Okategoriserade

We did it!

Okej, nu kommer ni kanske att tycka att det här är larviga problem men jag kan tala om för er att satan i gatan vad vi har kämpat idag. Med vad? Med att få den där bilden. Den där bilden som vi har pratat om i flera veckor, kanske den absolut största anledningen till att vi åkte till Hawaii över huvud taget…a precis – Ringo med clementinen. Det visade ju sig såklart att Ringo blev rädd för clementinen när vi väl stod där, alltså det är inte så att jag anklagar honom för det, jag och Nova blev också rädda. Det är inte den mest självklara saken att kliva ner i en pool tillsammans med ett jättedjur trots att alla säger att det är jättegulligt och så… Så vi kom dit. Vi hade vår tid klockan 15.15. Vi gick runt och tittade på de andra djuren, vi matade sköldpaddor – succé, vi åt mat, vi pratade mycket om att vi skulle bada med clementinerna men när vi väl stod där sa Ringo ”Ringo rädd” och då fick mamma, pappa och Nova lägga i den högsta växeln i övertalning och så gick det bra. Ringo tog på sig flytvästen, precis som mamma, pappa och Nova och klev ner i poolen. Men sen kom den till oss och vi skulle klappa den och då kravlade Ringo upp på pappa och var inte alls road. Rädd. ”Ringo rädd”. Så vi gav upp. Vi blev ledsna och besvikna men vi kände att det inte var någon idé att ge ungen men för livet. Så Nova pussade och klappade clementinen, pappa och sen ändrade sig plötsligt Ringo och sa ”Mamma?! Ringo pussa clementinen”. Det var som en scen ut Armageddon. Pappa utbrast ett ”johoooo!”, mamma fick en tår i ögat och Nova peppade som bara hon kan. Så sakta sakta närmade vi oss clementinen och så tada! Ringo klappade, pussade, dansade med Clementinen. Vi var så lyckliga allesammans och Ringo har inte pratat om något annat sen dess. ”Ringo bada Celemntinen”, säger han om och om igen. Okej, vi kan lämna Hawaii. Nu kan vi det.

En annan rolig sak som hände igår var när jag och Nova gick på stan och letade efter en liten present till Ludde. Nova är så gullig och vill köpa noga genomtänkta presenter till alla i sin familj. Mamma Erika var lätt, Harry var superlätt, men att köpa en liten men ändå kul sak till en man som är superflott och inte alls gillar ”skit” som Nova refererar till är inte så lätt. Så vi letade och letade och till slut kom jag på det! ”Vi köper en sjal till Ludde!” Jag menade såklart en tunn halsduk men genast snoppade Nova av mig. Hon såg på mig med höjda ögonbryn och så sa hon ”Katrin, bara för att din kille går i sjal så betyder inte det att andra gör det”, ha ha ha… Jag höll på att skratta ihjäl mig. Samma sak hände en stund senare när jag föreslog ett armband med en hajtand på ”Katrin samma gäller här. Bara för att din kille går i smycken gör INTE Ludde det. Det är nämligen inte så vanligt”. Hon är sjukt kul Nova och får mig att skratta mest hela tiden.

Jo! En annan kul sak som Nova sa när vi var inne i Victoria Secret var ”Katrin. Varför ska man ha fina underkläder, det är ju ändå ingen som ser dem”. Jag satte mig ner i det stora flotta rosa omklädningsrummet och så sa jag såhär: Om typ tio år när du träffar en kille. Så kanske du går ut och äter middag med honom kanske!? ”Mmmmm”, svarade Nova skeptiskt. ”Sen kanske du vill pussas och kramas lite med honom efter middagen och då kanske ni går hem till honom” ”Uuuuuuu”, jag vill inte höra mer”, sa Nova. ”Okej, men i alla fall. Då kanske han råkar se glimten av dina underkläder och då vill du väl att de ska vara fina?!”, sa jag jättefort och så var samtalet avslutat. Nova satt en bra stund med rynkad näsa och funderade och sen sa hon ”Vi skiter i det där”. Ha ha ha… Kul ålder hon är faktiskt.

