Okategoriserade

Tarmsköljningen from hell

Jag är konstant bajsnödig och smått illamående. Den här tarmsköljningen från Johanna-homeopaten är väldigt effektiv minst sagt. Det är ofta folk som frågar om bra tarmsköljning och den där man köper på hälsokosten känner man inte så mycket av och köra upp en slang i analen är inte vidare hälsosamt för man rensar ut för mycket men det här kan jag nog tipsa er om. Jag har bajsat fem gånger idag och fem igår om ni fattar vad jag menar…?

Annars kämpar jag på bra med alla piller och sprayer men det är tufft det ska jag inte förneka. Det är svårt att få i sig allt och äta så mycket som Johanna vill att jag gör är inte möjligt. Jag är konstant mätt och jag riskerar att gå upp i vikt och det vill jag inte. Så nu tar jag sista dosen utan mat för det är inte möjligt för mig att äta igen. 12 piller känns som ett mål i sig så jag hoppas att det funkar och att jag inte får diarré nu. Shaken som jag sveper innan frukost är det vidrigaste jag druckit i mitt liv. Tänk er mald gurkmeja, ingefära, kanel och svartpeppar med vatten. Det är hemsk men jag undrar om det kanske är värre att dricka fiskolja. Kväljningar. Två gånger om dagen dricker jag fiskolja. Men jag ska göra det här. Kämpa och ge det en ärlig chans. Funkar det så är det värt det.

Imorgon är det yoga på nytt. Jag längtar till yogan nu. Ytterst lite träningsvärk kvar i kroppen så det passar finfint med nya tag. På onsdag är det fullmåne så då är det ingen yoga så det är lite dumt eftersom vi drar till Jämtland på torsdag så fredag missar jag också. Jag får köra hemma. Helt enkelt. Bingos familj kommer tro att jag tappat det helt när jag kommer upp och knaprar gröna piller, malda kryddor, fiskolja och dessutom har med mig en yogamatta. Tänk hur mycket jag har förändrats under de här tre åren ändå. Första gången som jag kom upp till Bingos mamma i den röda lilla stugan kom jag in med en välfylld godispåse. Jag minns hur Bingos mamma sa ”Den där får du stoppa ner i din jackficka och ta upp den igen när du går härifrån. I det här huset äter vi inte sånt”. Sen var det LCHF för hela slanten och jag bråkade om att GI var så bra och kunde inte begripa hur det kunde äta fett på det där viset?! Summa sumarum: Jag blir mer och mer som Bingos mamma. På ett bra sätt.

Annars har helgen varit bra. Vi har tokshoppat på NK, tänk att jag spontanshoppade en Kithen Aid-mixer, stekpannor, köksartiklar, jordgubbsnoppare (Nova), en grej man kör ner i citronen för att spraya direkt från den (Nova), robotbehållare att göra glass i (Ringo), en soppslev (Bingo), jag fick ta taxi hem från NK och hämta bilen för att sen hämta gänget innan vi åkte på kalas i Bromma.

Idag har vi badat som vanligt. Pappa Bingo stack på jobb till Falköping så det var jag, Nova och Ringo som stack och mötte upp Jackie med familj. Sen var vi på kalas hos min lilla kusin Markus som fyllde 16 år. Patrik var där såklart så Ringo var lyrisk! Tänk att en treåring kan älska en 17-åring så mycket över allt annat!

Jag kom att tänka på en sak idag i badhuset. Tänk att kvinnor som går på badhus har så mycket kön. Det är liksom könet som tar över hela dushutrymmet. Det är inte brösten eller barnen det är kvinnornas kön. Jag tror inte att mammor som går med sina barn på badhus rakar sina underliv alls. Jag funderar en del över hur det kommer sig att det är så. Är det trend eller mode i det också mån tro? Är man en bra mamma så visar man det genom att ha en enorm bush där nere. Ju större desto bättre tecken på att man är en bättre mor. En sådan som inte bryr sig om sitt kön utan lägger sitt fokus på barnen. Jag vet inte. Men det kan eventuellt vara så.

