Okategoriserade

UC Sigill – check!

Nä men jag pröjsar gladeligen 4 lax för att stolt visa upp vår kreditvärdighet, det gör jag. Det är bland annat vi och SIBA som har den här sigillen på våra sidor. Så då vet ni.

Annars går jag in i vecka 31 idag med vikten 71,5 kilo så det känns ju bra. Åtta veckor och två dagar tills lillebror kommer ut. Gud så kul!! Och fy faaaaan va jag ska banta och sen operera mina tuttoninos. Fan bara det att Ringo kallar dem för tuttoninos är ju ett dåligt tecken. Ett klart och tydligt tecken på att de är spenar och inget annat. Efter att jag fött och bantat ner mig till 54 kilo igen (ja men nu sänker vi vikten från 56 till 54 för tjejer på Östermalm vägen liksom inte över 55 kilo och man vill väl passa in?!) sen…sen jävlar gör mamma om tuttoninisarna till tuttonetter. Eventuellt till tuttonötter. Hasselnötter. Inte para eller pecan. Hassel eller macadamia. Och extensions åker på till våren också. Inte så långa men lagom.

Helvete jag har just tryckt tre knäckemackor med smör och gräddost det är kanske det godaste knäckebrödet i världen som vi tillverkar. Och inom snar framtid har jag förhoppningsvis ett bageri i Polen som kan baka dom åt oss och då kan vi sänka priset på dem. Om inte frakten drar iväg men sänka kommer vi hur som helst. Då kommer det inte längre att finnas några ursäkter för att man är överviktig i Sverige för den här skiten kan man leva på. Man behöver liksom inget annat.

Idag är det tacofredag. Det är kul när man har en tioåring hemma för det är liksom lika självklart för henne att man äter tacos på fredagar som att…alla tjejer är smala på Östermalm! Tänkte köpa low carb tortillas på ICA idag. Hört att det finns nu. Kul i så fall. Sen måste ni ju haja att vår tacokrydda är för två kilo köttfärs och inte till 500 gram som de andra kryddorna som innehåller socker och glutamater så vår tacokrydda kostar en fjärde del av vad den med skit i kostar. Så då vet ni. Aha så var den visst slutsåld när jag går in för att länka. Hmmm men den finns på 39 ICA-butiker runt om i landet i alla fall!

You Might Also Like

 • Nina
  11 oktober, 2013 at 11:45

  Extentions var ju det fulaste du visste för inte allt för neg sedan.

 • Elisabeth
  11 oktober, 2013 at 11:50

  exakt…. så så sjukt histerisk galet…

 • Anette
  11 oktober, 2013 at 12:04

  Stackars dig som är fångad i fåfängans klor.
  Du verkar aldrig kunna må bra på riktigt.

  Raderna ger känsla av att bantningen och ”ingreppen” är mer att föredra än det lilla livet du bär inom dig.

  Tragiskt.

 • Ullis
  11 oktober, 2013 at 12:09

  Hahahaha tuttotninis! Dagens garv, hela stycket, kan känna igen mig i allt ihop. Fast jag kommer inte längre än att snacka. För under kniven lägger jag mig inte om jag absolut inte måste.
  Ha en skön fredag!

 • Carrie
  11 oktober, 2013 at 12:32

  Hahaha….tuttoninos. Kom att tänka på att på min förra arbetsplats var jag den enda som inte hade hade opererat brösten. Kände mig ganska exotisk måste jag säga. Förstår inte hur folk klarar av att göra det. Operera in ett främmande föremål under huden som inte ska vara där och sedan vara nöjd med det och dessutom tycka att det är snyggt. Men man behöver ju inte förstå alla tokigheter i denna värld 😛

 • Pernilla
  11 oktober, 2013 at 12:57

  Det finns snygga och fula siliconpattar, likväl som att det finns snygga och fula naturella pattar.

 • Kari
  11 oktober, 2013 at 13:07

  Dumt! Slå ett slag för det naturliga istället. Du är så fin som du är!
  Kan kanske förstå att man tar till hjälpmedel om man har opererat bort bröstet pga cancer eller peruk för att man inte har hår… men du Katrin, ska bara äta och träna dig i form, inget annat skit!
  Det är den inre skönheten som ska synas!!!!

