Okategoriserade

Vad tar man på sig?

Det har regnat hela dagen idag det slutar liksom aldrig. Jag har sovit förmiddag med min lilla Rambo det var helt sjukt mysigt. Bingo tog de stora barnen och åkte på städdag vid vår båtplats. Sjukt skönt att slippa se honom. Men jag kommer aldrig att kunna skilja mig på det där traditionella svenska sättet, ni vet varannan vecka grejen? Att inte se mina barn på en vecka? Bingo kan mobba mig för att jag är tjock och ful dygnets alla timmar om ni fattar… Fast om vi separerar en dag så kommer jag att få ensam vårdnad om mina barn. Varannan helg kan han få. Det skulle han vara nöjd med också. Vad vet han om att sköta rutiner och bygga en stabil grund? Han kan vara den roliga lekpappan det går jättebra.

Nu kommer vi ju inte att separera förmodligen just nu, man är lite mitt i bråk och då kan det kännas som det men det lägger sig som vanligt och så går man vidare. Men jag är jävligt trött på honom. Han är säkert trött på mig också.

Jag och Rambo har strosat i Sturegallerian. Det var mysigt han är en sån gossig strosbebis. Klagar liksom aldrig. Han sitter där och garvar och ger mig energi. Tänk om jag inte haft de här barnen?! Det är barnen som ger en energi på gamla dar. Jag ska ut ikväll. Tjejmiddag precis vad jag behöver. Ska vi sitta och snacka skit om män. I typ fem minuter och sen fokuserar vi på roligare saker. Jag skulle inte köra all in idag hade jag bestämt mig men jag ändrade mig just. Det bästa man kan göra för att släppa kontrollen över sitt liv ett par timmar är att lägga alla kort på Fireball och Tequila. Det är typ trendigt att vara nykter alkoholist har jag märkt. Fler och fler som jag möter säger ”Jag kommer aldrig att dricka alkohol igen i mitt liv”. Jag kommer nog aldrig att säga så. Gillar flykten.

Blivit om möjligt ännu mer besatt av Chiapudding. Nu kör jag en halv dl frön, två dl mandelmjölk, några teskedar Finnerödjas bara blåbär och några droppar stevia. Tjena mors hur gott?! Svingott. Äter det helst tre gånger om dagen och inget annat. Någon skrev att det inte är bra att överdosera chia om man har vitiligo. På tal om vitiligo, vet ni att min vitiligo försvann? Jag fick det diagnostiserat av en excentrisk läkare. Sen försvann det och har inte kommit en liten pluttefläck på flera år jag har bara glömt att nämna det för er. Jag trodde inte att det kunde försvinna? Han sa att de inte kunde försvinna utan bara sprida sig. Han hade fel.

Wow jag bakade Nutella-cheseecake igår. Om det är lika gott som det låter? Ja. Receptet finns i vår receptbank om ni vill prova. Cavaliers-nötkräm använder man. Jag gjorde snickers också. Jäääävligt gott det med. Finns också recept i i banken.

Vill ni bli medlemmar hos LCHFklubben.se så bjuckar jag på hundra spänn. Ange rabattkod 56kg så dras hundra kronor av. Här gör ni det!

Ja men annars är väl allt fina fisken. Vet inte vad jag ska ta på mig i det här vädret bara… Och håret, då? Fan mitt hår krullar ihop totalt när det är fuktigt ute. Skit samma vem bryr sig? Nä nu får jag ta och väcka Rambo som ligger och snusar i sin vagn. Världens gulligaste lilla bebis har jag. Ringo är också en fempoängare och Nova med men den här lilla är ju liten det är det som gör att man tycker att han är extra gullig. Och schmoffig. Jag gosar ihjäl honom.

 

You Might Also Like

 • yadayada
  25 oktober, 2014 at 17:01

  nämen sötaste Katrin, du snackar alltså sanning? Då ska jag vara ditt stöd hela vägen om du vill, Power to you girl, from me! Fortsättning följer…

 • katti
  25 oktober, 2014 at 17:35

  Det krisar alltid när man har små barn, klarar man det klarar man allt! Du borde ge Bingo 2 veckor ensam m barnen, lita på honom att han klarar det, känns som han är extremt bortskämd med mamma till Nova o dig som hela tiden verka underhålla hans krävande karriär, den är inte viktigast dina era barn är viktigast, nu får han kliva in o sköta rubbet! Njut av kvällen o du är vacker, dock blir det dubbelt när du hackar på feta o så har du en man som hackar på en skönhet. Tycker synd om Bingo som inte uppskattar livets värde.

