Okategoriserade

Tre roliga incidenter

1. Vår hyresvärd hyr ut mycket lägenheter i andra hand till utländska människor så man möter alltid engelsktalande personer i tvättstugan och i trappuppgången. Varför jag tycker att den här incidenten är kul är för att vårt hus är allt annat än ett flott bostadshus. Hur ska jag förtydliga? Flera som bor här är…medelklass kan man säga utan att vara oartig. Det är i alla fall de som gör mest väsen av sig. Jag har några aaaaasköna grannar också men dom är inte så många utan de flesta är…smått overkliga faktiskt. Osköna. Inte flotta alls. Huset präglas av regler och osköna människor som styr och ställer skulle jag säga. Just därför var det extra roligt när den här nya indiska familjen flyttade in förra helgen. Min vän mötte dem utanför porten när de kom med sitt flyttlass som skulle konkas in lägenheten. ”Excuse med do you know where the reception is?”, frågade de Carro. Carro log och informerade att det inte finns någon reception i det här huset men att hon kunde hjälpa dem att hålla upp dörren. Ha ha ha – mycket kul tycker jag. De borde ha flyttat in ett stenkast ner på gatan där Oscar nyligen öppnat upp ett hus med reception, hundspa, gym och mathiss, ha ha ha snacka om att hamna fel i vårt hus…! Jag mötte dem några dagar sen i trappen då de stod och dividerade över hur de skulle få in barnvagnen då det fanns en tröskel att ta sig över. ”Go this way…”, sa mannen och hänvisade sin fru att gå in framifrån. ”Maybe it´s better to back in”, sa frugan. Och detta på indisk-engelska. Det var kul.

2. Vi lever inget lyxliv det gör vi inte. Vi lever ett lyxliv det gör vi men inte ett extremt lyxliv. Ändå har Ringo fått en sak om bakfoten. Men kul var det ändå. Jag kände mig lite som Fredde och Mickan i solsidan när deras grabb inte vet vad en lägenhet är. Vi parkerade bilen i garaget jag och Ringo. ”Akta rör inte bilen för den är smutsig”, sa jag. ”Då ska Micke tvätta den”, svarade Ringo. Ja, alltså det stämmer ju förvisso att Micke tvättar bilen och att Ringo aldrig varit med varken mamma eller pappa när vi tvättar bilen själva för vi tvättar inte bilen själva och det är kul att det är hans verklighet tycker jag. Kul för att vi inte alls är så förmögna som han verkar tro…Alltså jag säger inte att det är fel att ta in folk för tjänster jag önskar att jag hade råd att ha en kock, en chaufför, en PT varje dag, en flådig enorm lägenhet med barnflicka i egen anslutande lägenhet, ett privatjet, ett svart AMEX, ett obegränsat shoppingkonto, jag önskar verkligen det men det har jag inte. Långt därifrån. Okej inte jättlångt, men just när Ringo sa så så kändes det som att han tror att vi har det livet så det var därför som jag tyckte att det var kul. Får väl ta med ungen till en biltvätt nån dag.

3. Min tjejkompis som ringde mig i lördags och frågade om jag ville hänga med till NK och handla julklappar. ”Men sa du inte att du kräktes igår?”, undrade jag. ”Jo, men jag kräks inte idag”, svarade hon glatt. ”Ja men då taggar jag dig på instagram och skriver att du kräktes igår och att vi nu ska ses på NK 12 timmar efter sista spyan så kan du få hamna i klorna på mina följare”, sa jag. ”Du, håll dina jävla följare för dig själv och ge fan i att blanda in andra alla vill inte vara ”ärliga” med allt. Tönt.”, sa min vän och jag skrattade så jag höll på att kissa på mig.

You Might Also Like

 • jonna
  1 december, 2013 at 22:43

  Och där sjönk du som en sten, i mina ögon, med ditt jävla provocerande. Har läst din blogg i några månader men räcker det för mig.Hahaha jag tror jag kissar på mig. Adjö!!!

 • Minna
  1 december, 2013 at 22:56

  Du är en odräglig och hemsk människa!!!

