Okategoriserade

Vissa mornar är lite bättre än andra

Jag har blivit väckt ungefär fem gånger i natt. Ringo som haft mardrömmar tror jag. Så när klingklongandet gick igång halv sju var jag trött. Jag snoozade till sju och sen gick jag till yogan. Idag kom jag upp i brygga på händer. I en sekund stod jag där i alla fall helt själv. De ni! Inte så gammal after all…aaaaa….Va sa ni nu rå? Losers.

Jag måste skynda mig. Jag hade två deadlines i helgen, ett på lördagen och ett på söndagen som jag faktiskt sket i. En gång hade jag en praktikant som sa till mig att ”Ingen har deadlines på helgen”. Jag kan fortfarande skratta åt det ibland. Trots den här lilla stressen har jag en härlig morgon. Jag bakade en limpa igår kväll så jag har nybakat bröd med smör och Boxholms Carolineost att avnjuta. Jag har till och med en skvätt mjölk i mitt kaffe så det betyder att jag njuter till fullo. Okej nu deadlines. Fort fort fort.

 

 

You Might Also Like

 • anonym
  22 april, 2013 at 10:15

  Vadå gammal. Är du bitter över att vara medeålders.
  Alla blir vi gamla, om vi får leva!

 • anonym
  22 april, 2013 at 10:40

  ju, du tappade tydligen tidigare kommentarer. Folk sa att Katrin kan aldrig gå ner i brygga då hon är för gammal
  Bitterheten har DU själv hittat i texten. Håll dig uppdaterat eller strunt i att kommentera.

 • Emelie
  22 april, 2013 at 10:54

  Grymt Katrin! För gammal? Yoga är väl en av dom träningsformer som inte har någon som helst åldersgräns?!

  Lycka till med deadlinen!

 • anonym
  22 april, 2013 at 11:17

  Men snart är du för gammal för att skaffa barn. Det är synd om barn med gamla föräldrar.
  Från en som vet, och blivit mobbad för det!

 • Kristina
  22 april, 2013 at 12:08

  Kan med, och spagat;)
  42 år och överviktig, handlar mer om teknik(och i mitt fall elitgymnastik som ung och sedan gör man det lite då och då för att bibehålla vighet).
  Har du aldrig kunnat så är det imponerande 😉

 • anonym
  22 april, 2013 at 12:20

  Väldig ledsamt och smärtsam för dina föräldras skull – då ibland kan man inte välja, ja i så fall avstå. Tråkigt att du hade inte lärt dig bättre att hantera frågan, lika illa som man blir mobbad för färgade eller utländska föräldrar. Du kanske kommer förstå det en dag… barn är inget man bara skaffar – det är ingen möbel eller kläddplagg, bara folk tro det. Barn är en gåva och man ska ta emot den med stor tacksamhet.

 • anonym
  22 april, 2013 at 12:20

  bra! Grattis!!!

 • Bjørg
  22 april, 2013 at 13:22

  I følge Verdens helseorganisasjon WHO, er man middelaldrene ved 43 år. Katrin har noen år til å gå på.

 • Nikolina
  22 april, 2013 at 13:24

  Måste bara tacka dig för en suverän blogg. Ditt trognaste fan 🙂
  ankpung.blogg.se Swedish blogger
  Family, tattoos and rock n roll !

 • Kristina
  22 april, 2013 at 17:31

  Ironi?
  Annars; Inte speciellt, envis som fasen;)
  Mer imponerande om man aldrig kunnat och lär sig när kroppen blivit”stelare”.
  Var tvungen att påpeka att jag är överviktig eftersom ”vi” tydligen inte klarar mycket;)

 • Pam
  22 april, 2013 at 20:36

  Är du från ghettot så är det gammalt att få barn när man är 35+ men i Stockholm är det snittåldern 36 år för första gången mamma. Snart blir det fina barnbarn som blir mobbade för att vara fjortismorsa när de blir förälder vid 30.

  Finns inget som är för gammal eller ung, det ha fler om hur redo individen är. Hur klar man är med all själviskhet och jag jag jaget.

  Synd att du blev mobbad när du var yngre men tror att det knappast har med dina föräldrars ålder att göra. Barn mobbar och mobbas för vad som helst.

 • Lina
  23 april, 2013 at 11:13

  Du har säkert sagt det tidigare, men går det att frysa in brödet?

 • Månen
  23 april, 2013 at 21:31

  Går inte allt bröd att frysa?

 • Lina
  26 april, 2013 at 11:01

  hur gör man annars brygga om inte på händer? var själv grymt nöjd när jag som 31-årig 3-barns mamma med sista ungen på 7 månader, klarade av att gå upp i full brygga häromveckan. det har inte hänt sen jag gick i femte klass! 🙂 Heja oss som kan!