Okategoriserade

Vart tog den andra Kissie vägen?

Jag fick ett pressutskick om något med Montazami på från Improveme.se som fick mig att hamna på Kissies blogg, ett ställe som jag inte besökt på väldigt länge och jag undrar om det är en ny Kissie nu? Finns den gamla Kissie kvar och bloggar hon eller har hon lagt ner? Den här nya Kissie som bloggar på improveme påminner inte ens om den gamla Kissie och jag kan inte tänka mig att man kan göra en totalomvandling med sitt ansikte vid så ung ålder. Kan det verkligen vara möjligt? I så fall, om det här är samma Kissie, så har hon gjort som i den där filmen där Nicolas Cage och… fan minns inte vem den andra är, ni vet där de skär av deras ansikten och byter plats på dem.

Det finns ingenting i den här flickan som påminner om den förra flickan. Dessutom har hon även bytt personlighet och blivit väldigt trist och mainstream. Så som många säger att jag också har blivit. Kanske att det är så att man drar allt så många varv som det går och sen finns det inte så mycket mer att göra med sina tankar och åsikter och då blir man bara en sån där bloggare som skriver om vad man äter och vad man gör. Och prylar såklart. Det finns alltid ett intresse hos folk om vad man använder för saker, kläder och smink. Det är som att tidningar och plocksidor inte har tillräcklig trovärdighet för är det något som funkar bra så är det just tips om kläder och smink. Alltså inte för att det är lögn på något sätt för man kan ju inte tipsa om något som är dåligt för då får man ju bara skit tillbaka sen men att det är så poppis! Jag gör det själv så jag vet ju hur bra det funkar men att köra ”Dagens outfit” och på varenda plagg skriva ”länk”. Intressant. Kanske ska börja med det jag med…Sitter och äter våra nya länk åh Guuuuud så goda de är.

Tillbaka till den nya Kissie. Det är som att hon har tagit en bild av Natasha Peyre och Hannah Graaf och skapat sin drömbild. Sen försöker hon göra allt för att operera sig till det utseendet. Det vore kul att få se bilden hon visar upp för kirurgen vid sina operationstillfällen. Alltså det är inte så att jag säger att hon ser ut som varken Hannah eller Natasha, inte meningen att förolämpa dem, utan jag tror att det är hennes drömutseende. Sen lyckas hon inte helt kanske. Hon borde gå till Charles och göra saker på rätt sätt. Men nej förresten om hon går till honom kommer hon att se ut som en kopia av Hannah om hon ber om det och stackars Hanna att plötsligt ha en urblåst kopia av sig själv, nej lika bra att hon fortsätter att operera sig i Tallinn.

http://www.kissies.se/wp-content/uploads/2013/05/IMG_2025.jpg

Ser ni så sjukt! Det på påminner inte ens om den gamla Kissie.

You Might Also Like

 • anonym
  15 maj, 2013 at 10:10

  Fan vad avundsjuk du är din gamla kärring på alla som är i ropet. Kan förstå din frustation. Här gäller det att provocera som bara den……så kanske…Du måste vara helt desperat, din stackare!

 • anonym
  15 maj, 2013 at 10:24

  Är du verkligen snart 36 år?
  Du verkar att ha stannat i utvecklngen. Trist för dig och din familj!

 • Eline
  15 maj, 2013 at 10:27

  Hon skriver i alla fall under sitt namn till skillnad från dig, din fegis. Kanske du som är desperat?

 • Eline
  15 maj, 2013 at 10:28

  Du verkar beroende av att gå in här och gnälla anonymt dock. Trist för dig och din familj att du inte har tillräckligt att fokusera på.

 • Irene
  15 maj, 2013 at 10:30

  Ja vart tog hon vägen och vem är charles och hur vet du att hon operar sig i tallin? Heter inte hon alexandra?

 • Tess
  15 maj, 2013 at 10:32

  Hon är snygg

 • Elin
  15 maj, 2013 at 10:41

  Fast Katrin, även om jag håller med dig om mycket i frågan angående Kissie så var väl ändå detta inlägget ovanligt smaklöst och barnsligt för att vara dig.
  Förstår inte varför du skall kalla henne blåst.
  Visst har hon opererat sig men hade detta varit i USA så hade det ju inte varit något konstigt.