 • Elin
  1 december, 2013 at 22:57

  Näe..den här bloggen har definitivt blivit ett riktigt lågvattenmärke! Det kan vara ganska uppfriskande när man försöker provocera på ett någorlunda subtilt sätt för att få igång en diskussion och så kan man tappa kompassvattnet helt som fröken Z har gjort. Tack och hej!

 • Cecilia
  1 december, 2013 at 23:01

  Av ren nyfikenhet, hur kategoriserar du under, medel och överklass? Är det yrke, beteende, inkomst, boende eller en fet plånbok?
  Väldig nyfiken på svaret faktiskt.

 • Me
  1 december, 2013 at 23:08

  Vad är det som är så kul? Du måste ha väldigt trist humor. Rörigt skrivet också.

 • S
  1 december, 2013 at 23:19

  Alltså……..när du säger att de här människorna är medelklass – du kan bara inte mena att du fortfarande går omkring och tror att du är överklass? Det kan inte vara sant??? Du är uppvuxen med föräldrar som åkte omkring på marknader och sålde snabbmat vad jag minns? Är du inte riktigt klok?

 • Carrie
  1 december, 2013 at 23:32

  Haha 🙂

 • Lina
  2 december, 2013 at 01:08

  Tyvärr så kan jag inte se dig som annat än en väldigt inkompetent människa. Du har ingen empati alls för medmänniskor. Om Ringo fötts med tex hjärtfel, eller lillebror föds med det, hoppas det är lika okej att kräksjuka människor flåsar på honom då.
  Jag är ingen människa som vill ont. Men du vill andra människor ont och du hånar oss sjuka. Som måste till sjukhus om vi blir sjuka.

  Ta vara på dig och jag hoppas verkligen att du växer upp med barn nr 2

 • Sandra
  2 december, 2013 at 01:11

  Ska man tänka som du gör kan man inte skriva om nånting, i detta lättkränkta land! Hon kan ju bara utgå från sin erfarenheter och liv.

 • Jeanette
  2 december, 2013 at 01:35

  Visst ska du föda med planerat snitt alldeles snart? Hoppas,hoppas att du inte blev smittad av polarens kräksjuka då, kan ju inte vara så jävla kul att ligga och bli uppsprättat med kräksjukan. Hehe……du är inte så smart du Katrin;)

 • nalle
  2 december, 2013 at 07:41

  Det finns inte i Katrins värld, att någon i hennes familj kan bli allvarligt sjuka!!!

 • roffe
  2 december, 2013 at 07:55

  Håller med din vän. du är visst en ”tönt”. Men vem vet, snart kanske du slutar att skratta, och då slipper du att kissa ner dig!

 • Elle
  2 december, 2013 at 08:21

  Tävla om ett babynest hos mig, värde 600 kr i sammarbete med EmmiesBabynest!
  Man väljer själv vad man vill och vill göra för att deltaga.

  http://madebyscandinavia.blogg.se/2013/december/arets-harligaste-tavling.html

 • ottelina
  2 december, 2013 at 08:26

  Man skulle kunna tro att inlägget var skrivet av en tonåring. Inte av en vuxen 37 årig kvinna. Du verkar att ha tappat stinget att provocera. Farväl

 • soffi
  2 december, 2013 at 08:43

  Hur kan du TRYCKA NER andra människor som du gör. Du måste må väldigt dåligt!!!.

 • pia
  2 december, 2013 at 08:51

  http://sv.wikipedia.org/wiki/Psykopati

 • suz
  2 december, 2013 at 08:53

  Vem trycker hon ner? Hon roar sej och vi behöver inte reagera. Lägg energin på något bättre. Ödsla inte energi på ilska och irritation. Det är min åsikt iallafall.