 • anonym
  11 oktober, 2013 at 13:15

  Du är fångad i din egen kropp, huuu så hemskt. Någon mer egoistisk person får man leta efter.Var glad för att dina nära och kära har hälsan, annars hade du kanske värderat livet annorlunda.
  Förstår att det är tid för mig att flytta ifrån Östermalm, väger 62 kg och platsar tydligen inte där

 • Carina
  11 oktober, 2013 at 13:19

  Det bestämmer väl inte du, var och en gör som man SJÄLV vill, Man bestämmer nämligen över sin egen kropp, bra va!

 • anonym
  11 oktober, 2013 at 13:24

  Det är inget Katrin kan få in i sitt huvud att det även är den inre skönheten som räknas. HON ÄR SÅ JÄVLA YTLIG.
  Det är nästan så att man tycker synd om henne bara nästan….

 • Jennifer
  11 oktober, 2013 at 13:27

  Tack för att du gör världens bästa tacokrydda. Nu behöver jag inte längre rapa äcklig köttfärs i två veckor efter varje gång jag ätit tacos!

 • anonym
  11 oktober, 2013 at 13:30

  Varför är du så arg, du verkar inte alls må bra din stackare.Finns hjälp!

 • Kari
  11 oktober, 2013 at 13:59

  OJ!!
  Till Carina: Bestämmer gör man själv, men jag har en åsikt som jag framförde och det går ut på att käka naturlig mat och även att se naturlig ut! Vem vinner på att operera tuttar och sätta fast hår? En sak är säkert och det är att kvinnor förlorar, rakt av!!!
  Att känna sig snygg på ett äkta sätt kommer också inifrån, inte genom att klista på och sätta in onaturliga saker!!!

 • Carrie
  11 oktober, 2013 at 14:08

  Håller fullständigt med dig Kari! Klok man du verkar vara.

 • Åse Molin
  11 oktober, 2013 at 14:31

  Hola bandola, titta under kjola! Fan jag vill oxo ha knäcke!! Och pizzamix, och muffinsmix, och kokosgrädde och kokosmjöl!! Finns det här i metropolen Mora?? Puss :-*

 • Anna
  11 oktober, 2013 at 14:42

  Hur lång är du Katrin? 160 cm? Själv är jag en tjej på 178 cm som väger 56 kg och har ett underviktigt BMI och kämpar med ätstörningar. Men är jag fet då eftersom jag väger över 55 kg? Lätt för dig som är så kort att säga…

 • Carina
  11 oktober, 2013 at 14:45

  Jävla fåntratt, att du inte har alla hemma har nog många fattat för lääääääänge sen!!

 • Sofia
  11 oktober, 2013 at 14:51

  Hon provocerade ju och tydligen tog du åt dig och inte förstod det 🙂

 • Anna
  11 oktober, 2013 at 14:56

  Suck….

 • Hanna
  11 oktober, 2013 at 14:58

  Ville bara säga hur ledsen du gör mig när du sprider så osunda ideal.

 • Hanna
  11 oktober, 2013 at 14:59

  OJ! Till Katrin alltså, inte dig Anna. Läs inte här nåt mer…

 • Carrie
  11 oktober, 2013 at 15:08

  Även om det var en övertydlig provokation så finns det ju faktiskt tjejer som tror att vikten är det viktigaste. Fast alla vill ju inte ha muskler utan vill bara se så smala ut som möjligt till varje pris, så då kan man ju stirra sig blind på vågen. Snyggt att vara smal och otränad? Inte om man frågar mig.

 • KristinKarlsson
  11 oktober, 2013 at 15:43

  Ja hu vad hemskt. K har ändrat åsikt. Kacklande hönor är vad ni påminner om!

 • Rebecca
  11 oktober, 2013 at 15:45

  Ja, verkligen suck….knappt lönt att kommentera, så dumt är det.

 • Anna
  11 oktober, 2013 at 16:49

  Bra att knäcker kanske blir billigare:)
  Jätteformat är det men lite för dyrt idag. Går att göra gott fröknäcke själv också men inte lika knaprigt.

  Skulle önska att det fanns en brödmix utan brödkryddor också.
  Hoppas också på dina produktet i Upplands Väsby Ica kvantum.

