Okategoriserade

Trevligt mejl att få ändå.

”Jag är såååå glad Katrin. För 2 veckor sen gjorde jag de bästa valet någonsin, för mig själv. Började käka lchf, kastade ut mjöl, socker, potatis etc.. Jag har aldrig mått bättre än nu. Min kropp skrattar. Till frukost äter jag äggröra och bacon, eller eget knäckebröd med Bregott och ost. Sen äter jag lunch, och ingenting efter 18. Har gått ner 6 kg nu, och folk ser att jag har blivit tunnare. Fan vad jävla bra allt känns!!! Du är en stor inspirationskälla, jag älskar att du kallar mig tjockis, de gör mig starkare!
Bor i Borlänge, och Borlänge har nu blivit större… Min fråga är då: kommer den omtalade muslin och knäckebrödet någonsin börja säljas här? Annars är jag fan beredd att åka till närmaste ställe de finns på..
Puss och kram, XXX”

Hej!

Väldigt roligt att få det här mejlet från dig dels för att det gläder mig att jag kan inspirera dig och dels för att jag har en riktig jävla pissdag men mer om det lite senare. Eller näe förresten jag kan lika gärna ta det nu. Lyssna på det här ska du få höra: 2009 gjorde jag en så kallad barter med Tele2. Det betyder att jag gjorde vissa saker för dem och i gengäld fick jag ett förmånligare teleabonnemang. Jag har haft kvar den luren då jag inte velat kasta det på grund av det förmånliga upplägget. Så har tiden gått och jag har betalat deras fakturor och så var det inget med mer det. Plötsligt inser jag att fakturorna femdubblats, jag insåg det för några månader sen men jag har inte haft tid att ta tag i det förrän idag. Och nu kommer det som jag reagerar på och det ska bli kul att höra om du också gör det eller om det är jag som tänker fel. Enligt flickan som jag pratade med på Tele2 så har Tele2 rätt att göra vad de vill med ett abonnemang efter att bindningstiden löpt ut. I mitt fall löpte den ut efter 24 månader (2011) men inte förrän efter 48 månader (mars 2013) har Tele2 bestämt sig för att femdubbla min månadsbetalning. ”Men borde ni inte kanske bara kolla av det med mig innan ni gör det?”, försökte jag. ”Genom att du betalar den första fakturan så accepterar du det nya priset och är då bunden till det”. HA HA HA, det är det roligaste jag hört på länge, tycker du att det är kul?! Alltså kul för att det är så skruvat. Nu tvingar i alla fall Tele2 mig att betala den här summan i tre månader för att jag har det som uppsägningstid, kan det stämma verkligen? Jag har aldrig skrivit under något papper för det här abonnemanget men absolut, jag har betalat deras räkningar. Så är det. Nog om det.

Jag ska be Cecilia som tar hand om alla våra (nu över 50) ICA-butiker att kontakta Borlänge på en gång men du vet väl att du kan handla alla våra varor på LCHFklubben.se?

tele

Ja men skit nu i kanske den godaste combon ever!! Keso med lakritspulver. Den bara råkade komma med.

Nä men nu fick jag ju en strålande affärsidé. Jag tar och skickar ut en faktura till alla våra medlemmar i klubben på 300 kr. På chans alltså. Istället för 59 kr är beloppet plötsligt på 299 kr för att förvirra lite är det kanske bättre med 299 än 300 tänker jag. Säg att 20% av våra medlemmar är lika stressade som jag och faktiskt betalar den här fakturan och när de sen ringer oss efter några månader för att fråga varför de plötsligt betalar 299 kr istället för 59 kr i månaden för sitt medlemskap så svarar vi att vi har rätt att göra så efter att bindningstiden gått ut och att de accepterar våra villkor genom att ha betalat fakturan. HA HA HA, okej jag måste sluta med det här för det tar för mycket tid nu. Svårt att släppa vissa saker bara. Nu släppte jag det.

You Might Also Like

 • Terese
  31 oktober, 2013 at 14:49

  Dessvärre så är det så, om du betalt räkningen den första gången så godkänner du de nya villkoren.

  Därimot om du inte betalt fakturan och ringt innan förfallodatumet så kan man bestrida den, och kanske komma fram till en lösning som passar för dig och Tele2.

  Jag vet ej några detaljer kring detta ärende men i princip så är det så.

