Okategoriserade

Trevligt mejl att börja dagen med

Hej Katrin!

Tack för din fantastiskt braiga bok! 🙂

Jag provade LCHF för ett gäng år sedan och misslyckandes totalt! Orsakerna är säkert många, men den största boven i dramat är okunskap gissar jag. Blev tipsad från massa olika håll om LCHF, men ingen kunde he konkret information om mat/menyer etc.  Big Fat Fail blev det m a o.
Jag åt helt fel!

Har sedan dess varit en av dem som deklarerat att ”LCHF funkar inte på mig” ”finns inte en chans att man kan gå ner i vikt med en fettdiet” osv

Slutade helt med sötsaker (bara för att) 1/1 2013 och bestämde att jag inte får äta några sötsaker innan min idealvikt är nådd! När jag ändå höll på (fick inga direkt lysande resultat – åt ju som vanligt) så gled jag in lite på GI och beslutade mig för att köra på med den dieten. Vi hade möjlighet att följa ett tvåveckors matschema och tänkte testa jag och min man. I inledningen, under rivstarten, käkar man ju ”i princip” LCHF och efter en vecka så hade jag tappar 2,8kg! Började då fundera lite på LCHF igen.

Funkar det kanske trots allt? Kanske jag ska göra om och göra rätt!! Och DÅ i samma veva trillade jag över din bok på bokrean häromdagen! KLOCKREN!!

Den funkar/levererar totalt!! Vi har samma förutsättningar kroppsmässigt! Ammande med begränsad tid! Krav på att ”det ska vara bekvämt” att BANTA, man ska kunna äta gott osv

Din bok uppfyller mina krav på enkla recept, fungerande matscheman etc!! Träningsscheman, livsnödvändiga livlinor, pepp m m
FAN VAD BRA DU ÄR KATRIN!!! 🙂

Jag har en personlig vendetta att köra: jag mot fläsket och din bok blir min bibel!! Tack för det!

Jag väger 86 kg och är 163 cm lång. Min målvikt är 60 kg (kan nöja mig med 64-65 om jag måste). 😉 Jag fyller 40 nästa år (15 mars) och målet är att nå målvikten till dess (SENAST) 🙂

Tanken är att jag kommer göra precis som du säger! Följa alla dina matscheman, träningsuppmaningar osv. Är lika envis, motiverad och resultatinriktad som du beskriver dig så – INGET FUSK kommer tillåtas! Spännande!

Startdatum: måndag 11 mars

Tänker bli medlem i LCHF-klubben också framöver här 🙂

Min viktresa kommer jag dokumentera i min nystartade blogg (titta in någon gång då och då och se efter hur det går) :
http://blogg.alltforforaldrar.se/emilsmorsatillmax

Tänkte bara maila och tacka för din bok och för fantastisk inspiration!

Ha det gott!
Kram
Jessica Fransson

You Might Also Like

 • Anna
  12 mars, 2013 at 10:14

  Vilken jävla människa du är! Fy fan!
  Du är så äckligt självupptagen att man kräks. Du utnyttjade Servin hur mycket som helst. Nu har du en ny stackare somdu ”hjälper”. Fast du verkar skita helt och hållet i henne.
  Du, snart kommer allt att rasa för dig. En polare till mig är journalist och kommer att kontakta både Servin och den andra tjejen och då är din fasad körd!
  Karma du vet!

 • Adam
  12 mars, 2013 at 10:33

  Anna – läs på först!!! vEller be din vän göra det för dig för att du fattar ingenting. Det du verkligen kan eller det enda din hjärnan kan producera är begränsad förståelse och galet ilska. Du kan inte må bra! LÄS,LÄS och LÄS igen!

 • Anna
  12 mars, 2013 at 10:48

  Vad fan menar du?? Jag och alla andra förstår väldigt väl! Förklara du om du tycker att du fatta mer då. Eller vågar du inte?

 • Emma
  12 mars, 2013 at 10:59

  Det där är ju ingen person som Katrin har något samarbete med. Det är en tjej som mailat Katrin om att hon ska börja med LCHF och tänker blogga om sin resa. Vad det har med Katrin att göra mer än att hon blev glad för mailet och la upp det här….
  Skumma ni är.