 • Hanna
  25 oktober, 2014 at 17:37

  Har alltid förundrats av ditt val av vidriga fula killar..men som man bäddar får man ligga om man är korkad. Han vet vilken punkt han ska trycka på för du är en vikthetsare fo life. Sorgligt, men hoppas du kan bli lycklig en dag.

 • Maria
  25 oktober, 2014 at 17:47

  Dina söner skall inte behöva se och höra det här du berättar om, då kommer de med tiden göra och säga som sin pappa. Bryt nu.

 • lina
  25 oktober, 2014 at 18:00

  Psykisk misshandel är värre än fysisk… Du har säkert många bra och stabila vänner och familj runt dig som stöttar upp dig! Hoppas du får en toppen kväll!

 • Jag
  25 oktober, 2014 at 18:03

  O där gick katrin vidare….. Va nog skönt för alla att lufta sina tankar… O ja varför inte bli medlem i LCHF… Nu på en gång…
  O käka lite pudding under tiden…
  Ja Gud va gott…!!

 • Joey
  25 oktober, 2014 at 18:08

  Åter igen fick jag mig ett gott skratt denna regniga lördagseftermiddag. Du skriver helt pricksäkra små ”krönikor” som retar upp dina läsare till bristningsgränsen. Fortsätt så!! Jag förmodar att du får dig ett gott skratt när du läser alla naiva kommentarer som verkar tro att detta är den absoluta sanningen!,

 • julia
  25 oktober, 2014 at 18:14

  Om det inte var vitiligo så kan det varit gästsvamp. Hade små vita prickar över hela kroppen en period och fick hjälp av en hudläkare som sa att det kunde va det. Sen berättade hon även att dom inom forskningen odlar gästsvamp med olivolja eftersom att det får den att trivas.
  Kollade sen och mitt bodybutter innehöll olivolja och prickarna försvann så snart jag slutade använda det.

 • Marie
  25 oktober, 2014 at 18:22

  Ut och njut ikväll..

  Hoppas Bingo fattat vinken att han inte kan säga vad som helst till sina barns mor. Gubben behöver växa upp och behandla sina söners mor med respekt!!

  Jobba för er relation och tänk bort skilsmässa!! Det ska inte ens vara ett alternativ utan jobba med era problem istället, ev prata med en familjerådgivare. Småbarnsåren är tuffa men det är guld värt att kämpa för sin familj!! Jag är ur småbarnsåren som var tuffa även på andra sätt än just att barnen var små och krävande och idag är jag otroligt stolt över att barnen har sina båda föräldrarna varje dag, att deras föräldrar älskar och resoekterar varandra. Att vi bråkar men alltid blir sams och fortfarande håller ihop..

  Ingen är perfekt! Livet är inte perfekt..

  Ta hand om er och hoppas nu att Bingo jobbar lite på sina sämre sidor!!

 • ebba
  25 oktober, 2014 at 18:23

  Ja och där tjänade du en massa pengar på dumma läsare, som tror på dina skrönor. Och nu är det bara till att gå vidare som om inget hänt!! Lögnare!

 • ebba
  25 oktober, 2014 at 18:29

  Du är fantamej HAL SOM EN ÅL!! Hur kan folk tro på vad du skriver. De måste vara helt knäppa i huvudet. Inläggen saknar verklighetsförankring.

 • petruska
  25 oktober, 2014 at 18:33

  Varför anstränger ni er och ger henne goda råd, när hon bara skrattar åt dem. De genererar pengar

 • anonym
  25 oktober, 2014 at 18:41

  Hahahaha

 • Gabi
  25 oktober, 2014 at 19:05

  Alltså jag skrattar ihjäl mig åt alla amatörpsykologer som kommer med ”goda råd”!!! Katrin och Bingo sitter nog i soffan med tända ljus och asgarvar! Heja Katrin!

 • Bu
  25 oktober, 2014 at 19:21

  Men alltså, vad retar er? Ska hon sitta kvar och deppa i ett mörkt rum? Är det olämpligt att gå ut och ha lite roligt om ens pojkvän sa något elak dagen innan? Vad är skyldigheten?