  Samma om du får en faktura på 10 dagars betalningstid och betalar in den inom 10 dagar har du också godkänt det avtalet.

  Men jag tycker du tar kontakt med någon chef på tele2 och hör om det inte finns någon kompromiss. Jag menar om du vill vara kvar som kund där.

 • Julie
  31 oktober, 2013 at 15:00

  Pleaaaase start selling at ICA Kvantum and Ica Maxi in Luleå!! 😀

 • Annika
  31 oktober, 2013 at 15:08

  Men vilket skräp! Jag har ingen koll på mitt abonnemang hos Tele 2. Kanske fått värsta pissdealen jag med. 😮

 • Anna
  31 oktober, 2013 at 15:18

  Du kanske inte ska outa ditt mobilnr till alla läsare?
  Jag utgår från att du inte lyckades hitta en bild när du googlade på: ”keso + lakritspulver + faktura + tele2”? 🙂

 • Ankan
  31 oktober, 2013 at 15:27

  Japp så är det med alla företag har man betalat så godkänner man deras villkor. Man kan t.ex. bestrida att dem tar fakturaavgift också, för det får man egentligen inte. Finns mycket som är lurigt som vi konsumenter kan ha koll på.

 • olof
  31 oktober, 2013 at 16:05

  Lchf butik i norrköping??? mycket är slut i din lchf schop lika så malmö shopen skiter snart i detta helvetet

 • Annelie
  31 oktober, 2013 at 16:12

  Så du bråkar alltså om 500 kr. Fint.

 • Ti
  31 oktober, 2013 at 16:27

  Vad kul med sådan respons och vad roligt att hon fått resultat så fort. Grattis och Lycka till!

 • Li
  31 oktober, 2013 at 16:48

  Så du brukar betala 100kr i vanliga fall? Det var en galet bra deal.

 • Cattis
  31 oktober, 2013 at 16:59

  Det stämmer, avtalet gäller enbart bindningstiden.

 • Chocochock
  31 oktober, 2013 at 17:15

  Balla Ballerina. Eller..?

  http://chocochock.se
  ”50 nyanser av choklad”

  Nu även på Facebook 🙂

 • Nicolina
  31 oktober, 2013 at 17:47

  Ärligt talat så är det bara ett gäng nötter som jobbar på Tele2, enligt egen erfarenhet. Blir fan lack bara av att tänka på dem, och då har det gått ett par år sedan det största problemet med dem (har med andra ord också svårt att släppa vissa saker)

 • lotta löfgren
  31 oktober, 2013 at 17:48

  Häääärligt!! Vill också att varorna börjar säljas i Borlänge!
  //Lchfare sedan Februari 2013. .och för alltid:)

 • nöten
  31 oktober, 2013 at 18:02

  Hälsningar från en av nötterna!

 • Frida
  31 oktober, 2013 at 18:04

  Hej igen. Enligt mig så låter de helt rubbat.. Att dom enligt sina ”regler” menar att efter första fakturan så har du gått med på de! Herregud. Inga A-vuxna som har skapat tele2.. Du är en A-vuxen, och Ringo är ett A-barn.. Lika som jag! När man driver ett företag så är de ärlighet och klarhet som är de bästa. Tele2 kan stoppa upp sina jävla abonnemang nånstans enligt mig..

 • Frida
  31 oktober, 2013 at 18:32

  Och just de, jag vet att de finns att köpa online, men de skulle vara såååå mycket smidigare om de fanns i butik. Du är fantastisk, kram!!

 • jag
  31 oktober, 2013 at 18:57

  Snälla…..kan ingen ICA butik i Malmö ta in dina prylar?

 • anonym
  31 oktober, 2013 at 19:48

  Jag jobbar för brödfödan, är jag då en idiot?

 • fia
  31 oktober, 2013 at 20:14

  Här är en till av nötterna som jobbar på Tele2, och det är jag stolt över.

 • anonym
  31 oktober, 2013 at 20:19

  Varför drar du alla över en kam?

 • Terese
  31 oktober, 2013 at 20:44

  Ett litet tips, läs de allmänna villkoren. Kan ju inte vara så svårt, speciellt om man är så smart som ni läsare påstår. 😉

  Jösses vilka nötter det finns i Sverige. Och de flesta gnäller, gnäller och gnäller.