You Might Also Like

 • Linda
  24 mars, 2013 at 20:04

  Brukar ej kolla in andra på badhuset. Men vem vill ha ogräs där nere ? Inte jag.

 • Malin
  24 mars, 2013 at 20:19

  Hur får man tag i den där tarmsköljningen? Lchf gör min mage till betong, ingenting fungerar så nu vill jag genast veta vart man köper den så jag slipper gravidmagen. Tack.

 • Mikaela
  24 mars, 2013 at 20:20

  Hahaha jag dör! Det var min största fundering när vi gick på babysim. Varför var alla dessa mammor men dyra barnvagnar så otroligt håriga?!

 • achmed
  24 mars, 2013 at 20:24

  Oroväckande hur ofta du kollar in andra kvinnors kön. Detta är inte första gången!

 • Viola
  24 mars, 2013 at 20:26

  Jag brukar inte glo mellan benen på andra så de e icke en fråga för mig. Vem bryr sig liksom…. Vissa vill ha buskar, andra ansar och vissa rakar slätt, seriöst, what ever liksom.

 • Viola
  24 mars, 2013 at 20:27

  Öh, kanske ska du istället lyssna på din kropp och sluta stoppa i dig LCHF?!?

 • Elisabeth
  24 mars, 2013 at 20:30

  Haha själv har jag haft mardrömmar sistone pga jag jobbat extremt mkt o ej hunnit ansa rent därnere gillar ej helt rakat ( pedofilvarning) men väldigt väldigt ansat o extremt lite hår 😉 så fatta att jag drömt om att nu blir jag slickad o Paniiiiiik då jag är för hårig haha så imon ansar jag järnet första lediga dagen på läääänge 😉

 • sara
  24 mars, 2013 at 20:49

  Men.. hahaha… Vad får du alla funderingar ifrån?

 • SweTex
  24 mars, 2013 at 20:50

  Ååååååååååååååååååååååååååååååååååååååäååååååååmuuuuuuuuuuuuuuuuums fillibabba!!!!!! 🙂

 • anonym
  24 mars, 2013 at 20:55

  Jag är fattig, och jag rakar mig inte. Jag anser att håret skyddar mot olika könssjukdomar. Alltså fyller det en funktion!

 • Åsa
  24 mars, 2013 at 20:56

  Vad konstigt, min mage fungerar bättre än någonsin sedan jag började med LCHF, ingen förstoppning alls. Jag äter oftast hembakat fröbröd (LCHF naturligtvis:-) som innehåller linfrön och fiberhusk till frukost. Om du inte redan gör det, prova att dricka vatten med linfrön varje dag.

 • Linan
  24 mars, 2013 at 21:01

  Och? Varför är det oroväckande? Är du homofob? Dessutom är det rätt svårt att missa en gigantisk buske och även rätt svårt att inte reflektera över varför den finns och varför den är på display. Jag tycker alltid det finns vissa som går omkring nakna onödigt mycket på badhus. Står tex och sminkar sig nakna, klär på barnen nakna etc. Typ så fort de tar steget in i omklädningsrummet/duschrummet så ryker baddräkten. Hur ska man undvika att titta då menar du? Sedan fattar jag inte varför skandinaviska badhus alltid ska ha gemensamma duschar. Jag vill verkligen inte se någon annan stå och gnida sig med en tvål i röven. Tro mig!

 • anonym
  24 mars, 2013 at 21:03

  ”Det är synd om människorna” som Strindberg sa.
  Hur dum får man bli!

 • Achmed
  24 mars, 2013 at 21:23

  Linan, bajsa inte på dig stackare! Så som du tar i.

  Ps. Började läsa första meningen och det räckte för mig. Stackars obildade ursäkt till människa. Sök hjälp!

 • Sjuksköterska
  24 mars, 2013 at 21:27

  Jag blir fan arg! Jag arbetar med tjocktarmen och ändtarmen och tarmsköljning kan vara rent skadligt. Att rensa ut magens egna bakteriier om du inte har en sjukdom är inte att rekomendera. Du får ut massa avföring och känner dig fräsch för att du blir lite lättare, men Katrin, du borde läsa på mer!!
  Tarmsköljning gjorde man förr för man trodde det var bra och man har frångått det.