 • Marie
  25 oktober, 2014 at 19:32

  Amatörpsykolog skriver någon..
  Vi är bara medmänniskor!
  Tror inte för en sekund att Katrin sitter och garvar åt det här, man hänger väl inte ut sina barns far på nätet om man inte är helt förbannad, med all rätt!!

  Såg Molly på Hellenius hörna igår. Bingo borde se det programmet och videon Freak-directors cut med en naken Molly Sandén. Där kan vi prata om bilringar, men hur söt,snygg, sexig och begåvad är inte den tjejen!!
  Katrin är inte minsta överviktig men Bingo beter sig som ett gubbsvin!
  Läs Simon Skölds blogginlägg om Molly, han är pojkvän till Camilla Läckberg. Så otroligt klok och fin kille för sina blott 27 år..

 • Helle berry
  25 oktober, 2014 at 20:02

  Tycker det verkar som kommentarerna ökat med flera hundra procent, även antalet besökare också va?
  Ha ha ha!

 • laura
  25 oktober, 2014 at 21:27

  Marie- det bästa är inte alltid att föräldrarna håller ihop- inte om någon mår dåligt i förhållandet eller om någon kränks. Så bara för att du ”stod ut” så är inte det bästa vägen att gå, otroligt dumt inlägg av dig. Visst ska man inte ropa skilsmässa vid första konflikten utan jobba på sin relation men inte ska man jobba på den in i det absurda heller.

  Många använder sina barn som argument för att de står ut i en dålig relation medan de i själva verket är rädda för att ta steget och bli singelmammor.

 • Minna
  25 oktober, 2014 at 21:31

  Jag tappar hakan när jag läser dina två senaste inlägg. Det där är inget man vill leva med. Hur arg man än är, så säger man INTE sånt som han gjort. Usch! Blir liksom äcklad!

  Vad vill du ha för familj om den ena parten beter sig så äckligt.

  Att säga sånt, visar att man inte respekterar en annan människa. Allt för att trycka ner en. Även om du är stark, så spelar det ingen roll.

  Stå upp för din värdighet och krossa honom tillbaka och lämna honom med hans barn.

 • SweTex
  25 oktober, 2014 at 22:18

  A men tjena igen, ba, gänget, Zytomierska hära. Igår kväll, på kvällen var det tror jag för det var mörkt ute , när jag nattade den lilla sockerfria gottegrisen, barnflickan det aset var ledig, så kom ja och tanka på en sak. En del av er har ju sagt att det finns socker i alkohål men va fan är ni helt körda eller? Man blir väl fan inte full på socker, eller, era jävla motorfuckers. Snacka om att ni inte vet ett skit som vanligt och jag vet allt, fetton. På kvällarna när min kille Bingo och jag hänger i soffan och han sitter och fnissar och kollar in minderåriga modeller i Hennes och Märits katalog med underkläder för ungdomar medans jag hinkar vin och snortar Stevia så fattar ni väl att ja inte blir kräk-packad på socker det är ju sprit i vinet och det blir man blir full på. Tänker ni mycket? Det gör jag. Ja men det är ju så. Så är det.
  Alla fall, nästa podd kommer att handla om en tjej som skrev och sa att hennes kille sa åt henne att han kommer att lämna henne om hon inte går ner i vikt. Stendum bitch, asså, fattar väl alla att killen drar om hon ser ut som en jävla Godzilja. Det blir en skitkul podd, men jag lovar, Bingo trajar att försvara fettberget och jag bara vrålar av skratt när jag trycker ner hennes feta nylle i skiten. Så jävla kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul!!!!!!!!! Fan vilken bra relasjonsexpert jag är, egentligen, så är det ju. A men ni vet väl det gamla talesätet ”Hellre smal och blåst som en kålrot än fet och mänsklig”, dårå. Tror ni mig inte kan ni fråga Kostdoktorn, han är lika smart som jag och lika intlelligent också . Ta och fatta de, jävla hjon.
  Nejhej, nu ska jag dra i mig en hink vin till och jobba på mitt tal som jag ska hålla på Institutet för Språkets Bevarande imårrgon. Bingo har ett gig på en förskola i Motala så för mig själv blir det sängen, min dildo gjord av hårdpressad bacon och en av min polare Pumas fina romans-filmer. Nu kör vi! Juhuuuuuuuuuuuuuu!