  Alexandra är öppen med sina operationer och att de sker i Stockholm, det borde du enkelt kunnat googla på.
  Och avsett om hon vill eller inte vill likna någon så är ju resultaten ganska fina.
  De flesta som opererar sig i ansiktet, näsa eller vad det nu är, tar ju med en bild på en kändis ofta, så kirurgen vet vad de skall efterlikna, det är ju inget ovanligt.

  Sedan har ju Hanna Graaf en ganska stirrande blick, det har ju inte Kissie.

 • Elin
  15 maj, 2013 at 10:41

  Jag får hålla med, det blir så osmakligt när någon ”vuxen” ska klanka ner på andra tjejer.

 • Ellie
  15 maj, 2013 at 10:41

  En möjlighet är väl att hon lider av någon typ av personlighetsstörning eller/också en skev uppfattning om sitt utseende. Förvandlingen hon har gjort är extrem, hon är inte längre en egen människa. Hon är en människa där olika delar speglar olika typer av människor som hon strävar efter, både för utseende och för personlighet. Det är tragiskt.

 • Ellie
  15 maj, 2013 at 10:44

  Jag tvivlar på att Katrin är avundsjuk, jag tror snarare hon är fundersam över hur vissa människor fungerar. Jag är 24 år och kan inte heller förstå hur vissa i min ålder ser ut idag. Opererar sig hit och dit, allt som är unik med sig själva försvinner för varje ingrepp dom gör.

 • seriöst?
  15 maj, 2013 at 11:07

  men snälla katrin? vilken otroligt pinsamt inlägg..
  för det första så fattar man ju att du följt kissies blogg i alla år fram tills nu. patetiskt.
  fyfan vilket elakt skrivet inlägg. man kan ju fan inte annat än att må dåligt över hur du mobbar en 20 årig jänta.
  FYFAN!!
  du fattar nog inte det. men kissie kmr antagligen läsa detta och påriktigt må ännu dåligare än vad hon redan gör över sitt utseende. hur fan kan du va så hemsk?
  okej om du var 20 år själv. men du är en vuxen kvinna. och du har även barn. tänk hur alexandras mamma känner när hon läser detta?
  vad fick du ut av det här inlägget?
  jävla skit. jag gillade dig men här gick gränsen. herregud

 • Michelle
  15 maj, 2013 at 11:07

  Jag ÄLSKAR dig Katrin. Du är inte provocerande utan bara brutalt ärlig och det är så frigörande att läsa dina inlägg till skillnad från alla ”politisk korrekta” människor som är så jäkla trista, du har fan humor tjejen och men det fattar såklart inte dem humorlösa. Ta inte åt dig av alla idiotkommetarer, men det vet jag att du inte gör heller i o för sig.
  Ps: filmen heter ”face off” och den andra killen är John Travolta.

 • seriöst?
  15 maj, 2013 at 11:15

  en till sak katrin. din unge Ringo är det fulaste barn jag sett i hela mitt liv. hans ögon är ju ännu närmare varann än vad dina ögon är. HAHA wtf. han ser så jävla dum ut så det är inte klokt. värre än sin mamma tillochmed.
  han ansiktsdrag och form på ansiktet gör att han säkert kmr bli mobbad i skolan. han är inget vackert barn. tvärtom han ser ut som en liten albino med någon slags störning.

 • Zandra
  15 maj, 2013 at 11:21

  Ska du säga detta: ”man kan ju fan inte annat än att må dåligt över hur du mobbar en 20 årig jänta.” Du mobbar ju både Katrin och hennes son som är 4 år. Så sjukt att det finns såna tragiska människor som du som inte har något bättre för sig…

 • anonym
  15 maj, 2013 at 11:24

  Hoppas verkligen att Ringo inte går i dina fotspår.
  Du måste bara må så fruktansvärt dåligt att du funderar på att ta livet av dig
  Men gör inte det för Ringos skull.
  Jag skriver detta med vetskapen om att du inte bryr dig!
  Stackare!

  !

