Okategoriserade

Vad väger jag?

Det var första natten som Ringo och Laura sov inne hos Mia så det var första natten som jag sov. Ringo sover ju på natten men jag tror att jag sover oroligt för att jag är rädd att han ska lägga sig på Rambo och dessutom har Ringo börjat hosta så han väcker Rambo som väcker mig och sen kör vi…

Den här natten sov jag fem timmar i sträck så det resulterade i att jag vaknade halv sju superpigg. Så vad gör en sann bantarbloggerska? Jo men hon sliter upp sitt barn ur dess sömn och går en låååång väg till närmaste anläggning som kan tänkas ha en våg. Och jag hittade en våg.

 

Jo men så här är det att banta ”hälsosamt”. Det tar tid och det går trögt. Men det gör inget alls. Jag har inte bråttom någonstans och har bara som mål att vara smal till sommaren och det kommer jag att vara. Enligt min ursprungsplan skulle jag väga 63 kilo nu och jag väger 66. Jag tycker att det är toppen och fortsätter med att träna och hålla strikt LCHF. Och amma. Jag känner mig inte alls stressad och det ska ni inte heller göra. Det är helt normalt att vågen inte rör sig (åt rätt riktning) på flera veckor. Helt normalt. Sluta hetsa, om man inte ger upp så når man sin målvikt. Man gör alltid det, bara att kämpa på.

You Might Also Like

 • pell
  5 mars, 2014 at 06:07

  Säger ju att det är hopplöst att banta när man ammar! Man har ju inte energi for det.

 • Cathrine
  5 mars, 2014 at 06:25

  Ojjdå hosta… Har du haft för högt på air condition och ute värmen är så hög. Hoppar man in o ut mellan stor värmeväxling så kan man blir sjuk ;( händer många ofta ,fast det är skööönt att komma till svalt, i know.
  Pröva med paloe när du är där nere med underbara frukter annars ganska samma som lchf.

 • Cecilia
  5 mars, 2014 at 07:17

  Sluta väg dig! Gå in till närmsta skräddare och fråga om du får köpa ett måttband.

 • Eleonor
  5 mars, 2014 at 07:44

  Nu när våren kommer hemma i Sverige så kommer dom där kilona rasa av! 🙂

 • emma
  5 mars, 2014 at 08:04

  Varför denna kovändning angående vikten- Men så klart är det för att provocera. En känga till alla dem,som uppmanar dig att ta det lungt med bantningen osv osv……..

 • Maria
  5 mars, 2014 at 08:16

  Det är så härligt att läsa att du väljer amningen framför vikten. Way to go!

 • bettan
  5 mars, 2014 at 08:26

  Vilket påklistrat leende.Vad döljer det? Jag ryser i hela kroppen!!

 • Matilda
  5 mars, 2014 at 08:27

  Sluta väg dig. Skaffa ett måttband istället. Jag slängde ut vågen för ett år sedan, och sedan dess mäter jag mig bara och jämför bilder och kläder. Man mår mycket bättre och får mer rättvisa ”resultat” än av vågen.

 • jolly
  5 mars, 2014 at 08:32

  Ett spel för gallerierna!

 • Denise
  5 mars, 2014 at 08:36

  Nä jag tycker de är fantastiskt att Katrin är ärlig och berättar för oss att de går trögt, trots att hon gör rätt! De hjälpte iaf mig som de också går trögt för. Trots att jag äter som man ska!

 • anna
  5 mars, 2014 at 08:41

  Samma här!!

 • Puh
  5 mars, 2014 at 09:20

  66 kg med kläder och kamera…..

 • Mia
  5 mars, 2014 at 09:55

  Ledsamt att läsa att du ena stunden skriver ”sluta hetsa” medans du är så insnöad på vad vågen visar att du som du själv skriver, sliter upp ditt barn för att gå en lååångpromenad för att få ta på en våg.
  Du är ju superstressad över att du inte går ner i vikt. Skulle kalla det för att ha en viktstörning.
  Förstår att du kämpar för att du behöver bevisa LCHF-ansiktet men det blir ju bara tragiskt.
  Jag är precis 158 cm och väger 47 kg.
  Jag gick med i Aftonbladets viktklubb och har med promenader blandat med springturer gått ner 23 kg. Sunt förnuft och mindre portioner är ett tips!

