Okategoriserade

Vad är det frågan om?

Jag måste ta upp en sak med er. När vi bilade upp till Jämtland så körde vi E4:an norrut och det var en jävla trafik. Bilarna stod still rättare sagt. Stundvis blir det två filer och då är det menat att den vänstra filen är till för dem som vill åka lite snabbare och den högra är för dem som gillar att lunka fram i livet. Jaha, så kommer vi fram till den första vänstra filen och jag ser att den är tom. Varför är det ingen som kör i den vänstra filen utan varför står alla och köar i den högra?,undrar jag och dundrar ut i den vänstra filen. Plattan i mattan som man säger. Genast hakar bilar på bakom mig för det är ju helt naturligt att man använder sig av alla de resurser som man har, man låter ju fan inte en hel fil stå tom bara för att man är en kommunistfan och det ska vara EXAKT lika för alla och ska inte jag ska inte du och allt vad man säger…

Jag får ligga i vänster fil i exakt 10 sekunder innan ett jävla popcorn glider ut framför mig och tvingar mig att komma ner i samma hastighet som bilarna som krypkör i höger fil. ”Vad i helvete håller han på med?!”, börjar jag och Olivia att dividera och kan inte för allt i världen förstå varför han krypkör framför oss i den fil som ENLIGT LAG är till för omkörning i trafiken.  Det tar naturligtvis ganska många minuter för oss att förstå vad han håller på med och när vi förstår vad han gör så blir vi rasande. Jag tutar och vi flaxar med armarna men inget hjälper. När vi till slut lyckas passera den här idioten så vågar han inte ens se åt vårt håll. Lite courage kunde man kanske ha önskat sig. Vira ner rutan för fan och säg vad ditt jävla problem är din jävla nolla. Sitt inte och blockera trafiken för att du är en komplex jävla bråkstake och sen inte våga en konfrontation. Vi viftade och tjoade men han stirrade rakt fram utan att se på oss men vi lyckades i alla fall knäppa en bild på den jävla det-finns-inget-ord-jag-kan-använda-här-utan-att-ni-polisanmäler-mig i sista sekund.

You Might Also Like

 • Erin
  31 mars, 2013 at 18:22

  Han ser ju ganska glad ut? Ser inte alls ut som ngn bråkstake,dessutom tittar han ju på er? Du skrev ju att han bara tittade rakt fram? Haha

 • Elisabet
  31 mars, 2013 at 18:37

  Det är en minipolis i dess renaste form. Jag som yrkeschaufför brukar stöta på dem, det bästa de vet är reaktion i form av tuta, vinkningar etc. Tjugotusen djupa andetag och sen finta sig ut så fort tillfälle ges. Sen kan man gärna ge igen också och blockera järnet, när man är civil och inte yrkeskör… Hellre låta dem vinna än reta upp sig för att hålla trafiksäkerheten i fokus är ändå det viktigaste! Kör försiktigt i påsktrafiken!

 • ki
  31 mars, 2013 at 18:37

  Du är hjärndöd. Kör in i ett träd och dö.

 • Nina
  31 mars, 2013 at 18:38

  Haha så det är du som är på fotot din jävla looooooooser 🙁

 • Lena
  31 mars, 2013 at 18:39

  Det är samma hastighetsgräns i båda filerna…så egentligen blir du arg i onödan, sen försvarar jag inte den som körde ut framför er, onödigt om denne provocerade m flit, men tagga ner i trafiken, du hinner väl fram ändå?

 • jojo bad olja
  31 mars, 2013 at 18:40

  Näh men är det inte Bingos bror Fingo 🙂

 • Linda
  31 mars, 2013 at 18:51

  Svennebanan himself,haha, nolla

 • anna
  31 mars, 2013 at 18:56

  antaglgen så är det ngn som Katrin känner

 • anonym
  31 mars, 2013 at 18:57

  Du skall inte köra bil. Du är alldeles för aggressiv. Tänk på hjärtat.

