Okategoriserade

Vilken färg på vinterjacka?

Vilken färg tycker ni är snyggast att ha på vinterjacka?Jag tycker svart.

De andra färgerna ser ni här!

Bingo lottar ut en jacka så bästa motiveringen till varför du ska få den vinner!

Ni som vill köpa den här coola jackan får 15% rabatt om ni anger koden bingo på sexy.se Ni får 15% på allt om ni anger koden bingo. Bra deal tycker jag!

 

You Might Also Like

 • Bea
  19 september, 2013 at 21:47

  Vit tycker jag 🙂

 • vera
  19 september, 2013 at 21:53

  Hej Katrin. Jag vill vinna jackan därför att min jag har nu ser ut som en svart sopp-påse på.. Har haft likadan i 2 år nu. Sämst eknomi då jag studerar och päron som inte längre tar sitt ansvar, därav egen lya + socialbidrag tills utbildningen är klar.( 2 år kvar i gymnasiet ) sen jävlar ska jag gå långt. Måste prioritera. Gym kort& rätt käk känns viktigare då naken känns viktigare än utisdan hähä faktiskt! Men en sexi jacka skulle sitta utmärkt denna vinter!. Då är jag ju het på LCHF gröten från båda sidor. KRAM. Ringo är den smartaste ungen jag sett. Och den där ” SOC” GUBBEN är steril och har uppenbarligen en morsa som gav honom stryk. Inkompetent. u goo girl. eller whomen såattsäga..

 • Smulungen
  19 september, 2013 at 21:53

  Helt klart den vita. Den svarta ser inte alls snygg ut

 • Erica
  19 september, 2013 at 21:53

  Jag fick mitt första barn för 8 månader sen och jobbar på att komma i form igen samtidigt som jag försöker vara en fantastiska mamma. Har kommit långt och jobbat hårt så jag förtjänar en skitsnygg jacka!

 • Linda Björck
  19 september, 2013 at 22:12

  Jag skulle verkligen behöva en ny vinterjacka, för varje gång jag beger mig ut för att hitta en kommer jag hem med en massa grejer till min son istället, så jag har med andra ord en gammal, sliten och ful jacka som jag förmodligen får gå i även detta år om jag inte vinner denna.

 • Kristina
  19 september, 2013 at 22:20

  Vit, helt klart snyggare till ditt mörka hår;)

 • Malin
  19 september, 2013 at 22:26

  Fyller år om en vecka så därför borde jag naturligtvis få en fin jacka!

 • Anna
  19 september, 2013 at 22:37

  Synd att de är så glansiga.

 • hejsonja
  19 september, 2013 at 22:41

  Helt klart vit. Guldkedjan skulle få mig att känna mig som en badass Spanjor som rest över Atlanten och lyckats erövra den mäktiga Mayakulturen på allt sitt guld.
  Kan se mig själv med jackan på och hur jag sätter en flagga på ett berg av guld i södra Mexikos djungler. The most badass person in the whole 15 hundreds.

  Därför borde jag få jackan.

 • Linnéa
  19 september, 2013 at 23:01

  Svart.
  Jag vill vinna för att den jackan jag har nu har jag haft i snart 10 år. Ärligt talat, dags för en förnyelse eller?! 🙂

 • anonym
  19 september, 2013 at 23:05

  Tonårsjackor …

 • anonym
  19 september, 2013 at 23:09

  Är den cool för att den är så jäkla omodern och ute ..eller vad ? nee Bingo får nog skänka bort dem till bättre behövande 😀

 • Kerstin
  19 september, 2013 at 23:20

  Varför ska jag vinna jackan, för att jag är en 61 åring som med glädje skulle glänsa lika mycket som den svarta!

 • Karolina
  19 september, 2013 at 23:21

  Skit snygg!!! Jag borde vinna! För att 1 läser din blogg varje dag gjort flera år . 2 för att jag alltid sätter barnen först & har aldrig råd att köpa nått riktigt snygg som JAG vill ha !!!
  ps grattis till bebisen !!!

 • Tant B
  19 september, 2013 at 23:24

  Tycker att jag ska vinna en rosa jacka för att jag är tvärtemot dina ideal.
  Är en 55-årig kvinna med +10 kg som skulle gilla att glänsa i ny förpackning.