 • Anna-Lena
  2 december, 2013 at 09:03

  Varför följer och läser ni alla Katrins blogg…ni klagar, gnäller, skäller, förnedrar, kränker och är djävligt dryga i era kommentarer.. Ni kan ju avfölja Katrin om ni inte gilla det hon skriver. Fortsätt att vara du KatrinZ ….du är bra på det. Det finns så mycket människor i Mellanmjölkens land Sverige som ska ha allting så ”lagom” så det är rätt skönt att ha ngn som inte är så lagomt Svensk i sitt sätt alltid..

 • Susann E
  2 december, 2013 at 09:30

  Ar du doktor Pia?

 • Anna
  2 december, 2013 at 09:37

  Hahahahahahaha. Kan inte annat än gapflabba åt dig din stortoka numera, så ja, du är rolig (fast inte på sättet du tänkte dig).. Hahahehe.

 • lolita
  2 december, 2013 at 09:43

  Nej Katrin passar inte i Sverige! Hon kan flytta till hottahajti. Så blir vi mellanmjölksmänniskor av ned henne!

 • majsi
  2 december, 2013 at 09:58

  Jag fattar inte vad som är så provocerande.
  Var kommer alla lättkränkta människor ifrån?
  Och ni som säger tack och hej, ni vet att ni kommer komma tillbaka inom 1 vecka. Hahahahahaha ni kan inte hålla er här ifrån. Mycket underhållande.

 • Lina
  2 december, 2013 at 10:04

  Du menar att man inte kan tänka på andra Sandra? Och det är inte så att jag är lättkränkt, men många av hennes senaste inlägg handlar om samma sak för att provocera och i mina ögon håna oss sjuka.

 • Lina
  2 december, 2013 at 10:05

  Så är det ju. Men risken finns. Så tråkigt med inskränkta människor

 • Lina
  2 december, 2013 at 10:06

  Hon borde, om jag förstår det rätt, inte ens få sitt planerade snitt om hon är sjuk. Då får hon vänta med risk för vanlig igångsättning. Tror bara man gör akut på sjuka människor.

 • truls
  2 december, 2013 at 10:06

  Katrin är ju dum i huvudet. Så hon drar väl till sig likasinnade! Hahahahahaha

 • Grannen
  2 december, 2013 at 10:10

  Vem är mer dåraktig? Dåren eller dåren som följer honom? Man får de följare som förtjänar.

 • Lina
  2 december, 2013 at 10:10

  Att jag kommer tillbaka är för att jag förundras av denna människa. Inte på ett bra sätt. Hon är 37 år. Men beter sig som ja, 5? Om landet Sverige är så hemskt med alla lättkränkta människor, och man är överklass? så kan man alltid flytta.

 • S
  2 december, 2013 at 10:10

  Lina, Sandra har skrivit väldigt idiotiska saker förr..

 • Grannen
  2 december, 2013 at 10:11

  Precis så.

 • Grannen
  2 december, 2013 at 10:12

  *Man får de följare som man förtjänar.

 • .
  2 december, 2013 at 10:14

  Nä antagligen inte – vilket förklarar varför hon hänvisar till Wikipedia istället för egna erfarenheter??

  Susann E här ovan är ett GULD-exempel på den idioti som retar mig bland kommentarerna på den här bloggen.

 • Kola
  2 december, 2013 at 10:43

  Katrin anser ju att hon själv tillhör överklassen…
  Medan Bingo som verkar ha en mer nyanserad syn på saken höll på att skratta på sig när Katrin tog upp det med honom.

 • lisa
  2 december, 2013 at 10:50

  Kan inte annat än tycka det är underbart med människor som vågar skriva vad de tycker och tänker helt öppet, jag kanske inte nödvändigvis håller med om allting men jag skulle aldrig orka lägga tid och energi på att skriva inlägg om hur orkad eller dum en människa är bara för att jag inte håller med. Näe vi i sverige är alldeles för avundsjuka och missunsamma av oss, dags att införa mera ”skryt” och hålla fram oss själva istället för att klanka ner på andra.

 • Elle
  2 december, 2013 at 11:20

  Men snälla nån, ”passar in”, måste man passa in? Det är sådana som du som gör att folk blir mobbade.
  Det är väl bra med mångfald och olikheter??

