Okategoriserade

Tävling!

Mrgizmo vill lotta ut fem stycken av de där grymma mobilfodralen så då kör vi en tävling. Det finns bara svart till Iphone 4 och 4S så jag antar att tävlingen är för er som har fyran. Fråga… Jo! Vi tänkte bila till Jämtland över påsk och då kommer vi ha behov av en Ipad-hållare så att lillen kan sitta bekvämt och titta på film. Vad heter den Ipad-hållare som säljs på Mrgizmo?

Och en kort motivering, tack!

You Might Also Like

 • amanda
  18 mars, 2013 at 12:17

  Den heter RAM-Mount hållare för iPad!

  Kort motivering, tja jag tappar alltid bort mina bankkort och har ett väldigt stressigt yrke och sen skola på det så jag är ständigt på språnget. När man bär runt på sin dotter är det inte heller helt lätt att släpa på massa saker i händerna! Då hade det underlättat rejält att alltid ha de viktigaste sakerna runt halsen.

 • Charloth
  18 mars, 2013 at 12:23

  Jag borde vinna ett smart mobilfodral för jag är 27 år och Sveriges yngsta pensionär med alldeles för mycket i huvudet så ett sånt fodral skulle verkligen underlätta:).

  /C

 • Carina
  18 mars, 2013 at 12:24

  Den heter RAM-Mount hållare för iPad!

  ”Kort” motivering 😉
  I love it! Snygg och praktisk. Vill ha!

 • Elisabeth
  18 mars, 2013 at 12:29

  Tänk före efter alla ni som ”vill ha” – tappar ni den eller blir bestulna – så tapar ni allt som kräver spärrning. Är det värd det? Annars kan jag bara önska lycka till!

 • Louise
  18 mars, 2013 at 12:35

  Katrin!! Hallååå. Försöker bli medlem i din lchf klubb.. Men icke.. Jag har skrivit massor med olika användar namn. Men ändå ber ni mig fylla i nytt gång på gång.. Tråkigt 🙁

 • Marie Nilsson
  18 mars, 2013 at 13:03

  FLY bil-hållare för iPad heter den!
  Jag är så trött på att ha handväska eller stor blaffig ful plånbok OCH telefon när jag ska handla, gå ut etc och önskar mig denna snygga alltiettplånka till Iphone 4S.

 • Helene Jönsson
  18 mars, 2013 at 13:09

  Den heter RAM-mount! Den är sååå schysst, fyllade år i lördags o fick ingen då så en försenad grattispresent hade varit toppen!

 • Elin
  18 mars, 2013 at 13:35

  Fick vårt andra barn för 3 mån sedan, har en treåring sen innan så det e full rulle här hemma. Jag är proffs på att glömma saker så hade varit underbart med ett mobilfodral där jag kan ha allt på samma plats!

 • Johanna Gustafsson
  18 mars, 2013 at 13:37

  Den heter RAM-Mount hållare för iPad

  Motiveringen lyder…för att jag fyller år på söndag 24 mars och för att lchf brödet, pizzan och alla andra produkter i shopen är bäst!

 • Linan
  18 mars, 2013 at 13:46

  Du varnade om det här förra gången Katrin tog upp de här fodralen också. Ok, jag ”tänker före efter” och kommer fram till att vi då inte heller borde använda väskor (varken handväskor eller bagage på resor egentligen) – tappar man bort dessa tappar man ju bort allt. Bättre att ha allt utspritt och gömt på lite mystiska platser (kanske i bh:n eller skon?) och på så sätt liksom lura både tjuvar och oturen.
  Que??

 • Therese
  18 mars, 2013 at 13:56

  Den heter RAM-Mount hållare för iPad 😉

  Sjukt snygga och väldigt praktiska.
  Klart jag vill ha en sån! 😉

 • Elisabeth
  18 mars, 2013 at 14:09

  Linan – jag varnar inte någon – kanske lite upplyssning och nej, det är inte samma sak som handväskan då jag tror att de flesta har någon form av plåbok som man förvarar pengar och kort. men det är upp till var och en – var och hur förvarar man sina värdesaker – det gäller även dig. Jag är gammal nog för att skilja på mode/trend och verkligheten. Det har under mitt livstid sålts så många ”bra ha, praktiska och mast have” saker och jag överlevde utan dessa – aldrig tappat verken kort, telefon eller andra värdesaker men tapade pengar som jag hade i en ”sådan mode grej” – det gör jag inte om. Allt har sin plats. Dessutom fråga om det är ok att ha elektroniska kort med mobilen. Kolla up det. Tidigare fick man inte det. valet är allas eget.