 • seriöst?
  15 maj, 2013 at 11:29

  jaa. jag vet jag jag gjorde likadant själv. men ibland kanske man behöver smaka på sin egen medicin?
  du känner inte mig. jag är ingen som vanligtvis kommentarar bloggar. jag har massa annat för mig. grejen är att katrin har mobbat kissie sen kissie var väldigt ung. och jag fick mig en rejäl chock över att hon fortfarande mobbar kissie. inlägget hon har skrivit är vidrigt. men antagligen tycker hon att man ska få ha sin åsikt även om det innebär att onödigt såra en annan människa. jaa då borde hon väl klara av att höra vad jag sannerligen tycker om hennes son oxå?

 • anonym
  15 maj, 2013 at 11:31

  Ja inte är han vacker Ringo, men det går kanske att fixa med diverse skönhetsoperationer
  Katrin tänk..tänk…tänk..eller det klarar du inte illa.

 • Eiöma
  15 maj, 2013 at 11:43

  Hhaha håller med helt!

 • Sandra
  15 maj, 2013 at 11:44

  Kissie lider troligtvis av stark Dysmorfofobi 😉

 • Sandra
  15 maj, 2013 at 11:49

  🙁 Skulle det vara!

 • haha
  15 maj, 2013 at 11:55

  tvivlar på det. man kan väl t.e.x knappast göra mellanrummet mellan ögonen större? komiskt det måste vara när ringo och nova sitter brevid varann. jag hade garvat ihjäl mig. en med ingen mellanrum alls mellan ögonen. och den andra med ovanligt stort mellanrum mellan ögonen. hahah

 • Elin
  15 maj, 2013 at 12:02

  Men väldigt moget inlägg.
  Är du ett barn eller bara en extremt ointelligent person?

  Dels kan du inte stava ordentligt och sedan så är det bara ett tecken på hur dum i huvudet du är som ger dig på ett barn.

 • Erika j
  15 maj, 2013 at 12:08

  Tycker var och varannan bloggtjej fixar sig, ofta till det sämre. Speciellt kissie. Hon ser ut som en 40-årig kvinna som försöker se ung. Jag tycker det är hemskt att göra så mot sig själv. Nya Heidi Montag?

 • anonym
  15 maj, 2013 at 12:09

  Hur kan du ge dig på en tjej på 20 år. Du kunde ju vara hennes mamma. Undrar hur du gjort om Ringo hade blivit mobbad om ett antal år. Du hade väl inte brytt dig. Stackars Ringo. Ja bara exponera honom på din blogg, så tjänar du mer PENGAR. Fastän han är ful.

 • hmm
  15 maj, 2013 at 12:22

  japp lika moget som katrinz inlägg.

 • anonym
  15 maj, 2013 at 12:29

  Försök att acceptera att du inte är 20 år längre.
  Förstår att det svider. Men sånt är livet!!!!

 • Carrie
  15 maj, 2013 at 12:43

  Kisse är en vuxen människa som väljer att exponera sitt opererade utseende. Ringo är ett oskyldigt, naturligt supergulligt barn. Om man anser att Katrins inlägg är osmakligt varför beter man sig då ännu värre själv? Skulle ALDRIG klicka mig in på Kissens blogg för jag vill inte stödja ett ideal som får mig att behöva plocka fram spypåsen. Däremot så klickar många in sig här för att spy ut sitt hat och man undrar vad är det för fel på vanlig, hederlig terapi? Är det för dyrt? Om man nu mår så dåligt över vad någon skriver på sin blogg. Sluta då läs där. Problem solved.

 • anonym
  15 maj, 2013 at 12:46

  VILKEN JÄVLA ARG TANT DU ÄR.
  Varför, ja det vet du ju bara själv.
  Åldersnojja?????

 • Lotta
  15 maj, 2013 at 12:50

  Vad otäcka ni är som ger er på en liten grabb så här.

 • Latrin
  15 maj, 2013 at 13:01

  Du är en avundsjuk gammal kärring med hängpattar.