 • Maria
  19 september, 2013 at 23:31

  Hej! Jag hade blivit jätteglad om jag hade vunnit, den vita jackan var jättefin! Har precis fått kraft att ta mej ur mitt äktenskap med en man som dagligen talar om för mej hur dålig jag är, som har tryckt ner mej dom senaste åren men nu är det nog…:(!! Är helt slut mentalt, men jag tar mej fram i tillvaron och det måste bli bättre..!!! En liten present hade piggat upp :)!

 • Karolin
  19 september, 2013 at 23:32

  Jag borde helt klart få vinna den här jackan! 🙂 Jag älskar dig Katrin, din personlighet, du är äkta! Ditt driv, du bara kör på och lyckas så jäkla bra med att skita i sånt som andra skulle böla om, du är riktigt grym på att lägga energi på rätt saker! Ditt och Bingos liv är awesome, inget krusidullande bara raka rör 🙂 Jackan är så snygg, jag får känslan av att man får samma känsla när man tar på sig den som när man fixat naglarna på salong, den tar fram sexigheten i en, kvinnligheten, samtidigt som den är så lagom kaxig 🙂 Det är så jäkla trist grej att lägga pengar på, vinterjacka..och jag har suktat efter just den här och mycket annat på sexy.se länge men inte kommit till skott, kändes så mitt i prick när jag såg den här utlottningen, den var menad för mig! Min dotter, Vira 5 år, kommer ge mig en fet komplimang när hon får se mig i den här jackan, hon är fett modemedveten så det är 2 tjejer ni kommer göra glada när ni väljer mig 🙂 Bilden här uppe på dig i jackan, grrr! Vilken blick..;) Blev lite rövslickande nu men vad fan, jag menar varje ord i alla fall 🙂 Du är en grym kvinna Katrin, du har skapat ditt eget drömliv och du och din fina familj förtjänar all lycka! Jag lovar att jag kommer bära jackan med stolthet! Jag länkar sexy.se på min facebook också så folk kan sexa till sina garderober lite 🙂 Du är min ideal-kvinna, och du blir bara bättre och bättre 🙂 Att ha dig som mamma, underbart! Du är en sån som vet hur man använder sitt sunda förnuft och Bingo har gjort ett jäkligt bra val av mamma till sitt barn och flickvän, ni kompletterar varandra perfekt 🙂 Även om jag inte vinner så hoppas jag att det jag skrivit gör dig glad! 🙂 Kommer sitta som på nålar tills vinnaren är utsedd, det hade betytt mycket att få känna mig speciell en stund, vill inte köra någon snyfthistoria men kan säga så mycket som att jag har inte fått vara med min dotter ordentligt på nästan 8 månader nu och jag kämpar dagligen med att få tillbaks henne från hennes psykopatvåldtäktsmanpappa så en liten stund av lycka och få känna mig speciell hade betytt väldigt mycket för mig, vill verkligen rocka den jackan i vinter! Kram!

 • anonym
  19 september, 2013 at 23:42

  Förstår att det är panik att bli av med de smaklösa jackorna Bingo tog in..men som ingen över tio år vill ha !

 • Ullis Whitey
  19 september, 2013 at 23:48

  Ett ex-preggo i storlek stor, i mardrömsjacka ifrån gekås
  Känns bra sluskig i joggingskor, kämpar fram med rossligt fet-flås

  Ett ljus i fjärran – en sexig luva,
  något vitt och glansigt förför mig
  Höjer växeln – över stock och tuva,
  ”DEN ÄR MIN!!” vrålar jag framför dig

  Vintern är kommen o tänder hacka,
  men lycklig smalis huttrar ej
  Snygg i värmande vunnen jacka,
  ni kan kalla mig Sexy, tack o hej!

 • Zara Hallenborg
  19 september, 2013 at 23:52

  Måste säga att den svarta är så snygg och klassisk. Skulle kunna tänka mig den och visa upp här i Belgien där jag bor 🙂 framför allt för att jag nu kan ha en vanlig storlek 😉

 • Eva
  20 september, 2013 at 00:03

  Jag skulle supergärna vilja vinna den rosa jackan därför att jag i hela mitt liv varit rejält överviktig och smugit runt i diskreta svarta kläder så att jag syntes så lite som möjligt. Den 10 oktober förr året vägde jag 97 kilo. Nu nästan ett år senare väger jag 63. Om jag vinner jackan kommer jag göra det sista rycket och se till att den första siffran på vågen blir en femma och sedan stolt glida runt med den på stan:-).