 • anonym
  12 mars, 2013 at 11:00

  Jag förstår dig Anna. Katrin är väldigt egocentrisk. Kör över människor, allt för egen vinnings skull. Hybris!

 • Gun
  12 mars, 2013 at 11:07

  Men snälla, läs inlägget igen så ser ni väl att det är fejk. Självklart har Katrin hittat på att hon fått detta mail. Hon har ju skrivit ihop det själv förstår ni väl. Det syns ju i texten. Allt för att göra reklam för sin bok och sig själv och för att lura alla att hon är så populär ……………

 • Camilla
  12 mars, 2013 at 11:26

  Roligt att någon skriver något positivt. Förstår inte hur du står ut med alla hatmejl du får. Ta åt dig av berömmet från Jessica, det är du värd.! Kram

 • Jessica
  12 mars, 2013 at 11:58

  Men GUD vad mycket skumma människor det finns!! Mår man bättre om man ”öppet” ANONYMT kritiserar och näthatar folk?

  Tänkte bara påpeka att…sist jag kollade mig i spegeln så fanns jag PÅ RIKTIGT…

  Ha en trevlig dag allihop!

 • Elisabeth
  12 mars, 2013 at 13:36

  Precis! Tack!!!

 • Elisabeth
  12 mars, 2013 at 13:39

  har hon startat tjejens blogg menar du eller? Fy fan vad ni är sjuka i huvudet – hela bunten av elaka, ilskna små kryp!

 • Elisabeth
  12 mars, 2013 at 13:42

  amilla . det kommer alltid finnans sådan mobbare som lägger all energi på söka fel i stavning, upplagda bilder eller någons brev. Det kommer alltid finnas kryp… jag bara undrar varför läser ni denna blogg all ni intelligenta, omtyckta, roliga, ärliga, infytesrika, drivande människor? Var gör ni här överhuvudtaget? Ingen att jaga? Ingen att mobba öpet? Inget liv att leva?

 • Johanna
  12 mars, 2013 at 14:24

  Jaaa du, det är fullt av skumma folk som kommenterar Katrins inlägg! 😀

 • Sofie
  12 mars, 2013 at 15:58

  Hej Katrin,
  Jag har också köpt din bok och kört på dina recept och dina tips i 2 veckor nu. Det enda jag har bytt ut är promenader, då jag istället kör 3 hårda crossfitpass varje vecka. Jag har än så länge inte gått ner någonting 🙁 Läste i din bok imorse att du gick ner 8 kilo på 2 veckor. Vad sjutton gör jag för fel? Jag känner mig dock bättre i kroppen och magen så ska fortsätta ett tag till. längtar dock till viktnedgången…. (väger 75 kilo idag, 170 cm. Vill ner till 65kg)

 • Hs
  12 mars, 2013 at 18:20

  inte BARA skumma, förrvirrade till max och korkade som FAN

 • Hs
  12 mars, 2013 at 18:21

  En KORKAD NÖRD till här…

 • M
  12 mars, 2013 at 19:55

  Näthat är inte ok, men vad är skillnaden på att en bloggare ständigt mobbar och hatar allt och alla, medans det bara är dom som kommenterar anonoymt som är dom onda och dåliga???? Så idiotiskt att göra skillnad på HAT och MOBBING så att den som är offentlig har all rätt och i detta fallet Katrin att vara otrevlig och spy galla över oskyldiga???

 • Bea
  12 mars, 2013 at 20:35

  Stenhårda crossfitpass bygger muskler… Och gör dig hungrigare. Det kan vara så att du kompenserar dagen efter genom att äta mer, så funkar jag. Lågintensiv träning som promenader funkar bättre för viktnedgång. Katrin gick ned så mycket i började också för att hon vägde mycket mer. Du kan ju i princip när du kommit in i LCHF endast läsa tipsen efter de sista fem kilona. Lycka till!

 • Kemisk peeling
  12 mars, 2013 at 23:54

  Vill du ha vacker hy?

  Har du fet t-zon, finnar, pormaskar, fina linjer, rynkor, rosacea, psoriasis eller torra fläckar i ansiktet?

  Fräscha upp din hy!

  http://kemiskpeeling.blogg.se

  Tips, råd, instruktioner och vart du köper det billigt!