 • west
  25 oktober, 2014 at 22:23

  Jag tycker att du ska separera med honom om han inte kan uppskatta en sådan duktig kvinna sedan kan du bli tillsammans med Paulo Roberto istället, en riktig Gudfader som kan piska dig till lydnad ha ha
  Du behöver en stark passionerad dominant man honey no?

 • Lee
  25 oktober, 2014 at 22:40

  E re sant som du skriver här är ju Bingo en omogen utvecklingsstörd kille tycker jag. Vilken bebis!

 • Klara
  25 oktober, 2014 at 22:49

  Hahahahahaaaaa SweTex!

 • Erhe
  25 oktober, 2014 at 23:22

  Men duuuumpa han!! Och så undrar jag om du inte umgås med din syster mer? Har inte sett henne i bloggen på en stund. Innan umgicks ni varje vecka eller dag ju.

 • P-E Wallin
  26 oktober, 2014 at 00:43

  Kom just hem från krogen, deppad, och läste SweTex kommentar, tack för kvällens största garv! Asbra! Hårdpressad bacon dildo, hur fan kommer du på allt?

 • P-E Wallin
  26 oktober, 2014 at 00:46

  Institutet för Språkets bevarande….ASG

 • Linda
  26 oktober, 2014 at 02:44

  Jag är ett stort katrin fan, men måste säga att det där fick mig att skratta högt, sweTex. Har du inte postat linkande tidigare eller har jag fel? Bra parody hursomhelst.

 • juanita
  26 oktober, 2014 at 07:06

  Bingo skriver att du ”LJUGER”. Så nu står ORD MOT ORD!!!

 • Katarina
  26 oktober, 2014 at 07:08

  Inte kul setex, varf;r hatar du katrin

 • Petra
  26 oktober, 2014 at 07:45

  En förskola i Motala skrattar som fan

 • rosalinda
  26 oktober, 2014 at 07:47

  Det är effektivt att hota med att han bara får träffa barnen var fjortonde dag. Så nu stannar han säkert kvar. Men det är barnen som blir lidande. Och du var försiktig med spriten Kan ställa till med mycket elände!!!!!!

 • adina
  26 oktober, 2014 at 08:02

  Du är bäst SweTex. Har saknat dig. Hahahaha Så mitt i prick!!!!!

 • SweTex
  26 oktober, 2014 at 08:42

  Tack,aidna!

 • SweTex
  26 oktober, 2014 at 08:43

  Adina menade jag,

 • ONLYMEEEE
  26 oktober, 2014 at 08:45

  SweTex, Hur fan kommer du på allt?

 • Andreas
  26 oktober, 2014 at 09:04

  Hej!aldrig kommenterat men läser Katrins blogg och gillar den! Ser ni mycket reklam på sidan som generar pengar till henne? Blir sjukt ledsen och rädd av att läsa alla dessa SJUKA kommentarer, hur mår ni? Hur uppträder ni i det vuxna livet? Vågar ni stå för det ni skriver i verkligheten oxå? Skäms på er! Katrin du behöver inga råd från mig du klarar detta galant! Alla krisar ibland men har ni klarat så här långt klarar ni det mesta livet ut,det är jag övertygad om. Kram Andreas

 • Erika
  26 oktober, 2014 at 09:39

  Brukar inte kommentera men SweTex for president!

 • lilla trollet
  26 oktober, 2014 at 10:27

  Det kan ju ha gått till så här med. Katrin tjatar om någon som är fet som vanligt. Bingo ledsnar på hennes tjat och säger du är inte så jävla smal själv och nyper henne i magen för att få tyst på henne. Vi vet inte hur det gått till.

 • espana
  26 oktober, 2014 at 10:43

  Systembolaget har dragit in spritsorten: Fireball, den är giftig! varför dricker du då den undrar jag? Svara gärna här varför du är så emotsägelsefull i precis allt du gör och säger-predikar.

 • Lotta
  26 oktober, 2014 at 11:38

  Hahaha, det är väl bara att ligga med andra. Det är ju det enda ni rekommenderar när det krisar i andras förhållanden. Förresten, sluta att avbryta Bingo hela jävla tiden. Är så tröttsamt att alltid bara höra dina åsikter

 • wat
  26 oktober, 2014 at 11:40

  SWE TEX SPOT ON !!

