Okategoriserade

Vilket jobb är värst?

Jag har ont i min kropp idag. Och mitt huvud. Jag och Shervin stod i produktion till ett på natten och jag kan inte minnas att jag haft så ont i min kropp från arbete innan. Okej nu släpper vi det. Det är ju liksom inte synd om mig egentligen så nu får jag sluta tjata om det. Jag kom på en sak som hände här om dagen. En reporter ringde till mig från Se&Hör. Det var en sån där näbbmus. En sån där ettrig sak som bestämt sig för hur saker och ting är och kanske till och med lagt in sin egen värdering och åsikt i den information som hon fått. Hur hon nu fått den. För oftast ligger det ju lite sanning i saker som man hör ja ni vet ingen rök utan eld… Så alltså misstänker jag att det här var något som de typ hittat på på redaktionen eller något som någon annan hittat på, jag vet inte, men det som hon sa var: ”Jag har fått veta från säker källa att du och Bingo har separerat”. Inte ska eller kanske är på väg eller något i futurum utan imperfekt, har. ”Ja ha det stämmer inte”, svarar jag henne men då säger hon genast att ”Tidningen går i tryck om en liten stund och vi kommer att skriva en sida om er separation eftersom vi har fått veta det från en säker källa”.

Så då blev jag så provocerad och irriterad och började tänka på hur Nova ska läsa i tidningen att vi HAR separerat och mamma och pappa och farmor 89 år så det resulterade i att jag började försvara mig själv som en dåre. Mitt mission blev att jag fan skulle få den här näbbmusen att ändra sin artikel till något som faktiskt stämmer. Situationen gjorde att jag gjorde bort mig och blev patetisk. Jag började svamla om att vi minsann ska ha ett till barn och sen sa jag en massa töntiga saker som hon naturligtvis kortade ner till något ännu töntigare och resultatet blev en helsida i tidningen där det står att jag ska slappna av på Hawaii och då bli gravid och… ja det är ju inte så att jag bryr mig om själva budskapet, jag berättar ju för er själv att vi planerar att sätta fart med bebisproduktion inom kort och det är inte vad det handlar om utan det som gör mig sur är att hon ringer mig och kastar osanningar på mig som provocerar mig. Sen lyckas hon få mig att säga töntiga saker och sen förnedrar hon mig i sin tidning. Det stör mig. Jag förstår att det är hennes jobb men tänkt vilket jobb än sen! Gotta sig på andras bekostnad. Förnedra mig för att få ihop till tryck.

Jag vill inte svara mer när de ringer tänker jag. Men vad hade hänt om jag inte svarat henne? Då hade det stått att jag och Bingo HAR separerat och det hade varit värre för alla. Bättre med lite förnedring och en töntig artikel än en ledsam och sårande text tänker jag. Okej nu släpper vi det med. Hellre jobba med fysiskt krävande arbete än ett där man parasiterar på andra.

 

You Might Also Like

 • Leo
  6 december, 2012 at 11:14

  Om LCHF är så himla bra och du inte är gravid undrar jag varför du ser ut som en svullen gris på kortet i inlägget nedan. Det är då verkligen ingen bra reklam för LCHF. Stor uppblåst ballongmage och knubbiga lår. Klaga inte på andra Katrin för du är inte värst smal själv. Du har legat i hårdträning hela hösten men det syns inte ett spår av detta på din kropp. Allvarligt talat. Din pt och du borde skämmas så som du ser ut efter ”hårdträning” skäms!

 • Lisa
  6 december, 2012 at 11:36

  Alltid kul när människor som Leo hittar sig hit och vill ge bilden av att de är smala och snygga som Katrin.
  Men i själva verket är fetton som inte orkar ta tag i sina liv.
  Gå ut och rör på dig Leo, din kommentar är futtig.

 • Lisa
  6 december, 2012 at 11:40

  Naä, asså jag blir bara provocerad av att läsa texten.
  Hade blivit galen på kvinnan.

 • ME
  6 december, 2012 at 11:48

  Det kan vara så enkelt att Katrin har utvecklat Laktosintolerans

 • Tindra
  6 december, 2012 at 12:12

  Tränar man och ser ut sådär med sladdriga armar och tjocka lår samt en mage där det ser ut som Katrin är i 20:e graviditetsveckan så kan inte LCHF funka!!! Aldrig skulle jag äta denna diet om man ser ut som Katrin! Hon är det ultimata beviset på att man inte kan bygga muskler på LCHF. Det finns inte en muskelfiber på kroppen bara späck! Huuuugah

 • Elisabeth
  6 december, 2012 at 12:36

  Tindra – jag hoppas du kommer äta upp dina egna spyor som du nyss lämnat här. Om din uppfattning om Katrin, träning, LCHF har byggs upp med hjälp av bilden som någon tagit på henne så är det inte mycket fantasi du har. Ta reda på fakta, även om hur Katrin ser ut i verkligheten – inte på bilden innan du nästa gång vräker ur dig sådan skit. Du har tydligen en viss svullnad på din lilla ärthjärnan.