 • anonym
  31 mars, 2013 at 19:45

  Är du medveten om att han kan anmäla dig , för att bli kallad ”idiot”. Och att bli uthängd på bild i din blogg.
  Du får lugna ner di. Annars händer det snart en olycka. Och då kan oskyldiga människor få sätta livet till!

 • Maria
  31 mars, 2013 at 20:14

  Jo, det märks att du inte kör bil ofta och långa vägar. Har du lagt märke till de gula, runda skyltarna med röd ring runt och en siffra i mitten? Det är faktiskt den tillåtna hastigheten ENLIGT LAG! Om en bil kör den hastigheten hakar många på om de inte vill köra typ 30 över, eller snart skall vika av. Alltså vill man köra om en bil skall man ej heller överskrida den hastigheten, det gäller även i omkörningsfilerna!! Så den stackarn som du har lagt ut på din blogg, antagligen mot hans vilja, är den ende av er som är LAGLIG!!! Typisk amatör chaufför du är, tror du kan, men, men…finns för många av den här typen i trafiken, tyvärr. Det är oftast just pga. dessa som bilolyckor inträffar. Det är ju inte pga. den glada mannen som kör lagligt!

 • anonym
  31 mars, 2013 at 20:18

  BRA

 • fia
  31 mars, 2013 at 20:38

  hahaha du är ju för fan helt jävla slut i huvet.. vad fan babblar du om

 • catrin
  31 mars, 2013 at 20:38

  Blir lika förbannad varje gång jag är ute och kör vilket är ofta (dagligen men minst en långresa per månad). Vänsterfilen är till för omkörning och inget annat.

 • Laila
  31 mars, 2013 at 20:46

  Om du hade satt på radion så hade du vetat att det varit en trafikolycka längre fram tidigare. detta resulterade i dessa köer…och just på dessa 1-2 sträckor så är det ingen som tjänar på att gasa järnet i några hundra meter för att sedan tvärbromsa och tränga sig in i höger fil igen. Vilket i sin tur resulterar i att dum som redan ligger i höger fil blir tvugna att bromsa åså blir skiten ännu värre än det redan är! Ibland blir jag trött på dina skriverier… Satt själv i den där kön…..

 • anna
  31 mars, 2013 at 20:46

  precis

 • polisen
  31 mars, 2013 at 20:50

  Katrin ”pratar och tycker så mycket”

 • Annica
  31 mars, 2013 at 20:51

  Gud så cool du är – och utan hjälm och allt!

 • Tina
  31 mars, 2013 at 20:53

  Samma här.
  Jag satt också i dessa köer och hörde på radion uppmaningarna att vänsterfilen inte skulle användas av andra än brådskande transporter (och här räknas inte att ha bråttom till fjällen).

  Men Katrin, slog dig aldrig tanken att det kanske var av en viss anledning som alla dessa bilar låg i höger körfält och att ingen (förutom du) använde vänster körfält?

  Du är skitrolig ibland Katrin, det medges, men den här gången hade du lite otur när du tänkte.

 • Vlru
  31 mars, 2013 at 21:05

  Haha, så frustrerade alla verkar bli. För det första vet vi inget om i vilken hastighet Katrin körde eller hur långsamt mannen på bilden körde, det medges inte i inlägget så vi kan inte säga något om det. Samt att Katrin är en kvinna somvågar och hob vågade ta steget att köra på den fria filen och de andra hakade ju på. Och det står även i teoriboken att man inte får köra för långsamt då man kan störa trafiken och det är just det jag tror denna man gjorde. Har inga bevis men varför skulle man annars bli så arg som Katrin? Dock va det kanske fel att lägga upp bild, om inte individer har gett samtycke. Men men:) Jag diggar dig för du vågar säga vad du tycker och känner, Katrin! Gå med huvudet högt.

 • Maria
  31 mars, 2013 at 21:20

  Varför är du så stressad?
  Vänstra filen är endast till för omkörning, den som kör om skall snabbt tillbaka till högra filen.
  Vänstra filen skall vara fri från trafik på grund av brådskande utryckningar, ambulans, polis eller liknande.

