Okategoriserade

Vi klunkar ricinolja!

Varför har aldrig  någon berättat för mig hur fantastiskt det är med ricinolja? Ricinoljan är min nya bästa vän. Och Ringos med. Vi har haft en del bajsproblem både jag och Ringo, främst Ringo som haft ont i rumpan och varit förstoppad från och till en del de senaste veckorna. Så vi gick till en…alternativ doktor idag kan man säga. Han bad mig köpa ricinolja. Egentligen parafinolja men det finns inte i Sverige så då sa han att jag kan ge Ringo en tesked ricinolja men det var ju lättare sagt en gjort såklart så för att få honom att ta skeden tog jag den själv. Utan att alls tänka på det egentligen, men vad kan väl lite olja göra för skada annat än att smörja mig, tänkte jag. Det tog inte ens tio minuter förrän jag fick gå på toaletten. Hur bra? Väldigt bra. Nu väntar vi in Ringo.

Annars är väl allt bra. Jag har jobbat idag och sen hämtade jag Ringo i parken. Jag svettas som ett as och mina tuttar är verkligen ett bekymmer då de är så stora men jag kan nu förstå vad vissa av er menar med att jag inte har stora tuttar. Här om dagen när jag stod i butiken kom en kvinna med så stora bröst så jag har aldrig varit med om maken. ”Aha, det är vad de menar…”, tänkte jag då men jag sa inget. Till henne alltså. Jag höll käft. Något som jag är ganska dålig på men när det väl gäller så kan jag.

Imorgon drar jag och Ringo till Jämtland för att hälsa på farmor Annika och kusinerna. Det blir mysigt. Jag har tänkt att jag ska plocka en massa blåbär och lingon att frysa ner till hösten och vintern. Vi får se hur det kommer att gå med den saken men jag ska försöka i alla fall.Vi måste stiga upp 06.00 imorgon, ush så jobbigt men SAS hade bara ett flyg imorgon och då jag har så mycket poäng så flyger vi för poäng och då känns det som att vi flyger gratis och det är kul! Jag fick alla flygbiljetter till Nice för oss alla fyra för poäng och nu får jag flyga till Östersund för poäng och kanske till Gotland också sen. Bra de där poängen trots allt…

Ja ni, inte så mycket mer att säga. Jag längtar tills jag ska lägga mig och se på Homeland. Två avsnitt kvar på andra säsongen och mer har jag inte. Får vänta tills Bingo kommer så han kan fixa fram tredje. Jag är inte så bra på sånt där. Fan va bra det är alltså. Hört att jag ska ge mig på House of Cards sen och Kevin Spacey är ju magisk så det kan nog blir en hit. Alright. Nu ska jag packa.

ps. Vet ni att jag föder barn om bara fyra månader? Galet ju!

You Might Also Like

 • Erica
  5 augusti, 2013 at 17:15

  Ricinolja används för att sätta igång förlossning enligt vissa. Just saying. Tat lugnt.

 • Charlotte
  5 augusti, 2013 at 17:24

  Ricinolja används (mot läkares inrådan) för att få förlossningen att starta så inte helt lyckat i ditt läge kanske? Däremot finns paraffin att köpa på apotek. Annars är Lactulos bra.

 • Kristina
  5 augusti, 2013 at 17:24

  Tänkte detsamma.

  De kramper som man kan få av diarré liknar värkarna och kan sätta igång en förlossning!

 • Carrie
  5 augusti, 2013 at 17:30

  Vem fan rekomenderar ricinolja till en gravid kvinna 2013?!

 • Sven
  5 augusti, 2013 at 17:32

  Ricinolja är toppen! Minns hur frugan från förr var orolig ibland o mensen var sen ( vi gillade att knulla men ville inte ha några ungar på halsen ). Ricinoljan fick alltid igång mensen på ett kick, fast hon drog nära en hel flaska på en gång så det var mycket bajsande oxå. Sedan tröttnade jag på o fila i samma springa o dumpade henne men det är en annan historia 😉

 • Julie
  5 augusti, 2013 at 17:54

  Katrin, du måste göra bättre rsearch. Ricinolja används för att sätta på förlossningen (mot läkares inrådan), och kan vara mycket farligt. Jag undrar vad för slags läkare skulle har rekommenderat detta till dig!