 • Jennie
  15 maj, 2013 at 13:02

  Sen när måste man ha en störning för att man inte är nöjd med sitt utseende?!? Det är bara i mellanmjölks Sverige alla stör sig så förbannat mycket. Ha din åsikt men kom inte med påståenden som du inte vet något om!

 • Elin
  15 maj, 2013 at 13:06

  Fast att ge sig på ett barn är inte att göra samma sak, det är verkligen vidrigt och sjukt.

  Två fel gör inte ett rätt.
  Undrar hur du sälv är eller blir som förälder om du har den mentaliteten som man hade i sandlådan ” Hon gjorde så nu ska jag också”.
  Du borde föregått med gott exempel i stället.

 • Elin
  15 maj, 2013 at 13:06

  Men du har ju inget mellan öronen över huvudtaget.
  Och en hjärna kan man tyvärr inte skaffa sig, nu när du fötts utan.

 • anonym
  15 maj, 2013 at 13:09

  hur många inlägg ska du skriva idag? Försök förstå att din dumhet lyste genom redan vid första kommentar sen räcker det men du är så jävla dum att du kommer aldrig fatta att man yttrar sig en gång – sen räcker det…

 • anonym
  15 maj, 2013 at 13:11

  ja det är synd om Ringo som har en mamma som älskar att exponera honom, allt för pengar.
  Hon borde undersöka sin hjärna.
  Behöver inte vara allvarligt. Men det finns många som drabbats av hjärntumör. Tyvärr.
  Och kan uttala sig helt tokigt.

 • anonym
  15 maj, 2013 at 13:11

  Idag har du vaskat fram alla möjliga namn du hade kunnat dölja dig bakom – är du nöjd? Är det du som är Kissie? Ge fan i bloggar och börja leva ett eget liv som du uppenbarlige inte har. Patetisk och så sorgligt, är det inte Katrin så är det Ringo som du kan ge dig på. inga fler arument?

 • anonym
  15 maj, 2013 at 13:13

  STACKARS RINGO!!!

 • anonym
  15 maj, 2013 at 13:16

  Ja snart blir han mobbad, stackars barn!

 • Marianne
  15 maj, 2013 at 13:52

  Bra sagt!!

 • M
  15 maj, 2013 at 13:57

  Katrin du upphör aldrig att roa!!!! Du är fan bäst!
  Sen att läsa kommentarerna av alla hysteriska kossor som inte vet hur dom ska bräcka varandra i att försöka förolämpa dig tillbaka, det gör min dag ha ha.
  När ska ni lära er att Katrin SKITER i att ni kämpar m näbbar och klor att försöka komma åt henne ??

 • anonym
  15 maj, 2013 at 14:51

  Ja skratta du, jag vet väl att Katrin skiter i våra kommentarer.
  Men har hört att Ringo blir mobbad på dagis, säkra källor.
  Så skratta du enda in i döden
  Ringo skall inte staffas för att ha en så knäpp mamma!

 • Maria
  15 maj, 2013 at 14:53

  Men det är väl inte så konstigt att Katrin bloggar om den där Kissie. Kissie och andra bloggande småtjejer är väl en del av Katrins vardag i.o.m. att det är den världen Bingo rör sig i.
  Nu måste jag leta upp Kissies blogg bara för det.

 • Eva
  15 maj, 2013 at 15:05

  Nu går du verkligen över gränsen då du ger dig på ett BARN,att du inte skäms!! Usch!

 • Cattis
  15 maj, 2013 at 15:08

  + 1 (ointressant vem hon hoppar på, lika illa oavsett)

 • Eva
  15 maj, 2013 at 15:08

  Tycker det är en sak att ge sig på vuxna,men barn..fy fan!! Att ni orkar se er själva i spegeln!!

 • Cattis
  15 maj, 2013 at 15:09

  Frågan är väl, har hon opererat sig fler ggr än tex Puma Swede?? Och henne kallar du knappast urblåst trots sitt yrke…

 • Eline
  15 maj, 2013 at 15:15

  Värre. Att hoppa på ett barn och säga att det är fult?! Den här anonyma kommentatorn är förmodligen bara tjock och ensam. Väldigt bitter också. Man kallar inte barn fula om man inte är extremt IQ-befriad.