 • Louise
  31 mars, 2013 at 21:27

  En glad idiot? Två idioter möttes anser jag….

 • Louise
  31 mars, 2013 at 21:32

  Men visst är det ”kul” när någon IDIOT gasar förbi en kö och tycker hon (Katrin) är så smaaart. Mycket smartare än alla andra som köar pga en olycka OCH VILL SLÄPPA FRAM RÄDDNINGSFORDON…..

 • Majken
  31 mars, 2013 at 21:37

  Jag fattar faktiskt inte hur man orkar sätta sig ner och skriva elaka saker i ett kommentarsfält i en blogg? Jag har följt den här bloggen ett tag och ser återkommande personer skriva och klaga. Det finns tusentals andra bloggar att läsa så ni vet!

 • Maria
  31 mars, 2013 at 21:42

  Katrib

 • Maria
  31 mars, 2013 at 21:44

  Katrin har ofta otur när hon tänker. Skulle aldrig falla henne in att slå på radion för att få trafikinformation i ett sånt läge, något som en smart människa skulle ha gjort.

 • Mia
  31 mars, 2013 at 22:09

  Fast du beter dig ju konstigt som lägger dig i vänsterfilmoch kör om en hel bilKÖ. Kö innebär att man står i just en kö o väntar på sin tur att kunna köra snabbare. Därför kördebingen annan i vänsterfilen för de har reglerna klart för sign

 • excessive
  31 mars, 2013 at 22:25

  Bra jobbat!!! Blir galen på folk som stoppar trafiken i ytterfil.
  Vad får man egentligen lära sig på körskolan idag? Du får inte hindra annan trafikant från att ta sig fram. punkt slut oavsett hastighet. Precis som vid 3-filigt så ligger människor i mittfilen o lullar medans innerfilen är tom. TOM säger jag.

 • anonym
  31 mars, 2013 at 22:26

  Katrin är nu anmäld för att ha hängt ut den här personen på sin blogg. Med bild utan hans medgivande.
  Samt skrivet en väldigt nedvärderande text om honom!

 • Bella
  31 mars, 2013 at 22:27

  Katron tänker ju aldrig så hon kan inte skylla på oturen…

 • excessive
  31 mars, 2013 at 22:28

  Självklart…..men har du varit i trafiken o sett hur folk kör? I 90 i ytterfil o vägrar flytta på sig. Säg till dem tack.

 • excessive
  31 mars, 2013 at 22:29

  Man har rätt o använda ytterfilen sålänge man kör om .

 • excessive
  31 mars, 2013 at 22:32

  Helt fel, du får aldrig hindra någon någon och varför vill man ligga i ytterfil om man vill hålla hastigheten+ att det är högertrafik i Sverige

 • Jenna
  31 mars, 2013 at 22:34

  Hahahaha du är så pinsam som vevar ner rutan och ska stirra på han, älskar det!

 • Hanna
  31 mars, 2013 at 22:38

  man vill ligga i ytterfilen för att hålla hastigheten, som man förövrigt ENLIGT LAG alltid är tvungen att göra (även i omkörningsfilen), för att köra om någon som kör under hastighetsbegränsningen i högerfilen. svårare än så är det inte. kan man inte reglerna och måste ställa frågor som dessa så ska man inte ha körkort

 • Hanna
  31 mars, 2013 at 22:39

  inte det menat att personen som gjorde så här för att provocera gjorde ett smart val

 • Louise
  31 mars, 2013 at 22:40

  Men borde inte polletten trilla ner när INGEN annan kör om fast kön går jättesakta?!?

 • Också less på köer
  31 mars, 2013 at 23:11

  Såg detta hända! Det var precis som ett par stycken skrivit: det var enormt lång o långsam kö pga en olycka längre fram. Detta var en sk 2+1 väg o alltså ingen idé att köra om alla för att sedan tränga sig in i högerfilen igen när det blir enfiligt. Dessutom ganska sunt att hålla vänsterfilen ren för ev utryckningsfordon. Och man behöver inte vara kommunist för att ha lite sunt förnuft.

