Okategoriserade

Vill ni hjälp mig?

Åh guuuud vilken dag. Har inte öppnat datorn förrän nu och klockan tio vill jag sova så måste stöka undan. Jag ska prata i Rix Morronzoo imorgon klockan 07.20. Jag ska hissa något och dissa något. Vill ni hjälpa mig med förslag? Vore tacksam för lite tips. Det kan vara precis vad som helst. Kanske någon kändis som gjort något bra eller dåligt den senaste tiden? Något i trafiken eller på jobbet? Något som ni läst i tidningen? Jag svarar på lite mejl och kikar in här igen om en timme för att se om ni kommit på nåt bra?!

I all min hast åt jag en kaka och en latte till lunch idag och jag måste bara säga det att våra LCHF-kakor är fan de godaste i världen. Receptet finns i min bok och man kan köpa dem färdigbakade i vår butik på Karlavägen 73. Vill man ha boken signerad så får man det. Bara att mejla in till [email protected] Okej vi ses snart igen!

20121212-201730.jpg

You Might Also Like

 • Alex
  12 december, 2012 at 20:24

  Hissa Pernilla Wahlgrens tweet ”Nu har min NYA JULSKIVA kommit ut med 16 sköna jullåtar! Lovar att julbaket kommer att gå mycket bättre om du sätter på mig samtidigt!”

 • saga
  12 december, 2012 at 20:26

  dissa kissies senaste inlägg om att man lätt som en plätt kan beställa både sömntabletter och penicillin över nätet…

 • Elin
  12 december, 2012 at 20:27

  Jag har en perfekt diss!!!
  Alla jäklar som ligger o puttrar på 80 km/h på en 90-väg. Sen blir det 2-filigt en stund o då gasar de jäklarna upp till nästan 100 så att ingen ska hinna/känna att det är lönt att köra om. Man vaggas in i falsk förhoppning om att idioten änligen hittat gaspedalen men DÅ… Det blir enkelfiligt igen och då plötsligt släpper han (oftast en han faktiskt) på gasen och intar trygga 80km/h igen…Jag blir TOKIG!!! Detta händer skrämmande ofta…grrrr!!!

 • Lot
  12 december, 2012 at 20:29

  Jag tycker du ska hissa dig själv och dissa Anitha Schulman för hennes dåliga analyser av…ja, allt.

  Men måste också fråga en sak, när du började äta LCHF så pratade du mycket om att äta nyttigt, skippa ”skitmaten” såsom kakor, chips mm men nu verkar du bara äta och baka och göra sådan mat? Svar tack.

 • Maja
  12 december, 2012 at 20:31

  Hissa prinsessans Cris ”finger” mot paparzzi i ngn skvallertidning. Kunglighet (nästan iaf) eller inte, avsky paparazzi!

 • Ullis Whitey
  12 december, 2012 at 20:33

  Dissa företag som ger bort skitklappar som ryggsäckar och porslinsvaser i julklapp till anställda. Alternativt kan man som anställd istället få välja att ge bort sin summa till välgörenhet som tex sos barnbyar, verdandi mot hemlöshet, kris etc.

  En hiss kan vara julklapps-insamlingen till barn som både Clarion hotel i Gbg (tom 16/12) och Scandic Swania i Trollhättan (tom 19/12) gör!
  Bra skit om en säger 🙂

 • Annki
  12 december, 2012 at 20:41

  Eftersom det är lucia imorgon, dissa snacket om pepparkaksgubben som man vill ta bort från luciatåget för att det skulle vara kränkande

 • Emmelie
  12 december, 2012 at 20:42

  jag tycker du kan dissa en video som verkar delas på FB just nu. jag har sett knappa 20 sekunder, under den tiden gråter en pojke kanske 3-5 år och pappa eller vad han nu är till pojken lappar till honom så han gråter ännu mer. tydligen slänger han pojken på soffan också och sparkar. vill du se den så kan du ju hojta till med ett mail så kan jag skicka den. , men de där borde utredas på samma sätt som den där mamma som höll på att slå sitt barn som faktiskt åkte dit. det skär i ens ömma mamma-hjärta. nu ska jag gå å pussa på min son!

 • Maria
  12 december, 2012 at 20:43

  Dissa kommunaltrafiken som konstigt nog varje år blir lika förvånade när det kommer snö o inte kan hantera det!!

  Här i skåne lottade skånetrafiken för någon månad sen ut månadskort (till folk som kör bil) för att de ville att fler skulle åka kommunalt, samtidigt har dom nu dragit in flera busslinjer pga att de har för få bussar vilken gör att bussarna nu är överfulla och duktigt försenade. Jag förstår verkligen inte hur dom tänker??

 • m
  12 december, 2012 at 20:46

  DISSA de nya reglerna kring körkort.
  läs mer på staffan danielssons blogg, han kämpar dagligen emot personer som blivit av med körkortet på för få grunder..