 • Linda
  5 mars, 2014 at 09:59

  Dom flesta samlar ju på sig lite vätska när man kommer till värmen.Kanske bara är därför.Kämpar på jag med.Med första barnet gick jag ner mina kilon som ingenting…….men nu efter andra barnet,herregud det går så seeeegt.Kroppen håller på fettet och vill INTE ge med sig.Är 170 cm och väger 65kg nu,så 5 envisa jäkla kilon kvar till min trivselvikt.

 • johanna
  5 mars, 2014 at 10:28

  Måttband säger jag med.. eftersom man inte tappar muskler kan man väga mer.. och det visar bättre på måttband/kläder har jag hört.. 🙂

 • Dingo
  5 mars, 2014 at 10:40

  ”Jo men så här är det att banta ”hälsosamt”. Det tar tid och det går trögt.”

  Antar att du med med ”häslosamt” syftar på LCHF? Så mao:

  ”Jo men så här är det att banta med LCHF. Det tar tid och det går trögt.”

 • Maria
  5 mars, 2014 at 10:41

  Precis! O du har ju faktiskt minskat åtta hekto sen förra vägningen! Det är ju jättebra!

 • Evelinasfina Skönhetsblogg
  5 mars, 2014 at 10:43

  Hetsa inte över vad vågen visar. Träna lagom, ät lagom och njut iställlet. Det är väl ändå mest hälsosamt!

 • fanny
  5 mars, 2014 at 11:59

  Håller med!

 • jonna
  5 mars, 2014 at 12:01

  Hon är verkligen sjuk i huvudet!!!

 • Pirjo
  5 mars, 2014 at 12:37

  Pröva med paloe när du är där nere med underbara frukter annars ganska samma som lchf.

 • Tanten ;)
  5 mars, 2014 at 13:07

  Han börjar bli rund och go din lilla kille.
  Du är väl inte tjock och fet. Tycker du är precis lagom, lite bebismage kanske, men den försvinner väl snart.
  Lev gott och ät som folk istället, måste vara skitjobbigt att hålla på att hetsa så där med vikten, särskilt när du inte ens är överviktig.
  Själv har jag 23 kilos övervikt kvar att bli av med, fast jag redan tappat 15.
  Men skulle jag väga 66 som du, så skulle jag nog vara alldeles för smal. Får nog vara nöjd om jag lyckas tappa 20 till bara.
  Men sockerberoende som jag är, så är det inte det lättaste och tål inte fet mat, så LCHF är inget heller för mig. Får traggla på själv och hoppas jag klarar av det.

 • Pirjo
  5 mars, 2014 at 13:12

  Jag är också med i Viktklubb och det är att rekommendera. Har bara tappat 15 kilo än på lika många veckor. Så jag har många kilo kvar. Jag får äta allt, men med måtta. Eller äta massor och röra på mig mycket. Jag väljer för det mesta att träna, eller promenera….

 • STOMPE
  5 mars, 2014 at 13:15

  Ni är paranoida bara. Ta ett djupt andetag och räkna ner i lugnt takt baklänges från 50 000

 • Jessica
  5 mars, 2014 at 13:29

  Hej Katrin.

  Jag har en bebis på 5 månader. Har alltid varit naturligt smal och under min graviditet gick jag bara upp 7kg som sedan försvann på bara några dagar. Min kropp känns dock slapp och svag men jag har precis kommit igång med min träning. Nu till min fråga. Jag vill ju absolut inte gå ner i vikt. Däremot vill jag äta mer hälsosamt. Är LcHF något för mig då eller är risken att jag blir FÖR smal då många tappar mycket i vikt av dieten? Skulle du bara rekommendera LCHF till de som vill gå ner i vikt eller kan du ge mig några tips hur jag kan äta så utan att ”banta”.
  Kram J

 • A
  5 mars, 2014 at 16:12

  3. Visa könet på sitt barn.
  Ingen kan ha missat att Katrin Zytomierska har lagt upp en bild på sin son när man ser hela paketet. Jag tycker så extremt synd om lilla pojken då den inte kan säga nej eftersom han är endast ett litet barn 🙁 Jag anser inte att det är något sexuellt med bilden, inte heller att det är fel med nakenhet men har man en stor blogg betyder det inte att man har rätt att dela med sig av sånthär. Det beror på flera anledningar, först och främst är det bristande respekt mot en människa som inte kan säga ifrån, sen kan man inte förneka att det finns pedofiler som sparar ner sånahär bilder.
  Detta är väldigt klumpigt gjort och hoppas att hon tar bort bilden. Det är flera som har sagt till henne, men istället för att be om ursäkt för sitt extremt klumpiga misstag ska hon istället hoppa på andras barn utseende. Pinsamt rakt igenom..