 • anna
  15 maj, 2013 at 15:18

  Ja just det Katrin! Puma tycker du ju att är så häftig..

 • anna
  15 maj, 2013 at 15:23

  Herregud vad elaka endel av er är!
  Jag tycker att Kissie verkara vara lite ur balans på ngt sätt, inte kan det ju vara en människa med ens någorlunda sunt självförtroende som vill operera sig hit o dit!
  Ringo är en jättegullig liten kille. Jag tror absolut inte att någon mobbar honom på dagis för då kommer Katrin och sen …(vad var det Bingo kallade henne? Pitbullen från Solna?)

 • .......
  15 maj, 2013 at 15:39

  Kisse är ful 🙁

 • ....
  15 maj, 2013 at 15:44

  varför måste jag vara tjock för att jag skriver ett elakt svar på ett elakt inlägg? hahaha
  visst fattar jag väl att ringo är ett oskyldigt litet barn, och inte ska få skit för att hans mamma beter sig som en 14 åring horunge som behöver stryk. men det är inte så att jag tror att ringo läser den här kommentaren och tar åt sig.. säger bara va jag tycker. om kissies mamma gick in och la en kommentar om hur ful ringo är osv som svar på tal då hade det väl varit helt ok?
  kissie är ju faktiskt oxå någons dotter som blir totalt hånad. skiter i om ringo är 2 år RINGO ÄR FUL. tvär ful. mamma upp i dan.

 • ??
  15 maj, 2013 at 15:53

  men hur hemsk är inte katrin då som uppenbarligen vet att kissie inte har ett sunt självförtroende. men endå hånar henne!
  okej om detta inlägget stod på dessies blogg.. men katrin? man skäms ju ihjäl

 • sophia
  15 maj, 2013 at 15:54

  Att du bara har mage att skriva så här om ett litet barn !!!!!!!!!!!!!

 • mia
  15 maj, 2013 at 16:25

  Nej , Kissie är inte snygg. Bilderna i hennes blogg är så bildbehandlade att de föreställer en animerad låtsasmänniska. I verkligheten ser hon helt annorlunda ut. Skrämmande att folk inte fattar det.

 • elina
  15 maj, 2013 at 16:37

  Men vad är poängen med Katrins inlägg? Vad får hon ut av att vuxenmobba Alexandra på det här sättet? Jo ENDAST publicitet och klick och mer klirr i kassan… Hur kan du inte förstå att hon provocerar medvetet?

  Och är Katrin inte PK? Hon mobbar ju Kissie för att Kissie inte är PK… Lite konstigt.

 • Maj-Britt
  15 maj, 2013 at 16:50

  Vilka olyckliga och missnöjda ni verkar vara allihopa. Ta tag i era egna liv och skapa er egen lycka istället för att kasta skit runt omkring er! Jag tycker synd om era nära och kära om ni beter er så även hemma.

 • elina
  15 maj, 2013 at 16:52

  Hur mår du Katrin? Du kanske borde prata med någon?

 • Cattis
  15 maj, 2013 at 17:24

  Vad fan har vikten med hennes kommentar att göra?, ketoshjärnan som talar eller?

 • Cattis
  15 maj, 2013 at 17:26

  Ja undrar vad som är värst, detta eller en fettsprängd ketoshjärna.

 • Besviken
  15 maj, 2013 at 18:04

  Charles har inte mitt förtroende.. mer… Efter år av övervägade gav jag honom förtroendet och det slutade med infektion, jag hamnade på Karolinska och det kostade mig totalt 40 tusen att korrigera skadan. Ärren får jag leva med…

 • A
  15 maj, 2013 at 18:14

  Men vad FAN händer! Brukar aldrig kommentera. Men snälla ni FÖRSVINN och sluta läs Katrins blogg om ni stör er. LÅT HENNES BARN VA I FRED!!!

