Okategoriserade

Uppdrag Granskning – Incest

Jag har inte sett det här själv, tänkte göra det ikväll, men Uppdrag granskning mejlade mig och bad mig lägga upp så då gör jag det. Viktigt ämne och säkert en intressant dokumentär.

You Might Also Like

 • swedish blog mafia
  3 september, 2013 at 16:57

  Dessie hetsäter enligt skvallerblogg:

  http://swedishblogmafia.spotlife.se/2013/09/01/dessie-hetsater/

 • swedish blog mafia
  3 september, 2013 at 20:11

  Ok av Bingo Rimér att lägga ut såna här bilder på Ringo? Som hittat för pedofiler!

  http://swedishblogmafia.spotlife.se/2013/09/03/bingo-lagger-ut-naket/

 • DeMarkey - LiveYourDreams!
  3 september, 2013 at 20:51

  Vad komiskt att dom kontaktar en bloggare för att be dom ”annonsera” om deras program som ska visas.. det visste jag inte att dom gjorde.
  Intressant verkar det va i alla fall, får se om jag hinner se den eller om jag glömmer det som alltid.. =)

 • m
  4 september, 2013 at 06:16

  Du kunde ju uttala dig i uppdrag granskning att du hjälper pedofiler så gärna, du är nog den dummaste bloggerskan som existerar, skriver att pedofiler jättegärna får RUNKA åt din sons nakna kön som du dessutom hängde ut i din blogg..Så förhoppningsvis blir du stoppad och ifrågasatt med din sjuka inställning till pedofiler..

 • Mia
  4 september, 2013 at 09:09

  Du är äcklig.

 • Marie
  6 september, 2013 at 01:21

  Ett jättebra och nödvändigt reportage om en fruktansvärd rättsröta. Barnvärnandet har helt spårat ur i det här landet. Förr hjälpte vi varandra att uppfostra barnen. Numera tvingas vi att slåss om dom i domstol, och i den desperata kampen tar kvinnor till allt fulare metoder, ivrigt påhejade av radikala feminister med mans och sexualfobi. Allt med statens goda minne förstås. Allt som ger intäkter är ju bra. Papporna skall bort, och dom mammor som inte spelar med hotas med att få barnen kidnappade av statens informella socialdomstolar. Det är skrämmande!!