 • Hasse J
  5 augusti, 2013 at 17:59

  Som vanligt har ala ”alltvetare” öppnat munnen. Vakna alla ni som bara upprepar det andra skrivit utan ens att själv tänka till.
  Ricinolja har används i minst 100år och används flittigt av alla kosmetikaföretag.Ni använder det dagligen men hur många av er vet varför?
  Läs på!!!
  Här får ni lite tips – http://www.grongava.se/guide/ricinolja
  och för Guds skul, lär er något. Var säker att hjärnan arbetar inan ni engagerar munnen!!!

 • Generalisering
  5 augusti, 2013 at 18:03

  Rekommenderades INTE åt Katrin ……men åt Ringo !

 • m
  5 augusti, 2013 at 18:07

  Ursäkta men du skall ju inte föda barn, har du inte koll på att du skall snittas och det är ej att föda..PUNKT

 • Sven
  5 augusti, 2013 at 18:24

  Haha, otroligt vad mycket stavfel och grammatiska fel du åstadkommer i VARJE kommentar.

 • Anna
  5 augusti, 2013 at 18:31

  Jag har svårt att tänka mig att du inte vet att ricinolja framkallar sammandragningar, så jag antar att det här inlägget är ännu en provokation…

 • Tuttenappen !
  5 augusti, 2013 at 18:37

  Vaaa du som är sååå duktig när det gäller kost och hälsa ….hur har du burit dej åt för att få en treåring förstoppad ???? stackars liten han har ju varit sjuk enda sen föddes 🙁

 • Diana
  5 augusti, 2013 at 18:44

  Stackarn får väl inga fibrer i maten utan bara fett och brosk.

 • Jenny
  5 augusti, 2013 at 18:57

  Har ni Netflix så kan jag rekomendera ”Orange is the new black”.. Grym serie! Annars, fixa netflix, asbra!

 • Loco Bocco Giant Stocko
  5 augusti, 2013 at 18:59

  Lalallalalaallalalalalalalalallalalaaa.

 • Achmed
  5 augusti, 2013 at 19:01

  Fan du äcklar mig

 • Achmed
  5 augusti, 2013 at 19:02

  Han är full

 • Achmed
  5 augusti, 2013 at 19:02

  Sponsrad?

 • Achmed
  5 augusti, 2013 at 19:03

  Rekommenderades INTE åt Katrin ……men åt Ringo !

 • Carrie
  5 augusti, 2013 at 19:06

  Ursäkta mig. Jag läste slarvigt.

 • Marta
  5 augusti, 2013 at 19:38

  Jävla idiot!!!!!!!!!!!!!!

 • Diana
  5 augusti, 2013 at 19:41

  Du verkar också dricka ricinolja Hasse J. Fast du har fått mundiarré istället.

 • Marta
  5 augusti, 2013 at 19:43

  Jag hade en son som ”höll igen” ville inte gå på toa och då blir det hårt och förstoppat. Döm inte Katrin för vad hon stoppar i honom för mat!!
  Ungar kan få för sig att inte gå på toa ibland,,,,,,,

 • Sara
  5 augusti, 2013 at 19:43

  Men hallå?!!! Vill du orsaka missfall??? Du ska INTE ta det om du inte vill starta din förlossning!!!

 • Tina
  5 augusti, 2013 at 19:44

  3.sesong Homeland har premiere i USA i sept!

 • Sven
  5 augusti, 2013 at 19:54

  Dem största idioten är du själv som uttrycker dig så nedlåtande mot en annan människa du inte ens känner. Inget kan väl vara förargelseväckande i mina kommentarer! Skaffa dig ett liv!!

 • Frida
  5 augusti, 2013 at 19:55

  Måstee bara säga, jävla humor du har 🙂

 • Catrin
  5 augusti, 2013 at 20:29

  Ricinolja under graviditeten, är du galen??

 • Sven
  5 augusti, 2013 at 20:32

  Achmed alias Hasse J , vi önskar starta en insamling till förmån för dig, en stavningskurs ! 😛

 • Sven
  5 augusti, 2013 at 20:33

  Just provoking as usual…..korkade ni är som går på det om o om igen! Kattan sitter o garvar åt er i detta nu! 😛

 • Sofia S
  5 augusti, 2013 at 20:37

  Ja! Håller med, den är jättebra!