Okidoki. Jag ska ta en dusch nu. Bingo stack till gymet och Nova nattar Ringo. Eller de har somnat nu men hon gjorde det. Jag mutar henne lite ibland. Fast på ett bra sätt. ”Kan jag få de där hårspännena?” ”Kan du natta Ringo?”, så där typ. Väldigt bra taktik tycker jag själv. Nova är grym. Den grymmaste nioåringen i hela världen, det är jag säker på. Aldrig någonsin är hon jobbig eller har fasoner för sig. Hon är bara snäll, hjälpsam och förståndig. Jag tackar Erika för det. Världens bästa vän och världens bästa mamma.

Nu ska jag duscha. Imorogn åker vi tillbaka till LA. Där är i vi i två dagar MEN eftersom vi har gjort de två superviktiga grejerna som vi skulle göra där, dvs 1. Köpa LA-kepsar med ingraverade namn på till Bingo och Nova och 2. Köpa Blixten-väskor till Ringo och Harry så kan vi softa och ta det lugnt på hotellet och vila upp oss inför resan. Yej!

20130104-232221.jpg

20130104-232353.jpg

20130104-232541.jpg

20130104-232832.jpg

20130104-232949.jpg

20130104-233040.jpg

You Might Also Like

 • Therese
  5 januari, 2013 at 10:27

  Inga bilder på clementinerna?

 • Veronika
  5 januari, 2013 at 10:49

  Nu blir jag avis! Jag vill också bada med delfiner 🙂

  Hoppas ni har det bra Katrin!

 • Kaatzi
  5 januari, 2013 at 11:15

  Underbara bilder!!

 • anonym
  5 januari, 2013 at 11:17

  Det är djurplågeri att hålla delfiner i fångenskap. De vantrivs.
  I frihet kan de bli upp mot 40 år.
  I fångenskap högst 12 år gamla. Det säger vl allt.
  Men allt för att vi människor skall tjäna pengar!!!

 • Elenor
  5 januari, 2013 at 12:01

  Åh vad kul att ni åkte till Sea Life och badade med delfinerna, det jag rekommenderade till dig 🙂 kul att följa er resa. Det ser ut som att ni haft det super bra på resan och att ni är nöjda. Det glädjer mig.

 • Amanda
  5 januari, 2013 at 12:35

  Skitgulliga kort med er och clementinerna. Du kan starta en facebook grupp: Delfiner finns inte de är frukter 🙂

 • jannice
  5 januari, 2013 at 12:42

  å,så mysigt!=)

 • Theres
  5 januari, 2013 at 12:45

  Vilka fantastiska bilder och vilka bra minnen ringo och Nova får bära med sig från er resa. Nova verkar vara en underbar tjej.

 • camilla
  5 januari, 2013 at 12:56

  Jag säljer sibutramin 15mg. 1månad för 690kr och 3mån. kur för 1750kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till [email protected]

 • Loppan
  5 januari, 2013 at 12:58

  Har tankt pa det du skrev om att foda barn i USA versus Sverige och det later ju som en drom i USA. Kan du inte starta en online kampanj dar svenska kvinnor kraver battre forutsattningar pa BB att foda barn? Jag tror det flesta kvinnor skulle skriva under

 • Emma
  5 januari, 2013 at 13:27

  Kan ju ha och göra med att i USA betalar de svindyra sjukförsäkringar, men i Sverige är den gratis och kan alltså inte vara hur lyxig som helst. Ni ska vara glada att sjukvården är gratis öht.

 • Anne
  5 januari, 2013 at 13:37

  Jag förslår att du pratar med personalen på Kolmården om levnadsålder på delfiner som lever i fångenskap. Bra att kontrollera fakta innan man skriver något som inte stämmer.

 • Heidi
  5 januari, 2013 at 13:41

  Men nog fan e de grymt o ha delfiner i bassänger enbart för o roa människor. De skall vara i havet !!! Har själv badat med dem men det var fria delfiner i Monkey Mia Västra Australien. Jag skulle aldrig besöka ett delfinarium 🙁 djurplågeri !!

 • Loppan
  5 januari, 2013 at 13:48

  Tror inte att kostnaden blir sa fasligt mycket dyrare men det skulle vara intressant att veta varfor sjukvarden inte utvecklas? Varfor skall vi kvinnor lida i onodan? Jag betalar gladeligen en privat sjukforsakring inom rimlighetens granser – den kan val subventioneras som allt annat.