 • Anna
  11 oktober, 2013 at 16:50

  Jätteformat skulle det inte stå utan jätegott

 • Nina
  11 oktober, 2013 at 16:56

  March tillbaka till hönsgården din fjant!

 • .
  11 oktober, 2013 at 17:02

  Rapa köttfärs…? I två veckor?
  Tycker nog du borde träffa en läkare..

 • Fia
  11 oktober, 2013 at 20:02

  Neeej! Du ska väga 52, max. Komigensnälla, du kommer bli så snygg

 • Tina
  11 oktober, 2013 at 20:19

  Är själv tvåbarnsmamma och tänkte likadant som du efter barn nr 1, operation och fixa till brösten… Men nu när jag är mamma till två underbara döttrar har jag tänkt om, vilka signaler sänder jag till mina flickor? Att min kropp inte duger som den är? Jag ser (och hör) mina systrars tonårstjejer och får ångest över att tänka att om 10-12 år står mina flickor och beklagar sig för att rumpan är för stor, brösten för små, näsan för stor eller sned osv…

 • P
  11 oktober, 2013 at 21:23

  Men silikontuttar är dock inte dina egna!
  Konstgjorda tuttar…vill inte ha!

 • P
  11 oktober, 2013 at 21:30

  Anna, jobbigt om du har ätstörningar, men jag antar att du inte därför behöver vara korkad? Tror du på fullaste allvar att hon menar ”alla”? OM hon nu menar det, känns det som att du måste tro henne? Är hon så viktig så hennes ord är lag? Du kan väl tänka själv, hoppas jag!

 • LisaK
  11 oktober, 2013 at 22:51

  Du förstod inte vad KK skrev – du är en av hönorna. Var det så svårt?

 • Esmeralda
  12 oktober, 2013 at 13:49

  Kvinnor. Ta makten över era liv! Låt inte vikt- talibanerna diktera villkoren för vad en kropp ska väga eller hur den ska se ut. Vi har, oss veterligen, bara ETT liv. Så gör något vettigt av det. Och med detta sagt manar jag INTE till ett ohälsosamt leverne. Det känns viktigt att framhålla, då jag redan nu ser svarskommentaren – ” jaha, så du menar att alla ska vältra sig i flottiga chipsorgier då” alternativt ” du är bara avundsjuk för att Katrin är framgångsrik”.

 • Nina
  12 oktober, 2013 at 18:07

  Jag förstod, vad är det du inte förstår?

 • Gimmelvimm
  12 oktober, 2013 at 18:47

  men om du är över 1,78 kan du bo kvar…

 • Mary
  13 oktober, 2013 at 10:04

  Jag äter reductil sibutramine 20 mg och det är dom bästa jag har ätit sedan jag åt dom riktiga reductil abbott innan läkemedelsverket drog in dom Efter mycket letande och så många gånger lurad, ledsen, besviken och bara fått socker piller så jag lyckades jag tillslut och nu är jag världens lyckligaste nu igen.
  Nu kan jag kontrollera mig själv och mitt matintag annars har inget stopp på hur mycket jag kan äta och går jämt runt och är småsugen och kraftigt socker beroende. Nu när jag har fått tillbaka självkontrollen så får tvinga i mig mat tex en nyttig smoothie frukost och något lättare någon gång under dagen och det där med godis eller andra godsaker finns inte ens i tankarna.. innan jag började med reductil 20 mg så väger jag 85 kg och nu har på ett par veckor storlek S / M vilken chock jag fick och vilken energi jag fått orkar mycket mera nu med tex motion och träning jag är mycket mera uthållig nu.

  Det är slut på kropps komplexen och nu shoppar allt som jag inte kunnat göra tidigare
  Vill ni hur ni få tag på dessa mirakelpiller kontakta mig på [email protected]

 • Bea
  14 oktober, 2013 at 22:55

  Synd att du inte kan operara din hjärna så du blir en snällare människa du borde skämmas! Vad vet du om varför vissa personer inte är pinnsmala? Du är en av få bloggerskor som fött barn och vägrar växa upp. Det är fan synd om dig!

 • Malin
  16 oktober, 2013 at 06:28

  Håller med…