Okategoriserade

Värsta skitstället

Ikväll chansade vi. Man ska inte chansa när man är på semester det är helt onödigt. Men vi chansade. Kul för barnen med buffé tänkte vi. Vi tänkte fel.  Det blev så mycket värre än vad jag hade kunnat föreställa mig, naturligtvis inget att orda om egentligen men jag måste berätta för det är märkligt hur saker och ting kan skilja sig otroligt mycket fast de ligger ett stenkast från varandra och har samma ägare.

Den första detaljen jag la märke till var rottingstolarna i plast. Redan där borde jag ha protesterat men klockan var halv sju och barnen hade inte fått middag så alternativet att leta ny restaurang fanns inte. Nästa notering gjordes när servitören kom för att ta dryckesbeställningen. Han bar jeans och en rutig skjorta. Herregud, tänkte jag men skakade genast bort den negativa tanken. ”Nu går vi och hämtar mat!”, tjoade jag glatt till Ringo eftersom det var en ”BBQ buffe” med kockar som stod och grillade för fulla muggar men ändå lyckades ha tomma fat framför sig hela kvällen. Jag tog en bakad potatis och en bit oxfilé till Ringo. Jag skar upp hans kött och sen gick jag för att hämta mat till mig själv. Rambo slocknade i lagom tid och Mia gungade vagnen för att få in honom i djupare sömn. Perfekt!

Då började bandet att spela. Jag får ofta höra att jag är tondöv, något som jag absolut inte håller med om, men det jag kan hålla med om är att jag har en dålig sångröst. Jag är en stjärna jämfört med den asiatiska tjej som stor och ylade till Whitneys starkade melodier. Det var så hemskt så att det blev komiskt och vi hade sen ganska kul åt henne resten av kvällen. Jag kunde inte låta bli att tänka på vad Idol-juryn hade gett henne för syrliga kommentarer. Och då tänkte jag på Swartling, Breitholtz och Kisthi. Deras roliga kommentarer. Det hade varit så fruktansvärt kul om de hade fått chansen att kommentera den här tjejen… The greeeeeeeejtest lööööööööv of aaaaaaaal, skrälade hon. Och sen applåder.

Jag har nog aldrig ätit äckligare mat i hela mitt liv än den här buffén. Köttet var segt som gummi, grönsakerna var genomkokta, pastaskruvarna jag tog till Ringo (jag hade inte matat en gatuhund med hans kött) kunde man döda en människa med så uttorkade var dem, men eftersom buffén kostade 140 kronor per person var det inte riktigt något att bråka om. Så vi gick vår väg. Jag åt mig mätt på aubergine och kycklingklubbor.

På tal om billigt så är det väldigt billigt här. Allt är billigt. Idag när jag och pappa kört Bikram-tennis så gav vi tränaren dricks. Sånt som man gör om man är nöjd med något/någon i ett land som Thailand. Vi gav honom 10 euro och sen gick vi glatt vår väg. ”Han blev väldigt glad för tippen vi gav honom”, sa jag till pappa när vi stönandes promenerade tillbaka till rummet. ”Ja, 10 euro är mycket för honom vad kostade timmen med honom?” undrade pappa. Så började jag räkna om bathen som jag pröjsat för timmen och kom fram till att han tar 70 kronor för en timme. ”Han kostar/vi betalar hotellet 70 kr för att spela med honom en timme och vi gav honom 10 euro i dricks…”, sa jag. ”Ja, han var glad”, sa pappa.

Ikväll har jag cravings. Jag längtar efter pizza.

 

 

You Might Also Like

 • Evelinasfina Skönhetsblogg
  7 mars, 2014 at 16:51

  Jaa tänk om alla kunde åka på semester 🙂

 • brenda
  7 mars, 2014 at 18:13

  Ja verkligen!!

 • jupp
  7 mars, 2014 at 18:36

  Det kanske va hundkött ni fick.. ups i så fall

 • Bella
  7 mars, 2014 at 18:52

  Jaa a det är bara att spara som alla andra…. Kanske du föredrar att gå ut varje helg istället och sätta sprätt på de lilla du får? Det finns massa billiga resor från sverige!

 • Camilla
  7 mars, 2014 at 20:26

  Jag säljer reductil sibutramin 15mg. 1månad för 690kr och 3mån. kur för 1790kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till [email protected]

 • Sessan
  7 mars, 2014 at 21:08

  Bella, det finns faktiskt de i Sverige som inte kan spara pengar till en resa. De har inte ens råd att gå ut EN helg om ÅRET! Då spelar det ingen roll hur billiga resorna än är. De har ändå inte råd…

 • lotta
  8 mars, 2014 at 12:01

  ge dej nu.. ingen köper ditt skit

 • millan
  9 mars, 2014 at 14:30

  Reductil är jätte effektivt föt att gå ner i vikt. ..gick ner 20 kg på det.Men är förbjudet o Sverige sedan ett par år tillbaka
  .visat sig ge hjärtstopp m.m.alltså dessa tabletter är olagliga o Sverige! !!