  Fast Katrin vill man behandla som den där psykopaten man en gång var ihop med..,
  hen var elak och manipulativ och saknade helt empati och gick fram i livet utan att riktigt förstå sig på det eller människorna – så bom! går hen på ett hinder av något slag, någon beter sig som hen själv gör mot alla, och då börjar hen gråta och grina istället! Hota tillochmed!
  Vad gör alla Jo rusar till undsättning och tröstar den lilla psykopaten/mobbaren.
  Klassigt.
  Suger god energi av goda människor för att pumpa upp sig till den där elaka igen.
  Man tycker ju synd om henne.

 • espana
  26 oktober, 2014 at 12:09

  Till de som tror att Katrins blogg skulle vara kapad av nån ondskefull varelse, glöm,et! I såna fall hade nog Katrin reagerat på ”5 röda” för länge sen!
  Antingen så är allt som hon skriver sant, eller inte! Fast då är hon bara på jakt efter publicitet/pengar/cash in..
  Undrar vilket, hmm!

 • Sa
  26 oktober, 2014 at 12:15

  Du är vacker, snart, rolig, driven och skarp! Kram

 • gillis
  26 oktober, 2014 at 12:47

  Fan vad iskall du är.I total avsaknad av empati. Tänker bara på dig själv. Dig vill man inte bli ovän med. Huuu. Verkligen sociopatiska drag!!!!!

 • eliott
  26 oktober, 2014 at 12:57

  Er PODD är rena PARODIN!!!! Hahahahaha

 • Anette Starby
  26 oktober, 2014 at 13:08

  Oj du verkar väldigt trött på din man märker jag & ibland kan det vara skönt att vara ifrån varandra. Min sambo som är barnens far gör saker åt varsit håll ibland & det är bara nyttigt för förhållandet. Hoppas allt löser sig för er!
  Mvh http://starby.devote.se

 • Jaggh
  26 oktober, 2014 at 13:40

  Bingo fick en kommentar om detta på Insta och då svarade han att Katrin ljuger…

 • Anna
  26 oktober, 2014 at 13:58

  Bra drag säger jag. Hoppas er relationspodd går bättre nu. Alla vet ju att det krävs en tydlig konflikt för att få folk intresserade.

 • Kim
  26 oktober, 2014 at 14:07

  Du har inget belägg på att det du skriver är SANT!!!

 • Jenny
  26 oktober, 2014 at 14:14

  Nej, det är ju inte sant… Hon ser ju att Hollywood-skådisar får mer uppmärksamhet när förhållanden krisar och vid skandaler etc. Nu har det varit skralt med kommentarer och uppmärksamhet ett tag så då måste man ju komma upp med nåt drastiskt. Katrin är PR-människa så sånt kan hon. Det hon dock har missat är att hon har kört det här lite för många gånger. Folk tror inte på henne längre! Hon ljuger för ofta….

 • Jessica
  26 oktober, 2014 at 14:57

  Är ni er själva i podden eller spelar ni roller? Om ni är er själva måste jag säga att min bild av Bingo förändrats. Jag trodde han var en skön snubbe, men i podden är han alltid sur och otrevlig mot dig. Han försöker sätta dit dig och är överlägsen. Lyssnar inte på podden längre för jag blir så irriterad. Podden är inte charmig och rolig längre, det är en otrevlig snubbe som gör allt för att trycka ner sin tjej. Kram till dig Katrin!

 • Cecilia
  26 oktober, 2014 at 15:39

  Skönt att du skriver så öppenhjärtligt, det är så mycket hyckleri där alla låtsas att allt är så superbra jämt.

  You Rock!!!

 • Skvallrafritt
  26 oktober, 2014 at 15:40

  Bingo skriver att Katrin ljuger. Läs mer på skvallrafritt.blogg.se

 • dora
  26 oktober, 2014 at 15:57

  Du ljuger så du tror dig själv! Men det har du rätt att göra. Det är ju din blogg. Så mer DRAMA vill vi ha!!!!!!

 • m
  26 oktober, 2014 at 17:01

  Nu mjölkar Kz på detta inlägg och skriver inget nytt ännu. då det är väl skralt i kassan så hon hittar på och hänger ut och kränker sin egen sambo…Så svinigt och girigt…

 • ville
  26 oktober, 2014 at 17:56

  ”Så kommer jag att få ensam vårdnad om mina barn. Varannan vecka skulle han få. Det skulle han vara nöjd med” Så cyniskt! Nej ni har säker gjort en deal, för att få mer uppmärksamhet. Och du mer trafik på din blogg som har varit i dalande.Ni har det säkert bra ihop!!!