 • Linda
  2 december, 2013 at 11:31

  Du är ju bara för skön du 🙂 du vågar skriva de andra bara tänker . De finns väl såklart olika klasser i dagens samhälle och en del har de bättre ställt men hon har väl inte skrivit att vissa är sämre för de ?!!. Sluta va så jävla präktiga och läs inte hennes blogg ..skönt att slippa era tråkiga och präktiga kommentarer . Fortsätt precis som du är Katrin. Kram på dig

 • Erin
  2 december, 2013 at 11:54

  Jag hoppas undersköterskan som är med eller läkaren som utför snittet på dig har haft magsjuka och går för tidigt till jobbet för att inte förlora pengar. Hoppas du sedan får kräksjukan när du blivit snittad. Man ska inte önska olycka åt andra men eftersom du själv skiter totalt i dina medmänniskor och smittar runt med dina återkommande magsjukor så tycker jag faktiskt att du förtjänar kadkadspyor efter en bukopetation med ett stort djupt sår på/i magen.

 • Anonym
  2 december, 2013 at 12:04

  Hörde Katrin säga i nåt program på tv att hon trodde att överklass blev man när man hade mycket pengar . så det skulle hon satsa på ……..Öööhhhh snacka om korkad och obildad människa ! ASG

 • Fia
  2 december, 2013 at 12:07

  Haha, fast om du bor i hyresrätt är ju DU medelklass. Överklass KÖPER sitt boende. Dessutom cashar man. Välkommen tillbaka med din ansökan till överklassen när du är värdig

 • Anonym
  2 december, 2013 at 12:08

  Jaa hoppas verkligen att hon får det !!! och blir det inte så . så lär hon få sitt straff på nåt sätt förr eller senare , Krama funkar .

 • Anonym
  2 december, 2013 at 12:10

  Ja efter sej själv dömer man andra 🙂

 • Julia
  2 december, 2013 at 12:27

  Passa in? På riktigt? Man ska fasen stå upp för dig själv och det gör Katrin. Jag tycker att hennes värderingar är bananas och jag tycker att hon gör korkade uttalanden men i Sverige har vi något som kallas yttrandefrihets och tryckfrihetslag och alla har full rätt att yttra sin åsikt. Ni som läser denna blogg bör ju skälva förstå att Katrin inte kommer sluta provocera, för det är just vad hon gör! Hur som helst är den underhållande.

 • Nina
  2 december, 2013 at 12:55

  Det är ju en himla tur att hyresvärden hyr ut till utlänningar. Annars hade Katrin inte fått bo där.

 • majsi
  2 december, 2013 at 12:57

  Eller så kanske alla lättkränkta människor skulle ta sitt pick och pack och dra.

 • molly
  2 december, 2013 at 12:57

  Katrin tar allting för givet. Hon tänker nog det kan inte hända mig. Men varför skulle det INTE hända dig!!!

 • anonym
  2 december, 2013 at 13:00

  Precis!

 • majsi
  2 december, 2013 at 13:00

  Du är en väldigt sjuk människa.

 • lisen
  2 december, 2013 at 13:03

  Detta var nog universums mest onödig blogginlägg…vad ville du med det?

 • lisen
  2 december, 2013 at 13:06

  FAst överklass kan man väl bli trots uppväxt? Men Katrin är INTE överklass, det är inte det jag säger.

 • Anonym
  2 december, 2013 at 13:11

  Ja tänk om han inte gillat polska zigenare …

 • noppe
  2 december, 2013 at 13:17

  Men Katrin skiter ju högaktningsfullt i att andra blir sjuka. Då får hon finna sig i att bli bli behandlad med samma mynt. Konstigare än så är det inte.

 • majsi
  2 december, 2013 at 13:19

  Men att önska någon något ont är sjukt. Riktigt riktigt illa. Eller är det någon som är ute att provocera?

 • Pia
  2 december, 2013 at 13:24

  Usch, stackare. Hoppas att du klarar dig från magsjukan nu, annars blir det inte roligt. Det tar ju flera dagar för en ogravid människa att pigga på sig efter kräksjukan och hur ska det inte då bli för dig? När ska du (hon) snittas?
  En gång under alla mina 6 graviditeter har jag haft magsjuka, och jag säger bara DET….