 • Sanna
  18 mars, 2013 at 14:13

  RAM-Mount hållare för iPad.

  Ångesten jag har över att ständigt förlägga mina saker börjar bli olidlig! Jag lägger ständigt ifrån mig plånbok och telefon och det är inte bara en plåga för mig utan även för mina medmänniskor, arbetskollegor och familj. Senil-snöre kanske dock inte hindrar mig från att lägga in saker i kylen som absolut inte hör hemma där… Jag skulle bli överlycklig om jag vann 🙂

 • Emelie
  18 mars, 2013 at 14:14

  Den heter RAM-Mount hållare för iPad.

  Jag vill gärna vinna eftersom jag alltid slarvar bort min mobil i jackfickorna, eller så glömmer jag den, antingen på jobbet eller hemma. Detta fodral hade därför underlättat min vardag, big time! 🙂

  Kramar, och tack för en fantastisk blogg!

 • Sanna
  18 mars, 2013 at 14:15

  Vad jag kan se finns det faktiskt två stycken hållare till Ipaden. Den ena heter ”RAM-Mount hållare för iPad” och den andra heter ”FLY bil-hållare för iPad”.

  Och min motivering är att jag helt enkelt skulle ge bort den till min pojkvän som fyller 26 år om precis en vecka!

 • Linan
  18 mars, 2013 at 14:21

  Ok, men plånboken brukar man väl ändå oftast ha i handväskan? Då är ju allt samlat ändå. Nu har jag inte det här fodralet själv, men tycker det verkar smidigt att tex ha telefon, ETT kreditkort och tex buss/t-bane/transport-kort/whatever där. Det går rätt fort att spärra, medan man ofta har så mycket i plånbok/väska att det är svårt att veta ens var man ska börja spärra..

 • Hanna Utterfelt
  18 mars, 2013 at 14:37

  RAM-Mount heter hållaren.
  Som en mamma on the go med två små kids vore det grymt med ett fodral som rymmer alla mina förnödenheter. Topp helt enkelt

 • Malin
  18 mars, 2013 at 14:40

  FLY-bilhållare för iPad.
  Eller RAM-mount. Finns ju två 🙂

  Vill hitta en snygg bra som det funkar att fota med när iphonen sitter i, utan att kanterna syns på bilderna.

  Tjing från Malin!

 • Sarah
  18 mars, 2013 at 14:41

  FLY bil-hållare för iPad
  RAM-Mount hållare för iPad och Tablet-pc

  Jag vill vinna så jag kan ge bort den till min slarviga pojkvän! Skulle va skönt om han kunde ha lika bra ordning som jag själv 😉

 • Ulrika
  18 mars, 2013 at 14:55

  Jag hittar två stycken hållare till Ipaden. Den ena heter ”RAM-Mount hållare för iPad” och den andra heter ”FLY bil-hållare för iPad”

  Ofta känner jag mig snurrig som en boll, nu kanske jag får koll.
  Nybliven mamma, som precis slutat amma.
  En present jag värd är, och jag lovar att ha denna kär.
  Kort och gott, denna är flott!

  Mvh Ulrika 🙂

 • Caroline
  18 mars, 2013 at 15:03

  Hittar två ”RAM-mount hållare” och ” FLY bil-hållare”
  Skulle super gärna vilja vinna den till min mamma, hon brukar gärna glömma antingen telefonen eller plånboken, så smart om hon hade ett allt i ett!! 🙂

 • Evelina
  18 mars, 2013 at 15:11

  Den ena heter RAW-mount hållare för Ipad
  Den andra heter FLY bil-hållare för Ipad

  En fattig student. Boendes i en liten höla. Arbetslös. Försöker komma i underfund med min framtid och vad jag vill med livet. En liten present hade förgyllt min annars förtillfället extremt trista och gråa vardag.

  Och du äger. Din attityd är fan kung!

  Peace in the middle of the east.

 • Åsa
  18 mars, 2013 at 15:44

  Den heter RAM-Mount hållare för Ipad 🙂

  Skulle sitta fint då jag är expert på att slarva bort kort och mobil!