  Du borde låta kroppen må bra, du som vill bli gravid. Utsätt inte tarmarna för den uttorkningen som slemhinnorna får.

 • Malin
  24 mars, 2013 at 21:33

  Kanske du ska sluta läsa denna blogg?

 • Louise
  24 mars, 2013 at 21:33

  Kanske deras män föredrar orakat??? Du kanske borde ha frågat Alex Schulman (i tid) om han verkligen gillade rakat…..

 • Jessica
  24 mars, 2013 at 21:34

  Först vill jag säga att din blogg är as kul att läsa och den är bra!
  Sen vill jag fråga dig om vad jag kan göra de är så att jag gått ner 14 kilo genom att inte äta kolhydrater men vill ner 10 till men de går bara inte vad kan jag göra? Tacksam för svar 🙂 tack för en super bra blogg mvh Jessica

 • Maria
  24 mars, 2013 at 21:41

  Skyddar mot könssjukdomar? som vilka då?

 • Linan
  24 mars, 2013 at 21:42

  Ditt svar är så korkat att det inte ens irriterar mig. 🙂

 • Hahahaha
  24 mars, 2013 at 21:53

  Hahahaha så klockrent!
  Å ännu roligare å se hur provocerade alla (vilt antagande) håriga kvinnor blir.
  Det mest obehagliga är dock när 45plussarna står å monterar sina bindor i trosorna vid knäna å rumpan i vädret….?!? Alltså vafan?
  Hänger i omklädningsrum en hel del och detta har stört mig ett par gånger bara senaste veckan…

 • Linan
  24 mars, 2013 at 22:02

  Precis. Jag fattar inte det heller! För ett par veckor sedan stod en tjej och smorde in fötterna med lotion – dubbelvikt med röven i vädret och huvudet nere vid golvet. I det här fallet får jag nog dock säga att hon TYVÄRR var rakad så alla som gick förbi (hon stod inte ens i något hörn typ, utan hade valt den plats där det var absolut mest folk) fick se hela vägen IN I henne. Skämtar inte. Friskt beteende?

 • Bea
  24 mars, 2013 at 22:13

  Din mage funkar inte antagligen för att du äter för mycket mejerier. Man skall äta lika mycket magnesium som kalcium och just nu överäter du antagligen ost, grädde och yoghurt som innehåller mycket kalcium. Dra ned på mejerierNa lite och börja käka mandlar som är rika på magnesium så skall det nog ordna sig. Lycka till!

 • Malin
  24 mars, 2013 at 22:16

  Tack, ska testa!

 • anonym
  24 mars, 2013 at 22:16

  Du är ju för fan destruktiv! Så elak som du är mot din stackars kropp. Du närmar dig branten. Snälla du tänk om innan det är försent.

 • Louise
  24 mars, 2013 at 22:27

  Jag brukar inte ens springa på badhus. Homovarning på att ränna där i tid och otid och spana in andra kvinnors kön….

 • Maria
  24 mars, 2013 at 22:34

  Tänkt på samma sak. Dessa gigantiska buskar som växer mellan navel och knän. Vill en inte ens försöka hålla sig i trim? Galet. O bindor? Är dom tolv eller? Nej, håll ordning på era kön kvinnor om ni nånsin vill ligga. O bindor talar vi inte mer om..

 • Kristina
  24 mars, 2013 at 22:49

  Jag tror iof inte att det har med mammarollen att göra, alla rakar sig inte eller trimmar heller. Alla bryr sig inte om det…
  Vi är alla olika;)
  Det sägs att man inte ska raka sig men jag tycker att det är upp till var och en.
  Inget jag brukar tänka på.
  Och hur kul är det inte då hos killarna;))

 • Maria
  24 mars, 2013 at 23:04

  Skrattade högt åt ”monterar”! 😀

 • Mu
  24 mars, 2013 at 23:05

  Louise, du bor i en liten håla i Norrland va? Med en Ica butik och grannar som lägger näsan i blöt? Och har samma människosyn som för 100 år sedan? Dumma ko.