 • Josefine
  20 september, 2013 at 00:19

  Det började med en 90 kg tung tjej på 15 år som blev mobbad,kallad fetto, kossa, äckel osv. Jag bestämde mig för att ta tag i mig själv och fläsket och verkligen visa dom där jävlarna att mig skulle dom inte få trycka ner. Jag läste din blogg och blev inspirerad och började köra lchf. Allt gick fort och kilona rasade. Jag hade verkligen bestämt mig. Nu sitter jag här, 16 år och 30 kg lättare men 1000ggr lyckligare. Jag tycker att jag borde vinna jackan, Det är dags för en vinterjacka som inte har storlek XL. En jacka som jag kommer känna mig snygg i helt enkelt.

 • mia
  20 september, 2013 at 00:20

  För att en sliten egenföretagre 40plus och förortsmora också behöver känna sig sexy in sweden-say no Moore;)

 • Em i London
  20 september, 2013 at 00:52

  bor i london, arbetar i en butik, skulle vilja skriva något väldigt personligt men känner inte att hälften av dina besöker skulle förstå…. jag skulle vilja få/vinna/whatever jackan… så jag skulle kunna eller ni rättare skulle skänka jackan till välgörenhet. det börjar bli kallt i england. skulle tycka det vore så himla rart utav er.l

 • Em i London
  20 september, 2013 at 00:58

  hahaha note to myself läs innan du skicka iväg. well hell, jag skulle vilja ha en jacka (vem bryr sig om färg, allt handlar väl om värme) jackan skulle skänka bort till en människa som har mindre ställt än mig. foto bevis lovas.

 • Cornelia - Cute Little Things
  20 september, 2013 at 00:59

  Svart definitivt! Den var superfin, översta! 😉

  XOXO
  http://Cutelittlethings.se – Stil Shopping & Outfits

 • LOT
  20 september, 2013 at 01:45

  Svart – och jag kommer sporta den på 5th Av!

 • Mari
  20 september, 2013 at 01:47

  Min kära sambo tycker att min vinterjacka som jag nu har haft i flera år är en jacka som är sååå 2005 (jag köpte den faktiskt 2008). Jag ser inget fel på den än men det är kanske dags att uppgradera sig och stiga in i 2013, haha!

 • Anna
  20 september, 2013 at 02:02

  Men glansig täckjacka hösten 2013?? Nej, tror inte det va

 • anonym
  20 september, 2013 at 03:21

  Min älskade mamma dog igår 42 år gammal. Är helt övertygad om att hon skitet i vilken färg jackan har. Ville ju inget hellre än att få leva……..
  Fan så orättvist!!!

 • Mius
  20 september, 2013 at 03:53

  Jag vill vinna en svart för du va ju himla snygg i den 🙂
  Har ju faktiskt aldrig köpt en kort vinterjacka men efter att börjat handla från LCHF butiken och läsa /göra dina recept har jag nu gått ner 10 av de 15 kilona jag vill bli av med
  och skulle våga bära upp den med stolthet!

 • Joanna
  20 september, 2013 at 04:20

  Nu är väl alla i din släkt döda. Sluta nu anonym.

 • Jennica Landèn
  20 september, 2013 at 06:26

  Du har rätt, svart är en vinnare!

  Jag har riktigt, riktigt bra anledning – det är helt enkelt den SNYGGASTE jacka jag sett, punkt!

  / Frusen student med bra smak

 • Caroline
  20 september, 2013 at 06:52

  Jag vill jävligt gärna vinna en svart sexy jacka! Jag förtjänar att ÄNTLIGEN få känna mig snygg i en ashet jacka! Efter att ha gått ned från 127 kg till 60 kg så har man fått handla en helt ny garderob och pengar är ju inget man skiter (tyvärr) och det växer ju inte på träd heller (vilket skulle vara bra) så har jag fått ärva en gammal vinterjacka av en vän till mig som jag använde förra vintern. Så tycker jag att jag ska vinna en ny snygg jacka! För jag måste ju visst handla vinterkläder,vinterskor m.m. till mina ungar på 4 & 6 år.