 • Kicki B
  18 mars, 2013 at 16:00

  RAM mount eller FLY heter två hållare för bil 🙂

  Efter att i flera år ha haft stor handväska med nappar och allt möjligt till barnen, skulle jag nu vilja ha en ”egenväska” med bara kort och mobil, till bara MIG! 🙂

 • Therese
  18 mars, 2013 at 16:04

  FLY bil-hållare eller RAM-Mount hållare.

  Kort och gott,
  Sjuukt snygg och väldigt praktisk.

 • Elin
  18 mars, 2013 at 16:10

  Elisabeth: ska vi läsa på?!!

 • Sandra
  18 mars, 2013 at 16:57

  Den heter FLY bil-hållare 🙂

  Jag hade gärna vunnit fodralet då jag o barnen i mitt jobb som förskollärare använder min privata mobil mycket för att dokumentera barnens aktiviteter under dagen. Den åker ju titt som tätt i marken eller golvet så vore skoj m ett nytt skydd!!!

 • Sandra
  18 mars, 2013 at 17:01

  Såg att det fanns två RAM-Mount hållare 😉

 • Annika
  18 mars, 2013 at 17:15

  Den heter Ram-mount !
  Fodralet hade suttit som ett smäck på min 4s.
  Hls, Annika

 • SweTex
  18 mars, 2013 at 17:25

  Den heter RAM-mount.
  Fodralet skulle accentuera mina Kim Kardashian-dojor.

 • Victoria
  18 mars, 2013 at 17:33

  De heter Ram-Mount
  Fyller 30 på torsdag, grym 30-års kris, har sagt till alla att jag inte önskar mig något, eftersom jag helst vill glömma bort att jag går från 29 till 30! Men denna skulle jag gärna vilja vinna så jag ändå får en liten present 🙂

 • lina larsson
  18 mars, 2013 at 17:41

  Kort o flott så heter den Ram-mount

 • Elisabeth
  18 mars, 2013 at 18:17

  Lycka till! Jag önskar dig verkligen att du vinner!

 • Elisabeth
  18 mars, 2013 at 18:18

  ??? Elin, är du ute och cyklar eller har din ironi vunnit över ditt förnuft?

 • Emma Wikner
  18 mars, 2013 at 18:49

  Eftersom alla andra akiver att den heter RAM-mounthållare så säger jag också att den gör det. Och jag borde vinna för jag har ingen handväskaperson och det är jobbigt att gå och handla med mobil, plånbok och handlarlista i händerna.

 • Annelie Tedenmark
  18 mars, 2013 at 18:52

  Hej:-)
  Den heter RAM-mount och är jättesnygg! Men det är inte bara därför jag vill ha den utan jag behöver den verkligen! Jag har två underbara och busiga döttrar, som jag håller i vardera hand när vi är ute och går! Men vart ska jag då ha mobilen? I en RAW-mount runt halsen såklart:-)
  Kram på dig

 • Emma
  18 mars, 2013 at 18:55

  Jag letade först efter en hållare till baksätet, alltså som man fäster i framsätet men hittade ingen så gissar på RAM-mount hållare för iPad.

  Motivering: Jag började blogga på LCHFklubben förra veckan!

 • Alicia
  18 mars, 2013 at 18:56

  FLY bil-hållare för iPad

  Jo motiveringen. För att den är helt enkelt för grym att motstå. Och för att jag är student och har inte råd att lägga mina pengar på sånt, fast som är en kan-inte-leva-utan grej när man väl har den. 🙂

 • Greta
  18 mars, 2013 at 19:14

  Den heter Raw Mount!
  Motivering: för jag är en slarvig skolelev som skulle uppskatta alla saker på samma ställe 🙂

 • Malin Gruvhagen
  18 mars, 2013 at 19:24

  Ram-mount eller Fly.
  Schysst grej det där…

  För att jag lägger för mkt av min tid på att gräva i väskan och leta efter tfn, plånka och för att min son gnagt på min plånka så den är trist. Plus att alla handväskor är för stora, för små och helt enkelt vansinnigt irriterande att behöva ha!

 • Helen
  18 mars, 2013 at 19:34

  RAM-mount bil hållare för ipad.
  Jag vill ha, den är jätte bra.
  Liten och nätt, lätt som en plätt.
  Jag skulle bli så gla, du skulle göra min da.

 • Linan
  18 mars, 2013 at 19:39

  Fast…jag tävlar alltså inte ens..? Jag bara tyckte det verkade finnas en vettig tanke bakom produkten. Jaja..