 • Sanna
  24 mars, 2013 at 23:38

  Sicken förolämpning mot kon.

 • Mu
  24 mars, 2013 at 23:55

  Sant. Jag ber om ursäkt åt kornas vägnar.

 • Maria
  25 mars, 2013 at 00:19

  Raka eller vaxa är enda alternativet. Skulle ALDRIG vilja ligga med en man om jag va hårig. Jag är 23 år om någon undrar.
  Seriöst, ”han får acceptera dig som du är” haha aldrig lägg ner skitsnacket. Jag känner mig fräschare och sexigare när jag är rakad. Jag vill också att han ska vara rakad vilket är givet!!!!
  Buskiga kvinnor lever kvar på 70talet. Punkt!!

 • Link
  25 mars, 2013 at 01:11

  Din ålder säger allt här. Ha! Ha! Patetiska lilla tös 🙂

 • Sandrq
  25 mars, 2013 at 01:32

  Ingen vill ligga med ett hårigt äckel!!!

 • Sandra
  25 mars, 2013 at 01:41

  Äckligt att inte ta hand om sig men det är väll samma kvunnor som förfaller som odlar buskar…inte konstigt att männen blir avtända och är otogna! Sandra 29år

 • Linan
  25 mars, 2013 at 06:45

  Jag odlar gigantisk buske sedan tjugo år tillbaka, min lurvetuffsa är ett snårigt kapitel 🙂

 • anonym
  25 mars, 2013 at 07:09

  Jag rakar mig där nere. Förväntar mig att alla karlar gör detsamma. Annars är de äckliga. Avtändande!

 • c
  25 mars, 2013 at 07:31

  Hahaha jag dör!

 • David
  25 mars, 2013 at 07:49

  Varför skall man raka bort det mest naturliga som finns ??!!!! Rakar du bort dina ögonbryn också ???!!!!

 • anonym
  25 mars, 2013 at 08:00

  Nej och ingen vill ligga med en hårig äcklig man. Skärpning!

 • Roland
  25 mars, 2013 at 08:02

  Där har du en poäng ! Jag anser att drar man bort könshåret blir det pedovarning varför vill vuxna kvinnor se ut som barn därnere? Men att ansa bort lite överflödigt hår är bra ungefär som att man går till frisören regelbundet. Men vill man inte ansa ska man inte göra det, ty vi lever i en alltför utseendefixerad värld där det är lätt att gå under om man är en svag och känslig människa. Tror knappast att kvinnorna ansade underlivet i det gamla bonde Sverige , ty då var livet enklare och människorna gick igång på naturliga kroppar och könsdofter , livet är alltför komplicerat idag egentligen. Trist.

 • Linda
  25 mars, 2013 at 08:25

  Äter du rätt så behöver du inte springa på toa så ofta som du gör. Byt kost och ät rätt

 • M
  25 mars, 2013 at 09:03

  Håller med sjuksköterksan ovan, så förlegat med lavemang och tarmsköljning..Har alrig varit på en blogg där personen i fråga är ständigt sjuk, infekterad, psykiskt dålig..Samtidigt så förespråkar Katrin en kost som hon inte vet någonting om. Förespråkar till andra svaga personer som tror på detta Lchf liv medans Katrin själv alltid mår dåligt på ngt sätt, trött och verkar inte lycklig, men vad vet man..Väntar med spänning på ursäkterna när Katrin på allvar blir sjuk av denna ohälsosamma kost (då menar jag hjärta, kärl, tarmar mm)

 • anonym
  25 mars, 2013 at 09:20

  Katrin är destruktiv (självplågare). Så illa som hon behandlar sin kropp. Psykiskt!

 • Kjerstin
  25 mars, 2013 at 09:50

  Förstår inte varför alla ska behöva bry sig om huruvida andra rakar sig där nere eller inte. Var och en gör som man vill, eller hur?
  Har ni så torftiga liv att ni inte har något annat att lägga era åsikter på?
  Jag ger fullkomligt fan i hur folk ser ut både här och där. Det är ju faktiskt inte utseendet som gör att man gillar en människa eller inte. Rakad eller inte rakad spelar ingen roll.

