Okategoriserade

Vill jag bli gravid?

Båda barnen sover och jag sitter med min efterlängtade chiapudding (besatt) och en stor kopp té. Teven brummar i bakgrunden och jag kan inte riktigt bestämma mig om jag ska hänga framför datorn ikväll (jobba) eller om jag ska klicka på en film. Vi får se.

Ringo grät sig själv till sömns men jag kände att jag inte kunde rädda situationen tyvärr. Trist att en så perfekt dag fick ett tråkigt slut. Vi lekte på polismuseet med Dougge och Edward, vi hänge i Humlan, vi åt god middag, vi lät Rambo gå mellan oss (nu tar han sex steg helt själv). Efter att jag nattat Rambo så skulle jag och Ringo spela tjuv och polis och Bingo har ju lärt mig att jag alltid måste låta Ringo vinna fast jag tycker att det är fel men jag har gjort det men idag kände jag att jag skulle köra på och låta den som vann vinna och det blev jag. Han bröt ihop totalt. Jag försökte med allt. Förklara att man inte alltid vinner bla bla bla inget hjälpte så till sluta fick jag lägga honom i sängen med paddan. Vad ska vi göra med det här???

En kul sak hände igår kväll. Bingo satt vid middagsbordet med Ringo och Rambo och ropade till mig som stod i köket. ”Vill du bli gravid?!”, ropade han. ”Va?!”, svarade jag. ”Vill du bli gravid?!”, ropade han ännu högre. Jag blev helt paff. Och ställd. Och sen lackade jag. Jag stegade ut i rummet och satte igång. Ni vet hur vi tjejer är, det är som att trycka på play. ”Men skämtaru hur kan du sitta och gorma en sån sak och framför barnen också är inte det lite väl märkligt är inte det något som du borde ta med mig i ett LITE annat läge och det är väl klart som fan att jag inte vill just nu men kanske senare typ om nåt eller ett par år men alltså VARFÖR frågar du det nu VA FAN E GREJEN?!”

Bingo såg på mig med öppen mun. ”Vad är det med dig? Jag undrade bara om du ville dricka vin är det så allvarligt?” Vill du dricka vin – Vill du bli gravid. Sjukt kul.

You Might Also Like

 • Anna
  11 oktober, 2014 at 21:28

  Haha… Ja man hör oftast det man vill höra

 • Anette Starby
  11 oktober, 2014 at 21:35

  haha vad man kan få till det när man hör fel! Men det kanske är en inre önskan du har just nu? Ha en trevlig kväll
  Mvh http://starby.devote.se

 • Carhrine
  11 oktober, 2014 at 21:39

  Bra bra! Låt inte Ringo vinna alltid så funkar det inte i riktiga världen. Vinn varannan gång.

 • sebastian
  11 oktober, 2014 at 22:04

  jag har en kusin som är eksakt som ringo han är inte lätt att ha och göra med när jag vinner

 • sebastian
  11 oktober, 2014 at 22:16

  hej katrin hur kan jag få tag på dig har en fråga typ mail vad som hälst

 • Sandy
  11 oktober, 2014 at 22:40

  HAHAHHAHAHAHA!! Nyss läste jag en förlossningsberättelse och fick gråta, nu läser jag det här och skrattar så jag gråter! Hör era röster konstant nu iom er superpodd! Love it, skulle önska dubbla avsnitt i veckan ; )

 • Alex+andra
  11 oktober, 2014 at 22:49

  Bästa!!!! Vin-Gravid…. Jag kan inte skuta garva, ser hela scenariot , Bingos min måste ha varit obetalbar…. Tack för garvet Katrin!!! U Rock!!!

 • Amanda
  11 oktober, 2014 at 23:10

  Min stora son har också alltid varit en så sjuuuukt dålig förlorare och grät och surade långt upp i åren. Min lilla är precis tvärtom, kunde inte bry sig mindre. Det är en personlighetsfråga mest och den vinnarinstinkten är jävligt bra att ha i livet också FAST man måste kunna deala med den på ett någorlunda ok sätt. Han får helt enkelt öva. Kör så ibland och så kan du säga att vi spelar två gånger idag och så ser du till att du vinner första gången och så får han vinna andra gången och när han tar det bra så berömmer du honom och säger att dig är det så kul att spela med som inte gråter när du förlorar så imorgon kan vi spela två gånger också. Öva öva men han kommer förmodligen aldrig gilla förluster. Det är bara att hacka i sig 🙂

 • therese
  12 oktober, 2014 at 00:49

  Jag tycker du gör helt rätt! För man kan faktiskt inte alltid vinna. Om ni alltid skulle låta honom göra det, hur blir det då när han helt plötsligt inte vinner mot en kompis/på förskolan? Ännu mer kaos! Lika bra dom får lära sig på en gång hur det går till, även fast det kommer ta lång tid. Likaså med att alltid ”komma först” en sån period kommer också då det är absolut viktigast av allt

 • gloria
  12 oktober, 2014 at 07:35

  Du är ju helt fixerad vid graviditet! Är du avundsjuk på andra UNGA bloggerskor, som är gravida eller vill ha fler barn? Det är svårare att bli gravid i din ålder, och det finns fler risker! Så nu får ni skynda er. Om du inte redan är gravid, och vill lura dina läsare. Spännande!!

 • ninni
  12 oktober, 2014 at 08:14

  Inte lätt att uppfostra barn, när man har olika åsikter!!

 • D. DeMarkey
  12 oktober, 2014 at 14:53

  ha ha ha ah a

 • Sus
  13 oktober, 2014 at 09:27

  Barnen måste väl lära sig hantera även förluster, det är lika viktigt som att få vinna emellanåt. Jag säger också varva, låt honom vinna varannan gång, då tror jag han blir mer motiverad att anstränga sig. 😉

  Hysteriskt roligt med vinet btw! Haha..

 • Annika
  13 oktober, 2014 at 10:59

  Det är bara att forsätta köra på. Inte kommer Ringos kompisar att låta honom vinna allt bara för att vara sjyssta utan det är smällar man får ta. Sånt är livet. Ingen gillar en surbulle som tjurar så det blir det en motgång.

 • Malin
  13 oktober, 2014 at 23:08

  Måste ni tävla? Läs en saga.

 • Elina
  14 oktober, 2014 at 10:45

  Hahahah åh jag kissar nästan på mig! Jag hör verkligen hur du kör ramsan för han å stackarn fattar ingenting.. Haha så jäääävligt roligt!

 • Evelina
  15 oktober, 2014 at 01:03

  Hahaha va kul!!!

  Svårt det där med att vinna men vad får han ut av att vinna varje gång? Eller tvärtom. Det är något du o ni får fundera över. Det löser sig nog. Bra med vinnarskalle iof :-p