  Kissie

 • Lo
  5 mars, 2014 at 20:06

  Blir man smal för att det blir vår????

 • moll
  5 mars, 2014 at 20:09

  Vad är det för jävla spel du snackar om hela tiden? Sluta kasta ur dig skitkommentarer, skriv vad du menar istället.

 • Xxx
  5 mars, 2014 at 20:56

  Jag har inte läst tidigare inlägg ang din bantning och hur den går till.
  Men med tanke på hur du uttrycker dig- bantning, vägning och kilon hit och dit. Verkar det som att du har 0 koll på det mesta som har med saken att göra
  Dessutom är helkorkat att banta när du ammar- det lilla ammande barnet får i sig miljögifter.
  Att amma och banta leder till att frisättnig av fett och gifter blir extra stor- vilket innebär att dessa gifter går direkt till barnet

 • Nina
  5 mars, 2014 at 21:00

  Snälla tjejer. Alla ni som kommenterar i negativ anda.. Varför fortsätter ni läsa hennes blogg och lägger energi på att skiva negativa kommentarer. Väx upp och gör det ni själva mår bra av. Jag bara älskar Katrin. Man vet aldrig vad man möter när man besöker hennes blogg. Love it. Dont worry be happy!

 • Jennie
  5 mars, 2014 at 21:51

  Jag började med LCHF när jag fick diabetes för tre år sen och jag har inte gått ner ett kilo 🙂 Man går inte ner mer än det kroppen tycker att man behöver, och jag är 157 cm lång och väger nu 50 kilo (+5 kilo på tre år pga ökad träning och LCHF). Du behöver inte vara orolig! 🙂

 • Camilla
  5 mars, 2014 at 21:53

  Jag säljer reductil sibutramin 15mg. 1månad för 690kr och 3mån. kur för 1790kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till [email protected]

 • Hawa
  5 mars, 2014 at 22:23

  Va tjock Rambo är!! Usch tycker inte om tjocka barn!! Han borde sättas på diet mjölk 3 ggr per dag kanske

 • Dingo
  6 mars, 2014 at 01:13

  Tjock som en liten griskulting..

 • Hawa
  6 mars, 2014 at 09:42

  Hahaha ja verkligen ser faktiskt likheten 🙂

 • Thess
  6 mars, 2014 at 10:59

  Eftersom du ammar så kommer de nog gå mycket segare, jag har inte en aning efterom jag inte har barn. Men jag har gått ner väldigt mycket i vikt 120-140kg på två år, slutade röka för 1,5 månad sen, och öka i vikt så. Nu på 1,5 vecka har jag tappat 5kg, för som du skrivet i din första bok, som sista kilona är jobbigast och man måste minska portionerna om man ska lyckas, sen motion. Och de går. Men de går inte om man ska amma! Jag har fått godkänt bukplastik som går av stapeln 24/3 och har nu.äntligen kommit under fetma till över vikt. Bilder och min resa finns på min blogg http://www.memyselfandlchf.wordpress.com
  Kommer lägga upp bilder på min mage innan operationen! Och efter naturligvis!
  Du kommer klara de Katrin men de kommer ta lite längre tid!! 😉
  Thess

 • Thess
  6 mars, 2014 at 11:03

  Precis kroppen stannar när den är klar! Därför kan ”dom sista kilona” vara jobbiga! Men för hälsan är de absolut de bästa som hänt! Behöver du tips och knep så finns de på min blogg http://www.memyselfandlchf.wordpress.com
  :-D. Lovar du kommer inte ångra dig när de kommer till hälsan!!
  Thess

 • Mongot
  6 mars, 2014 at 17:08

  Älskar att LCHF:a, jag!
  Frulle: ett hekto smör. Kaffe på det.
  Lurre: en halv burk Hellman’s mayonnaise. Bästa!
  Middag: en deciliter grekisk olivolja, fem oliver, en skiva fetaost. Oregano.
  Nattamat: en sked Hellman’s.

  Mår prima, aldrig hungrig. Kilona rasar, skiten rinner.