Okategoriserade

Tråkdagar

När jag just berättade för Louisa att jag somnade vid Ringos nattning 20.30 igår och sov till Rambos väckning sju i morse blev hon förskräckt och sa att jag ska äta D-vitamin så nu börjar jag med ett piller om dagen från och med idag. ”Men jag dricker ju gröna smoothies”, försökte jag med men Louisa sa att det inte är mycket D-vitamin i dom och att D-vitamin är det svåraste att få i sig. Det måste man tillföra i form av piller och då är det väldigt viktigt att man tar rätt piller så då får ni tips på det här!

Jag hade en så tråkig dag igår med siffror och kalkyler. Idag är lika trist. Lika bra att tråka ut sig ordentligt så att det blir extra roligt att åka på fredag. Så har man blivit en sån där aptrist svenne som man lovade sig själv att man aldrig skulle bli. Samma resa exakt som för ett år sen. Samma hotell, samma kids club, samma tennistränare, jag har till och med mejlat hotellet och bokat upp nanny och bokat favoritrestaurangen för söndag och tisdag. Jesus vad håller på att hända med mig? Aja om några år blir det väl att gå tillbaka till spännande äventyrsresor men nu är det lugnt, skönt , barnvänligt och en bra bok som gäller. Så är det. Köpte förresten resan via bonusbay.se/relationspodden så man få ju lite cash tillbaka. Såååå bra det här med cashback!

Vad mer? Fint nyhetsbrev jag fick på mejlen. Vi är så duktiga. Det får man säga.

nudlar

Köp våra nudlar här!

Och när jag ändå tipsar om bra saker så kan jag lika gärna tipsa er om frystorkade frukter som vi fått in. Inte så strikt LCHF precis men bra att ge barn istället för godis. Lika gott som godis tycker i alla fall Ringo. Och äntligen har jag räddat tennisträningen då vi nu kan gå förbi GB-boxen utan diskussion. Här har ni dom!

Inte så kul men jag måste räkna vidare. Sen blir den en tripp ner till Apoteket för att köpa solskydd. Vad tycker ni är det bästa solskyddet? För barn och kropp alltså. Mitt ansikte kräver specialvård men jag vill köra på något tryggt nu. Ge mig tips!

 

You Might Also Like

 • kia
  17 februari, 2015 at 13:11

  Klarar inte du och Bingo av att passa era barn själv utan måste ha nanny??

 • Jag
  17 februari, 2015 at 13:19

  På radion häromdagen…. Nej vi äter så allsidigt att vi inte behöver ta D vitamin… Sa dom… Jag gick till läkaren tog d vitamin prov… Alldeles utmärkt….

 • oMing
  17 februari, 2015 at 13:31

  Genom att äta D vitamin minskar kroppsfettet eller midjemåttet. Läst hos kostdoktorn!

 • Alex
  17 februari, 2015 at 13:40

  Vad hände med Proderm? Är inte det bra längre??
  Eller : ”EVY Proderm”.

 • Vivvi
  17 februari, 2015 at 13:52

  Varför måste solskyddet inhandlas på just apoteket?

 • lillan
  17 februari, 2015 at 13:56

  Behövs inga d vitamin piller nu när solen börjar komma fram!

 • Carina
  17 februari, 2015 at 14:02

  Bedrövligt o höra….nanny…

 • Emelie
  17 februari, 2015 at 14:13

  Lustigt att du ber om solskyddsråd – jag följde ju ditt solskyddsråd i somras 🙂 !
  EVY – var väldigt nöjda när vi väl lärda oss tricket att smörja det direkt på barnen och INTE dra det mellan händerna först 🙂 !

 • Marcia
  17 februari, 2015 at 14:23

  Du som gjort reklam för så många solskyddsprodukter. Var där inga av dem som var bra. Eller var det bara reklampengarna som hägrade!!

 • Anna
  17 februari, 2015 at 15:45

  Glöm inte D-vitamin till barnen också. Antar att Rambo fortfarande får dropparna? Ringo kan utan problem käka D-vitamintuggisar från Apoteket, 2 om dagen!

 • Eh??
  17 februari, 2015 at 18:26

  Eh?! Nanny på utomlandsresa m barnen?! Varför? Ni har TVÅ barn?! Inte femton!! Varför vill man lämna bort sina barn till främmande människor för att slippa ta hand om de för ett tag, när man åker på resa tillsammans som familj…..??? Vad skaffar man barn för om man måste ha nanny på resa……. Galet!!!!

 • Jenny
  17 februari, 2015 at 18:56

  laroche posay! Min spf för ansiktet är så bra så jag funderade på att bara använda den efter senaste solsemestern!

 • laura
  17 februari, 2015 at 19:43

  D-vitamin ges till alla barn och äldre 3 ggr på vintern i Frankrike. Vuxna människor som inte är sjuka behöver normalt sett inget d-vitamin-tillskott förutom de som hårdbantar kanske- dags att se över kosten? Allt solskydd med spf 50 borde funka bra, du kan ju ta barnsolskyddskrämerna för hela familjen..

 • Maja Gillros
  18 februari, 2015 at 08:07

  Vart i Thailand ska du? Åker nämligen också på fredag 🙂