 • Natta
  5 augusti, 2013 at 20:48

  Laktulos är bra grejer 🙂

 • Carrie
  5 augusti, 2013 at 20:49

  Hihihi..precis som du då Svennis ;D

 • victoria
  5 augusti, 2013 at 21:06

  Ricinolja startar inte förlossningen! Däremot kan stora mängder göra att tarmarna krampar och DET kan trigga igång livmodern och då kan förlossningen starta. Det krävs att man dricker stora mängder vid ett tillfälle om de nu ska vara någon fara för barnet. Att ta en tesked för att få igång magen bör nog inte vara någon fara. Ricinolja va de enda som funka när jag va gravid för att ens kunna skita och min dotter föddes vecka 42 helt frisk och kry utan strul. De så så kallade störtförlossningar som startats pga ricinolja har orsakat dödsfall men då är det som sagt stora mängder som ligger bakom!

 • Emi
  5 augusti, 2013 at 21:08

  Angående stora bröst..
  Jag har G-kupa. Inte så kul.. speciellt inte på sommaren. Det som räddar mig är kroppspuder! Jag använder det runt brösten varje dag. Budgetvarianten är kroppspudret du köper på typ apoteket. Funkar jättebra, men luktar inte så kul. Det finns massor av andra märken och dofter om man letar runt lite.

 • Catrin
  5 augusti, 2013 at 21:17

  Jo men det sjuka är ju inte om HON gör det utan om gravida idioter till ”fans” gör samma sak..fattar du väl?! Garvar hon åt andras missfall också då eller??

 • Anna
  5 augusti, 2013 at 21:57

  Paraffinolja finns inte i Sverige? ”OK”.

 • Camilla
  5 augusti, 2013 at 22:01

  Jag säljer reductil sibutramin 15mg. 1månad för 690kr och 3mån. kur för 1750kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till [email protected]

 • Cecilia
  5 augusti, 2013 at 22:20

  Kul att träffa dig idag i din butik 🙂 ångrar att jag inte köpte muslin också! Hursom helst, du var trevlig och synd att jag inte kom på förrän efteråt att det hade varit kul med en bild på dig och mig tillsammans 😉 Fast jag var klädd för parklek och osminkad så hade det varit kul att ha! Kram på dig!

 • Hyrestanten
  5 augusti, 2013 at 22:35

  När jag var höggravid med ett av barnen vägrade apotekspersonalen att sälja ricinolja till mig. Fick tag i det ändå och ett par timmar efter att jag druckit det föddes bebisen. 40 minuters förlossning…

 • Carrie
  5 augusti, 2013 at 22:41

  Känner blodtrycket stiga utan att äta dina piller varje gång jag ser din annons här. Hoppas verkligen att någon sätter stopp för din försäljning snart Camilla.

 • Carrie
  5 augusti, 2013 at 22:45

  Haha..fort var det gjort 🙂 Kommer du ihåg hur mycket du tog?

 • Achmed
  5 augusti, 2013 at 22:48

  Kläggar det inte igen porerna eller gör så att du börjar svettas nån annanstans? Så som det kan bli av absolut torr?

 • Hasse J
  5 augusti, 2013 at 22:54

  läs inte då… har du ont i örat så är det ditt eget fel.

 • Catrin
  5 augusti, 2013 at 23:26

  Ja Katrin kan ju börja genom att blocka hennes IP-nummer.

 • Sven
  6 augusti, 2013 at 05:37

  Är trööött på kvinnor och kvigor 🙁

 • Sugar
  6 augusti, 2013 at 06:54

  Ännu ett bevis på hur värdelöst LCHF är. En förstoppad 3 åring hur fan bär du dig åt? Ja givetvis ger du honom LCHF så tarmarna stannar upp i stel kramp av allt fett. Tror inte ens Katrin är så jävla dum i huvudet att hon dricker ricinolja när hon är gravid. Däremot kanske hennes idioter till fans gör det och det kan starta för tidiga förlossningar och leda till fosterdöd så skärp dig Katrin. Vill du att din lilla skara med fanatiska fans föder i vecka 20?

 • Catrin
  6 augusti, 2013 at 08:15

  Precis, även min poäng.