 • Mian
  2 december, 2013 at 13:59

  ’sej’ är en fisk…….

 • Jenny
  2 december, 2013 at 13:59

  Ni är bara för roliga! Hur orkar ni kritisera allt som Katrin skriver och gör. Har ni inget eget liv att ta hand om och engagera er i???

 • Nella
  2 december, 2013 at 14:02

  Vad har det med saken att göra? Även om man är medelklass som barn så kan man ju plugga/jobba upp sig till överklass.

  Jag själv växte upp med föräldrar som knappt hade pengar,inte för att jag mådde dåligt över det, men idag är jag över medelklass och barndomen har inget med det att göra.

 • Lina
  2 december, 2013 at 14:07

  Hur orkar du försvara? Samma sak fast tvärtom.

 • monia
  2 december, 2013 at 14:38

  Ja precis .Har du inget eget liv att ta hand om och engagera dig i Jenny???

 • Loppan
  2 december, 2013 at 14:39

  Antar att det har var skrivet som ett *PISS OFF* till hyresvarden…. far ni inte byta eller??

 • S
  2 december, 2013 at 14:44

  Nej, Sej är verkligen inte en fisk. Sej är ett företag som paketerar och säljer fisk!

  Alltså allvarligt talat…

 • majsi
  2 december, 2013 at 16:15

  Nåja, Jenny ställde en fråga och eftersom ni svarade med en så förmodar jag att ni faktiskt inte vet/förstår själva.

 • Kristina
  2 december, 2013 at 17:15

  Det undrar jag med, kommer från övre men har ingen fet plånbok för det – nu räknar jag tillbaka vart mina föräldrar kom från för samhällsgrupp!!!
  För jag tänker förfäder och hur tänker då Katrin?

 • Norea
  2 december, 2013 at 17:20

  Överklass föds man till. Adlig familj eller familj med ”gamla pengar”. Däremot kan man jobba sig till att bli rik.

 • Kristina
  2 december, 2013 at 17:22

  Kan man inte summera att man föds in i en klass men arbetar sig upp till en nyriks status?
  Om man måste namnge sociala grupper alltså!

 • camilla
  2 december, 2013 at 17:33

  nej adlig föds man till (anor).
  Pengar, man kan tjäna en förmögenhet och då gör man ju en klassresa.

 • camilla
  2 december, 2013 at 17:36

  haha, du är rolig du majsi

 • Nina
  2 december, 2013 at 17:45

  Då hade det varit rätt kört för henne att leka överklass i en hyresrätt på undre Östermalm

 • Susann E
  2 december, 2013 at 18:15

  Ja precis…vilken oerhord kompetens att sprida diagnoser runt omkring sig. Det kvittar vad Katrin skriver for folk maste fa ut sin aggressivitet pa nat vis.I mina ogon ar hon hogst normal

 • Susann E
  2 december, 2013 at 18:17

  mar du battre nu Truls? Blev du av med ditt daliga humor nu?hehe

 • kjk
  2 december, 2013 at 18:24

  Katrin och Bingo kan ALDRIG bli överklass hur mycket de än försöker. Överklass handlar inte bara om pengar och status utan även om att kunna uppföra sig rätt. Bla så ska personen vara artig och låta bli att skryta. Så överklass drömmen kan lilla Katrin lägga ner med en gång.

 • Lisa
  2 december, 2013 at 18:38

  Har en fråga till dig.
  Vad tycker du om att Bingo har ett sådant jobb som han har? Att han tar nakenbilder på yngre kvinnor såsom Paow. Eller nakenbilder på kvinnor överhuvudtaget? Hur hanterar du och tänker kring det? Är väldigt nyfiken över hur du tänker om det:)

 • Gud
  2 december, 2013 at 18:44

  http://sv.wikipedia.org/wiki/Gr%C3%A5sej

 • anna
  2 december, 2013 at 18:53

  I don´t get it!?? Vad exakt var det med detta inlägg somm folk upplever som stötande och provocerande? Jösses alltså.