 • Anna
  15 maj, 2013 at 19:04

  Håller med föregående att ringo måste vara den fulaste ungen jag sett.. Äckligt ful

 • M
  15 maj, 2013 at 19:07

  Om någon borde söka terapi är det väl Katrin som mår så dåligt så hon ständigt måste hänga ut och mobba andra och i detta fallet Kissie nu igen,,Snacka om att inte ha ngt liv då Katrin alltid går in på andras bloggar och skriver skit om dessa,,Hoppas Kissie stämmer henne för förtal…

 • Scarlet
  15 maj, 2013 at 19:26

  Hellre ful på utsidan än ful på insidan, som du verkar vara. Finns inget smink i världen som kan dölja det.

 • Alicia
  15 maj, 2013 at 19:50

  Men vilka dumma och elaka kommentarer…. Herregud! Katrin, du är bäst! Och Ringo är en underbar liten pojke!!!!

 • Alicia
  15 maj, 2013 at 19:54

  håll käften!!!

 • jepp
  15 maj, 2013 at 20:15

  verkligen!! lika ful som sin mamma.

 • Anna
  15 maj, 2013 at 20:25

  Okej Kissies operationer är inte de mest lyckade men att hoppa på Katrins son är så larvigt och hemskt.
  Vilket övergrepp att kalla sonen för ful och mobbad liksom?
  Vad fan vill du med det?

  Kissie är säkert trevlig och snäll och Katrin är säkert en en underbar människa även om detta var lite klumpigt utryckt.
  Klampa i klaveret heter det så?

  Men ge sig på hennes son för att hennes åsikter kanske inte stämmer överens med det vad du tycker. Urk.

 • Linda
  15 maj, 2013 at 20:26

  Jag tycker inte det är så schyst av Katrin att skiva så mycket skit om kisse. Samtidigt så är båda 2 vuxna människor som frivilligt valt att exponera sitt liv för hela sverige. De får nog räkna med en del skit tyvärr:-(. Däremot när människor använder Ringo som ett vapen för att försöka såra Katrin… D e lågt… väldigt lågt! En 3 åring som inta har en aning om att hans mamma är känd eller att han själv exponeras i en blogg. Det är inte hans egna val på något sätt….Det är inte så konstigt att det finns mobbning överallt i skolor när tom vuxna mobbar 3 åringar… Usch jag tycker synd om era nuvarande/framtida barn…

 • anonym
  15 maj, 2013 at 20:51

  Men varför slutar inte Katrin att exponera Ringo! Det är ju hennes eget fel. Allt för pengar! Stackars barn, som har en sådan urbota dum mamma. Var finns Bingo, men han har väl inget att säga till om.

 • zee
  15 maj, 2013 at 21:20

  Ja avundsjukan brukar äta upp folks hjärtan så att de senare provoceras så mycket till att de måste skriva hatinlägg. Synd Katrin och synd om din son som lär sig av din mobbning.

 • Frida
  15 maj, 2013 at 22:25

  Det var det sorgligaste jag läst ”seriöst”. Du.mår uppenbarligen psykiskt dåligt och är mentalt instabil. Sök hjälp. ALDRIG okej att hoppa på barn, alla barn är vackra, speciellt lilla Ringo!

 • Maya
  15 maj, 2013 at 23:42

  Tyst nu din gamla kärring

 • Annelie
  16 maj, 2013 at 09:25

  Jag gillar dig Katrin men detta inlagg var verkligen onodigt. Dessutom mobbing pa hogsta niva. Jag har sett Kissie in live och hon ar verkligen sot. Hon ar dessutom valdigt arlig i sin blogg om sina operationer och det ar inte mer an nasa och brost.

  Och till er andra som skriver asikter om Ringo. GIVE UP!!!! Det ar inte ok av vuxna manniskor att mobba och skriva ofordelaktiga saker om ett barn!!!!!!!!!

 • Julia
  16 maj, 2013 at 09:28

  Å vem fan är du Mia som tycker att det viktigaste nu är att bevisa att kissie inte är snygg, vem FAN bryr sig? skrämmande att folk inte fattar vadå?? att du inte tycker att hon är snygg? Såååå skrämmande att en liten tjej från sverige inte ser ut i verkligheten som hon gör på bilderna, Guinnessrekord bok nästa? skämmes till dig Mia som uppenbarligen har en skev syn på vad som spelar roll i livet.