 • Loppan
  5 januari, 2013 at 13:50

  Haller med – men jag gar inte pa cirkus eller andra zoo heller. Djur skall vara i naturen. Basta!

 • Heidi
  5 januari, 2013 at 13:56

  Precis !! Det är fruktansvärt o hålla djur fångna , zoo o cirkusar borde förbjudas!!!

 • <R<O>N>
  5 januari, 2013 at 13:58

  Ha ha! Katrins överarmar är stora som julskinkor!

 • Chris
  5 januari, 2013 at 13:59

  Vilken otroligt vacker svenska Nova är!
  Som motsats till resten av trashet!

 • gunilla Kardevall
  5 januari, 2013 at 14:18

  Åhhh, vilka fina biler, avundsjuk

 • Haderittan
  5 januari, 2013 at 14:21

  Det är klart astt det gör ont att föda barn i USA! Det har ju visats massa serier därifrån om par som föder. Man get inte en epidural förrän man är närmare 8cm öppen så självklart har man ont innan det. Samma sak i Sverige. Eftersom alla läkare kan bli personligt ansvariga för ekonomisk ersättning om något går fel så har dom en väldigt hög andel kejsarsnitt vilket ökar riskerna för mamman och dessutom sätter gränser för hur många barn du kan få. En vanlig vaginal förlossning kostar runt $10000 om man inte har försäkring i USA så ung 100 000 kr.

 • Cattis
  5 januari, 2013 at 14:29

  Så fint skrivet! Vilken klok och härlig tjej Nova verkar vara. Underbart att ni vuxna kommer bra överens för bland det värsta man kan göra mot barn är att bråka och jäklas med andra personer som barnen älskar. Ha så skönt på semester:)

 • Linda
  5 januari, 2013 at 14:47

  Helt underbara bilder!

 • Linda
  5 januari, 2013 at 14:47

  Måste vara härligt med en så go bonusdotter! 🙂

 • Sofia
  5 januari, 2013 at 14:49

  Jag fattar inte grejen med dina armar – så mycket som du tränar!

 • Loppan
  5 januari, 2013 at 14:57

  En vaginal förlossning kostar ca 25 000 kr, ett kejsarsnitt ca 40 000, och en svår förlossning ca 60 000 kr i Sverige. Men som vi inte betalar.

  Forlossningsvarden bor utvecklas som allt annat! Tror jag att man kan gora mer – absolut. Varfor gors det lite at det? Kanske for att vi kvinnor inte hojer vara roster. I Italien tex anvander de inte lustgas, de tror inte pa det! Ar det ett ratt beslut? Jag kan saga att min syrra tyckte ju inte det nar hon fodde dar.

 • Kristina
  5 januari, 2013 at 15:14

  Lida?
  Du får väl ut något så pass fint av lidandet, eller?
  Och, Sverige är ett av de länder där de klarar mest förlossningar utan större komplikationer. Våra barnmorskor har en otroligt bra utbildning, i USA måste läkare förlösa!
  Vet inte om du menar allvar, eller ens fött barn.

 • Hadderittan rätt in i f!
  5 januari, 2013 at 15:15

  Suck orka läsa om sån skit!!

 • Rose-Marie Englund
  5 januari, 2013 at 15:49

  Riktigt snygg bild på dig !! Ja hela familjen så klart 🙂
  Kram R-M

 • Hadderittan rätt in i f!
  5 januari, 2013 at 16:32

  Vilken puckar kommentar hennes armar är smala jöh du vill bara jävlas eftersom du själv är bitter o fet !

 • Hadderittan rätt in i f!
  5 januari, 2013 at 16:33

  Men va fan är du nån grisig sd’are låter ju än värre än dem 🙁

 • Karin
  5 januari, 2013 at 16:34

  Va fint du ALLTID skriver om Nova! Ja tror du e världens bästa styvmamma oxå.. Ibland kan ja tycka att du skriver dumma saker men de e ju som du tycker men ja gillar dig ändå!;) Tycker du verkar va en fin människa me lite väl mycket åsikter ibland som kanske borde stanna inom dig, för din och familjens skull om du förstår… jag menar inget illa. Jag hoppas Bingo uppskattar dig och visar att han gör de för du e så go mot Nova för de e faktist inte så självklart att de e så då de e den andres barn! Du e duktig me allt du gör och de märks att du prioriterar barnen och Bingo i allt. Ja har förresten gått ner till 62 från 71 på lchf;) Har ”bara” 5 kg kvar innan ja nått mitt mål!:) Puss på dig goa och roliga du!

