Okategoriserade

Vi är olika

Asså han är kul min kille det ska han ha. Som ni kanske har förstått så är vi ganska olika jag och Bingo. Bra så i och för sig men på vissa punkter är vi så otroligt olika att jag inte kan förstå hur vi faktiskt kan hålla ihop utan att ha ihjäl varandra. Det är hans humor som löser upp det hela kan jag säga… Och så är han för jävla gullig. Nästan lika gullig som Ringo. Till saken. Eftersom jag är bra på att planera och framför allt strukturera min tid och Bingo är mindre katastrof på området tycker han att han har löst problemet finemang genom att synka sin kalender med min telefon.

Jag har aldrig i hela mitt liv satt ett alarm på något i telefonen eftersom jag börjar min dag med att se på min kalender i datorn och jag skulle få tuppjuck av att bära runt på en telefon som plingade till varje gång som det var dags för ett möte eller något som ska göras.

Nä men nu har Bingo inte bara synkat sin hysterisk fullproppade kalender med min telefon, han har dessutom satt ALARM på precis varenda post så nu plingar min telefon mest hela tiden och saker som jag får upp är för mig fullkomligt ointressanta och definitivt SVINIRRITERANDE. Vad till exempel? ”Mo till Göteborg”, ”Möte LUMIX”, ”Annie butiken XXX.se möte”, ”Måla tavla – Gynning”, ”Skype MOREGAMES” och så vidare. Fattar ni?! Det här är förmodligen bland det sjukaste jag varit med om. Okej ni kanske inte förstår. Jag ska vara övertydlig. Jag är en extremt effektiv person. Jag slösar inte en sekund på någonting utan ser till att effektivisera allt till max. Jag sätter på vattnet, tar en dusch och kommer till köket precis när det börjar koka för att lägga i äggen, klär på mig på exakt tre minuter som jag vet att äggen kokar och sen äter jag dem medan jag sminkar mig a ni fattar. Det finns inget utrymme i mitt liv för bullshit och jag vill inte bli störd i onödan. Ehhhh!? Nu har jag en plingande telefon som konstant informerar mig om vad Bingo gör om dagarna. Och Bingos kollegor också tydligen. Döööööööden.

ps. Jag måste erkänna att när jag nyligen fick ett sms om 35-årskalas så var det smidigt att klicka in på Bingos kalender i min telefon för att se om jag kunde osa för oss både eller om han var borta den lördagen. Han var borta. I Göteborg. På den där helgen som vi inte riktigt vet hur den ska klassas ni vet? Egentid eller jobb. Men bra att ha hans kalender ändå. Kanske bara kan ta bort alarmen. Och siffran som syns på kalenderappen på min telefon. Blir otroligt stressad av siffror på det viset. Det måste alltid stå 0 eller ingen siffra alls annars blir jag galen. Saker ska inte ligga och vänta.

 

You Might Also Like

 • Ms.M
  2 maj, 2013 at 17:43

  Hej Katrin,
  http://www.stocklet.se var det du frågade mig om i gallerian. Kom inte ihåg vad det hette just då.
  Kram
  Ms.M

 • Caroline
  2 maj, 2013 at 18:16

  Haha, förstår ditt problem. Men som tröst finns det inställningar som gör att om B lägger in något i sin ”jobbkalender” så behöver det endast synas och plinga i hans telefon. Sen kan ni ha gemensamma kalendrar (givetvis i samma app) till saker ni vill att båda ska se, och eventuellt höra! 😉 jag har tex min, min sambos samt jobb, så det jag lägger in i jobb ser endast jag och det jag lägger in i min egna ser vi båda då det är inställt att även min sambo ska se den. Kan säga att det enligt min mening är fantastiskt att synka kalendrarna. (jag kan vara ganska glömsk..) 😀

 • Anna
  2 maj, 2013 at 18:40

  Vilket härligt inlägg!! =)

 • Johanna
  2 maj, 2013 at 21:17

  Bra att ni kan ha tillgång till varandras kalendrar och även synka dessa vid behov. Se över möjligheten att ta bort larmen för din del men att det fortfarande larmar för Bingo. Ogillar själv onödiga ljud och meddelanden som inte är viktiga för en själv. Har annat att göra utan att sånt ska störa.

 • Gud
  3 maj, 2013 at 05:51

  Dödsdömt förhållande. Kommer hålla max 2 år till. Nästa unge kommer vara sista spiken i kistan. Tyvärr.

 • Anna-Karin
  3 maj, 2013 at 06:06

  Jag tror att Du är på väg att lämna honom. Ibland behövs det lång startsträcka för att ta sig ur ett utbrännande förhållande.

 • Ålen
  3 maj, 2013 at 08:23

  Känns verkligen som att ni är påväg i sär! Efter vad han nu gjorde mot dig förra sommaren, ett stort svek av något slag verkar ni inte ha det bra. Ni lever tillsammans men ni lever skilda liv och det verkar inte finnas en gnutta romantik kvar.
  Vet du att det är människor som dig som drabbas av ALS. Högpresterande personer som stressar och aldrig tar det lungt. Din kost är rena dyngan och bli inte förvånad om du drabbas! Tagga ner. Vem fan tackar dig när du sitter där sen? Ingen!

 • Anna-panna
  3 maj, 2013 at 09:52

  Katrin, det går att ställa in så att du inte får en massa kalenderpling även om du har alla hans bokningar även i din kalender.

  Nu har jag ju ingen IPhone (kör Android) och kan inte förklara i detalj, men om du avsätter några minuter så kan du lugnt lösa det själv!

  Ett tips är att inte synka med hans kalender, utan istället bara bjuder ni in varandra på sådant som påverkar den andre. Då skulle Bingo alltså ”bjuda in” dig till Göteborgshelgen så att du ser i din kalender att han faktiskt är borta. Medan alla möten han har under sin arbetsdag (som du fullkomligt skiter i) slipper du helt se.

 • anonym
  3 maj, 2013 at 11:27

  Jag förstod ingenting av inlägget, lite efterbliven känner jag mig.

 • anonym
  3 maj, 2013 at 12:28

  här är en till!

 • Anki
  3 maj, 2013 at 13:38

  Det är inte du som krävt synkningen då? Så inte Bingo får för mycket egentid, haha.

 • Veronica
  3 maj, 2013 at 14:22

  Det där är lite hightech för min del har inte kommit så långt med mina planeringar. Gillar att skriva upp allt i en vanlig kalender men visst hade det i bland varit bra med en påminnelse i bland. Men det där med att synka kanske man borde lära sig och ha nytta av utifrån sina egna behov kanske? Men känns lite överkurs trots att jag bara är 35 hi hi

  Kram

 • Inspirationsblogg - enjoy your coffee
  4 maj, 2013 at 16:50

  HAHAHAHHAHHA låter precis som mig. Älskar din blogg, ärlig, kvick och så jävla sant allt det du har att säga.

  Checka gärna in inspirationsbloggen intox.blogg.se