Okategoriserade

Tipp tipp

Jag får aldrig sova i flera timmar i sträck på natten, det är inte så att jag beklagar mig det är inte hela världen att lilla gullbebin vaknar och skriker för nån dröm eller för nån napp ,det är inte alls så att det är fruktansvärt att resa sig upp och pilla i en spjälsäng tre till fem gånger varje natt men jag märker ju en enorm skillnad när jag får sova utan att bli väckt. Det händer inte jätteofta eftersom jag sover med barnen, men ibland då och då så tar någon annan Rambo över natten ibland min mamma, barnflickan eller Bingo. Inatt fick jag sova ensam i Ringos rum. Jag somnade 23.20 och vaknade 07.20 så otroligt utvilad. Jag har sovit i åtta timmar utan att bli väckt en enda gång och jag känner det i min kropp. Ingen av de andra har ens vaknat än de sover som små grisar till regnets klonkande, väldigt otroligt att sitta själv i köket med tystnaden det händer sällan på morgonkvisten. Det är nog första gången sen Rambo kom faktiskt.

Idag kommer min bästa vän Carro hit och jag är så glad för det. Jag ska göra mig till har jag tänkt. Jag ska ta båten in till Waxholm och handla massa god mat och sen ska jag baka. Det är ett väldigt härligt liv öliv och jag tror faktiskt att alla skulle komma att älska det om de fick chansen att försöka. Jag hör många, särskilt på Östermalm, säga att de absolut kräver att det är bilväg till landet men jag tror att de har fel. Man varvar ner på ett annat sätt när man är båtberoende. Man kan liksom aldrig bara kasta sig i bilen för att stick ner runt hörnan om man känner för en AB eller om ungarna vill ha glass. Allt görs med lugn och ro och det är omöjligt att höra ljudet av bilar eller gatuliv. Det är ljuvligt jag rekommenderar det starkt.

Ska nog sticka ner till pappa i några dagar. Fan det här vädret går inter att lita på och visst för all del jag har fått min dos av sommar och semester på Mykonos men mina stackars barn, då? Ska de inte få bada och leka på stranden den här sommaren alls eller? Kör nog en repa ner till Nice i några dagar om några dagar. Det får bli så. Kul!! Ringo kommer att jubla av nyheten när han vaknar. Alla personer som han älskar mest i hela världen (förutom pappa Bingo) på samma plats. Min pappa, kusin Patrik, min syrra, hennes barn…Så härligt! Så då hade jag bestämt mig. In och leta biljetter. God morgon. Tipp tipp tapp på rutan. Håll käften. Jävla skitregn.

You Might Also Like

 • kelly
  18 juli, 2015 at 10:32

  Hur leker barn på en stenstrand? Kastar de stenar på varandra.
  Tur man inte bor i Stockholm för här skiner solen och är 23 grader!!

 • Jag
  18 juli, 2015 at 13:36

  Fattar inte stt de flesta jag möter klagar på vädret.. Ett jävla tjat för att vara exakt… Vi bor i Sverige i Sverige är det så här med vädret, sol o regn sol o regn…. Varje sommar… Eller så blir det värmebölja o vi svettas o gamla pallar inte.. Men vi klagar då med.. Varför inte köpa läger… Så här är det varje sommar… Vackert somnats den, det luktar gott, svamp, blåbär… … Snart är det höst.. Njut Tare som det kommer använd en tröja, regnplagg., hoppa i vattenpölar.. Barnen gör som du gör… Men visst vi ser olika på saker, själv älskar jag regn, rusk, snö, blåst.. Blir enklare att leva då.. Livet är här o nu, lär barnen det med…

 • Jag
  18 juli, 2015 at 13:36

  Läget!!..

 • Irene
  18 juli, 2015 at 15:38

  Har ni separerat?