 • Hadderittan rätt in i f!
  5 januari, 2013 at 16:34

  Idiot hennes armar pressas ju emot kroppen på bilden o ”plattas ” ut så tror fan inte att hennes armar är slappa !

 • <R<O>N>
  5 januari, 2013 at 17:22

  Ha ha! Dina överarmar ser säkert ut som Katrins cellulitlår

 • Maria
  5 januari, 2013 at 17:50

  Hahahaha Fyfan för folk som bräker ur sig utan att ta reda på fakta…

  Jag va på Bali och simmade med delfiner, fick PANIK när jag kom dit för det var en stor inhängnad och trodde att dom levde så… Visade sig att seldonens (4 st) blev utsläppta varje fredag på minisemester sen på måndagen när dom skulle jobba igen visslade dom med en visselpipa så kom dom tillbaka. Ibland hände det att dom rymde – men delfiner lever i flock rymmer inte ensamna.

  Visst jag förespråkar inte djurplågeri men allt fångenskap av djur är inte till dess nackdel som ni verkar se de som. Gå aldrig in på ett Zoo i Thailand då går ni bara därifrån med tårarna sprutandes MEN ta reda på fakta om djuren innan, dessa delfiner kanske hade det skitbra? SKÄRPNING

 • Loppan
  5 januari, 2013 at 18:24

  @Heidi – ja det ar klart att det ar sa pa alla delfinarier!? Gud sa naiv du ar.

 • Loppan
  5 januari, 2013 at 18:28

  Vet du vad – om det fanns alternativ till forlossningar! En som var som den ”alltid varit” och en bra – battre dar smarlindringen togs pa storre allvar sa vore det valdigt intressant vilka som skulle valja vad eller hur. Men visst vill ni vara kvar pa ”stenaldern” be my guest. Och du haderittan sluta kommentera da.. det ar ingen som bett dig om din asikt.

 • Loppan
  5 januari, 2013 at 18:31

  Fragan – var inte stalld till dig utan katrin. Jag snackar inte om barnmorskornas utbildning overhuvudtaget men du kanske behover hjalp med att forsta inneborden av texten. Lagg agg!

 • Kerstin
  5 januari, 2013 at 18:44

  USA är ett av de länder i världen med högst spädbarndödlighet per capita.

 • Berg
  5 januari, 2013 at 18:54

  Jag vill inte förta er glädje, men jag kan garantera er att ni aldrig skulle bada med delfiner i fångenskap om ni sett filmen The Cove.

  http://www.youtube.com/watch?v=4KRD8e20fBo

 • Eva
  5 januari, 2013 at 18:58

  Oh vilka underbara bilder och vad roligt att du delar med dig av så mycket som händer på er semester, det är en fröjd att läsa dina berättelser. <3

 • Christina
  5 januari, 2013 at 19:36

  WORD!

 • Maja
  5 januari, 2013 at 21:41

  Emma å Loppan, är ni på riktigt?

  Det finns inget ”gratis”. Vi betalade 323 247 kr i skatt under 2012.
  Pengar som går till bl.a sjukvård.

 • Susanne
  5 januari, 2013 at 21:43

  Vilka härliga bilder:)

 • Lina
  5 januari, 2013 at 21:49

  Åh, underbara bilder. Dessa borde ni förstora upp och sätta på väggen!

 • Annica
  5 januari, 2013 at 22:06

  Fina bilder!
  Vill bara tipsa om dokumentären Delfinpojken. Låter lökigt, men den som kan se den utan att gråta har ett hjärta av sten. Se den, snälla Katrin. 🙂

 • Linn
  5 januari, 2013 at 23:19

  Fantastiskt vilka vackra bilder, den andra på Nova är så fin! Ni alla är så fina, de där bilderna kommer nog bli inramade där hemma kan jag tänka mej!!