 • Charlotte
  31 mars, 2013 at 23:30

  Till vad? Och för vad? Du skojar, detta är hennes blogg och hon äger rätten till sina bilder.

 • Polisen
  31 mars, 2013 at 23:41

  Han var extremt omogen, det kan jag hålla med om.
  Fast du är ju ganska okunnig om du tror att vänsterfilen är till för att köra fort i, det är en omkörningsfil och du måste ändå hålla dig innom rådande hastighetsbegränsning i den filen.

 • Lisa
  1 april, 2013 at 00:17

  Herregud vilken fullkomlig idiot hon är den där Katrin. Använd det du har innanför pannbenet någongång! Kaxiga jävla narcissist.

 • Monika
  1 april, 2013 at 00:59

  Bor på Värmdö , och där står det på skyltarna: ANVÄND BÅDA FILERNA VID KÖ, vilket inte ALLA fattar utan ska blockera ytterfilen!!! Dårarar säger jag!

 • MM
  1 april, 2013 at 01:24

  Du kanske märkte varför det var köer och alla låg i höger fil? För att det blev kaos när de i vänsterfilen skulle in i högerfilen när det blev enfiligt! Det är bara att rätta in sig i ledet och ta det lugnt i påsktrafiken. Bättre komma fram hel än aldrig.

 • Kjerstin Daller
  1 april, 2013 at 01:55

  Dårarar ??!!monica lär dej stava för tusan

 • Ann
  1 april, 2013 at 02:41

  Underbara Katrin! 🙂 i Love ya!

 • K
  1 april, 2013 at 04:51

  Tips 1, det råder omkörningsförbud vid köbildning. Tips 2, tutan får endast användas som varningsignal. Tips 3, kön går mycket snabbare om alla bara väntar på sin tur och kör utan stopp för folk som kör 190 och sen ska tillbaka in i filen igen. Tips 4, ”idioten” som ”blockerade” er kanske kollade på vägen och koncentrerade sig rakt fram i trafiken istället för på er som satt och flaxade med armarna…..

 • Jamie
  1 april, 2013 at 07:29

  Jäklar var arga folk verkar bli över detta. Många tycker Katrin gjort fel som lagt ut en bild och skrivit vad hon tycker, men så kallar ni henne en massa saker som är helt otroliga. Var ligger logiken i det? Gillar man inte vad som skrivs här- Jog on för fan! Jag gillar dig Katrin jag förstår dig och håller med i mycket du skriver. Så från mig får du en massa påskpussar och kramar. Hoppas bilfärden hem blir bättre. J

 • Katarina
  1 april, 2013 at 08:02

  Därför att om alla gör som du vid köbildningar så kommer ingen ens att kunna krypköra fram – det blir tvärstopp. Det begriper de flesta bilister och det är därför vänsterfilen är tom. Tänk efter lite nästa gång.

 • Louise
  1 april, 2013 at 09:14

  En bra polis!!! Äras ska han som försökte hindra en dåre från att blockera vägen för räddningsfordon!!!

 • Louise
  1 april, 2013 at 09:16

  Hur kommer utryckningsfordon fram då?

 • Maria
  1 april, 2013 at 09:16

  Visst är det många som begår fel i trafiken, och som andra trafikanter retar upp sig på.En gammal uppmaning:Var vänner på vägen.
  Hörde av trafikpolisen att det varit många trafikolyckor denna helg, dock få med dödlig utgång.
  Undrar hur många olyckor det sker idag……

 • Camilla
  1 april, 2013 at 09:38

  Jag säljer sibutramin 15mg. 1månad för 690kr och 3mån. kur för 1750kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till [email protected]

 • Sofia
  1 april, 2013 at 09:54

  Haha alltså snälla. Känns det bra nu när du har fått skriva av dig lite, uttrycka hur ”dum” du tycker att Katrin är? Häftigt av dig.
  1. Varför läser du bloggen om du bara är en liten ”hater” och ska skriva in personangrepp i kommentarerna?
  2. Du ÄR väl medveten om att det är personangrepp? Busenkelt att polisanmäla någon för, precis som en tidigare läsare anmälde Katrin för detta inlägg där hon kallade honom för idiot.