  // Fd. Tjockis mamma

 • Che
  20 september, 2013 at 07:28

  Jag önskar att vinna denna jacka då jag å min kille har haft jobbiga månader av skit och dålig ekonomi. Har spanat på en Svea miss Smith men det kan jag bara drömma om. Katrin,värm mig i vinter! Peace

 • Nathalie
  20 september, 2013 at 08:03

  Hej Katrin,
  Håller med dig, färgen svart.
  Jag väntar mitt första barn som är beräknat till början av februari. Då jag inte kommer komma i min gamla jacka skulle jag bli super glad för en ny:). O när februari är här så är det väl roligare att klä på sig och ge sig ut i kylan i en ny snygg jacka! Dessutom fyller jag år på måndag och hur kul hade det inte varit att få berätta att man fick en födelsedags present av dig:) Ha en härlig helg! Kram

 • anonym
  20 september, 2013 at 08:05

  Och dog verkligen den 17 september 2013.
  Kristian Gidlund.

 • Ann.B
  20 september, 2013 at 08:10

  Hej!
  Håller med dig svart är snyggast.
  Jag vill gärna vinna en jacka för att kunna överraska min 15 åriga dotter med.
  Hon skulle bli riktigt glad och tacksam för den.
  Trevlig helg!

 • DeMarkey - LiveYourDreams!
  20 september, 2013 at 08:22

  Oj fy fan vad snygg du såg ut här då! Vilken blick och vilken kvinna liksom. =)

  Hoppas du får en fin fredag och helg.
  Kram

 • anonym
  20 september, 2013 at 08:36

  Vila i frid du underbara människa

 • Frida
  20 september, 2013 at 08:37

  Hej Katrin! Jag har egentligen ingen bra motivering jämfört med andra deltagare, men försöka kan man alltid, inte sant? Jag skulle hemskt gärna vilja vinna jackan därför:

  a) Min studentekonomi täcker ingen ny jacka i år då kurslitteraturen var mer kostsam än jag trodde.

  b) Den är apsnygg och jag skulle aldrig ha råd med den själv.

  c) Jag skulle tycka att jag var värsta coola tjejen i en Bingo Rimér jacka (jag har liksom alltid tyckt att han är supermegaball och följt hans karriär ett tag nu).

  d) För att jag tycker att jag förtjänar den efter en minst sagt turbulent sommar.

  e) För att jag vill ha den helt enkelt 😉

  Sammanfattningsvis är jag för fattig för en ny vinterjacka, och jag skulle tycka det var coolt att ha en jacka från Bingo eftersom han är lite av min idol. Utöver det tycker jag helt enkelt att jag förtjänar den eftersom att jag är en bra medmänniska, student och familjemedlem som helt inte vill frysa i höst!

  P.S. Den vita eller den svarta delar snyggast-platsen, men den svarta är mer praktiskt!

  Ha det bäst!
  Frida

 • Vill bara påpeka
  20 september, 2013 at 08:40

  Jag håller tummarna för att du vinner hönan, vem du än är, istället för alla andra rövslickare härinne!

 • Amanda H
  20 september, 2013 at 08:41

  För att senaste jackan köpte jag när jag var gravid, den är alldeles för stor nu 2 säsonger senare när mammakilona försvunnit. Skulle nu behöva en ny o framförallt snygg jacka till vintern o vet inge finare än denna!

  Förövrigt tycker jag att vitt e snyggast (på mig iaf) 🙂

 • Chocochock.se
  20 september, 2013 at 08:45

  Finns den inte i chokladbrunt :)?

  Hur många Ploppar föds det varje dag?

  http://chocchock.se

 • Linda D
  20 september, 2013 at 08:50

  Skulle så gärna vilja vinna jackan till min 16-åriga dotter. Hon har haft samma vinterjacka sedan hon gick i sjuan och skulle bli överlycklig om hon fick en sån här modern och fin jacka. Håller alla tummar!!

 • susanne
  20 september, 2013 at 08:52

  Hej,
  Jag är en ensamstående skitsnygg och sexig 2-barnsmamma på 33 år som skulle passa utmärkt i denna jacka. Svart i Stl S tack 🙂

 • Malin
  20 september, 2013 at 09:31

  Hej Katrin! Jag kommer inte skriva något vädjande, att jag inet har några pengar, eller att jag har cancer eller att jag har blivit lämnad av min pojkvän…
  Jag är inte speciellt lik dig men fascineras och läser din blogg varje dag. Kanke är jag en person som du inte skulle tycka om. Du gör mig modigare, lite bitchigare och det är bra. För övrigt så har jag en rätt så mesig jacka och jag känner att nu är det nog med mesighet. Jackan skulle vara en start. Ok?
  Storlek M el L / Malin

 • Rebecka
  20 september, 2013 at 09:34

  Hej! Jag tycker den vita jackan är snyggast! Jag skulle så gärna vilja vinna jackan eftersom jag är i stort behov av en ny då jag gått ner 23 kg senaste året!!! Min gamla vinterjacka passar nu bättre som duntäcke.
  Kram / Rebecka