 • Elin
  25 mars, 2013 at 09:55

  Du måste dricka mycket, annars blir du förstoppad!
  Och inte äta massa förn som en del gör, då kan du ckså bli förstoppaf, speciellt linfrön som inte är krossade.
  Käka mycket Broccolli och brysselkål, då får du i dig extra vätska via maten.

 • Roland
  25 mars, 2013 at 10:04

  Kjerstin du låter som en kvinna som har en rejäl behåring där nere. En riktig kvinna! Mums!

 • Roland
  25 mars, 2013 at 10:05

  Lite könshår mellan tänderna är inte fel Kjerstin 😉

 • Louise
  25 mars, 2013 at 10:17

  Nu trampade man på ömma tår minsann och fick lesbiska butchar efter sig. Hihi.

 • Kjerstin
  25 mars, 2013 at 10:33

  Det lär du aldrig få veta Roland.

 • BLOGG I THAILAND.SE - Följ vårt liv i världen över fyllt med tips o inspirationsbilder!
  25 mars, 2013 at 10:40

  Haha, du har så roliga tankar! 🙂

 • SweTex
  25 mars, 2013 at 10:48

  Ok hade iofs på känn att du var en bitterF***a och säkert är du alldeles för gammal med tanke på ditt namn.

 • Elle The Cell
  25 mars, 2013 at 10:54

  Men HUR frascht ar det att ha rakad mutta nar man fott 3 barn och narmar sig 40? Den ar ju liksom inte sa dar sot och tight langre utan mer sladdrig, skrynklig och har en konstig farg. Sa det ar nog tur att dessa mammor inte tar bort haret. Vuxna kvinnor vill inte se ut som 10-ariga flickor mellan benen heller, det tycker jag ar ratt sunt.
  (jag skulle tycka det var valdigt pinsamt att duscha naken pa badhus och vara rakad/vaxad – det ser gammelporrigt ut pa mammor, framforallt over 25 ar.)

 • Maria
  25 mars, 2013 at 11:28

  Vänta nu… Är jag patetisk för att jag föredrar att hålla mig fräsch där nere? Min ålder spelar väl ingen roll, hade jag varit 20 år äldre hade jag fortfarande velat vara fräsch.
  Stackars män du ligger med.

 • Maria
  25 mars, 2013 at 11:30

  Men ge er om snacket ”peddovarning” det är fräscht punkt och slut.
  Antar också att dom som föredrar en buske är 40+ och har ingen aning om vad utveckling är.

 • Puman
  25 mars, 2013 at 11:35

  Men om man är en hottie på fyrtio men ser mycket yngre ut och ej fött barn o sladdrat till underliv o resten av kropp är det okej med rakat då?

 • Anna
  25 mars, 2013 at 11:47

  Katrin!
  Du som är så oflummig med allt annat.. homeopati, tarmsköljning, örtavkok? Kom igen.
  Det är SÅ trist att det skulle kunna vara seriös syn på kost baserat på vetenskap (tänk LCHF-rörelse), blir ihopblandat med en massa humbug, självutnämda experter och rättshaverister. Fullmåne?! Snälla du, se till att stanna på rätt sida!!!

 • marie blom
  25 mars, 2013 at 12:06

  Hej! Du har inte funderat på att det är din LSHF-kost som får dig att bli trött! Det är ju självklart att man behöver en balanserad kost för att må bra. Börja äta en vanlig kost så ska du se att du snart är pigg igen.

 • marie blom
  25 mars, 2013 at 12:07

  LCHF menar jag såklart

 • Mimmi
  25 mars, 2013 at 12:13

  Usch, hatar offentlig nakenhet. Naturlig kan man vara hemma.

 • Ulrika
  25 mars, 2013 at 13:23

  ”vanlig kost”, vad är det? Vad är så ”ovanligt” med LCHF = naturliga råvaror? Man skippar socker, är inte fettskrämd utan äter naturliga fetter, äter mängder med grönsaker, normalt med proteiner. Vad är problemet? Man hoppar över mjölmat, stärkelser, halvfabrikat? Jättekonstigt, verkligen. Du tror säkert också att man äter ett paket smör per måltid och dricker litervis med vispgrädde, är det så? Snälla.

