Okategoriserade

Utelivet har mognat

Ja, jag var ute igår. På lite alla möjliga klubbar var jag. Jag hängde på ett glatt gäng party/singeltjejer så det var lite som att färdas några år tillbaka i tiden. Samtalsämnen, fokus, intressen… helt annat än när man hänger med morsor kan jag säga. Det var härligt och befriande att uppfriskande minst sagt!

På krogen sen hängde jag mest med mig själv ha ha. Träffade ruskigt många bekanta och det fick mig att inse att klimatet på krogen FAKTISKT har förändrats. När jag var 16-25 så var det bara folk i den ålder på klubbarna runt Stureplan. Jag minns hur vi chockerat klungades runt tjejer i 30-årsåldern och viskade att ”Borde inte de vara hemma och tand om sina familjer?” Nu är det mer folk i åldern 25-45 ute och det är helt sant. Jag träffade så många gamla polare och jag blev så sönderraggad att jag insåg att 1. Det är ingen fara om man skulle bli singel vid 35-årsålder i Stockholm. Kan vara bra för er som lever i dåliga relationer att veta. 2. Halleluja vilken egotrip och självförtroende-injektion att ta sig en sväng på krogen. Äe jag har en trea på den också. 3. Män som kommit upp i åldern lite (40-bläcket) har samma raggningstaktik som bögar. ”Tjena, jag lever i en skitdålig relation som jag gärna vill slippa, jag har en femåring som heter Douglas och jag har bra inkomst, vad säger du?” Ha ha ha.. Men hur crazy!? Jag hade i alla fall skitkul. Och vem kunde ana att det kunde vara så gott att shotta äppelvodka!? Träffade en man som jobbar med vodka också. En vodka expert som sa: ”Nu får det vara slut på att folk shottar päronlikör, jag ska visa dig äppelvodka!” och absolut. Jag bryter gärna trenden. Äppelvodka it is!

Okej, nu ska jag ta och sticka ner på stan.

You Might Also Like

 • Louise
  13 april, 2013 at 13:49

  Får man komma med en sen fråga? Jag testar.

  Jag undrar om du var bjuden på Isabel Adrians bröllop och varför du i så fall inte var där?

 • Bella
  13 april, 2013 at 14:52

  När man är full stöter man på vem som helst. Det betyder inte att du är attraktiv men vill du tro det så…

 • anonym
  13 april, 2013 at 17:19

  du läser mycket blaskor ser jag men sök en bra info då får du veta att de hade mycket intim bröllop och ingen fest inte ens killar från bandet var där. Vafrör tror du att alla måste göra ett svensk kändisbröllop? har du så lite av egna problem eller är du så ung att du lever bara på luft?

 • anonym
  13 april, 2013 at 17:19

  Hur attraktiv är du (full eller nykter)???

 • Bella
  13 april, 2013 at 17:51

  Inte alls speciellt attraktiv men det vet jag om. Däremot har jag självinsikt nog att inte tro på vad killar säger på krogen då de är fulla. Katrin verkar inte ha den självinsikten däremot. Inte du heller kanske..

 • Fia
  13 april, 2013 at 17:59

  Katrin är snygg såklart får vi attraktiva människor alltid mycket inviter ect på krogen så och?

 • Louise
  13 april, 2013 at 18:06

  Killarna från bandet var där med sina respektive. Rebecca Simonsson var där vet jag också….

 • Sara
  13 april, 2013 at 18:06

  Jag är man 18 stämmer nog det uttalandet!

 • Fia
  13 april, 2013 at 18:30

  Patetisla människa. Tala gör dig själv. Kan man inte dricka o ha roligt utan måate ragga på allt och alla då har man problem

 • Fjodor
  13 april, 2013 at 18:40

  Intressant svenska där, Fia. ”Tala gör dig själv” får nog bli min nya favorit, även om det gör mig ”patetislk”.

 • Bella
  13 april, 2013 at 19:15

  Fia har säkert tagit sig några drinkar innan hon går ut på krogen och raggar 😉

 • Fjodor
  13 april, 2013 at 19:18

  ”befriande att uppfriskande minst sagt!”
  Jag kan förstå om man stavar fel ibland men…..Om hon nu är ”så smart så det svider”, enligt henne själv, hur i helvete lyckas hon då med att inte felstava men BYTA UT ett helt ord mot ett annat? Man får ju förmoda att det ska vara ”och”, inte ”att”. Lycka till med den där boken som ska ”slå internationellt”.

 • Linda
  13 april, 2013 at 19:25

  Vad kul!Alltid uppfriskande med lite uppmärksamhet från det motsatta könet 😉

 • Klarabella
  13 april, 2013 at 19:44

  Ha ha ha

 • Gun
  13 april, 2013 at 19:47

  Vem fan skulle vara intresserad av henne internationellt? Hon lyckas ju inte ens i Sverige väcka ngt intresse.

 • Victoria
  13 april, 2013 at 21:17

  Ingen länk till äppellikörsföretaget?

 • Kjerstin
  13 april, 2013 at 21:21

  Men det kan bli för mycket ibland tycker jag. Jobbigt att inte kunna ta en drink i lugn och ro utan att det står någon fyllskalle och dreglar…

 • Maja
  14 april, 2013 at 19:06

  @anonym: hur kan du bli så provocerad av en enkel fråga riktad till Katrin (som inte ens var otrevligt formulerad)? Blir bara nyfiken.