 • Zandra
  20 september, 2013 at 09:44

  Hallå snygga Katrin!
  Svart är helt klart den snyggaste färgen på vinterjacka. Jag vill vinna en svart jacka då jag precis flyttat hem från Spanien till Sverige och faktiskt inte äger en enda vinterjacka. Man måste ju köpa allt nytt liksom. Sedan är jag ju nästan lika cool som dig. Bara det borde ju räcka, haha! 😉
  Kram Z

 • Lotte
  20 september, 2013 at 09:50

  1: för att jag är för jävla kräsen och inte hittar jackan med stort J
  2: För jag är så frusen och skakar typ jämnt så behöver jag en extra jacka som kan värma mig + är snygg!!!
  3: jag gillar både dig, Bingo och Ringo och ser fram emot kommande bebis♥
  Lotte M

 • sari
  20 september, 2013 at 10:05

  Svart min favorit motivering väldigt enkelt dkulle bara älska jackan och slippa frysa 😉

 • Johanna
  20 september, 2013 at 10:12

  Jag ska föda 6 januari så jag behöver en skitsnygg jacka att hänga upp som motivation, kanske rentav har på mig den på väg till djävulsförlossningen där jag ska få armen avsågad för andra gången;)
  Alla färger var lika snygga!

 • Carrie
  20 september, 2013 at 10:20

  Hahaha! Du är ju fan bäst Chockochock 🙂

 • Jessica
  20 september, 2013 at 10:23

  Hårt arbetande två barns mamma som fyller 30 om en månad. Därför förtjänar jag jackan:)

 • Matilda
  20 september, 2013 at 10:40

  Vill gärna ha en svart jacka för jag behöver en vinterjacka. Tack.

 • ninnibeth
  20 september, 2013 at 10:47

  Vill vinna en svart till dotra för att det är den enda modell på jacka hon vill ha i vinter; se’n att hon tycker loggan är ful & vill sprätta bort den kan vi ju prata om då.
  Som ny på innerstadsskola kan hon behöva en boost…

 • SOFIE
  20 september, 2013 at 10:47

  Hösten e’ här Katrin lottar ut en jacka ba’ sådär

  Ge mig en chans
  Att få värmas i glans

  Kanske får jag känna mig som en superstar, Just the way you are

 • Sandra
  20 september, 2013 at 10:54

  Jag skulle kunna skriva någon motivering av ”tycka-synd-om-mig”-slag. Höggravid och hemma med en njursjuk 1,5-åring. Men nej. Jag vill vinna en svart jacka för att den är jäkligt snygg. Skulle känna mig skitsnygg i den!

 • Maria
  20 september, 2013 at 10:54

  Jag har dom senaste åren gått runt i min platsbrors avlagda gamla vinterjacka då jag inte prioriterat mig själv, bor ändå på landet med hund, dags att landet och mitt villaområde får lite glamour tycker jag! Den svarta skulle vara grymt att ha!

 • Andrea
  20 september, 2013 at 10:57

  Usch för föräldrar sim inte tar ansvar ekonomiskt för sina barn! ”knulla går bra men ta hand om barnen sen är svårare” Får hoppas du kommer klara dig bra själv och att du får en strålande framtid!!

 • hk,jhl
  20 september, 2013 at 11:20

  För att det är så jävla synd om mig,snyft och för att jag kan gnälla och för att jag är energitjuv och för att jag äter en massa kolhydrater och får att jag väger 150 kg och är 145 cm lång och för att jag svinar ner överallt. Rosa storlek XL

 • Lisette
  20 september, 2013 at 11:46

  Tänker inte motivera med att det är så synd om mig själv och att jag inte har råd , etc, etc! Utan för att det helt enkelt är på tiden att jag vinner något! Mvh

 • Erica L
  20 september, 2013 at 11:50

  Hej!
  Jag skulle vilja vinna jackan för att jag gått ner sammanlagt 31 kg med LCHF (i omgångar, senaste 17 med hjälp av din bok!) och äntligen kan börja försöka känna mig bekväm i ”normala” kläder, dock finns inte ekonomin till det riktigt. För ett år sen hade jag inte ens kunnat drömma om att komma i en liknande jacka, men nu är jag hoppfull!

 • Helena
  20 september, 2013 at 11:50

  Hej Katrin!

