Okategoriserade

Tom Cruise – mitt frikort

Jag ska träffa Tom Cruise idag. Jag har varit kär i Tom i hela mitt liv så det känns kul. Jag har fått frikort av Bingo också så det kan ju bli en ganska så intressant blogg här imorgon nej han är inte bög. Sluta. Lägg av bara. Sist jag fick ett frikort så lyckades jag. Ska jag berätta? Det var kul och Pontus Gårdinger är vittne. Det var några år sen i Idre. Eller var det Sälen? Platsen är mindre viktig. Det som är det viktiga är personen väl?! Jo men det var prins Albert. Ni vet han som är prins i Monaco. Ja men han är väl kanske inte den hetaste snubben på jorden MEN och det här mennet är väldigt relevant sörrni. Han är prins och jag skulle inte ha något emot att bli prinsessa. Idag skulle jag inte vara lika road då jag inte hade pallat all uppmärksamhet och på tal om uppmärksamhet ska jag återkomma till det för igår kväll jämförde jag mig med Tom Cruise tills Bingo höll på att bryta ihop av skratt. ”Jämför du dig med tom Cruise?”, sa han till slut efter att jag tjötat på att det är så jobbigt att aldrig få vara anonym och att folk vill prata bla bla bla… Det var inte meningen att jämföra mig med Tom det bara råkade bli fel. Jag får käka det nu om ni fattar. ”Glöm inte brillor och kepan när du ska lämna på dagis gumman…!”, typ så.

Tillbaka till Albert. ”Om jag lyckas få till det med prinsen får jag det då?”, frågade jag min kille. ”Ha ha ha, absolut!”, svarade han. Som en hyena ställde jag mig in på mitt byte. Det var en lång middag första kvällen. Jag satt långt ifrån prinsen och inte på något sätt kunde jag få kontakt med honom. Dagen efter satt han med sitt jättepossy i skidbacken. Varenda brud i hela backen verkade ha samma mål som jag. Typiskt. Men på kvällen dag två lyckades jag åma mig fram till honom på dansgolvet och porra upp mig. Minns ni att det var bilder på prins Albert med knuten slips över pannan i Aftonbaldet?! Det var jag. Det var inte jag som knöt den men det var med mig som han knöt den! Jag kan min fest det kan jag. Men när prinsen undrade om jag ville följa med honom till hans jacuzzi ballade jag dock ur.  Men tänk det hade kunnat vara jag på den här bilden…!

 

You Might Also Like

 • Mikael
  11 december, 2012 at 12:08

  Sugen på att börja blogga och kanske tjäna en liten slant på det? testa samma blogg portal som jag använder, jag har trevlig erfarenhet av den. Eller bloggar du på en annan portal som inte ger några pengar så kan du importera din gamla blogg till denna. Använd denna länk för att komma igång http://www.nattstad.se/blogga?r=795801
  Vi kanske ses där? 🙂

 • MissLi
  11 december, 2012 at 13:21

  Var på LaChappells utställning,då slog d mig…Bingo har verkligen tagit alla ideer från honom. Bingo är en svenne-Chappell 🙂

 • Iza
  11 december, 2012 at 13:25

  Haha roligt inlägg =)
  Hade varit ännu roligare om du fullbordat frikortet så vi fått snaskiga detaljer om det kungliga könsorganet :=)

 • Tove
  11 december, 2012 at 13:33

  Ha ha vad rolig du är. Snacka om att bjuda på sig själv:)

 • Ida
  11 december, 2012 at 13:45

  Satan i gatan!
  Det var det roligaste!!! Har faktiskt undrat om den bilden m slipsen, kul förklaring;)
  Kram

 • Kattsvans
  11 december, 2012 at 13:53

  Jösses vilken loser du är

 • IDA COOLIDZ
  11 december, 2012 at 19:15

  Äeeehh men vad fan! Här trodde jag att du skulle gått hela vägen. Lurad! Jag är lurad!

  Men det är lugnt såru vet. Så länge du lovar att får du chansen med Tompan Cruise’an så får du fanken i mig åtminstone tvinga till dig oralsex eller något sånt.

  Lovar du?! Bra.

 • larry
  11 december, 2012 at 20:33

  du kan få bättre än en dvärg,,,

 • Rebecka
  12 december, 2012 at 07:54

  Berätta hur det gick!!!! 🙂

 • Sanna
  13 december, 2012 at 10:33

  Du träffade aldrig Tom Cruise eller hur? Det är därför du inte skriver något om det. Du är inte tillräckligt viktig helt enkelt för att han skulle nedlåta sig till nåt sånt. Och träffade du honom vill vi se bildbevis… Men det finns inget eller hur!