 • Agnes
  26 oktober, 2014 at 19:43

  Kram!

 • Sandra
  26 oktober, 2014 at 20:11

  Katrin för satan, rycka upp dig och ta en rejäl titt på bingo, han ser för satan ut som någons farmor!

 • Jag
  26 oktober, 2014 at 20:16

  Jomen … Så många som hört av sig har det väl aldrig varit… Icke dåli!!!

 • Mia
  26 oktober, 2014 at 21:15

  Bingo som liknar en tonårig svampbob fyrkant i ansiktet med sliten hy..
  Pricken över i blir det extremt fula glasögonen.
  Är det nu sant borde du värdera dig själv högre än tillåta att den du lever och skaffat barn med kränker dig så bedrövligt illa.

 • Lo
  26 oktober, 2014 at 22:11

  Hur kan du dricka fireballs?? E ju tokgiftigt!! Aja baja nyttiga Katrin

 • K
  26 oktober, 2014 at 23:56

  Om du och Bingo går i sär så kan du tyärr inte välja att du ska ha barnen, ex ensam vårdnad. Om Bingo vill ha barnen varannan vecka och han gör alla åtaganden som pappa på alla sätt ett barn behöver så kan det bli en rättsak och Bingo har lika stor rätt till sina barn som du.

  Och en sak till, skriv inget negativt om människor som inte är smala, du vet ju inte hur mycket de kämpar för att gå ner i vikt, Eftersom du blir så ledsen så tänk på hur du har uttalat dig här i podden.

 • K
  27 oktober, 2014 at 00:12

  Det är nog som folk skriver här, går din blogg dåligt….
  Måste du ha uppmärksamhet, blogguppärksamhet.
  Vem läser bloggar idag? Jag går in här i bland men mer och mer sällan.
  Beträffande podden så lyssnar jag inte på den. Skulle kanske lyssna om ni hade en annan sorts podd men en s,k relationspodd där ni svarar på ointressanta frågor, nej tack.

 • lisa
  27 oktober, 2014 at 07:41

  Mytoman!??!!

 • roxanna
  27 oktober, 2014 at 07:59

  Skall man tycka synd om dig??? Du visar ju ingen empati mot andra!! Det slår tillbaka på dig!!!

 • Charlotte
  27 oktober, 2014 at 12:40

  Katrin! Hjälp! Jag har många recept med bakerix i och har för mig att du använt det också. Nu verkar det inte gå att få tag i? Kanske sitter du på den perfekta magiska blandningen att ersätta bakerix med? Hade varit fantastiskt att slippa experimentera om alla recept….

  Och så vill jag passa på att lämna en kommentar och ett önskemål, testade er müsli för första gången, och den var ju lika knaprig som den såg ut! Sooom jag kan sakna knapriga grejer! Härlig blandning också! Men, den var alldeles för söt för min smak. Och lite isig också. Kanske kunde en mindre söt variant vara något att satsa på? Lär ju vara fler än mig som inte vill ha så sött att äta, det är ju lite av själva grejen att vi vant oss av med sötade produkter?

  Ett stort heja också, du är grym som entreprenör!

 • james
  27 oktober, 2014 at 15:11

  Läs Blondinbellas inlägg i dag. Fantastiskt fint skrivet. Så får du dig kanske en tankeställare. En ögonöppnare!!!

 • lilla trollet
  27 oktober, 2014 at 16:12

  Det är dags att komma med ett nytt inlägg nu. Du har gjort narr av Satstjejen Blondinbella och Anna Book + säkert många fler så slut tyck synd om dig själv och börja leverera nya inlägg på bloggen. Du väljer själv att leva med en man som förödmjukar dig. Du som alla andra kan göra valet att lämna honom och så länge du inte gör det så accepterar du hans elakhet mot dig.

 • Stina
  27 oktober, 2014 at 18:21

  Det här med att utmåla Bingo som ett kräk var en skitbra idé, till och med Blondinbella har lyckats få till ett blogginlägg med många kommentarer tack vara det.
  Well Done!

