Okategoriserade

Vovven är varm på magen

[videofyme id=”836588″ width=”480″ height=”270″]

Ringo älskar sin vovve som jag värmer åt honom i micron. Det är så väldigt kul att han värmer sig på den. Jag måste säga att jag har blivit galen i coolstuff.se. Det började med att jag hade en argumentation med en vän om ”de onödiga” prylarna på den sidan men nu har jag fattat. De är skitsmarta och kul! Den här vovven är inte bara varm, den är så gullig och luktar lavendel när den blir varm. Bästa presenten till någon man gillar på… alla hjärtans dag kanske, vad vet jag! Roligare än blommor och choklad och man hinner få hem den i tid. Succé. Jag önskar mig en sån själv. Det finns andra djur också. Undrar om de luktar olika…Jag ska genast beställa hem en till Laulau. En björn kanske…

Kolla in coolstuff.se. Ni kommer att fastna.

You Might Also Like

 • Sara
  4 februari, 2013 at 22:45

  Hej Katrin! Jag undrar vart du har köpt den fina mini tv n ringo tittar på när han ligger i sin säng?? Kram

 • Kat
  5 februari, 2013 at 00:26

  Jag såg bara videon snabbt men det såg ut som en iPad med ett gulligt ”skal”.

 • Camilla
  5 februari, 2013 at 06:04

  Jag säljer sibutramin 15mg. 1månad för 690kr och 3mån. kur för 1750kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till [email protected]

 • Anna
  5 februari, 2013 at 07:40

  Du har ju världens bästa man, han är kul, snygg o sprallig, en son som älskar Dej överallt. Hoppas Du får en dotter nästa gång. Ni kommer alltid vara tillsammans , Lycka till

 • Berith
  5 februari, 2013 at 07:52

  På alla hjärtans dag kan man också ge en fin kudde från http://www.prettyhome.se
  Finns jättefina barnkuddar och mycket annat förstås!
  Vovven var supersöt!

 • anonym
  5 februari, 2013 at 08:33

  Stackars ofödda barn!!!

 • Jenni
  5 februari, 2013 at 08:40

  Han är fantstiskt söt er son!

 • Sara
  5 februari, 2013 at 09:27

  Jaha :)) ja den var verkligen gullig:))

 • Amanda
  5 februari, 2013 at 10:44

  Hejsan! Först vill jag bara tacka för en grymt bra blogg. Du är så rolig och skriver så bra. Fortsätt med det! När ni skulle åka till Hawaii så gjorde du en pekbok till Ringo? Vi ska ut och flyga med våran lilla kille och jag skulle vilja fixa ihop en sån där pekbok 🙂 Vart hittar jag sidan? Kör hårt och lycka till i framtiden 🙂 kram Amanda

 • Chris
  5 februari, 2013 at 10:56

  Åh så mysig! Vill ha en till mig själv 🙂

 • Anki
  5 februari, 2013 at 11:49

  Stämmer detta Katrin?

  Kopierat från facebook sidan Vita kränkta män…

  Vita kränkta män
  Igår
  ”Katrin Zytomierska är verkligen en förebild för unga tjejer så länge de inte är tjocka förstås för då skriver hon blogginlägg om hur äckligt det är men det är ju för deras egen skull förstår ni väl. I övrigt är hon mycket engagerad i unga tjejers dåliga självförtroende.”

 • ellie
  5 februari, 2013 at 11:54

  Den där skulle min son älska. ska nog beställa hem en till honom!

 • Frida
  5 februari, 2013 at 18:21

  Jag har ett par tofflor som man kan värma i mikron och de luktar också lavendel – från coolstuff.se
  Jättemysiga faktiskt!

 • Louise
  5 februari, 2013 at 20:49

  SÅ. HIMLA. SÖT. Och nallen med 🙂