Okategoriserade

Vi har det bra

Jag tog Ringo och Bella och åkte till ön imorse. Det är så härligt att vara här ute. Ringo lufsar omkring och leker med sig själv, Bella ligger och steker i solen på verandan och jag sitter vid datorn och jobbar. Om en stund ska vi gå ut och spela lite fotboll för det är härligt väder och sen kan jag jobba lite igen. Perfekt upplägg och väldigt hälsosamt. Jag måste ta upp en rolig sak som jag helt glömt bort i all hets. I lördags efter att jag berättat i bloggen att jag är på tjocken så skrevs det om den glada nyheten i Expressen och i AB. För många år sen precis när jag och Bingo hade träffats och vi var så där nykärsgalna och sprang hand i hand på alla kändisvimmel som gick att få tag på så var vi på tidningen Cafés årliga fest. Det får mig att tänka på Jens och Jennifer och undra hur de mår. Hoppas att de mår bra. Trist att man inte hinner träffa alla som man tycker om men så är det ju. I alla fall. När vi skulle gå på den här festen så var vi lite stressade hemma och Bingo beklagade sig över att han kände sig blek. ”Kom hit ska jag fixa det!”, sa jag och hafsade på honom lite av min brun-utan-sol-kräm. Ni vet en sån där som först inte syns och sen efter nån halvtimme syns väldigt mycket? Just den.

Så tog vi en taxi och åkte ner till Café Opera där festen ägde rum. Det nya kärleksparet fotades av ivriga fotografer och jag minns att skvallerpressen vid den här tidpunkten fortfarande misstänkte att vår romans var en PR-kupp. Festen var kul och vi hade en väldigt rolig kväll.

Några dagar senare kom Bingo rusandes in genom dörren. ”FÖR I HELVETE KOLLA HUR JAG SER UT! DET SER UT SOM NÅN HAR SMETAT BAJS I HELA MIN FEJA, HUR ÄR DET MÖJLIGT?!”. Jag skrattade så det kom kiss i byxan och har sen den dagen skrattat så det kommer i kiss byxan varje gång som jag ser någon av dessa (typ 20 bilder i olika tidningar). Men jag kunde väl inte veta att hans pigmentbefriade hy skulle reagera som den gjorde på min brun-utan-sol-kräm? Det var inte min mening men jag har skrattat mycket åt de här bilderna genom åren och det hela blir så otroligt mycket roligare då Bingo är en ganska så fåfäng kille och på riktigt har känt sig helt uppgiven över bilderna.

Så tillbaka till poängen. I söndags skrev Expressen att Zytomierska och Rimér blir föräldrar igen och hade till min stora förtjusning med just den här bilden. Tänk att det så ofta är just den här bilden som grävs fram ur arkivet när det ska skrivas om oss. Så då fick jag mig ett skratt. Som vanligt. Kolla hur han ser ut!

Aftonbladet i sin tur valde att visa nyheten genom en bild på Bingo och hans exfru Angelica.

I Se och Hör såg jag att det står att vi haft sex VARJE dag i tre månader. Det är ju tur att man inte är en överkänslig kändis det får man ju säga…Äe, om jag ska vara ärlig så skrattade jag gott åt det här. Det visar verkligen på vilket allvar pressen tar en. DE SKITER I HELT I MIG. Men det gör inget alls. Faktiskt.

You Might Also Like

 • jen
  31 maj, 2013 at 12:31

  vaaaaaaaaa har bingo varit gift förut :oo

 • Camilla
  31 maj, 2013 at 13:25

  Hahahaha… Tack! Tror bestämt att det kom lite kiss i byxan här med nu… 🙂

 • Alexandra
  31 maj, 2013 at 13:46

  Ha ha ha !
  Katrin du är fan bäst !
  Och du skriver väldigt bra , jag läser din blogg varje dag.
  O snälla om det blir en tjej, döp henne inte till Rut. Fruktansvärt fult namn.
  Passar inte alls eran familj.
  Ni är för coola för det.