  Jag känner mig förtjänt av denna snygga jacka. Efter en skilsmässa efter 18 år som gifta och en son på 10 år lyckades vi genomföra en otroligt bra separation. Vi är de bästa vänner och vår son mår otroligt bra. Idag har vi båda nya och fantastiska relationer, vi är goda vänner alla fyra och vår son kommer så bra överens med sina bonussyskon. Mitt i allt förra året blev jag av med jobbet, hamnade i en depression och låg apatisk. Med hjälp av vänner och familj, vård så tog jag mig tillbaka och har idag ett nytt jobb som rehabiliteringskonsult, jobbar med ungdomar mellan 18-25 som är på glid. Med heltidsjobb och tre barn (allt som allt) hinner jag knappt ta mig ner på stan och köpa mig en snygg jacka. Därför tycker jag att jag är värd denna jacka:)

 • John
  20 september, 2013 at 12:17

  Tja
  Jag vill vinna & ge jackan till min tjej !!! Som tack för alla kvällar jag har fått ligga & lyssna på henne när hon berättat om Ringo hit Ringo dit sommar hus mm mm mm mm mm 😀 så skulle jag vilja ge henne denna för att visa att jag LYSSNAT annars hade jag ju fan inte skrivit här,blogg liksom! Svart ska den va passar fint i vinter innan hon blir på smällen igen efter vår nu coola kille på 2 år ! Så kan hon få känna sig lite nice & sexig ! Nästan jag som borde fått en jacka !Haha

 • maria
  20 september, 2013 at 12:25

  För att jag behöver köpa en jacka till dottern!

 • Kicki B
  20 september, 2013 at 12:39

  Jag vill jättegärna vinna jackan därför att den skulle användas till max här hemma hos mig!
  Jag och mina två döttrar ,som alla har samma storlek, (15 & 18 år) skulle dela på den. För jag skulle nog tyvärr inte få ha den ifred även om jag helst av allt skulle vilja det.. men vad gör man inte för sina barn!?

 • Anna Skogsberg
  20 september, 2013 at 12:54

  Svart är snyggt och lättmatchat till allt. Min gamla vinterjacka har fler år på nacken än jag vill inse och en ny har behövts rätt länge. Men som timvikarie är lönen ofta osäker o prio har varit sonens kläder. Så nu håller jag tummarna och hoppas på tur.

 • Carrie
  20 september, 2013 at 12:55

  Hahaha..hoppas du vinner jackan till din tjej. Så bra motivering 🙂

 • Camilla
  20 september, 2013 at 12:56

  Själv ska jag köpa en grön vinterjacka, så fint.

 • Carrie
  20 september, 2013 at 12:58

  Man får ju skratta här iaf 🙂 Rosa i XL hahahahahaha

 • Emma
  20 september, 2013 at 13:05

  Jag vill vinna den så att jag kan matcha min modemedvetna och trendiga man! För honom går stil, märken, design och allt sånt före funktion -som jag prioriterar! Med den jackan kommer vi se mindre omaka ut ;)!

 • Johanna Gustafsson
  20 september, 2013 at 13:08

  Den rosa såklart!
  Sexy for sexy vad annars med rosa, och för att jag är jag och läser era bloggar dagligen.

 • Carolina
  20 september, 2013 at 13:25

  Svar: vit
  Jag vill gärna ha den jackan, den är så snygg! Behöver en ny då min är förstor för jag har minskat i vikt.
  Ni är helt underbara tillsammans 🙂
  Kram

 • J
  20 september, 2013 at 13:35

  Kaaaaaatriiin!

  Här är vinnaren!! Bort med Gekås och in med Sexi 🙂

 • Caroline
  20 september, 2013 at 15:00

  Den vita tycker jag! Jag vill vinna för ingen speciell anledning utom att jag tycker att den var snygg!

 • Kaa
  20 september, 2013 at 15:25

  Kanske du ska ta dig en titt i butikerna

 • E
  20 september, 2013 at 16:31

  Vit är snyggast!

 • Linn
  20 september, 2013 at 17:45

  Hej Katrin,

  Den svarta jackan är urfin!

  Jag skulle gärna vilja ha jackan eftersom jag just fått jobb i Stockholm och kommer flytta dit. Jag vill ju passa in bland alla trendiga stockholmare i vinter och tror jag skulle vara helt rätt med den jackan. Dessutom skulle min kappsäck bli en aning lättare om jag inte behövde packa med min gamla jacka.

