Okategoriserade

Vad tycker Polen om S by Sweden?

You Might Also Like

 • kenny
  5 juli, 2014 at 11:57

  Han verkar ju helt alkoholiserad. Vet han vad han pratar om??

 • Diana DeMarkey- LiveYourDreams!
  5 juli, 2014 at 12:28

  Tyckte inte att han verkarde säga något alls och heller inte vara så fullt nykter…

 • gumman
  5 juli, 2014 at 13:18

  Hur mycket tar en sådan CELEBRITET betalt, för att göra reklam för Bingos rosevin ”VERY GOOD” Var det det han sa!

 • vinnie
  5 juli, 2014 at 13:22

  Han verkade inte att bry sig. Bara han fick dricka vin till sista droppen. Seriöst??

 • Bu
  5 juli, 2014 at 14:08

  Amen för HELVETE! Ni har aldrig träffat den här mannen. Han sitter med ett glas i handen och tar två smuttar och är på gott humör och ler och har en trevlig kväll och omedelbart blir han attackerad av er. Hur fan är ni uppbyggda i huvudet? Om man retar sig på en människa som figurerar i en liten filmsnutt på 1 minut utan att i princip varken säga eller göra någonting då ÄR man inte helt frisk och då SKA man helt enkelt söka hjälp!

  ’Bara han fick dricka vin till sista droppen’? ? ?
  ’Han verkar ju helt alkoholiserad!” HAN TOG TVÅ SMUTTAR!

  Alltså jag är så jääävla glad att jag inte bor i Sverige längre. Vidriga, trångsinta, intrigerande, hämndlystna små fän är ni!

 • Camilla
  5 juli, 2014 at 14:42

  Bästa som har skrivits här på länge.håller med till 100%

 • bettan
  5 juli, 2014 at 14:46

  Men varför så upprörd. Det är väl bara till att skita i de dumma svenskarna. Du bor ju inte här, så du slipper dem Lycka till i ditt nya hemland!! Hur mår du själv. Du verkar väldigt ARG! Det är nog snarare du som behöver hjälp! Hahaha

 • diana
  5 juli, 2014 at 14:51

  Skriver Camilla, Katrins största fan!!

 • sol
  5 juli, 2014 at 15:12

  Bettan, haha???
  Bu du har sååå rätt, bara en sak som förstörde det hela.
  Först verkade det som du hade lite innanför pannbenet, men sen skriver du att vi som bor i Sverige är ”små vidriga fän”…Är det så tycker du, att alla är dumma i huvudet i Sverige? Och att du i så fall är mycket smartare, för du bor i ett annat land???
  Phuuu…

 • Bu
  5 juli, 2014 at 15:59

  Nej, det var givetvis överdrivet att säga så eller att insinuera att alla i Sverige skulle bete sig så. Ber om ursäkt men skulle gärna vilja förklara.
  Fenomenet svenska nättroll har vid det här laget tom tagits upp i media utomlands och man börjar spekulera kring varför. Samtidigt får Sverigedemokraterna mer och mer stöd. Det är ju något som har eller håller på att gå väldigt snett när man om nation börjar utmärka sig som att man har kollektiva aggressionsproblem?
  Jag märker tom på mig själv att jag blir mer kritisk och tom lättirriterad när jag är i Sverige eller besöker svenska forum (tex här…forum tja) än i England där jag bor.
  Och sedan en annan sak:
  Varje gång jag går in här är det åtminstone 3 olika konflikter samtidigt som alla tar upp huruvida någon är avundsjuk på någon eller inte och alla kallas bittra! Det är ju inte klokt! ÄR alla avundsjuka och bittra? Reflekterar det endast denna bloggen eller skulle det gälla för gemene man då? Jag varken hör eller ser den här bitterhets/avundsdebatten i något annat land. Här är den konstant. Var kommer den ifrån? Vad syftar den på? Det är ju värt att spekulera kring i alla fall.
  Någon kanske menar att det bara rör sig om just den här bloggen, men jag vete fan…det är ofta man ser konflikter i kommentarsfälten på tex Aftonbladet och Expressen osv och mycket ofta är slutsatsen att någon ska ’skaffa sig ett liv’ då de är ’bittra eller avundsjuka’.
  Oavsett vilket fattar jag inte hur man kan vara så generellt arg som person att man känner irritation mot en vilt främmande människa som inte ens sagt ett enda ord förutom ’Very Good!’ i ett litet videoklipp.

 • ia
  5 juli, 2014 at 16:02

  Underbart, underbatt! Ni är bäst! Slappa bara på Alex o Sigges piss vin, kvalitet regerar!

 • seriously
  5 juli, 2014 at 17:38

  bra att du skriver sanningen!

 • Camilla
  5 juli, 2014 at 19:43

  Knappast!! Men är jäkligt trött på alla lågbegåvade individer som utrycker sig så inihelvete. Korkat här hela tiden.

 • sol
  5 juli, 2014 at 21:55

  Jag har inte läst engelska bloggar så jag har ingen aning om hur det låter där. Vet däremot att Katrins blogg är erkänt provokativ. Det är liksom grejen med hennes blogg. Dessutom så tas ingen kommentar bort på denna blogg. Vad folk än skriver så står kommentaren där.
  Det, anser jag, lockar hit ett fåtal faktiskt, som triggas igång av dessa provokationer och skriver kommentarer i olika namn. Inte alltid så friska människor…Snacket om bitterhet o avundsjuka, är väl ändå ganska logiskt. Om man måste spy galla över någon blogginlägg så är man väl lite bitter…

 • Bu
  5 juli, 2014 at 23:42

  Fast Sol, Katrin är ju inte vidare provokativ längre? Jag brukade också bli provocerad av vissa saker hon skrev, men nu för tiden tycker jag hon mest verkar rätt…trevlig och vettig?

 • Bu
  5 juli, 2014 at 23:47

  Men visst, jag förstår vad du menar. Det förklarar varför folk blir kallade bittra. Men varför? Är det någon mutant-form av Jantelagen då? Är vi inte bättre än så ändå? Jantelagen har ju funnits sedan medeltiden. Är det verkligen så att man fortfarande sitter och trycker med samma ovanor som då? Fast värre! 🙁

 • Susanna
  29 maj, 2018 at 10:19

  Jeg har alltid ønsket å bo i Polen. Jeg ble forelsket i Gdańsk og Østersjøen. Jeg elsker også sentrum av byen, det skjer alltid noe. Jeg fant Grano Residence-leilighetene fra Dekpol, som skal selges. Jeg så bilder av disse leilighetene, de er et mirakel! Sikkert vil jeg investere i en av dem.

 • Jurgen43
  12 juli, 2018 at 13:38

  Jeg investerte i nye leiligheterpå Grano Residence i Gdańsk, Polen. Dette er det andre komplekset fra Dekpol. Den første var en suksess, så jeg nølte ikke. Veldig fin løsning at det er bare å reise til Polen for å slappe av og å tjene på utleie når man ikke er der.