  Tänk om ni skulle sluta gnälla och läsa de allmänna villkoren tex.
  Vad mycket gladare alla skulle bli, speciellt tele2 (i detta fallet)

 • anonym
  31 oktober, 2013 at 20:59

  Äntligen en vettig människa

 • manda
  31 oktober, 2013 at 21:07

  Har inte hunnit kolla upp det själv ännu men det ryktas att Ica Malmborgs på Limhamn skall ha det nu.

 • Sara
  31 oktober, 2013 at 22:17

  Det där är LCHF klubbens nr och det går inte till Katrin utan till hennes stackars assistent…

 • Camilla
  1 november, 2013 at 13:55

  Hej Katrin!

  Jag skulle bli överlycklig om Ica i Majorna (Göteborg) kunde ta in era produkter!! Tänk att kunna gå till sin lokala Ica-butik och ta del av ert fantastiska sortiment!! 🙂 Tack på förhand! Camilla

 • room
  1 november, 2013 at 16:20

  Det är 6000:- på ett år Det kan man ha roligare för eller…..

 • Sally
  1 november, 2013 at 16:22

  Och nötter finns det bara i Sverige då?
  Smart!

 • Sally
  1 november, 2013 at 16:26

  Men vad är det du behöver för att äta LCHF? Det handlar ju om att äta mindre kolhydrater. Och mandelmjöl, kokosolja, fiberhusk mm finns ju i ganska många affärer, om du måste ha det.

 • Terese
  1 november, 2013 at 16:32

  Nej men inlägget skulle bli så långt om jag nämde alla länder det finns nötter i.

  😉

 • Vera
  1 november, 2013 at 20:55

  Jaaa!!

 • Z
  1 november, 2013 at 21:29

  Tele2s allmänna villkor:

  6. ABONNEMANGSPERIOD. Abonnemangsperiod är den överenskomna tidsperiod som Abonnemanget minst skall gälla, räknat från och med
  den dag som Avtalet ingåtts. Sker ej uppsägning senast tre (3) månader innan avtalstidens utgång löper abonnemangsperioden vidare med en
  ömsesidig uppsägningstid av tre (3) månader. Har ingen särskild tidsperiod överenskommits gäller Abonnemanget tills vidare med en ömsesidig
  uppsägningstid om tre (3) månader.
  Kund kan efter särskild överenskommelse få Abonnemang vilandeförklarat för en period om längst sex månader. Med vilandeförklaring avses
  att Abonnemang inte kan användas för in- eller utgående samtal eller meddelanden.
  Begäran om portering av Abonnemang, som inkommer till Tele2, är att jämställa med uppsägning av Abonnemang, vilket innebär att
  Abonnemanget kommer att upphöra sedan portering skett. Abonnemang som ej aktiverats av Kund kan inte portars.

  Det står inget om några prishöjningar, däremot kanske det var dealen att efter bindningstiden så kommer månadsavgiften höjas. Vad som verkar väldigt konstigt är att du säger att det var länge sedan bindningstiden går ut. En eventuell höjning borde skett månaden efter i så fall.

 • Thess
  1 november, 2013 at 21:46

  Hej Katrin!
  Kom in till mig på Tele2 Butiken i gallerian så fixar vi till detta! Låter jättekonstigt de du varit med om!! Allt går att lösa om man vill! 😀
  Med vänlig hälsning!
  Thess

 • minime
  2 november, 2013 at 18:47

  Om du är duktig och vet vad du pratar om och om du är trevlig mot kunderna så är du inte ett nöt.. fattar du?

 • Sally
  2 november, 2013 at 18:49

  Vad sägs om ”Jösses vilka nötter det finns” 🙂 låter inte lika korkat

 • minime
  2 november, 2013 at 19:01

  Sa Thess, som med all säkerhet, inte är ett nöt 🙂

 • Lisa
  3 november, 2013 at 09:14

  Hej katrin! Kontakta vår nya coop butik i borlänge, mellansveriges modernaste matvarubutik, coop norra backa. Jag kan slå mig i backen på att vi gärna säljer dina produkter nu när vi vet att borlängeborna vill köpa dess! Coop norra backa i borlänge istället alltså, det ser vi fram emot, annars kommer vi att höra av oss, kram!

 • Thess
  11 november, 2013 at 22:29

  Nej jag är inte en nöt! Hjälpsam lchf älskare! 😀