 • Nina
  20 september, 2013 at 21:22

  Åhh den jackan i vit och guld är så otroligt snygg!!:D och jag skulle bli jäkligt snygg i den hehe därför vill jag vinna! Tycker även att jag är värd den då jag nu har tränat regelbundet på gym i mer än ett år( det har inte hänt tidigare i mitt 33-åriga liv) ,känner mig stark, snygg och glad! Har dessutom inte köpt en ny vinterjacka på flera år. Håller tummarna nu!!:D

 • Frida
  20 september, 2013 at 21:50

  Såå snygg jacka och även du Katrin! Min nya slimmade rumpa (tack vare LCHF) behöver en kort jacka för att synas även i vinter, därför vill jag vinna 😉

 • Emmy
  20 september, 2013 at 21:52

  Svart är snyggast…men oj va jag skulle vilja ha den där jackan!!!!! Jag skulle ge den till mig själv som en nice present! Jobbar häcken av mig på socialtjänsten där jag dagligen jobbar med att skydda barn som far illa och på fritiden hänger jag med min egna lilla skrutt och försöker göra vardagen till den bästa! Ett helt vanligt liv i en helt vanlig 27-årings liv!

 • Elin
  20 september, 2013 at 22:41

  Svart! För att jag är nr1 o du är nr två Katrin! (Detta är i min värld, i din värld är du ju såklart nr 1)

 • Tove
  20 september, 2013 at 22:58

  Motivering; idag ramlade en gammal dam på kullerstenen och jag hjälpte henne upp då alla andra stod och stirrade handfallna. Karma kunde inte komma lägligare för då tror jag på det?

 • Nina
  21 september, 2013 at 00:12

  Jag vill vinna för jag behöver en tuff jacka!

 • Julia
  21 september, 2013 at 01:19

  Ute börjar det bli mörkt och kallt.
  Men ut till lekplatsen vill min son ändå allt.
  Min 10 månaders son är kläd i den bästaste vinterskrud.
  Ute i naturen känner jag mig själv dock som en vilsen brud.
  Korta skinnjackor och en snygg sjal har mer vart min melodi.
  Nu finns det inte längre bara ett JAG utan även ett VI.
  Dags att tänka om och bli mer praktisk i mina outfits val.
  Det hade ju vart underbart att känna sig varm & snygg utan att spränga vårt kapital.
  Med en Arctic jacket står jag inte huttrandes vid lekplatsen och på min son ser.
  Vi leker tillsammans och vi båda ler!!
  Varm i mitt hjärta och på kroppen lika så, tittar de andra mammorna avundsjukt på.
  De undrar och funderar på vart man denna jacka kan finna.
  En jacka man är snygg i och där man slipper under vintern känna sig som en kall kvinna.
  ”På sexy.se” jag skriker då ut!!!
  Jubel jag hör från lekplatsens alla hörn tillslut.
  Alla mammor ropar att de vill känna sig som jag.
  Snygg, varm och redo för en härlig vinter dag.

  Kram!

 • Jeanette B
  21 september, 2013 at 09:39

  Jag har aldrig ägt en kort vinterjacka. Anledningen är min fd gigantiska bakdel som jag alltid har velat dölja. I våras tog jag tag i saken på allvar och har gått ner en hel del i vikt. Måste erkänna att min rumpa inte är så tokig längre och är väl förtjänt att få synas i vinter under denna ursnygga jacka!

 • Charlotte
  21 september, 2013 at 09:42

  Den jackan skulle man inte tacka nej till att glassa runt på förskolan med!

  Härlig blogg, kikar in ett par gånger om dagen. Gillar din ärlighet och tycker du är sund i ditt tänk i mycket. Men inte allt såklart för lite skiljer det sig åt i mina värderingar och åsikter. Men smaken är som baken, delad.