 • Kjerstin
  25 mars, 2013 at 13:49

  SweTex, vem som helst kan ta vilket namn som helst. Och ja, Kjerstin är ett namn för de som har några år på nacken. Men precis som du heter jag inte som mitt nick. Och bitterf****r finns i alla åldrar.

 • Nina
  25 mars, 2013 at 14:13

  Men det är väl samma sak som att killar väljer att raka bort sitt skägg…?
  Eller ska man säga att de som gör det vill se ut som småpojkar?
  Kom igen!

 • Nina
  25 mars, 2013 at 14:15

  Har du jämfört ett barn med en vuxen kvinna som är rakad?
  Går liksom inte ens att låtsas att den vuxna skulle se ut som ett barn därnere hur slätrakad hon än är. Kvinnan är ju mer utvecklad än ett barn. Det är inte bara håret som gör skillnad.

 • Nina
  25 mars, 2013 at 14:17

  Det sägs att de allra flesta rakar sig, och det gör jag med. Men jag har också alltid undrat var de är?? Både på badhus och på Friskis & Svettis där jag tränar är det ett enda stort lurv vart man än vänder sig! Inte ens trimmat. Stora buskar som växer ner på låren.
  Fattar inte….

 • Sarah
  25 mars, 2013 at 16:38

  Oj blev tipsad om denna blogg men..alltså va diskuteras här könshår??!!! Nej det blir nog nåt mer bildande tror jag/Ninna

 • Julia
  25 mars, 2013 at 19:12

  Och du är från Stockholm och har NOLL koll på resten av Sverige va? Eftersom du pratar om Norrland på det där sättet… Tråkigt.

 • Gonzo
  25 mars, 2013 at 19:12

  Skyddar mot könssjukdomar, hahaha om du är mamma så vet du att pinnen måste in och då hjälper inget hår….

 • Gonzo
  25 mars, 2013 at 19:15

  Va är du inte nyfiken? Är det bara jag som stirrar mellan bena på andra??????

 • anna
  25 mars, 2013 at 19:41

  hahahah dööör 🙂

 • anna
  25 mars, 2013 at 19:44

  jag har fött tre barn och är 40 och min mutta ser inte sladdrig o konstig ut, utan helt normal. Lite sladdrigt är väl helt normalt för fasen.

 • Kicki
  25 mars, 2013 at 20:12

  Kosten är det nog inget fel på, tror att Katrinz problem är all stress som hon utsatt sig för. Hon har ju haft fullt upp på sistone och borde ta lite semester, det tycker jag att hon/ du är värd Katrin. 🙂

 • Roland
  25 mars, 2013 at 21:56

  Jag har fyllt fyrtio o fött tre barn o min mutta ser inte sladdrig eller konstig ut utan helt normal lite sladdrig är väl helt normalt för fasen. Japp där bet du dig i svansen din gamla sladderfitta 🙁

 • Marianne
  25 mars, 2013 at 22:30

  Haha skydd mot könssjukdomar!!!! jag dör!! Hahaha

 • Py
  26 mars, 2013 at 03:11

  Tror du på riktigt att Katrin är den första människan som äter LCHF? Att det är hon som har kommit på det här sättet att äta?
  Tror du på fullt allvar att vi snart kommer att få se hur sjuk denna första LCHFätande människa kommer att bli?
  Vet du att folk har ätit LCHF många många år, och att dom dessutom mår bra?

 • Annika
  26 mars, 2013 at 03:57

  Vill bara tacka för alla dessa roliga kommentarer, härligt att få sig ett gott skratt 🙂

 • jojo bad olja
  26 mars, 2013 at 14:48

  Får man äta potatis när man kör LCHF? Tacksam för svar

 • Anna
  26 mars, 2013 at 16:16

  Håller med! Det känns ärligt talat som om alla på gymet/simhallen aldrig rakar sig. Gamla som unga, och ändå sägs det att det är så vanligt bland unga killar o tjejer. Inte där jag bor iaf.
  Puss

 • 26 mars, 2013 at 20:12

  Hahaha!!!