 • anonym
  16 maj, 2013 at 16:52

  Julia, fejkade bilder spelar stor roll här i livet när dessa får småtjejer att tro att man blir snygg och ser hälsosam ut av att (som Kissie) missbruka mat, träning, alkohol, operationer, fillers m m.

 • Jenny
  16 maj, 2013 at 17:06

  Men kära Katrin. Du är en vuxen människa, en mamma som ska vara en förebild för din son. Så mobbar du en 20 årig tjej som säkert har det nog svårt med tanke på alla hennes operationer och alla kommentarer hon redan får. Så går jag in på din blogg och läser att DU också mobbar henne. Skäms du inte? Du borde veta bättre Katrin.

  Jag är 25 år och har precis Bett om ursäkt till en klasskompis från grundskolan för att jag(och alla andra i klassen) mobbat honom i 9 år. Så kommer du här som är…snart 40 eller nåt, och mobbar en ung tjej som nyss var tonåring. Jag förstår dig inte alls? Vad har hon gjort dig? VAD fick du ut av detta inlägg? Jag hoppas verkligen att du inser att det du skrev här var FEL och att du kommer be Alexandra om ursäkt.

  DU ÄR VUXEN KATRIN!!!

 • Saara - 21 Med syndromet Klippel Trenaunay
  17 maj, 2013 at 04:14

  Jag är inget fan av Kissie, men skärpning Katrin.. Vuxen kvinna (dessutom förälder) som mobbar yngre tjej.
  Pinsamt att du går ner på dagisnivå!

 • Isabelle S
  17 maj, 2013 at 08:47

  +1

 • Anna
  17 maj, 2013 at 13:00

  Jag brukar vanligtvis inte vara på din sida Katrin men här har du faktiskt en poäng. Tjejen har opererat sig till oigenkännlighet och det sorgligaste med det är att hon var mycket sötare innan. Jag har över lag ingenting emot skönhetsoperationer så länge som slutresultatet ser naturligt ut, att hjälpa naturen på traven så att säga men det är en stor skillnad på det och på att radera hela sin identitet vilket Kissie har gjort. Det står klart att hon vill vara en annan och att hon inte tycker om sig själv alls, hon försöker till och med att banta bort det sista av sig själv. Hon behöver en kram och en rejäl macka.

 • Anna
  17 maj, 2013 at 15:15

  Woow du är typ 49år och orkar gå på en 20åring. Dessutom via en data, extremt tragisk är du. Din familj måste vara minst lika tragisk eftersom att du hellre snackar skit om de som är hälften så gamla istället för att umgås med familjen. Pathetic fuck

 • Helena
  17 maj, 2013 at 15:28

  Är inget fan av Kissie, dig eller någon annan bloggerska. Men måste bara säga att du borde gå o kamma dig! En mamma som sitter o skriver så om andra.. Det får ju dig att se ut som ett soc ju, fattar du inte det?
  Du, som alla andra får ha sina åsikter, absolut, men vem e du att döma andra?
  Rensa du i din ryggsäck istället!

 • Olivia
  17 maj, 2013 at 16:16

  Jag mår bara illa när jag läser det här inlägget som bara verkar kretsa kring människors utseende. Jag kan inte fatta hur människor som trycker ner andra på internet, eller överhuvudtaget, kan se sig själva i spegeln på morgonen. Jag är är verkligen emot allt som skrivits här och blev grymt irriterad och besviken på hur lågt människor kan sjunka. Är det det här samhället jag ska växa upp i? Jag är 15 år. Vuxna människor som klankar ner på varandras utseende, trampar och spottar på varann över internet, precis som osäkra tonårstjejer som inte vet vad dom står. Det är ni som har lätt att påverka andra tonårstjejer som mig. Jag blir bara så besviken och ledsen när jag läser kommentarerna och inlägget. Vuxna säger alltid att man ska vara stolt över sig själv och att det är insidan som räknas men när det kommer till människor som opererat sig så är det okej att säga att dom är fula. För då räknas hon inte som människa eller vad? Och stör ni er på någons utseende, så kolla inte då. Det är ingen som tvingar er. Herregud va människor säger emot sig själva. Kissie är bara tjugo år. Och katrins son är bara 3. Jag skäms över mänskligheten och den värld jag ska behöva växa upp i. Det är sjukt hur hjärtlösa människor kan vara.

