Okategoriserade

Vi har saknat solen

Vi har bestämt oss för att köra varannandag-regeln. En dag åka bil, svettas, gå, bränna deg och en dag bara ligga och slappa vid poolen, träna, äta glass och jag gjorde just det stora misstaget att smaka på Novas american cookie oh My god ”We were out of cookies so we baked some fresch for you. Whatch out they can be hot” fick mig att falla på we. Godaste kakorna jag ätit på länge och med vanligt mjöl i?! Jag visste inte att kakor kunde bli så goda med mjöl och socker. Som tur är har jag just simmat en mil så jag ligger på minus. Fast jag kommer att gå upp på den här semestern. Det gör inget. Bara att gå ner när jag kommer hem sen.

Jag kom att tänka på en sak. Hur man vet att man börjar bli gammal. Man njuter och uppskattar att bara ligga och glo. Det gjorde man ju aldrig förut. Det är något som kommer när man fått barn. Jo men för bara tre är sen när jag och Bingo flängde i LA, Hong Kong, Bankok fanns det inte på kartan att bara ligga och glo någonstans. Vi gjorde saker precis hela tiden. Till och med för tre år sen när jag var gravid i Västindien insisterade jag på att aktivera oss varje dag. Det har alltså inte med trötthet att göra utan med utmatthet. Man blir utmattad av att ta hand om barn och det gör att man uppskattar att bara få ligga och glo lite. Utan att någon vill något. Det är så fantastisk att bara få ligga här. Och glo. Och läsa lite ur ”Boel och Oscar” mellan gloningarna. Ungarna? Det tar hand om sig själva i poolen. De har hittat nya kompisar också. Så vi ligger här idag. Bra så.

20121221-125318.jpg

20121221-125339.jpg

20121221-125357.jpg

20121221-125412.jpg

You Might Also Like

 • SweTex
  21 december, 2012 at 23:13

  Äckli du e Latrin. Här fryser jag om häcken och du njuter av solen. fyy

 • beciell
  22 december, 2012 at 01:37

  Vill du väldigt enkelt göra en tjej glad så här inpå julen? 🙂 BARA tryck på denna länken, så har du röstat på mitt bidrag (The world of beciell) ALLT du behöver göra är att trycka, sen är det klart, tack så mycket http://cdon.bloggportalen.se/vote?option=22 GOD JUL! (det är en tävling med CDON.com) Skulle vara SÅÅÅ himla snällt!

 • Miya
  22 december, 2012 at 07:29

  Nu rasar väl dina anhängare av lchf!! Katrin äter mjöl och socker? Oj oj oj nu kommer bannorna att fylla kommentarsfälten minsann.

 • Heddi la bomba
  22 december, 2012 at 12:07

  Glöm inte att besöka sexbombens blogg:)

 • Chris
  22 december, 2012 at 13:11

  Feta LCHF-lår o gravidmage!

 • Kikki
  22 december, 2012 at 15:29

  Spelar väl ingen roll om Katein äter mjöl och socker? Hon ser ju varken smal eller vältränad ut så… LCHF är ren jävla bluff.

 • Lisa
  22 december, 2012 at 17:06

  Hoppas du får en trevlig jul, elaka människa!!

 • Henrik
  22 december, 2012 at 20:46

  Fan! Jag älskar att ligga och glo. Skönt. Ha det gott!
  /Henrik

 • SweTex
  22 december, 2012 at 23:18

  Elizabeth…använd ditt eget användarnamn, ok?

 • jonsson
  22 december, 2012 at 23:28

  Du är min idol Katron, jag har köpt din bok och blir så jäkla inspirerad av dej, du är en av dom få som vågar säga att fett är äckligt och ingen/inget motiverar mig som du!! Jag håller nu på att gå ner mina gravidkilon, och ska ta mig tusan lyckas med det! ha en trevlig semester och TACK för att du vågar vara du!

 • Eva
  23 december, 2012 at 12:42

  Så du gick förbi en spegel igen..!