 • Malin
  26 mars, 2013 at 21:11

  Bra jämförelse med skägget! Lägger på minnet! Oerhört många drar det ogenomtänktapedofilkortet. Som att någon ska tänka ”ja just jävlar, jag måste sluta raka mig för annars ser jag ut som ett barn”?

 • Malin
  26 mars, 2013 at 21:18

  Tumme upp Kicki!

 • Lina
  27 mars, 2013 at 00:02

  Man äter minimalt med kolhydrater och utesluter fibrer så som spannmål och frukt. Det är inte en allsidig och varierad kost.

  Fibrer drar naturligt ut skadliga ämnen/slagg produkter och för de ut ur kroppen genom tarmen. Jag tror det är mer sunt än en tarmsköljning.

  Alternativet till LCHF är inte att man ska vräka i sig socker och vitt mjöl (som du kanske tror). Mycket frukt, grönsaker, fullkorn, fisk, kött, skaldjur, ägg och mejeriprodukter är naturliga råvaror som många mår bra av.

 • M
  27 mars, 2013 at 05:35

  Läste nånstans att just det där med tarmsköjning kan vara livsfarligt!

 • jossan
  27 mars, 2013 at 12:16

  HaHa. Underbar kommentar längst ner. Har diskuterat detta med alla mina vänner. Vi kom fram till att det måste vara något särskilt med dessa ”pretto” 70-talisterna. Vad är grejen med att inte trimma muffen liksom? Tack för att fler än jag tar upp detta ämne.

 • Ulrika
  27 mars, 2013 at 20:37

  Utesluter fibrer som spannmål och frukt ja, men jag får i mig mer än tillräckligt av fibrer genom alla grönsaker jag äter 🙂 jag vill inte få i mig fruktsocker därför äter jag inte frukt, allt det nyttiga i frukt får jag i mig genom grönsakerna: fibrer, vitaminer, antidoxianter (osäker på stavningen). Självklart måste man inte vräka i sej vitt mjöl o socker som ”ickelchfare”, det har jag aldrig påstått. Men att komma med förlegade antaganden om att man k te kan få i dig allsidig kost bara för att man inte vill äta blodsockerhöjande livsmedel är ju bara korkat. Peace

 • jenna
  30 mars, 2013 at 20:43

  jag och en vän hade den disskussionen för ett tag sedan..

  Hon brukade ALLTID raka sig, fram tills hon fick en dotter och hennes man bad henne att sluta raka sig.. Han tyckte att det blev äckligt, jag kan förstå han men jag vill heller inte springa runt med en buske mellan benen!!

 • Jenny
  30 mars, 2013 at 22:17

  Bara för att nån står så behöver man ju inte glo. Lär ju finnas något annat att titta på. Men du var väl väldigt intresserad.

  Förstår inte vad som är fel med att vara naken i ett omklädningsrum. Men jag är ju inte så perfekt som ni verkar vara.

 • Pytte
  31 mars, 2013 at 00:03

  Människosynen för 100 år sen var det väl inget fel på? Tvärtom så är det väl de ideal vi överför till våra barn idag riktigt sjuka??
  Nog för att jag rakar mig själv både här och där, men för övrigt är jag glad att jag bor i en liten håla i Norrland, där folk blir uppskattade för den de är och inte för hur de ser ut! Botoxbrudarna skulle aldrig klara sig en vecka här uppe 😀

 • fanny
  9 april, 2013 at 10:55

  hörru!
  Fy fasen va du är grym. har suttit och läst massor av dina smarta inlägg nu och jag är så peppad på livet. Visste du att du är en enormt bra coach ?! Anmälde mig precis till en halv mara jag ska springa i sommar i Halmstad, tack vare dig!
  Fan va grym du är.
  Tack
  / Fanny

 • J
  10 januari, 2014 at 10:55

  Det kanske är så att kvinnor borde själv bestämma, inte göra precis vad deras män vill?!?