 • madelene
  12 december, 2012 at 20:47

  jag tycker du ska hissa eller dissa skvallerbloggen http://www.nattstad.se/svenskabloggare då det finns många olika skvallerbloggar just nu men har sett att många andra bloggare har hissat den så hade varit kul att veta vad du tycker 🙂

 • SweTex
  12 december, 2012 at 20:53

  Du kan ju dissa bloggerskor som sätter en rubrik som ”Vill ni hjälp mig” när det heter ”Vill ni HJÄLPA mig”.

 • Felicia
  12 december, 2012 at 20:58

  Du kan ju dissa att det nu ska vara ”rasistiskt” att klä ut sig till pepparkaksgubbe.. 🙂 Eller så kanske vi borde börja göra vita pepparkakor, som om det inte vore mer rasistiskt..

 • Heddi
  12 december, 2012 at 21:12

  Gör reklam för mig och min underbara modeblogg. glöm inte det katrin.
  heddi.se

 • Stina
  12 december, 2012 at 21:19

  Ja ta denna!!!!!

 • Frida
  12 december, 2012 at 21:31

  Dissa pepparkaksgunbbs grejen, rubbat att de inte ska få ingå i ett luciatåg å verka anstötande! De e väl personalens ansvar att se till att de inte upplevs på det sättet!!

 • Malin
  12 december, 2012 at 21:41

  Hissa Musikhjälpen (P3) och det de gör.
  Dissa alla larviga julklappar företag ger sina anställda. Skänk till välgörande ändamål istället. Julklappar får man av sin familj, och då personliga och uppskattade saker.

 • Hanna
  12 december, 2012 at 21:46

  Du måste bara kolla in denna sidan: https://www.facebook.com/events/315701701878655/?notif_t=plan_user_invited

  Hiss, hiss hiss! Det är verkligen ett evenemang som ger energi till alla och man blir så otroligt rörd och glad av att så många engagerar sig. Detta bör spridas vidare till fler personer!!

 • Sanna
  12 december, 2012 at 21:48

  Hej Katrin!!

  Kolla in denna sida, du kan ge Ringo en egen sagobok om delfiner med han själv som huvudperson 🙂 Kul!!

  http://www.bokenommig.se/index.php

  Kram Sanna och jag tycker du ska hissa dig själv 😉

 • Jessica
  12 december, 2012 at 21:50

  Herregud! Du har aldrig ngot positivt att säga du minsann. Patetiska människa.

 • ma
  12 december, 2012 at 21:50

  dissa Lady Dahmer som medvetet klipper av haret pa sin dotter och klar henne i killklader PLUS kallar henne Ninja ….och nar hon ska pa fest hos en liten kompis sa skickar bruden henne med en pruttkudde for 49 spann…. i saklart hemgjort omslagspapper, och igen….killklader. Ungen kommer bli sa mobbad bara for att morsan bestamt sig for att vara feminist …..hon kallar hennes tjejkompisar pa forskolan ”flickflickor” osv ——– visst jag kraks pa folk som maria monizami, men va fan, lite balans for banens skull?

 • SweTex
  12 december, 2012 at 22:08

  Stämmer inte alls, jag är positiv som satan. I morse till exempel så vaknade jag inte skrikande, utan bara hulkande. Det går framåt! tänkte jag och nästan log.

 • E S
  12 december, 2012 at 22:14

  Bra! Ta denna!

 • Maja
  12 december, 2012 at 22:24

  Hej Katrin!

  Hissa Vincent 2 år som sjunger Loreens Eupforia. Klockren! Finns på youtube 🙂 HISSA HISSA HISSA!!!

 • Andrea
  12 december, 2012 at 22:25

  Du är åtmindstonde rak och ärlig …backar aldrig ! till skillnad mot din väninna som hela tiden söker bekräftelse.för sitt utseende och klädsmak….Och den som inte gillar hennes frisyrer och tonåriga klädsmak är avundsjuka eller saknar ett eget liv….?? Tråkigt att M har så dåligt självförtroende :(((( aldrig nöjd med nåt , utan en evig jakt på nåt bättre ??

 • Ka
  12 december, 2012 at 22:32

  Dissa det faktumet att bloggare tycker så synd om sig själva och skriker sig hesa om yttrandefrihet när de får kommentarer som inte håller med, väljer man att ha en blogg så öppnar man även för andras åsikter.
  Samtidigt kan du hissa dig själv, jag håller långt ifrån med dig i det du skriver. Men du är befriande i att du köper andras åsikter, rent av gillar det. För inspiration kolla in Magdalena Graafs blogg…

 • Linn
  12 december, 2012 at 22:33

  Hei Katrin! Jeg synes du bør disse Gunilla i svenske hollywood fruer, hun er jo stein gal!!! Jeeez….Vi her i Norge holder på å døøø når vi ser henne på tv..haha!! Er det mulig?? Diss henne…please…Nå kan det jo være at dere i Sverige er ferdig med hun, men vi er fortsatt på beg. av sesong 5 her Norge 🙂
  Er det forresten mulig å høre dette/deg noe sted?

