Okategoriserade

Värsta stessdagen

Magsår magsår magsår – aldrig i liveeet! Det gäller att fokusera. Och prioritera. Tur att vi har fått in LowCarb-bars med 2,5 gram kolhydarater i så äntligen kan man skippa lunchen med gott samvete! Tack för det Björn Ferry och CarbZone. Om jag åstadkommit något idag? Icke. Flänger mest runt och hoppas hoppas hoppas. Jag går mest runt och håller tummarna hela dagarna. En av dessa dagar kommer nämligen allt att släppa, så ser livet ut. Man ska tänka att man är en groda som kravlar i en skål med flytande grädde. Om man inte ger upp och kravlar och kravlar så blir krädden tjock till slut och då kan man lätt kravla sig upp ur skålen! Ha ha ha, Katrin har du något motto i livet? Japp jag ser på mig själv som en groda som kravlar i grädde.

Nu är min dag slut. Typ. Jag ska hämta lillprinsen på dagis och sen kommer våra nya soffor idag! Jag ska visa er när de är på plats. Juhuuuu! Så kul!

Sen kan jag jobba mer ikväll när Ringo sover. Det blir bra. Imorgon ska jag plåta omslag till LCHF-boken. Herregud så fin den här boken blir ni kan inte ana! Den är liksom inte alls lik mina andra böcker utan något utöver det vanliga. Otroligt vilket piece of art det här blir.

Okej, på återseende.

You Might Also Like

 • Eva
  18 februari, 2013 at 15:18

  Läste tre kloka råd för framgång från en känd lyckosam företagsledare. Har hört fler ledare som har uttryckt liknade.
  1. Arbeta hårt.
  2. Ha tålamod. Det tar ofta längre tid än vad man tror.
  3. Omge dig med kompetent personal.

 • anonym
  18 februari, 2013 at 15:49

  Akta så du inte drabbas av utmattningssyndrom! Då kan du inte jobba på flera månader. Inget att leka med. Lär dig lyssna på din kropp!

 • Azin
  18 februari, 2013 at 16:29

  Håller med föregående här, sätt av tid till att inte göra ett skit ibland! 🙂

 • Mattias
  18 februari, 2013 at 16:31

  Om man kommer in och handlar i butiken får man medlemspriset då man är medlem, eller är det bara online man får rabatt?

 • Elsa
  18 februari, 2013 at 17:03

  Haha jag tycker ditt ”svar på talinlägg” var glatt, att folk orkar. Nu orkar jag men ehehe helt annan sak. duh! Jag blir iaf glad och pepp av att följa din blogg!

 • anonym
  18 februari, 2013 at 17:10

  ???

 • Lanja - www.lanjas.com
  18 februari, 2013 at 18:32

  gottis

 • Evelina
  18 februari, 2013 at 20:38

  Kolla gärna in min blogg! http://www.finest.se/evelinasvärld

 • Petra
  18 februari, 2013 at 21:15

  LowCarb-bars med 2,5 gram kolhydarater …?

  Varför är LCHF-produkter så j-a DYRA?

 • Nina
  18 februari, 2013 at 22:50

  Jag är medlem i klubben men bor i Australien, kan ni frakta hit? Det finns absolut INGA LCHF-produkter att köpa, så det är svårt att variera kosten här!

 • Linda
  19 februari, 2013 at 09:03

  Kan nog bli svårt att skicka till Australien då de har väldigt stränga regler vad som får tas in i landet. All mat utifrån… no no. Det stoppas redan vid tullen och förstörs. Googla på Australiens importregler så får du se…

 • Hanna
  19 februari, 2013 at 15:52

  Hej Katrin! Jag skulle köpa bars, men kan inte se om de innehåller nötter. Vet du om de gör det? Önskar så att jag tålde nötter… /Hanna

 • Py
  19 februari, 2013 at 18:16

  Men du måste inte köpa LCHF produkter!
  Ta bara reda på hur mycket kolhydraten det finns i olika varor. Låt bli att äta det som är mycket kolisar i. Ät kött fisk kyckling m.m. med t.ex. broccoli, sallad, zuccini, i stället för ris pasta o potatis, med en god sås gjord på grädde eller cream fraiche Du kan variera i all oändlighet. Dessutom kan du Googla hur mycket recept som helst!

 • Nina
  23 februari, 2013 at 08:50

  Tack Py, jag kör så gott det går, blir bara så enformigt att bara äta kött och sallad typ. Jag är sugen på en god brödmix eller dom där sjögräsnudlarna och det finns ju liksom inte här…:-(
  Jag har gjort massor av recepten från klubben och andra receptsajter, crème fraîche har kommit hit i vanliga affärer för bara typ 2 år sen så det gör det i alla fall lättare!