 • Linan
  18 mars, 2013 at 19:45

  Den motiveringen MÅSTE vinna! 😀

 • Kjerstin
  18 mars, 2013 at 19:45

  Gu vilka pinsamma kommentarer har ni inte råd o köpa ett sånt fodral själva, kostar växelpengar ju, fattiglappar !

 • Sara
  18 mars, 2013 at 19:46

  Den är så mjuk och fin, kanske gjord av läder från svin. Vore kul att ha den runt min hals medans jag dansar vals. Hoppas bara att du väljer mig, jag är en jävligt trevlig tjej!

 • Sara
  18 mars, 2013 at 19:48

  Glömde säga att den heter FLY och ingenting annat

 • Matilda
  18 mars, 2013 at 19:50

  Hej Katrin!

  Jag undrar bara lite försynt vad som hände med den förra tävlingen…? Den där man kunde vinna ett presentkort hos en Johanna på Sporteopathy.

 • EVA ERIKSSON
  18 mars, 2013 at 19:51

  RAM-Mount hållare för iPad !
  ELLER
  FLY bil-hållare för iPad !
  Det finns ju två olika 🙂
  Jag vill vinna för att den är snygg och för att jag ständigt förlägger I phonen ……KRAM Katrin

 • Kristin
  18 mars, 2013 at 20:13

  Den ena heter RAW-mount hållare för Ipad
  Den andra heter FLY bil-hållare för Ipad …. Skulle lägga en beställning på en idag men såg att du lottade ut 🙂 så jag vill gärna vinna en så kan jag lägg pengarna på något roligt till min lilla kille på 2,5 år istället <3

 • Sanna Pettersson
  18 mars, 2013 at 20:21

  Kort motivering… Jag brukar aldrig vara med pa utlottningar, men detta skulle verkligen vara raddningen for mig (och manga andra) som har en stressig vardagar och mycket att tanka pa. GO LCHF!!!

 • Dorota
  18 mars, 2013 at 20:28

  Den ena heter RAM mount hållare för iPad och den andra Fly bil-hållare. Jag har precis blivit tvåbarnsmamma och sådan iPhone väska skulle underlätta min vardag.

 • Elli
  18 mars, 2013 at 20:35

  RAM-mount hållare för ipad.

  Cuz I’m worth it 🙂

 • Evelina
  18 mars, 2013 at 20:59

  RAM-Mount hållare för iPad och Tablet-pc

  Min mamma har varit ute efter precis ett sådan fodral men inte hittat det perfekta än. Eftersom det är hennes födelsedag snart så skulle det vara jätteroligt att få överraska henne med denna!

 • Tina Jonasson
  18 mars, 2013 at 21:10

  Den ena heter RAW-mount hållare för Ipad
  Den andra heter FLY bil-hållare för Ipad

  Because Im worth it!!

 • Kjerstin
  18 mars, 2013 at 21:19

  Har ni inte råd o köpa ett sketet billigt fodral ?! Hahahaaaaaaaaaa

 • Anna
  18 mars, 2013 at 21:19

  RAM-Mount heter IPAD-hållaren!

  Motivering: Nog för att jag är strukturerad när det gäller det mesta, men jag har så många fickor att jag aldrig hittar mobilen när jag behöver den. Tänk så smidigt och snyggt att ha den runt halsen!

 • Therese
  18 mars, 2013 at 21:19

  Den ena heter RAM-mount och den andra FLY-bilhållare för I-pad!

  Jag vill vinna för att jag är en aning fattigare (än vanligt som lärare;) spädbarnsmamma som gärna lyxar omkring lite med det fina fodralet!

 • Sara Nordberg
  18 mars, 2013 at 21:26

  Hittar faktiskt två stycken hållare till Ipaden. Den ena heter ”RAM-Mount hållare för iPad” och den andra heter ”FLY bil-hållare för iPad”.
  Min motivering är att min iphoneplånbok precis har gått sönder, vilket gjorde mig så irriterad, då den kostade 500 kr, hoppas på en vinst här så jag kan få en ny då jag verkligen gillade den jag hade.

 • Ansco
  18 mars, 2013 at 21:32

  Det finns som flera redan skrivit två stycken hållare till Ipaden. ”RAM-Mount hållare för iPad” och ”FLY bil-hållare för iPad”.