 • Louise
  31 maj, 2013 at 17:07

  Fan vad tramsigt att lägga ut en bild på exfrun. Spännande det ska bli att se vad kvällspressen har för jäkelskap att dra fram mot prinsessan Madeleine nu precis innan hon gifter sig….. Blir säkert nåt med Jonas eller att hon är en partybrud det ska ältas i igen.

 • Maria
  31 maj, 2013 at 19:49

  😀 Kul att han är extra brun i ansiktet! Min systers man smörjde in sig med brunkräm inför sitt bröllopsfoto och jag skrattar gott åt bilden då det så tydligt syns att halsen är vit (de gifte sig i December så han var lite blek då) 😀
  Se till så att Bingo inte använder brun utan sol/brunkräm om ni gifter er…;0)

 • Emelie
  31 maj, 2013 at 23:22

  Skönt att ni har det bra!
  Väldigt roligt hur dom väljer ut bilderna. Fast det är klart, det är väl inte lika kul att ha bilder när Bingo bär kostym eller liknande kanske?

  Ha en fina helg.

 • Nica
  1 juni, 2013 at 07:05

  Det tar tid att vända en skuta…Har man synts och hörts (och velat synas och höras) i ett sammanhang som är ytligt och oseriöst och där alla skiter i alla egentligen (förutom då det är bra att synas tillsammans) så tar det som sagt tid att vända skutan åt ett annat håll. Tror att du är på väg – även om det går långsamt, även om det stretar emot, även om det stör en forna image – tror jag att du är på väg att vända skeppet. Och jag säger i så fall lycka till för jag tror att din insida är seriös, vilket även kommer att synas framöver i media. Företagande och innovation är seriöst, ska tas seriöst – och bloggen är marknadsföring. Alltså kräver det att kränkningar/påhopp/personinfo (som inte godkänts) inte förekommer. Humor och personlighet, ilska/glädje/kärlek är du bra på att med text visualisera, och som jag ser det har ju dina texter blivit mycket bättre när de dra åt det seriösare hållet men ändå fylls med person och humor – utan att det sparkas på någon utpekad.

 • anonym
  1 juni, 2013 at 07:38

  Ursäkta, men så billigt och osmakligt att du kallar dig själv för KÄNDIS??

 • celest
  1 juni, 2013 at 08:04

  Hahahahahahaha ha ha
  Katrin ,you made My day….you crazily funny,did not know tha you so funny

 • Pian
  1 juni, 2013 at 15:07

  Ja, med Angelica Bremer.
  Mellan tiden hon åkte ut från Big Brother 2006 och finalen hann de gifta sig i Las Vegas. De spelade även in någon slags porrfilm man kan hitta med lite möda och besvär om man känner för det. Oklart hur länge det där höll, men det roligaste är väl att Aftonbladet inte ens nämner att det är hans exfru (wahahaahahahaah), så känt är det liksom!
  Det blev nog ett mycket kortlivat äktenskap, tror man kan läsa om det i någon av Bingos böcker också…

 • Camilla
  1 juni, 2013 at 15:38

  Jag säljer reductil sibutramin 15mg. 1månad för 690kr och 3mån. kur för 1750kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till [email protected]

 • Andrea
  1 juni, 2013 at 17:48

  Angelica lämmnade Bingo för att hon inte orkade med hans ytlighet ….har hon sagt !

 • Andrea
  1 juni, 2013 at 17:51

  Hon flyttade direkt efter separationen tillbaks till Sveriges framsida Göteborg !

 • Johanna
  1 juni, 2013 at 20:44

  Varför? Hon är ju kändis!

 • Pian
  2 juni, 2013 at 15:37

  Hahahahaha detta är FÖR kul! Underbart 🙂

 • Sofia
  3 juni, 2013 at 19:44

  UPP TILL 75% REA PÅ LEXINGTON HOS CAMPADRE

  http://www.nattstad.se/Les%20anis%20om%20gratis