 • Stina
  2 december, 2013 at 19:03

  Instämmer. Man föds in i klasserna. Vad man sedan gör av det hela är en annan femma……..Men stil kan man aldrig köpa för pengar. Det blev väl mycket skrik om detta inlägget. Vi är ju trots allt olika alla, men kan ändå leva i harmoni med varandra. Kan man tycka. Och i acceptans.

 • S
  2 december, 2013 at 19:07

  Oj..vilket känsligt ämne!! Tycker att detta är tragiskt hur folk tar åt sig och skriver fula saker..När det gäller pengar och klasskillnader så är det ett superkänsligt ämne i vårat avlånga land.Läser Katrins blogg och jag förstår inte hur man kan bli så förbannad på henne att man önskar henne nästan att hon eller barnen ska bli sjuka?!Mår man bättre av det? Alla uppfattar ”texten” olika beroende på sitt tanke/synsätt!! Just saying!

 • Anonym
  2 december, 2013 at 19:36

  Varför skulle det vara ett problem att han fotar nakna kvinnor ????

 • Anonym
  2 december, 2013 at 19:38

  Man FÖDS eller GIFTER sej in i överklassen….har inte ett skit med pengar att göra .

 • P
  2 december, 2013 at 19:54

  Ja, S jag håller med dig. Dessutom tror jag, eller är ganska säker på att man kan välja hur man vill uppfatta saker o ting.. Om man vill se allt i svart och om man vill hata, så gör man det. Mest trist för den personen själv, tycker jag, för vi andra mår så mycket bättre!

 • P
  2 december, 2013 at 20:03

  VARFÖR tillåter du dig att bli kränkt av vad EN enda människa skriver? Dessutom en människa som du uppenbarligen ogillar. Varför läser du ens hennes blogg?

 • lip
  2 december, 2013 at 20:05

  Hur sjutton tänkte du där?

 • minime
  2 december, 2013 at 20:10

  Kanske är det du som inte är så smart?!
  Ingen tanke på att K kanske hittar på för att få igång ”gänget”? 🙂

 • Sally
  2 december, 2013 at 20:12

  Hahahaha tycker du?? 🙂 Kolla alla kommentarer. Det kallar jag att provocera!

 • Vallmo
  2 december, 2013 at 20:17

  Är man inkompetent, om man inte har empati, menar du Lina?
  Nu har du nog fått det lite om bakfoten.

 • Vallmo
  2 december, 2013 at 20:22

  Eller ännu enklare lolita, LÄS INTE hennes blogg. Då har du ju inget att reta dig på OK?

 • Vallmo
  2 december, 2013 at 20:26

  Majsi, precis så!

 • Ann
  2 december, 2013 at 20:27

  Folk går i taket på den här bloggen så fort katrin skriver någon åsikt eller betraktelse när det gäller folk från andra länder eller religioner. Och ändå är det helt okej att kasta skit och vara rasistisk när det kommer till tex polska människor och zigenare? Dubbelmoral så det dånar om det, har sett detta fenomen ett antal gånger i kommentarsfälten här på Katrins blogg.

 • tia
  2 december, 2013 at 20:28

  Hahahahahahahahahaha

 • tia
  2 december, 2013 at 20:38

  Erin det räcker med dina sjuka kommentarer nu! Att skriva typ samma sak massor av gånger under olika namn, är bara tjatigt! Nej man ska inte önska olycka åt någon, ändå gör du det! Du tycker att KZ gör något dumt, och då tycker du att du kan göra likadant.. är du 7 år? Du kanske borde förstå, att hon retas för att få massa kommentarer!
  Antar att det är ”kaskadspyor”du menar?!

 • Ettan
  2 december, 2013 at 20:45

  Snälla Fia, hur tänker du nu angående all dessa överklassfamiljer som bor i hyresrätt? Ska dom lämna sina hyreslägenheter för att köpa lägenhet i stället? Och med ”cashar” menar du..?
  Varför ha så mycket spydiga kommentarer när du inte vet vad du pratar om?