 • Elisabeth
  6 december, 2012 at 12:37

  Leo – kanske är det dags att besöka katrin eler så byt glasögon – något är tydligen fel på din syn ocg din vanerföreställningar fortsätter… kanske det är något annat som spökar?

 • Tindra
  6 december, 2012 at 13:00

  Haha alltid lika dum i huvudet. Hur tror du Katrin ser ut då? Hur är verkligheten? Menar du att kameran lagt på 20 kg och gör så Katrin ser fläskig ut? Hon är alltså vältränad i verkligheten eller hur tänker du? Snacka om ärthjärna! Har du ens någon hjärna? Katrin hackar på överviktiga men ska inte snacka eftersom hon är mullig själv.

 • Lisa
  6 december, 2012 at 13:17

  De som inte kan se att Katrin är gravid har fel på synen eller är bara jävligt naiva.
  Magen blir stor fort vid andra graviditeten…snart släpper Katrin nyheten.

 • cio
  6 december, 2012 at 14:22

  Leo behöver säkert en kvinna/man, därav hans enorma bitterhet.

  Leo = hen är alldeles säkert en skönhet utan motsvarighet 🙂

 • Bea
  6 december, 2012 at 16:11

  Jag skulle vilja glädjas till ert andra barn men jag blir mest bara orolig, och jo jag tycker jag har rätt till att tycka till eftersom du lägger ut ditt liv (inte hela nej) på bloggen. I sommras var du öppen om att du i princip va ensamstående under perioder eftersom Bingo va på turneer och semester. Under hösten skrev du om hur du krävde en förändring då han sällan var hemma och ni började gå i terapi. Han uttrycker i sin tur i bloggen sin att han tycker det är skönt med semester från familjelivet (vilket är helt okej) men jag undrar hur ni resonerar då i skaffa ett till barn? Vad får dig att tro att han kommer att vara hemma mer? Det kommer bli dubbelt så mycket arbete med en bebis till och jag tror stenhårt på teamwork för att klara något sånt, vilket jag upplever att ni inte alltid har. Det känns som att nästan allt ansvar ligger på dig och du kommer bara bränna ut dig om du skaffar ett till barn med honom. Min slutpoäng är att han är en ganska oansvarig förälder som tror att han kan vara borta titt som tätt för att jobba (och få paus) som att inte du behöver det liksom. Även om jag blir trött på mitt barn ibland kan jag inte bara åka bort över en helg för mitt barn behöver mig, lika mycket som han behöver sin far, och jag med för den delen. Teamwork som sagt. Bottnar i ömsesidig respekt och hängivenhet. Men lycka till för all del.

 • Sara
  6 december, 2012 at 17:22

  Kan det vara så att hon som ringde sa allt det där bara för att se om hon kunde provocera dig så pass att du skulle svamla ur dig en massa som hon sen kunde göra en artikel av? Hon kanske inte alls hade tänkt skriva att ni har separerat utan bara sa det… Ren taktik alltså?

 • Isa
  6 december, 2012 at 17:22

  Jag håller med Leo och han har inte fel på synen. Om ni inte ser att hon har en tjockare mage nu än hon hade när hon tränade aktivt då är det ni som behöver skaffa brillor. För dålig syn har NI

 • Lina
  6 december, 2012 at 19:18

  2 frågor:

  1. Varför måste det innebära att Leo är fet bara för att han säger att Katrin har en stor mage? Katrin sa att sats-tjejen var tjock – med samma logik måste då Katrin också vara fet?

  2. Varför tycker ni Katrin är ”härlig” och stark när hon kritiserar andra, men att (tex) Leo tydligen bara är bitter.

  Har sagt det förr, säger det igen – fy FAN vad intelligensbefriade majoriteten är på den här bloggen och här har vi alltså ett par alldeles YPPERLIGA exempel!

 • Lisa
  6 december, 2012 at 19:26

  Spot on! Det tror jag också och Katrin svalde det med hull och hår.

  Varför ens öppna käften inför en skvaller-reporter?

 • carro
  6 december, 2012 at 23:04

  Ååh bittra människor! Vem ser inte större ut i stora tröjor? Herregud. Katrin är smal och snygg. Lchf är den enda kosten som man mår bra av. Heja lchf. Heja Katrin. Puss till alla er idioter som får mig att skratta.

 • Linda
  6 december, 2012 at 23:07

  Pffff… Svamla om att ni ska ha ett barn till? Det ser man väl att du är gravid! Kul!!! Stort grattis!

 • Gunilla
  6 december, 2012 at 23:36

  Men snälla Katrin, gör som dom riktiga kändisarna som värnar om sin integritet. De säger bara ”inga kommentarer” och skiter i vad de billiga journalisterna skriver, det får dom själva stå för.

 • im sexy and i know it music video
  14 december, 2013 at 10:34

  I think this website holds very superb indited content material posts.

 • how to clean mbts
  4 februari, 2014 at 18:12

  mbt usa Vilket jobb är värst? | Katrins Blogg