Okategoriserade

Tips från proffsen på klubben

Mina tjejer på klubben har tagit fram att skitbra startkit för den som vill börja med LCHF. Tacokrydda för att göra härlig köttfärs utan att trigga igång sitt sötsug som man gör av vanlig tacokrydda, brödmix eftersom det är det första som de allra flesta saknar efter ett par veckor – en macka med smör och ost, pizzamixen som är fantastisk och smakar godare än vanlig pizza gjord på vetemjöl, kokosolja utan smak eftersom det är det enda som man bör steka i, musli för att den är ruggigt god men även för att man ska kunna varierar sin frulle från ägg och mackor och sist men inte minst mandelmjöl som faktiskt är den produkt som man använder sig mest av när man bakar kakor, bullar, bröd, pannkakor mm. Kitet har tjejerna satt reducerat pris på och ni hittar det här!

You Might Also Like

 • Hanna
  29 juli, 2013 at 23:39

  Hej Katrin! Jag har en fråga till dig som inte alls hör till ditt blogginlägg! Du är ju väldigt öppen med hur din graviditet går osv, du säger nu att du har gått upp nio kilo, vilket helt ärligt knappt syns på dig! Du har en väldigt fin liten kula. Blondinbella däremot skriver väldigt ofta att hon endast har gått upp några få kilo, hon bakar gärna in det i de flesta inläggen på sin blogg. För att komma till saken – Hur fan är det möjligt att lilla du har gått upp nio kilo och blondinbella endast några få när hon ser såååå mycket större ut än innan grav?! (observera att jag inte tycker att blondinbella är tjock/ var tjock innan grav, tror bara hon inte kan erkänna hur många gravkilo hon gått upp). Katrin, ljuger BB?

 • Mie
  30 juli, 2013 at 00:23

  Alla är vi olika? Kanske kan vara det som gör att det händer olika saker med våra kroppar hela tiden? 😉

 • carro
  30 juli, 2013 at 00:49

  Kom ihåg när jag såg en bild på ringo när han satt och åt leverpastej med sked ur burken till frukost. Inte så smaskigt enligt min mening och jag kom ihåg att jag tyckte att det var ett annorlunda val av frukost.. haha men nu gör min yngsta precis likadant 🙂 vad är det som är så gott med leverpastej egentligen? 🙂 ha det gott

 • Theresia
  30 juli, 2013 at 02:07

  KATRIN: TIPS FÖR HÅRD MAGE!!!!
  Apoteket: (receptfritt)
  INOLAXOL Granulat
  Kan tas hur långa perioder s helst!
  Funkar åt bägge håll, förstoppad/diarre’
  Funkar hur bra s helst, alltid!!
  En liten dos- påse varje dag å ett halvt glas vatten!
  Finns inget bättre!
  (förebygger dessutom att inget fastnar i s.k. tarmfickor)
  Balanserar magen perfekt, varje dag/ året om!!
  Kram missHayworth

 • Cat
  30 juli, 2013 at 06:58

  Bella är 22 (!!) år och väntar sin första unge…Vad förväntar du dig? Vi fattar att du vill att Katrin gör ett nytt påhopp fyllt av elakheter mot henne, så jävla lågt!

 • Hanna
  30 juli, 2013 at 09:13

  Guud så dramatisk man kan vara! Jag har aldrig sagt att hon har gått upp för mycket eller är tjock. Tycker bara det är dåligt om bb faktiskt ljuger om detta i sin blogg! Detta handlar inte om vikt utan om att vara en bra förebild och det brukar hon vara. Tänk på alla andra unga tjejer som väntar barn som läser hennes blogg. Har läst både katrins och bellas blogg flera år och skulle bli stött när en förebild som bella försöker hymla med att en gravid kvinna faktiskt Går Upp i vikt?!?

 • Tittut
  30 juli, 2013 at 09:35

  Det var dyra grejer. Nej då handlar jag hellre ”vanlig” mat på ica. Då får jag ”mat” för en vecka. Vem är korkad och köper sånt skit som ni säljer

 • Nina
  30 juli, 2013 at 16:48

  Rena rånet för lite torrvaror!
  Gillar müslin, den är tokgod. Men över 500 kr känns dyrt!

 • Py
  31 juli, 2013 at 00:11

  Skulle du bli stött???
  Om hon hymlar om hur mycket hon gått upp i vikt??
  Varför måste du veta hur mycket hon går upp?
  Tycker du att det är din rättighet att få veta det?

 • Camilla
  1 augusti, 2013 at 01:02

  Jag säljer reductil sibutramin 15mg. 1månad för 690kr och 3mån. kur för 1750kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till [email protected]

 • designer lace wedding dresses 2012
  14 december, 2013 at 10:57

  Hello There. I found your blog using msn. This is a really well written article. I’ll make sure to bookmark it and come back to read more of Adult web Step into this . Thanks for the post. I’ll certainly comeback.