 • Amanda
  17 maj, 2013 at 16:52

  Haha allså detta bloggande folkslag. Alla lika goda/patetika kålsupare och inte spelar det någon roll om de är 16, 22 eller 40. Du är 40 va?

 • Mikaela
  17 maj, 2013 at 17:23

  Håller med. Katrin, du är verkligen tragisk!

 • Hanna
  17 maj, 2013 at 18:11

  Men för helvete, hur jävla pinsam kan man bli Katrin? Har inte allt prat om näthat och mobbing lärt dig någonting? Sedan när är det din uppgift att kritisera andras utseende? Pinsamt.. Men en del människor lär sig aldrig – utan känner sig lite extra duktiga då de får chans att pika någon. Bra jobbat, hoppas du är stolt över dig själv!

 • Nora A
  17 maj, 2013 at 18:36

  Hon är iallafall snygg till skillnad från dig. Avundsjuka jävel. tro inte att du är bäst. Vad leker du för? Du tror du är bättre än alla andra. Jag antar att du är väldigt avundsjuk för kissie är smal o du desperat efter att bli smal. Och även trycker ner andra feta människor. Vilket tyder på vilket dåligt självförtroende du har.

 • Matilda
  17 maj, 2013 at 18:52

  Hemskt att du Katrin måste skriva ut sån här skit på din blogg.
  För några år sedan så provocerade kissie på sin blogg, konstant.. Endast för att få uppmärksamhet. Det är där du befinner dig nu.. Och det är sorgligt. När jag kommer upp i din ålder så hoppas jag innerligt att jag har lärt mig att ha lite klass och hur man behandlar andra människor.

 • Henna
  17 maj, 2013 at 19:45

  Jag tycker bara att det är hemskt hur vi tjejer ska klanka ner på varandra istället för att uppmuntra och lyfta varandra! Vem mår egentligen bättre av att säga att någon är dum och ful?! Tänk om det hade varit din dotter, syster, mamma, eller bara en vän..! Alla får ju förstås tycka som dem vill men att behöva håna någon för att lyfta sig själv är inte åt rätt riktning. Jag hoppas bara att alla kan förstå att det här hårda samhället och med sina sjuka ideal behöver inte fler haters! Sluta hata…

 • Therese
  17 maj, 2013 at 23:17

  Om personen i fråga inte är nöjd med sin näsa, bröst you name it, så har personen all rätt att fixa till det utan att klankas ner. Om man inte känner sig som sig själv och inte trivs med sitt utseende så är väl skönhetsingrepp en bra lösning på det? Till en viss mån absolut. Och det betyder inte att personen är en annan människa och den man var tidigare har försvunnit på vägen. För använder inte majoriteten av oss smink, löshår, fake naglar o.s.v. vilket också är ett sätt att göra sig till ”någon annan”?

  Tycker folk ska sluta att lägga sig i hur andra väljer att se ut. Personligen tycker jag att Kissie såg bra ut innan och hon ser bra ut nu med.

 • Mimmi
  19 maj, 2013 at 22:21

  Jag skulle skämmas så ofantligt mycket om du var min mamma. Vuxenmobbning är det värsta som finns. Blir skräckslagen när jag får veta att du är 36 år. Hoppas av hela mitt medmänskliga hjärta att jag INTE ger mig på unga tjejer som du gör om 20 år.

  Förövrigt tycker jag det är hundratusen gånger bättre att göra om varenda liten fläck på sitt yttre än att vara så rutten i sitt inre. För Alexandra opererar ju inte sig för att göra någon annan illa, men det är exakt vad du är ute efter i det här inlägget.

 • LisaFisa
  20 maj, 2013 at 15:52

  HAhaha Katrin du underbara människa. Fan ganska sorgligt att du är bättre på att underhålla mig än min vänskapskrets är. Jag ska fan gå in helhjärtat och ragga upp dig till att bli min kompis nästa gång vi ses.

 • Mimmi
  20 maj, 2013 at 18:36

  Vilket sorgligt mål!