 • Elisabeth
  6 januari, 2013 at 02:22

  Undrar vem som vikthetsar mest – Katrin eller hennes läsare? Har ni verkligen inget viktigare att fundera på?

 • Anna
  6 januari, 2013 at 06:30

  *gäsp*

  Och glöm för fan inte barnen i Afrika när ni ändå håller på o neggar!

 • Rebecca
  6 januari, 2013 at 08:14

  The Cove-se den! Den är hemsk och alldeles sann. Skulle aldrig få för mig att bada med delfiner nu efter att ha sett hur sanningen är. Och sanningen är att delfiner är ett djur som är mycket stresskänsligt djur och där det är allmänt känt att alla delfiner som används i djurparker/simma med folk äter tunga mediciner för att orka med och får till slut stressmage och dör av depression. Hemskt!

 • Hadderittan rätt in i f!
  6 januari, 2013 at 09:40

  Idiot?! Va pratar du om?’ I aussieland var det fria dolphins inget jävla delfinarium pucko !!!!

 • kerstin
  6 januari, 2013 at 10:34

  Delfinerna som bor på Kolmården har tom fött ungar, det gör inte en delfin som inte mår bra. Delfiner gör inget som de inte trivs med eller tycker är roligt. Sen är det inte sanning i det du skriver om åldern, ren lögn, Ta reda på fakta innan du yttrar dig, ingen delfin vantrivs i t.ex. Kolmården. Du kan aldrig få en delfin att göra trick eller dylikt om den inte finner det roligt.

 • Anna
  6 januari, 2013 at 10:35

  *gäsp*

 • Evy
  6 januari, 2013 at 10:36

  Skaffa inte barn om ni är så jävla missnöjda med förlossningsvården. Ingen tvingar er att föda. Antar att det är alla söndercurlade 90-talister som klagar. Orkar knappt knulla fram en unge det är för jobbigt och föda ungen ska gå smärtfritt… Jävla amatörer! Det gör ont att föda barn oavsett vart man bor.

  Katrin ärligt talat! Varför är dina armar så tjocka? Du påstår att du tränar så jävla mkt men varför syns det inte ett spår av det på din kropp. Undrar hur du skulle se ut utan all träning. Som en träskpadda…troligen….

 • Maja
  6 januari, 2013 at 14:16

  Evy, stick in tungan i väggkontakten.

 • Maria
  6 januari, 2013 at 14:29

  Hahaaa, kan inte annat än att hålla med!!

 • Anna
  6 januari, 2013 at 15:36

  Ha ha 🙂

 • Therese
  6 januari, 2013 at 16:03

  Äntligen dyker bilderna upp på min skärm oxå! Älskar clementiner!!

 • Max
  6 januari, 2013 at 17:01

  Psykadeliskt innan man förstod att Clementinen egentligen var en delfin, eller var det så?!

 • Maria
  6 januari, 2013 at 18:13

  Vad vet du om att knulla?du har bergis inte fått ett ligg sedan 1940 det är därför du är så bitter.

 • 4differentfaces.wordpress.com
  6 januari, 2013 at 18:49

  Jag garvar ihjäl mig åt alla kommentarer.
  Hahahahahaaaaaaaaa, ni har inte mkt till liv va?
  Get laid ladies!

 • Anna
  6 januari, 2013 at 18:55

  Menar du på allvar att det löser allt?

 • Linda Hansson
  6 januari, 2013 at 19:55

  Varför är dina överarmar så himla stora Katrin? Resten av du är normal ja alltså med normalt hull men så kommer vi till dina överarmar… De passar inte på din kropp utan är enorma utan en gnutta synlig muskulatur. Och överhuvudtaget, du som tränar så himla mkt. Varför blir det aldrig något resultat? Varför är hela fin kropp dallrig. Är det pga din usla kost? Det är nog så att man inte kan bygga muskler på LCHF. Det är lixom inte fint att vara smal om man är lös i hullet och har en slapp kropp. Sedan har du tjocka armar i förhållande till din kropp. Ät lite riktig mat så blir det ordning på dig.