  Har så otroligt svårt att hålla reda på mobil, plånbok och nycklar. Vore lovely om jag slapp en av sakerna. Det räcker med att hålla koll på barnens prylar…

 • Louise Flink
  18 mars, 2013 at 21:45

  RAW-mount hållare för Ipad och FLY bil-hållare för Ipad.

  Min bästa vän som jag känt hela mitt liv fyller snart år och hon är helt underbar men har tyvärr inte koll på någonting. Mobilen i handen, visa-kortet i fickan, SL-kortet i jeansen som ligger i tvätten, legitimationen har hon i den andra väskan.. Om jag skulle ha turen att vinna så skulle min vän få denna i födelsedagspresent så hon kunde ha koll och alltid ha det viktiga närmast till hands på ett snygg sätt.

 • Minh Thu Dinh
  18 mars, 2013 at 21:51

  hittade två hållare för Ipad den ena heter RAW-mount hållare för Ipad och den andra heter FLY bil-hållare för Ipad

  En kort motivering: fick min iphone 4s för ett år sedan som studentpresent av mina föräldrar. Nu är jag fattig student och kan inte unna mig till att köpa ett skal till mobilen min. Om jag tappar den så lär den ju helt gå sönder.

  Men den mobilplånboken blir det liksom två flugor i en smäll. kan ju använda den till skal och plånbok. Ska jag vara ärlig så har jag inte ens en plånbok… Så en mobilplånka skulle vara galant!

 • Emma
  18 mars, 2013 at 21:55

  Raw-mount hållare för iPad.
  För att den är snygg, enkel och har karaktär.

 • Linda
  18 mars, 2013 at 22:04

  RAM-Mount hållare för iPad och Tablet-pc borde det vara, den är tyvärr slut och ur produktion, så då borde det va mugghållare med laddare för ipad.

  Motivering: Efter att ha varit utan iphone i ca 3 veckor (stulen) ska jag hämta ut en ny imorgon. Väskan skulle då passa mig perfekt eftersom jag har nytt jobb där jag är på språng hela tiden och mina fickor är alldeles för trånga för både telefon och kort.

  Hejja mig!

 • Sussilago
  18 mars, 2013 at 22:11

  Det svarta fodralet är perfekt till mig som en belöning för att fira att jag idag har nåt mitt delmål på -10kg genom att äta efter LCHF!

 • Michaela
  18 mars, 2013 at 23:04

  Den heter RAM-mount hållare för iPad!

  Jag borde vinna fodralet för att jag tappade precis min Iphone+fodral och som fattig student så kanske de inte är jättekul att lägga oengar på ett nytt fodral eftersom jag fick köpa ny telefon. (Gick inte på försäkringen)
  Sen skulle de vara en perfekt present eftersom jag fyller 20 om två veckor 😀

 • Michaela
  18 mars, 2013 at 23:07

  Finns även FLY bilhållare!

 • Sussilago
  18 mars, 2013 at 23:16

  Jag glömde av att svara på frågan! FLY bil-hållare för iPad är den som säljs på MrGizmo, det finns även en andra som dock är slutsåld; RAM-Mount hållare för iPad.

  Det svarta fodralet är perfekt till mig som en belöning för att fira att jag idag har nåt mitt delmål på -10kg genom att äta efter LCHF!

 • Filip Linde
  18 mars, 2013 at 23:38

  Den heter RAM-Mount hållare för iPad.
  Älskar djur! Både på tallriken och som accessoar.

 • Elsy
  18 mars, 2013 at 23:44

  Ska du prata om förnuft????????????
  Den mest korkade människan som existerar på denna planet (om vi bortser från kjerstin, hon är både korkad och vidrigare än elisabeth)

 • celine
  19 mars, 2013 at 00:56

  Måste svara att det finns två hållare; ”RAM-Mount hållare för iPad” och ”FLY bil-hållare för iPad”.
  Fodralet vore kanon för en slarvmaja som mig… Med iPhonen hängande runt halsen borde det ju vara svårare att tappa bort den! Sen att det är himla snyggt och tredigt gör ju inte saken sämre..

 • Emma
  19 mars, 2013 at 07:25

  RAM-Mount hållare heter den!

  Jag skulle behöva något snyggt skydd till min IPhone som inte går sönder och som är praktiskt! Alltså denna! Med den skulle jag slippa gå runt med bankkortet och alla andra kort i fickan som jag gör nu (inget fan av stora plånböcker och väska att dra på) och så hinla snyggt & smidigt med den hängandes runt halsen bara!