 • Sandra
  21 september, 2013 at 09:51

  Svart! Så klart!
  Jag vill ha en jacka för jag bor i en liten by, nära en storstad men alla är så Jvl inskränkta!! Bingo är pervers och Katrin är dum och elak! Jag vill provocera med en ”Bingojacka” så folk får lite och prata om!! De kommer säkert tycka att den är skitsnygg om just jag har den!!!
  /Sandra

 • Emma
  21 september, 2013 at 13:42

  Effektiva bantningspiller till salu. Dämpar hungern, sockerberoendet och ger energi. Vid seriöst intresse mejla till [email protected]

 • Malin
  21 september, 2013 at 14:23

  Sluta läs alla motiveringarna!
  Bara välj mig

 • Tina
  21 september, 2013 at 17:14

  Den svarta är snyggast. Jag har precis blivit bestulen på mina extralysen till bilen, har precis opererat bort mina halsmandlar och har en operation på baksidan av låret planerat framöver. Skulle sitta fint att få vinna sig en jacka, som plåster på såren över allt som varit. Plus att jag bor i Jämtland, det måste vara en merit 🙂

 • lotta löfgren
  21 september, 2013 at 18:02

  Hej BINGO:)
  För att jag började med LCHF i februari ( i
  (Inspirerad av katrins bok)
  Nu har jag problem….;) för jag har gått ner 15 kilo och alla kläder är förstora ..å det är HENNES FEL:):) så man kan ju nästan säga att ni är skyldiga mig en sådan där jäääädra snygg jacka:):)

 • lotta löfgren
  21 september, 2013 at 18:05

  Föresten ÄLSKAR jag den vita..snyggaste jackan ever
  .Har burit svart alldelens för länge för att gömma min kroppshydda …det behöver jag inte längre pgr av Katrin:):)

 • Josefine
  22 september, 2013 at 09:32

  Skulle bli överlycklig om jag vann en svart!!! Jag har letat vinterjacka men inte hittat någon som min ekonomi tilllåter. Har de senaste året haft samma fula jävla jacka som nu tack vare praktik är full med målarfärg och tack vare god vilja 100nummer för stor, risken finns (och den är stor) att jag får gå runt i ett fläckigt tält hela vintern, inget jag ser fram emot direkt /:

 • Katarina
  22 september, 2013 at 11:27

  Fattig lärare som mer än gärna skulle vilja känna sig som fräsch som en stjärna

 • Helena Springare
  22 september, 2013 at 13:04

  Med måttband runt min midja mäta, inser jag att jag måste mera äta.
  Jag älskar att äta kolhydratsmacka och ändå ryms jag bra i min jacka. Men min gamla jacka är så jäkla ful så en ny vore förbannat kul.

  Jag är jämt en sur och grinig tant, men vinner jag en jacka blir jag en skitglad fjant. För i Norrland är det vidrigt kallt så en Bingojacka vore fasn Ballt!!

 • Sari
  22 september, 2013 at 18:23

  Svart är alltid snyggast och kan enkelt kombineras ihop med alla färger…
  Själv skulle jag vilja he en svart sådan, efter ha gått ned från storlek 52 till 42 så vågar jag nu mig på att ha lite mer stiligare kläder istället för att vandra omkring i stora bylten.
  En Sexy by Sweden jacka skulle få mig att svassa glatt omkring på stan..

 • NP
  22 september, 2013 at 22:00

  Jag skulle vilja vinna den svarta jackan för att jag bröt min tå förra veckan…trotsade den jävliga smärtan och gick på fyspass ändå. Kommer hem och ska laga mat, klipper mig själv i fingret för att sen tappa talriken PÅ den brutna tån…gjorde ännu mera satans ont! Nu sitter jag här med en apstor tå som dessutom är fasttejpad i granntårna vilket innebär att jag måste leva mitt liv ala birkenstocktofflor ett tag framöver, och hur snygg är man i tofflor? En snygg jacka skulle därför kännas lite extra roligt just nu, det skulle lixom väga upp för de fula tofflorna…:)

 • Elin
  23 september, 2013 at 00:33

  Skulle också kunna dra en snyfthistoria om att jag gått från rejält överviktig (100 kg plus) till normalviktig och allt det där (för det stämmer). Men den är ju ganska tråkig.. Nä, så jag säger att jag vill vinna för att det vore jävligt skönt om jag åtminstone denna vintern kunde få ha en vinterjacka! Som så många andra svennebananer så är man ju inte direkt gjort av pengar så förra vintern var fan den kallaste på länge…

 • Lovisa
  23 september, 2013 at 06:37

  By far den vita. Den är grym ju. Kolla in den guldiga dragkedjan!

  Jag tycker jag borde vinna den för jag är sjukt snygg i vitt och längtar efter att sitta på tuben och klappa på min fina krage och säga mjauuu.

  Puss

 • Anna
  24 september, 2013 at 18:31

  Svart tycker jag.
  Detta blir min tredje vinter utan nån vinterjacka. Har inte råd att köpa nån. Min son kommer i första hand.
  Så jag tycker jag är värd en jacka.