 • vonna
  27 oktober, 2014 at 18:52

  Har du druckit för mycket fireball?? Den innehåller gift. Så ironiskt!!!

 • E
  27 oktober, 2014 at 19:32

  Sluta behandla andra på samma sätt då. Du får beteendet att verka ”ok”, så varför får inte andra göra samma sak på dig? Kan det bero på att det är FEL? Ta ingen sån skit, och släng ej heller sån skit på andra. Logiskt, enkelt, simpelt.

 • Menherregud
  27 oktober, 2014 at 20:38

  Men herregud varför tar du inte och snackar med honom istället :s? En smula WT och skriva ut såna problem på sin blogg. Hur ska du ens lösa det om det du gör är att skriva ut kontringar på din BLOGG istället för att berätta för han att du blir sårad?

  Bra logik. Bra par.

 • sandra
  27 oktober, 2014 at 21:23

  men ar det inte darfor vi laser? for att hon ar transparant med sitt liv, vem satan orkar lasa en blogg till om snittblommor i ensvenska tenn vas?

 • Hanna - Min väg till att bli en bättre löpare + ytligheter
  27 oktober, 2014 at 21:44

  Jag tycker det är hemskt att du indirekt accepterar att bli så illa behandlad genom att du stannar kvar hos honom. Du är värd någon bättre!

 • Sanna
  28 oktober, 2014 at 19:18

  Du är fantastisk Katrin. Jag är 24 år gammal och för mig är du en förebild på massor med olika sätt. Du är stark, klok, driven och du har HUMOR. Men, det faktum att du har humor och skinn på näsan betyder inte att du inte också får vara liten, kränkt, i behov av hjälp eller vad-som-helst. Jag hoppas att du har kraft nog att borsta bort alla fruktansvärda kommentarer på det här inlägget. FyFAN vad jag blir chockad över att kvinnor skriver till andra kvinnor på det här sättet.

 • Davve
  28 oktober, 2014 at 21:43

  Alla vet tydligen hur Katrin ska göra med sitt liv 😀 alltid lika kul att läsa alla ”katrin hatares” egentliga egenhat som lyser igenom.

  Sen tror jag många eller till och med de flesta som hatar är avundsjuka på katrin och/eller kvinnohatare rent allmänt. Starka kvinnor sticker i ögonen..

 • napoleon
  29 oktober, 2014 at 18:14

  Men Davve, det kan ju inte DU sitta å skriva! Du är ju så ”O stark”, mes uti fingerspetsarna verkligen därför kan/ska du INTE ha nån åsikt om Katrin huruvida stark hon är som kvinna….hem till ditt fjollträsk och göm dig under täcket,tack.Du bara tror och tror att folk anser si eller så, lägg av med det, tro vad du vill för dig själv, men håll käften om din åsikt som börjar bli såå STÖRANDE!

 • Davve
  29 oktober, 2014 at 21:44

  Jonatan, napoleon, espana, gå tillbaka till stenen du kröp upp ifrån och återgå till ditt liv som meningslös arbetslös. Du påstår att jag inte ska uttrycka mig, men det är helt ok för dig att uttrycka dig hur du vill? Haha 😀

  Skriver det igen.. Skaffa dig ett jobb, eller åtminstone en hobby.

  Att förfölja katrin är inte att rekommendera då du uppenbarligen har problem med henne.

  Time to grow up 😀

 • anna
  18 juli, 2015 at 10:25

  Jag vet inte om det stämmer att Katrin o Bingo skall separera men ett par iakttagelser så här efter att jag läste om den moderna separationen.
  Katrin har valt (? träffat, whatever) två män (Han med tänderna o så Bingo) två megaomogna män. Båda gångerna har det skitit sig fatalt. Nu finns det tre barn i bilden också. OK, alla gör misstag, folk utvecklas åt olka håll osv osv. MEN: när Katrin håller på och talar om hur otroligt bra självkänsla hon har så kan det bara inte stämma. För då skulle hon inte slå sig samman med män av denna kalibern. Jag flaggar för vanlig hederlig terapi. Och för lite downshifting i livet. Varifrån kommer denna sjuka fixering av pengar och status va?! Jag har följt denna blogg länge och storgillar den men Katrins värderingar är ju ofta otroligt ytliga och hårda. Jag sänkte ribban i mitt liv och allt blev mera harmoniskt efter det.