 • Emma
  1 april, 2013 at 10:45

  Om så himla många stör sig och tycker personen är trög och puckad osv kanske det finns andra bloggar att läsa. Det triggar ju bara att provocera mera. Bittra människor!

  Jag är lite lätt överviktigt och vet mycket väl vad Katrin tycker om det men det gör ju inte för den saken skull att jag tycker illa om henne. Jag har ju mitt val att läsa bloggen…. och jag ser bara humor och en ganska rolig människa.

 • kaninfittan
  1 april, 2013 at 13:10

  hur fan vet du att han ens håller hastigheten? ligger han 20 under hade ja också sneat

 • Laila
  1 april, 2013 at 14:33

  Nu var det ju så att alla andra utav någon anledning köade i ca 30-40 km/timmen… Kan det ha funnits någon anledning till det tro??? Vi pratar om att detta faktiskt skedde på E4:an.

 • Laila
  1 april, 2013 at 14:35

  Bra skrivet

 • Nica
  1 april, 2013 at 16:53

  Jaa, vad ska man säga. Tänk efter före kanske… Och läs det här från dagens DN så förstår du.
  http://www.dn.se/nyheter/sverige/trafikverket-ta-det-lugnt-pa-vagarna

 • Cat
  1 april, 2013 at 18:01

  Precis, lätt att räkna ut vem som är den rätta idioten…

 • Cat
  1 april, 2013 at 18:05

  Är du så dum som du verkar??? Hon må äga sin blogg men hon äger knappast Internet och är därför bunden till dess lagar och regler.

 • Linda
  1 april, 2013 at 19:21

  Du är i norrland
  där taaar man det luugnt:-)
  och han ser att ni är stockholmare
  och jag kan svaraför han o säga
  taaa det lilla lugna,drick en kopp kaffe eller nått/östersöndare

 • Camilla
  1 april, 2013 at 22:21

  Tänkt om, och tänk rätt!

 • Vee
  1 april, 2013 at 22:49

  fast jag uppfattade det som om det var kö i den vänstra filen det var därför de körde sakta

 • Charlotte
  1 april, 2013 at 23:07

  Öh…vet du vad Internet är? Och vem äger Internet? Idiot….

 • J
  2 april, 2013 at 10:19

  Äh det är ju en kompis till Katrin och Bingo som gått med på att hon ska ta bild och skriva bara för att få en massa roliga kommentarer:)

 • Maria
  2 april, 2013 at 10:21

  Herregud Katrin, tror du att vi alla som låg i högerfilen och smög eller stod stilla gjorde det för att vi tyckte att vädret var så vackert så vi ville njuta av det så länge som möjligt, och dessutom på E4:an, en skärtorsdag???
  Så dum kan ju inte ens du vara, att du inte fattade att det hänt något som gjorde att det blev köer.
  Vi blev också såna där jävla ”popcorn” efter ett tag för det är så jävla irriterande och provocerande med människor som bara skall fram, till vilket pris som helst på bekostnad av andra. Synd att det inte var du som låg bakom mig och viftade för då hade du fått dig en lektion.
  Jag vet att denna blogg är till för att provocera men denna gång är faktiskt den enda gången du lyckats provocera mig, ett stort grattis till dig!
  Och snälla, tänk dig för nästa gång du råkar ut för samma sak, det kan ha hänt en olycka!

 • hepp
  2 april, 2013 at 11:52

  Nejdu. Du har fel. Läs vad en riktig polis rekommenderar http://bohuslaningen.se/nyheter/bohuslandal/1.1203451-hur-koar-man-rattvist-polisen-ger-rad

 • hepp
  2 april, 2013 at 11:53

  Polisen tycker man skall fylla på i båda körfält och sen släppa in varandra enligt blixtlås.

  http://bohuslaningen.se/nyheter/bohuslandal/1.1203451-hur-koar-man-rattvist-polisen-ger-rad

 • Lisa
  2 april, 2013 at 12:20

  Men herregu… efter att ha skummat kommentarerna på Katrins inlägg har jag bara en fråga. Varför läser ni hennes blogg överhuvudtaget? Tagga ner lite va och ta bloggen för vad den är… Tror det är ni som ska vara rädda om hjärtat och inte Katrin. Skaffa er ett liv och lite humor så lever ni längre.