 • minime
  2 december, 2013 at 20:48

  Men det är en stor skillnad. Det är sååå mycket trevligare att försvara!
  Att spy skit hela tiden är så onödigt!

 • sol
  2 december, 2013 at 20:52

  Det har hon kommenterat ett flertal gånger i olika artiklar.

 • sol
  2 december, 2013 at 20:56

  anna jag tror helt enkelt att dom blev så oerhört lyckliga att äntligen få ett nytt inlägg som dom kan klaga på, och kräkas ur sig elakheter i.

 • Carrie
  2 december, 2013 at 21:13

  Jag uppfattade det som att Lina menade att hon tyckte att K var inkompetent att känna empati med sina medmänniskor och därmed är inkompetent som medmänniska. Jag kan ha helt fel men så tolkade jag Linas kommentar.

 • Lina
  2 december, 2013 at 22:10

  Spy verkar ju vara det Katrin gör mest.

 • Kajsa
  2 december, 2013 at 22:11

  Katrin tänker pengar, inget annat.

 • Tina
  2 december, 2013 at 22:14

  Underbart att alla andra inlägg får max 20 kommentarer men så fort Katrin skriver sina åsikter RASAR det in 100 kommentarer. Ni som läser bloggen BARA för att klaga. Har ni INGET bättre för er i era liv?!! Om inte, SKAFFA er ett och sluta böla över att andra har åsikter som kanske svider att läsa för att ni är så jäkla missnöjda med er varadag.

 • Lina
  2 december, 2013 at 22:17

  Jag ogillar inte Katrin alls, jag ogillar när hon skriker ut för alla läsare att hon skiter i om hon smittar ned folk. Det retar jag mig på. Kan inte ogilla någon jag inte känner.

 • B
  2 december, 2013 at 22:18

  Överklassen HYR inte sina lägenheter. Dom köper det dom vill ha.

 • Lina
  2 december, 2013 at 22:20

  Carrie du har så rätt så. Visst, gå ut när ni är sjuka. Men varför skrika ut det? Jo, för att få läsare och få kommentarer och reaktioner.

  Inkompetent när det gäller vad sjukdomar kan ställa till det för vissa människor. Och en rätt stor grupp människor.
  Empati kanske hon har, men visar den inte i bloggen. Men det kanske är med mening?

 • suz
  2 december, 2013 at 22:36

  Nej vet du va!!! Det där med artig och inte skryta kan du bara inte mena att ingen överklass gör???!!! Det här ju så larvigt. Du har absolut ingen ” klass” att skryta med då du dömer Bingo och Katrin på det viset. De här skitinläggen ni håller på med är ju rena sandlådan.

 • P
  3 december, 2013 at 01:06

  Men Lina. Katrin har ju alltid provocerat på det sättet, det är ju inget nytt. Förstår du inte att hon kanske inte överhuvud taget har gått utanför dörren för tidigt? Det är det som är provokation. Hon skriver saker som hon vet att ”alla” retar sig på. Ta det med en nypa salt!

 • minime
  3 december, 2013 at 01:13

  Vad är Sej då, enligt dig? För det var vad vi åt häromdagen.

 • anonym
  3 december, 2013 at 04:47

  Hur kan du skriva ett sådant här löjligt inlägg. Det säger mycket om hur du är som person. Även om det är för att provocera, har du gjort bort dig totalt!!!