 • Hannah
  19 mars, 2013 at 08:16

  Den heter RAM-mount.

  Motivering? Ja helt ärligt för att den är sjukt jäkla snygg och jag tappar fasen alltid bort min telefon!

 • Vivianne
  19 mars, 2013 at 09:09

  Jag födde min första son dec 2011. 2 månader blev han och jag blev gravid med tvillingar, två till pojkar som föddes november 2012. Som mamma till tre barn är det tufft att ha koll på allt. Önskat mig en sådan såååå länge och det skulle göra mig så glad att vinna den. Med allt slit och kämpande i vardagen är det så få saker som gör en jätte glad så jag skulle ha något att bli glad över. Att slippa bära runt plånboken och rädslan över att slarva bort den. Numera bär man sällan en handväska. Kram

 • Matilda Bagge
  19 mars, 2013 at 10:14

  Jag vill vinna för jag tycker den är kanon snygg och för att den skulle passa med mitt nya jag. Mera träning och snyggare kroppar åt folket!

 • Victoria
  19 mars, 2013 at 12:08

  Den skulle passa bäst just mig!

  Ha en fin dag!

 • Camilla Askefalk
  19 mars, 2013 at 12:53

  RAM Mount hållare för Iphone heter den!

  ”Skulle underlätta min vardag med denna hållare då min 1 åriga busunge till son, gärna tar min phone och dränker den i dräggel”

 • Camilla Askefalk
  19 mars, 2013 at 12:56

  RAM Mount hållare för Ipad heter den.

  ”Skulle underlätta min vardag med denna hållare då min 1 åriga busunge till son, gärna tar min phone och dränker den i dräggel”

 • Therese
  19 mars, 2013 at 14:36

  RAM Mount hållare / FLY bil-hållare

  Motivering:
  Jag har inga barn och jag tappar inte bort saker ofta, (förutom mitt pass några dagar innan min utomlandsresa för 2 veckor sen, BRA JOBBAT! Sa jag att en provisoriskt pass är dyrt som fan med??), men tycker den är döläcker och min förtillfället nakna 4s skulle älska att gå klädd i det skalet. Jag skulle inte heller se så dum ut med den hängade runt halsen:D

 • Camilla
  19 mars, 2013 at 17:53

  Jag säljer sibutramin 15mg. 1månad för 690kr och 3mån. kur för 1750kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till [email protected]

 • Linda Keränen
  19 mars, 2013 at 19:31

  Den som finns inne heter FLY-bilhållare för iPad (RAM-Mount finns inte längre i produktion)

  Fodralet skulle underlätta till våren & sommaren då man kan skippa väska och plånbok då den inte bara är praktiskt utan grymt snygg med! 🙂

  Hoppas ni får den underbar resa föresten!

  KRAM/Linda

 • Anna C
  19 mars, 2013 at 20:27

  Hållaren heter FLY bil-hållare för iPad.

  För att jag är värd det! =)
  Precis börjat med lchf och gått ner 1,5 kg första veckan. Mår så bra! Har en iphone 4.

 • Johanna
  19 mars, 2013 at 20:33

  RAM-Mount hållare.
  Skulle passa mig bra då jag kan ha en snygg ”väska” runt halsen och inte riskera att tappa bort mobilen lika enkelt.

 • Emmy
  19 mars, 2013 at 21:01

  Antingen kan man välja ”FLY bil-hållare” eller ”RAM-Mount hållare”.

  Jag vill gärna vinna, för har precis köpt iPhone 4 och vill gärna ha ett nytt fodral, som dessutom är smidigt när man ska iväg. Hade varit skönt att slippa kånka med väskan överallt alltid… 🙂

 • Amela
  19 mars, 2013 at 23:02

  Ram-mount hållare

  För att jag är värd en sån! Hihi

  Kram!

 • Matilda Bagge
  20 mars, 2013 at 08:41

  Glömde skriva RAM-mount

 • Jessica
  25 mars, 2013 at 14:31

  FLY-bilhållare för iPad eller RAM-mount för iPad.

  Varför jag ska vinna ?? Jag fyller år idag så grattis till mig helt enkelt 🙂

 • bridal dress cleaning
  12 december, 2013 at 14:04

  I do not even know how I ended up here, but I thought this post was good. I don’t know who you are but certainly you’re going to a famous blogger if you are not already Cheers!