 • Johanna
  6 augusti, 2013 at 08:42

  Små barn kan bli förstoppade till och från fram till 5 års ålder utan att det har med maten att göra! Har två barn på 2 och 3 år som varit förstoppade till och från och vi har kollat upp så att de inte är allergiska mot något! Lactolos (stavning?) fungerar utmärkt utan att vara beroendeframkallande, bra att använda när man märker att bajsrutinerna ändras 🙂 Så ni som skyller på att han är förstoppad på grund av lchf kost vet ju inte vad ni giddrar om!!!!
  Skicken hemsk mamma Katrin. Är som låter sin son cykla utan hjälm och äta lchf 😉

 • Kristina
  6 augusti, 2013 at 09:09

  Tänker inte kommentera det här med Oljan, det gör alla andra:-)
  House of Cards är så bra!! Ge det två avsnitt och du kommer att vara fast. Jag hoppas på en fortsättning för jag har sett alla redan:-(

 • Emi
  6 augusti, 2013 at 09:52

  Nej det har jag inte märkt. Jag har tidigare fått värmeutslag under och mellan brösten när jag inte använt puder.. Så, för mig är puder den hittills bästa lösningen. Jag tror inte att det går in i kroppen på samma sätt som en deodorant gör.. Fast det vet jag inte, det känns så bara. 🙂

 • T
  6 augusti, 2013 at 09:58

  Och? Förstod du inte vad han skrev? Tänk ett steg längre, det finns många med dyslexi som inte kan skriva grammatiskt korrekt.

 • Jenny
  6 augusti, 2013 at 10:45

  Nej, men lovar att skicka Netflix en faktura nu när jag rekomenderat dom. Tack för påminnelsen!

 • Camilla
  6 augusti, 2013 at 10:47

  Hej Katrin,
  När jag var gravid med mitt andra barn drack jag ricinolja i samma syfte som du. I mitt fall satte en ganska liten mängd igång min förlossning. Nu var jag lite längre gången än du men vill bara tala om det. Rådfråga på MVC innan du fortsätter. Tips bara.
  /Camilla

 • Caroline
  6 augusti, 2013 at 11:18

  Homeland säsong 3 börjar sändas i USA i slutet på sep…så du vet 🙂

 • maria
  6 augusti, 2013 at 14:45

  paraffinolja finns visst i alla fall på kronan apoteken… Paraffinemulsion. Fanns bakom disk när jag köpte för 2 veckor sedan.
  paraffinolja finns med men används främst till djur.

 • T
  6 augusti, 2013 at 15:08

  Idiot. Kommer inte på
  nåt mer passande. Idiot.

 • me
  6 augusti, 2013 at 16:34

  tänkte faktiskt desamma. Katrin vet precis va ricinolja e hon testade ju de innan ringo föddes så nog e de provokation

 • sofia
  6 augusti, 2013 at 17:57

  Hoppas du får missfall

 • Jenny
  6 augusti, 2013 at 18:09

  Men eftersom det aldrig händer så undrar man ju om det är KZ som ligger bakom det själv…

 • Anna
  6 augusti, 2013 at 18:12

  House of Cards är asbra!

 • Anja
  6 augusti, 2013 at 20:17

  Precis. Rekommenderades parafin att dricka efter min förlossning då jag spruckit en del…

 • Anne
  7 augusti, 2013 at 00:12

  vad är det för fel på dig?

 • Carrie
  7 augusti, 2013 at 05:14

  Det kan man fråga sig Anne. Önska livet ur ett ofött barn. Jag mår illa av att läsa sådana kommentarer från tillsynes helt empatilösa människor.

 • JJ
  7 augusti, 2013 at 10:53

  jag som är helt fast i homeland med maste dock meddela att tredje säsongen inte har kommit ut i USA än. ska börja sendas i slutet av september. längtar :)!!!!

 • Chris
  7 augusti, 2013 at 14:27

  Parafinolja finns visst! Ges till hästar med kolik bl a 🙂

 • sabina
  11 augusti, 2013 at 12:37

  Man kompensationssvettas inte 🙂

 • Sandra
  31 augusti, 2013 at 14:43

  Min treåring går inte på LCHF men är förstoppad !

 • Sandra
  31 augusti, 2013 at 15:52

  Har samma problem , bra skrivet !

 • Embla
  30 januari, 2015 at 11:19

  Vem har lurat i dig att parraffinolja inte finns i Sverige? Säljs på Apoteket och garanterat gjordes det även 2013

 • Gefion
  1 april, 2015 at 04:17

  Parrafinolja säljs bl.a hos Slöjd-Detaljer 85:-/ L.
  Används till skärbrädor, smörknivar.m.m