 • Ullis Whitey
  3 december, 2013 at 04:48

  Men hej hej Hallå. Kan ni sluta lipa för allt? Ni är så lättkränkta att det bubblar över i er lilla gryta av självförakt och loj inställning till livet. Befängt! På riktigt! Hon är ju kul, katten 🙂

 • anna
  3 december, 2013 at 08:08

  Det är bara så att i mitt hemland skulle INGEN ha reagerat över t ex detta inlägg. Snarare skulle man ha tyckt att det var småkul och sedan ägnat sig åt något annat. Jag upplever inte överhuvudtaget att Katrin Z är provocerande, det måste ju vara en kulturell skillnad här som jag missat. Jag såg henne i en lchf TV-debatt och tyckte hon såg söt ut och gav ett trevligt intryck. Inte för att det egentligen spelar någon roll egentligen, jag menar, folk tycks ju få häva ur sig vad som helst här så tror inte KZ bryr sig nämnvärt. Jag bara tycker det är trist att läsa alla dessa aggressiva kommentarer. Undrar hur många som skriver flera gånger?
  Jag brukar läsa Svensk Damtidning på nätet ibland och det är samma sak där: så fort en artikel om Madeleine publicerats svämmar kommentarsfältet över av superelaka kommentarer. Och vad har då Madeleine gjort för att ”provocera” så? Man blir ju nästan mörkrädd! Hur kan folk känna så starka negativa känslor gentemot någon de inte känner och spm dessutom inte är extrem i något avseende?? Och sedan dessutom FORTSÄTTA läsa om denna människa??? Weird är bara förnamnet.
  Jag antar att väldigt många människor (kvinnor) mår dåligt i sina liv och med sig själva och de behöver detta beteende som något slags ventil för att lätta på sitt psykiska illamående.
  Så tror jag!

 • anna
  3 december, 2013 at 08:10

  Jag läser denna blogg för att den till skillnad från många andra bloggar känns mer verklig på ngt sätt-men aldrig i livet att jag skulle blogga själv-hu nej.

 • Billebo
  3 december, 2013 at 09:51

  Katrin anser sig vara, och vill vara överklass. Kriteriet är att man tjänar bra, och har kosing på banken. Det borde du ha förstått vid det här laget, att det inte är Jan Guillous kriterier på överklass hon använder. Han som är född in i överklassen har j u meddelat vissa saker, som att MAN INTE pratar om hur framgångsrik och rik man är ( det ska andra framföra) man svär inte i parti och minut och man är inte supervulgär som Katrin.

 • Billebo
  3 december, 2013 at 09:55

  man kan följa en blogg för det är kul..för att se kommentarer osv. MEN DU, DU ÄLSKAR VÄL ATT LÄSA ALLA SVORDOMAR ( OFTA TVÅ PER MENING) Lagom med svordomar är bäst, Katrin är så ruggigt ful i munnen, och skrattar för ingenting. Kanske för att hon kan skratta hela vägen till banken ?

 • anonym
  3 december, 2013 at 10:20

  Således är Katrin inte överklass, Men låt henne tro det!

 • Jenny
  3 december, 2013 at 11:00

  Förstår inte riktigt upprördheten; var skriver Katrin att hon anser sig vara överklass? Som jag fattar vill hon bara beskriva hur de stackars indierna som kanske var vana vid mer service (som medelklass i Indien är) hade hamnat lite fel? Håller med om att det var en rätt rolig incident.

  Och tyvärr tror jag det är extremt vanligt att folk går ut innan 48 timmar har gått efter magsjuka. Men inte erkänner det.

 • Carrie
  3 december, 2013 at 11:18

  Stackars indierna?! 😉

 • Lina
  3 december, 2013 at 11:51

  Jag vet inte att hon alltid gjort det då jag kom in här för bara ett par veckor sedan. Och ja, jag fick en chock. Jag vet att jag borde sluta läsa. Men vissa saker är ju vettiga.

 • sol
  3 december, 2013 at 20:01

  Men… har du hört talas om humor???
  Snälla…..

 • P
  3 december, 2013 at 20:10

  anna, jag kan slå vad om att det finns människor som inte mår bra, i ”ditt hemland” också! Folk som sitter och kräks skit över andra, spelar ingen roll vad, bara man får vara elak mot en medmänniska…

 • minime
  3 december, 2013 at 20:12

  Har hon gjort bort sig :)) ?

 • Miia
  4 december, 2013 at 10:32

  Men dom provocerar kanske?! Det tål du väl, Katrin gör ju det dagligdags. Och då går det ju så bra men när andra gör det……huga….