 • Lynda
  6 januari, 2013 at 19:57

  Och du själv? Ett fantastiskt liv verkar det som. Eller inte.

 • mariab
  6 januari, 2013 at 20:27

  Undrar om clementinerna riskerar att bli förkylda av att jobba med att pussa tusentals människor varje vecka 😉 ?. Mysiga bilder dock.

 • Hadderittan rätt in i f!
  6 januari, 2013 at 20:37

  Men guuuuud så du tycker att dessa vackra djur skall simma runt i bassänger för o tillfredsställa turister istället för o simma fritt i haven ja jösses säger jag bara…

 • Hadderittan rätt in i f!
  6 januari, 2013 at 20:41

  Åh fy va hemskt o allt för o tillfredsställa puckade turister 🙁

 • Berg
  6 januari, 2013 at 21:09

  Att argumentera enligt ovan är under min värdighet, bara för att det finns många problem i världen innebär det att jag inte får att belysa befintlig problematik? Att profitera på djur som uppenbarligen inte är skapa att vara i fångenskap är vedervärdigt. Okunskap leder till att människor fortsätter stödja den industrin och förhoppningsvis leder information till att många avstår i framtiden.
  http://dolphinproject.org/blog/post/coral-world-plans-to-enslave-dolphins

 • Lisa
  6 januari, 2013 at 21:42

  Kolla in min fina LCHF-blogg, http://www.chewpakka.se ger er även rabattkoder på bland annat Bubbleroom och Fringley, en smyckessida! Puss och kram

 • Anna
  6 januari, 2013 at 22:06

  Inga klagomål här inte 🙂

 • Anna
  6 januari, 2013 at 22:34

  Inte kan bygga muskler? Hört talas om Björn Ferry?

 • Sofia
  6 januari, 2013 at 23:20

  Anna. Du är ett riktigt as. Ett jävla praktarsle faktiskt. Folk som argumenterar som dig borde omyndigförklaras per omgående. Ev. lobotomeras också.

 • Linda
  6 januari, 2013 at 23:37

  Hon verkar helt underbar Nova♥Men ska du inte tacka Bingo oxå för att han är en så bra pappa och pojkvän;-) Eller var det den pik till Bingo haha:-) Ni verkar vara en skön familj som har kul ihop och trivs bra ihop. Kram på er

 • Linda
  6 januari, 2013 at 23:38

  Skaffa dig ett liv istället för att sitta och studera Katrins överarmar:-)

 • Honesty
  6 januari, 2013 at 23:48

  Fina foton!

  Är DU sugen på vad någon utomstånde tycker om just din outfit, maila en bild på din outfitt till ovan mailadress, och kika sen in på hemsidan ovan.

  Ärlighet varar längst…

 • Louise
  6 januari, 2013 at 23:54

  Tjusiga bilder! Hur går det med lchf kosten under resan!? Vore kul med lite mat inspiration eftersom jag själv reser en del! Är det enkelt att följa tycker du? Trots lite vin fusk som självklart är heeeeelt ok? 😉

 • mathilada
  7 januari, 2013 at 00:19

  Ja armarna är rätt så goseknubbiga men det är väl inget fel med det. Äter man bacon och grädde så blir det ju så! Ingen lär vara upprörd. Värre är dock att ta med lilla Nova till porriga underklädsaffärer och dessutom fortsätta att tuta i henne sitt eget skurvade kroppsideal som Katrin uppenbarligen bara kämpar för i all evighet men aldrig uppnår. Vore jag Erika skulle jag ta min Mats ur skolan så snart jag hann!

 • Eva
  7 januari, 2013 at 01:21

  Ohhh vilka härliga bilder 🙂

 • Loppan
  7 januari, 2013 at 10:17

  Om du menar mig sa ar jag garna idiot – om du anser dig sjalv normal! Sedan menade jag ju givetsvis Maria och inte Heidi.

 • camilla
  7 januari, 2013 at 15:48

  Jag säljer sibutramin 15mg. 1månad för 690kr och 3mån. kur för 1750kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt.. Vid seriöst intresse mejla till [email protected]

 • Louise
  7 januari, 2013 at 19:19

  Victorias secret – porrigt?? Ha ha ha ha