Okategoriserade

Västkusten

Det var härligt på Västkusten. Fint  var det. Vi har haft några fantastiska dagar med Finn, Erika och Frank och sen med Magnus, Lina, Ninni och Carl. Vi har fått se Västkusten från alla möjliga sidor och på olika sätt och allt har varit härligt och hjärtligt. Jag är klar med att åka båt för den här sommaren den kvoten är nu uppfylld tack så mycket. Alltså det är kul i ett par timmar men jag är ingen båtmänniska jag inser det. Eller kanske är det lite jobbigt att åka båt med Rambo och därför blir det lite omständigt för min del? Bökigt liksom. Men det viktiga var att han inte skulle få för mycket sol och det har han inte så allt är bra.

Det är ganska stekigt på Västkusten. Mycket Lexington, Gant och bohemian chick. Sånt som vi i Stockholm numera anser töntigt och… Göteborg! Det är kul tycker jag för det som är så självklart för en Stockholmare är ”Göteborg” är något som folk på riktigt tycker är snyggt i Göteborg och på Västkusten så det var kul när jag säger ”Perfekt! Nu passar verkligen dina Göteborgs-brillor in!”, till Bingo och folk frågar ”Vad är det som är Göteborg med de brillorna?”, ha ha ha och det går ju inte förklara på ett rimligt sätt för något som är Göteborg vet man bara är Göteborg man kan liksom inte riktigt speca…jo förutom Lexington, Gant och bohemian chick förstås! Klarblåa brillor med spegelglas är Göteborg. Aja skitsamma det är ju inte så att man bryr sig allt för mycket numera men det står ändå väldigt klart att i Göteborg är saker Göteborg och det tycker jag är kul. Alessi är Göteborg också.

Så kom vi hem. Vår matbutik är under renovering så vi handlade mat på ICA Karlaplan som är en grym ICA med bra utbud av LCHF-produkter och eftersom vi åker till ön imorgon så var det ju förbanant jävla bra att jag fick köpa mitt knäckebröd och grillkryddan.

Nu sover Ringo och Rambo och jag ska lägga mig. Jag la ut en kort snutt på Instagram som blev borttagen eftersom man får se Carl och Ringos rumpor. Men eftersom det är två små söta barnstjärtar som man bara vill nypa i och syftet med filmen var att visa er hur Carl dyker så lägger jag den här istället. Redan förra sommaren när Carl var tre år dök han så här från båten. Är inte det helt makalöst coolt!? Har ni mött en så orädd fyraåring? Inte jag.

Hittade en till film från Västkusten. Det är vackert, visst?

You Might Also Like

 • lillan
  23 juli, 2014 at 06:23

  Håller med. Har heller aldrig sett en fyra åring dyka så bra från en båt. Och totalt orädd också! Makalöst!!!

 • Carl
  23 juli, 2014 at 06:39

  Köper inte det där med Göteborg. Det skriver du bara för att få igång kommentatersfältet!!!!!

 • Emma
  23 juli, 2014 at 06:51

  Härligt!

 • Nina
  23 juli, 2014 at 08:41

  Hahah älskar fördomsprofilen om Göteborg:P hälsningar en göteborgare som intekan sluta skratta nu:D

 • C
  23 juli, 2014 at 08:49

  Om det är någon som ÄR ”Göteborg” så är det väl ändå du. Löjligt!

 • hedda
  23 juli, 2014 at 10:38

  Här är en till Göteborgare som inte kände till detta Stockholmaruttryck och som tycker det är mkt roligt!

 • Jossan
  23 juli, 2014 at 11:26

  Det är väldigt mycket Stockholmare och norrmän som köper och har hus vid västkusten. Antar att butikerna tar in det sortiment som efterfrågas.

 • S
  23 juli, 2014 at 13:10

  Hahahahaha! //Från en göteborgare i exil som fattar vad du menar!

 • HjalleBalle
  23 juli, 2014 at 14:10

  Gbg är BÄST! Stockholm är uptajjt många går runt som om de hade en fet gurka uppkörd i arslet 😛 men Stockholm har snyggare skärgård 😉

 • my
  23 juli, 2014 at 14:39

  Hahahaha 🙂
  /stockholmare/kvarts alingsåsare

 • bente
  23 juli, 2014 at 17:29

  Tur man bor i Öresundsregionen! Finns inget annat som gäller!!!

 • Götlaborgare
  23 juli, 2014 at 21:02

  Att folk flyttar från Norrland säger väl allt. 😉

 • Jossan
  23 juli, 2014 at 23:20

  Såg en av era filmer och där har lilla Rambo på sig en Gant piké och dina brillor är väldigt färgglada! Det kanske bor en liten Göteborgare i dig. 🙂