Okategoriserade

Those were the days

Tänk att man påverkas så mycket av att kroppen förändras, det är inte klokt. Jag önskar att jag bara kunde skita i att min kropp fylls ut med vad det nu är som den fylls ut med för jag äter varken onyttigt eller väldigt mycket mer. Jag äter mer naturligtvis men inget skit. Än. På tal om skit så mejlade jag med vår Linda igår som ska till NY och tänkte unna sig pannkakor. Jag vet inte om jag var för hård mot henne ni får avgöra själva.

Jag vet inte om det är åldern men jag längtar så otroligt mycket efter att få träna mig i toppform efter den här graviditeten. Men tänk ändå! Redan nästa sommar sen jag ut så här igen!

You Might Also Like

 • Carrie
  6 juni, 2013 at 09:44

  Snygg så man dånar är du Katrin. Gravid eller ej. Bra jobbat av Linda att gå ner 20 kilo men pannkakor utan fiberhusk är ju inte mat. Steviadroppar med hallonsmak lät ljuvligt!

 • malin
  6 juni, 2013 at 10:15

  Jättebra svar till Linda! 🙂 lagom hårt men bestämt, valet är ju hennes

 • LOT
  7 juni, 2013 at 13:59

  Tänk på miljonen du ska få av Bingo så känns det bättre:)

 • Camilla
  8 juni, 2013 at 00:12

  Jag säljer reductil sibutramin 15mg. 1månad för 690kr och 3mån. kur för 1750kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till [email protected]