 • Sally
  2 april, 2013 at 13:03

  Hahaha helt rätt! Vissa personer borde ju inte få ha körkort….

 • Katarina
  3 april, 2013 at 08:33

  Undrar isåfall varför polisen och trafikverket införde omkörningsförbud i vänsterfilerna på E4:an under påskhelgen? De kanske inte hade läst den där artikeln – du kanske ska tipsa dem 😉 Jävla Stockholmare. Om ni håller er hemma så slipper vi trafikkaos.

 • Katarina
  3 april, 2013 at 08:35

  Nej – inte på E4 vid köbildning. Istället stängde man av vänsterfilerna under påskhelgen – MED POLISBEVAKNING!

 • hepp
  3 april, 2013 at 12:22

  Men kom igen. Det är ju inte standard. Det där var ju ett specialtilfälle vilket var uppenbart. http://www.dn.se/nyheter/sverige/polisen-nojd-med-omkorningsforbud.

  Annars skall man alltid använda båda körfälten.

 • Erik
  3 april, 2013 at 18:13

  Märk inte ord !!!!!!!

 • Matilda
  3 april, 2013 at 18:18

  Du är så jävla dum. Jag brukar inte sjunka så lågt att jag börjar gå på glåporden, TROTS att du är ganska bra på det själv.

  Men förstår du inte att du inte bara utsätter DIG för fara utan också din kompis i bilen, samt alla andra bilar och deras passagerare i närheten?
  Vänstra filen är avsedd för omkörningar, men det betyder inte att får ”trampa gasen i botten” för det. Hastighetsbegränsning är det som gäller OAVSETT omkörning eller inte. Att hetsa och bromsa och vara tvär och sur är det absolut dummaste man kan göra i trafiken. Jag avskyr såna som DIG i trafiken.

  Jag vet inte ens varför jag bryr mig om att kommentera egentligen. Like you care.

 • Cecilia
  3 april, 2013 at 20:03

  Det kallas väl kösystem av en anledning, Katrin? Eller tränger du dig fram i kön på Hemköp också?

 • hanna
  3 april, 2013 at 20:11

  haha du är ju körd, tänkte du inte på att det fanns en anledning till kön?! Och så tar förmodligen ytterfilen slut på något sätt och då ska du tränga dig in. Tro fan på om de är sugna på det då, då kan du gärna stå där o vänta tills köbildningen är över ;D

 • malin
  4 april, 2013 at 10:45

  Ibland (en gång i halvåret) jag in på din blogg för att jag tänker att ”kanske har Katrin vuxit upp nu då”… Men blir lika besviken varje gång. Att du inte har fattat att det är ute med bloggprovokation. Inte ens Kissie håller på längre. Du är så tråkig och jag fattar inte hur du orkar hålla på i bloggen. Kom igen nu Katrin… Det du skriver är ju säkert inte ens sant…

 • Petra
  4 april, 2013 at 12:13

  Var tvungen att kika in och se om ni publicerade bilden på ”stoppföraren” – jag var mercan som låg bakom er 🙂

 • Lina
  5 april, 2013 at 03:09

  Jag håller med dig, tror inte i närheten av hälften av personerna som sitter bakom sin dator skulle våga säga sina åsikter om Katrin om de träffade henne. Katrin är långt ifrån en oskyldig människa, hon är är rätt ful i mun hon också. Men usch vad det är hemskt att se så många människor som skriver så mycket elakt. Gissar på att många av dom är vuxna också. Skulle vara väldigt intressant att se statiskt över vilken ålder det är som kommenterar här inne.

  Gillar dom inte bloggen, läs då en annan.. Hur svårt är det?!