Okategoriserade

Vad menas med det här?

Jag fick ett brev för inte så länge sen med ett par strumpor i storleken 41-45 det stämmer. Visste inte vad jag skulle göra med dem så gav dem till städerskan. Nu ser jag det här dimpa ner i min inkorg. Vad tänkte den här människan? Att jag skulle prova ett par strumpor i storleken 41-45? Att jag skulle känna på dem, lukta på dem, fylla dem med något kanske? Och sen ge min åsikt om dem? Ja, han fick mig i alla fall inte att hämta ut dem på posten så det var ju snällt. Jävla nonsens. Och Glenn då? Vad menar han med det här? Tack för vaddå liksom?twitter

You Might Also Like

 • Linda
  14 februari, 2014 at 10:27

  Singel? Vadmenarhan.se har gjort en överlevnadsguide för att klara av alla hjärtans dag. Kolla deras Facebook-sida: https://www.facebook.com/vadmenarhan.se

 • Fredrik
  14 februari, 2014 at 13:54

  Glenn ”Fotsvetten” Hysen borde alltid ha 3 strumpor.
  På sig alltså.

 • Mia
  14 februari, 2014 at 17:33

  Skulle du kunna skriva ett inlägg lite om hur din relation med Nova är och hur det var när du kom in i hennes/bingos liv?

 • Tess
  14 februari, 2014 at 23:54

  Jag tolkar det som att Glenn oxå fått gratisstrumpor och tackar för dem. Sen har du råkat hamna med i hans tackning 🙂

 • Lila
  15 februari, 2014 at 07:32

  Det står ju @KatrinZ skickade strumpor till dig … Det kan man ju tolka som att Glenn trodde att Du hade skickat dom !!

 • Lotta
  15 februari, 2014 at 07:38

  Haha fantastiskt!

 • Jenny
  15 februari, 2014 at 10:42

  Haha ja när jag läste det snabbt så tolkade jag det så.. Blev tvungen att läsa en gång till för att förstå ”poängen” med inlägget.