

 • Pia
  22 november, 2012 at 11:39

  14kg är borta – tack vare Katrins bok. Har aldrig mått bättre:)

 • Elin
  22 november, 2012 at 11:44

  Men vad är bra mat??
  Vad gillar du liksom?
  Du ska ju till USA, där finns allt.

 • Hanna
  22 november, 2012 at 14:19

  Fattar inte vad alla pratar om har aldrig sett någon störande lchf reklam som hoppar och stör… inte på varken mobilen eller datorn. men jag har ju adblock också … gratis installation varför fixar ni inte det ni som stör er.

 • olga
  22 november, 2012 at 19:45

  Ser inte heller något som rullar, ser inte ens reklamen vissa pratar om. Weird…..

 • Linnea
  22 november, 2012 at 21:13

  Jag äter ju enligt lchf, annars skulle jag ju inte fråga katrin ;), men mer att de är väldigt mkt fastfood i USA, och kanske mkt socker i grejer osv, tänkte bara små tips, o om de finns nåt som är sååå gott jag måste käka!

 • Sue
  23 november, 2012 at 11:00

  Ser inget jag heller..

 • camilla
  23 november, 2012 at 16:26

  Jag säljer sibutramin 15mg. 1månad för 660kr och 3mån. kur för 1700kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till [email protected]

 • Lena
  23 november, 2012 at 16:30

  Blunda när du skrollar ner!

 • Lotta F
  23 november, 2012 at 18:43

  Hahahahaha piller skämtar du eller nej det gör du bergis inte. Orka vara igel och följa med från Finest!

 • Simon
  24 november, 2012 at 15:48

  Antingen är du bara dum och långt från allmänbildad, eller så spelar du för att skapa debatt. Linfrö innehåller 5 av 10 recept på müsli.

 • kz=fascist
  18 oktober, 2015 at 21:04

  ”Jag vill sprida kärlek och inte hat.”

  ”Du får inte hälsa på mig på gatan för du är fet!”

  ” … så har man rätt att klanka ner på dig. För du är dum i huvudet …”

  ”Det här är något som folk skrattar åt och hånar. Det här är ingenting som jag tror kan vara positivt för någon.”

  ”Vi är inte så olika att människor ska ha rätt att vara tjocka.”

  ”Jag förespråkar det supernormala. Jag strävar efter en stabilitet men om man ser ut sådär så gör man inte det.”

  ”En människa som är överviktig, man vet vad den människan gör för någonting. Det är osmakligt på alla sätt.”

  ”Men hey jag står redo att ta emot dem när de faller. Som alltid.”

  Jag tror faktiskt att Katrin själv tror på att hon sprider kärlek. Byter man ut _ett_ enda ord i hennes citat så inser man att det har funnits en person som också drevs av samma

  ”kärleksbudskap”. Det är exakt samma hat, skillnaden är bara att det ena är brottsligt.

  – Du får inte hälsa på mig på gatan för du är en jude.

  – … så har man rätt att klanka ner på dig. För judar är dumma i huvudet …

  – Judendom är något som folk skrattar åt och hånar. Det är ingenting som kan vara positivt för någon.

  – Vi är inte så olika att människor ska ha rätt att vara judar.

  – Jag förespråkar det supernormala. Jag strävar efter en stabilitet men om man är jude så gör man inte det.

  – En människa som är jude, man vet vad den människan gör för någonting. Det är osmakligt på alla sätt.

  – Men hey nazister står redo att ta emot dem när de faller. Som alltid.

  Katrin skriver på Instagram ”Vet man att man har rätt så har man inget problem med att argumentera för sin sak”, ytterligare en gemensam egenskap: den bergfasta tron på att de har rätt och rätten att definiera vad som är rätt och fel.

  Vad värre är att för 80 år sedan var det många gjorde allt för att följa med strömmen och berika sig själva. Andra sa eller gjorde ingenting trots att de såg vad som hände. De få som vågade ”försvann” spårlöst. De allierade visste men agerade inte.

  Nu tror jag inte att Katrin kommer att få särskild stor betydelse, hon är och förblir en parentes. Men vi har en medmänsklig skyldighet att identifiera och motverka de som sprider ett hatfullt budskap, speciellt när det lindas in i omtanke och kärlek.

  Det Katrin sprider är inte kärlek. Det är hat och ondska.