 • Bobbo
  12 december, 2012 at 22:34

  Du kan ju vara snäll att dissa alla idioter som på riktigt hängt upp sig på Pepparkaksgubbegrejen utan att ta reda på hur det egentligen var.
  Du som delade länken som Petter skrivit kan ju också dissa alla smygrasister också..
  Jag blir så trött. Jävla spån.
  Hissa dig själv för att du orkar med alla som försöker göra dig ledsen med dumma kommentarer och anmälningar.
  Finns få så starka människor som du.
  Ha en bra Lucia allihop!! Kram

 • cio, fd Finest, nu Damblogge.se
  12 december, 2012 at 23:04

  Dissa Martin Melins rasistiska skriv i bloggen.

  Sådana poliser vill vi INTE ha!

 • Madde
  12 december, 2012 at 23:06

  Du ska helt klart dissa sl! Sl har funnits hela mitt liv, 19 år. Varje år som jag levt har det blivit vinter, mer eller mindre. Varje år så står man och väntar och väntar på bussen som aldrig kommer pga att det är halt. Nej är det sant att det blir halt typ i november/december? Jag har ett förslag, kan sl typ gå i kurs i Norrland, där kör det buss som gudar. Inget klagande på hala vägar och få har dom ändå sjukt mycket mer än vi har! För inte uppgraderar de sitt system på de pengar jag lägger på detta företag. De är bra på att dra in pengar på att sälja biljetter min inte fan är de bra på att köra mig dit jag vill under vintertiden. Tack och hej från bitterfittan;)

 • Madde
  12 december, 2012 at 23:08

  Hissa eller dissa Martin Melins åsikter som det blev sådan debatt om?

 • Linnea
  12 december, 2012 at 23:13

  Du kan dissa dom jobbiga människorna som har fått för sig att det skulle vara roligt att försöka få folk att tro att hästar är en frukt.

 • anna
  13 december, 2012 at 00:17

  HISSA MUSIKHJÄLPEN

 • SweTex
  13 december, 2012 at 00:34

  Helt rätt, det behövde sägas.

 • Tea
  13 december, 2012 at 01:17

  Har ni någonsin funderat över varför dessa människor säger att hästar är en frukt som inte finns? I slutändan är det inte hästar eller frukt det handlar om. De är bara symboler för någonting annat. Det är ett politiskt budskap som dessa människor vill framföra.. Och sen att många människor blir upprörda över det och försöker argumentera emot är ju bara hysteriskt roande!:)

 • SweTex
  13 december, 2012 at 01:34

  Och fruktlöst, kan man tillägga.

 • SweTex
  13 december, 2012 at 01:37

  Men däremot är inte kossor en frukt också, eller hur?

 • svalis
  13 december, 2012 at 02:27

  Instämmer! Och hissa de bästa formerna på pepparkakor, gubbe, gumma och gris – för de är så lätta att doppa!

 • svalis
  13 december, 2012 at 02:31

  Hissa Martin, han sa ju sanningen! (Jag vet, jobbar själv med invandrare hela dagarna)
  Det enda man måste nyansera lite är när folk bönhörligen skulle skickas tillbaka till hemlandet.

 • Sandra
  13 december, 2012 at 03:42

  Kan man hissa en idé? I så fall tycker jag att du ska hissa idén att man måste kunna svenska för att bli svensk medborgare! Det är ju så fantastiskt självklart att jag blir galen på hur någon kan tycka annorlunda! Allt kanske inte behöver avra helt gramatiskt korrekt, men tillräckligt för att kunna kommunicera, konversera och fungera i arbetslivet.
  Själv bor jag utomlands sedan 6 år tillbaka och skulle tyckat det var märkligt om ”mitt nya land” accepterade mig som medborgare utan att kunna språket.

 • Sandra
  13 december, 2012 at 03:49

  När jag gick i lågstadiet på 80-talet hade vi tre invandrarpojkar i min klass. De fick vara pepparkaksgubbar (absolut inget tvång) och sjunga pepparkasgubbesången. Det var ingen som hade några rasistiska tankar eller att någon tog illa upp. Alla uppskattade Lucia-tillställningen och pojkarna var jättestolta med sitt uppträdande. Det var mycket passande eftersom de sjunger ”Så bruna, så bruna vi äro alla tre” för de VAR/ÄR ju bruna!!! Passande tycker jag och inte det minsta rasistiskt!

 • Hmm
  13 december, 2012 at 07:02

  Bra!

 • evelina
  13 december, 2012 at 08:23

  Hon bakar ju LCHF kakor , alltså nyttiga kakor , hon uppanar folk att äta nyttiga LCHF kakor inte vanliga chockladkakor 🙂

 • Maria
  13 december, 2012 at 18:40

  haha vilken dåre!