Okategoriserade

Tack bästa Saman

Så där jag. Nu har jag gjort en jullista i Spotify så nu spelas endast låtar som jag gillar här hemma. Jag skulle gärna dela den med er om jag bara visste hur man gör. Säg gärna till om ni vill ha den och hur man delar i så fall så ska jag göra det bums.

Jag måste berätta för er om den mest fantastiska gåvan som vi fått. Bingo skrattar så mycket åt mig för han tycker att jag beter mig som en nyrik polack så fort som det kommer till lyxiga dyra prylar men jag ÄR ju en nyrik polack så varför skulle jag bete mig på något annat sätt tänker jag!? I alla fall. Ni vet ju alla hur mycket jag älskar pengar och dyra lyxiga prylar och nu ska ni få höra. Vi har fått den mest sagoliga hmmm….boxen? En stooooor box fylld med de mest fantastiska saker. Dyr fin champagne, andra spritsorter, strutar fyllda med choklad och tryfflar, värmeljus och annat från La Durée, teer från Bönor&Blad (de godaste teet jag varit med om – Spirulina), presentkort till lyxbehandlingar på Grand Hotel, marmelad, honung – den mest perfekta hopplocket och jag har kvittrat åt det här i flera dagar nu. Igår undrade syrran vem som skickat den här lyxboxen med det perfekta hopplocket och det är… ALLAS VÅR FANTASTISKE SAMAN SOHRABI!!! Saman, tack. Du anar inte hur lycklig du har gjort mig över alla de här underbara produkterna. Och blommor i vas. Vem skickar blommor i vas? Ett proffs helt enkelt. Jag och Saman möttes första gången när jag medverkade i hans musikvideo. Den ska ni få se för den är kul. Och låten är bra.

You Might Also Like

 • Carrie
  19 december, 2013 at 16:19

  Hahahahahahaha.. 🙂 Tack som fan!!! Du är olaglig. Kram.

 • Carrie
  19 december, 2013 at 17:11

  Öööööööh???? What ?????

 • Malin
  19 december, 2013 at 17:23

  You rock girl!!!

 • A-L
  19 december, 2013 at 18:23

  A-L Vill du att din e-post adr lämnas ut till vem som helst. För det gör den här.

 • Eva
  19 december, 2013 at 18:32

  Eva Jalsing

 • Lea
  19 december, 2013 at 20:07

  Det var ett jävla tjat om mailadresser och namn!!

 • Pucko
  19 december, 2013 at 20:24

  Bälg

 • Carrie
  19 december, 2013 at 20:34

  Hej

 • nalle
  19 december, 2013 at 20:42

  Puss

 • nalle
  19 december, 2013 at 20:56

  Hej Katrin.
  Kul för dig med julklappar å så men nu får du allt ta tag i detta med att fel namn står i kommentarsfält med E-postadress och allt. Respektlöst av dig att inte åtgärda.
  by the way så heter jag definitivt inte ”Nalle”.
  Det var sista kommentaren från mig, hoppas de flesta gör detsamma, att sluta bry sig och skriva – till Katrin, för hon bryr sig ju inte dugg…

 • Anonym
  19 december, 2013 at 21:28

  Håller med. Detta har påpekats för Katrin de senaste dagarna. Men ingenting händer. Verkligen respektlöst.

 • nalle
  19 december, 2013 at 21:32

  Nalleballe [email protected]

 • ebbot
  19 december, 2013 at 21:41

  Hej Cassandra

 • Klara
  19 december, 2013 at 21:47

  ?

 • Lina
  19 december, 2013 at 21:49

  Människan har just gjort ett kejsarsnitt och har en nyfödd.
  Det är inte respektlöst, det kallas att prioritera!
  Dessutom ser inte jag nån annans namn

 • Ml
  19 december, 2013 at 21:53

  Gör väl inget pm det står fel mm och adress. Ta bara bort det, eller skriv ändå. Viktigast vad som står i inlägget.

 • Lina
  19 december, 2013 at 21:54

  Hej Katrin! Jag ska nu om en månad flytta till min första egna lägenhet och tänkte det är ett perfekt tillfälle att bli lite nyttigare i kosten. Jag är dansare och anser mig inte ett dugg tjock så jag gör det inte för att gå ner i vikt, men för att må bättre.
  Jag funderar på lchf eftersom jag ofta mår illa när ja äter pasta, bröd och liknande
  Men det ja undrar är, kan man fortfarande äta frukt, bär och ris om man inte är superstrikt lchf:are. Eller förstör det hela grejen så det inte blir nån skillnad i måendet?
  Och en annan fråga, finns det nån bra bok för nybörjare om lchf?
  Hoppas du förstår hur ja menar med första frågan, ha en bra dag! 🙂

 • Pia
  19 december, 2013 at 22:08

  Du får väl köpa Katrins bok om LCHF….den är väl bra

 • pia
  19 december, 2013 at 22:21

  Men hon har tid att skriva långa inlägg. Tyvärr har jag fått några mycket obehagliga mail ang en kommentar jag gjort här

 • jonna
  19 december, 2013 at 23:07

  Jag vill inte att min e-mail adr skall komma ut till kreti och pleti!

 • Linda
  19 december, 2013 at 23:07

  Hejsan , jag heter Linda och har varit in och läst många kommentarer nu på många inlägg. Den fråga som slår mig hela tiden är – varför är människor så elaka och vad är det som gör att man har det behovet??? Dessutom så är det och har vart fel på bloggen i några dagar så mailadressen är synlig och namnen fel så pga det har en del fått ändra sin adress pga otrevliga mail för att denne gjort ett inlägg. Hur tänker man när man skickar ett rent ut sagt elakt mail till någon??? Kort och gott är frågan- vad är det som gör att vissa har behovet av att vara elak ???? All respekt till er som håller er utanför sånt här i kommentarsfälten. Med vänlig hälsning Linda

 • Vill bara påpeka
  19 december, 2013 at 23:31

  Era tjatmonster, varför skriver ni er riktiga mejl för då? Hur svårt är det att hitta på en låtsasadress? Är ni helt efterblivna?

  Linda Gran***** exempelvis. Jag får upp dina uppgifter hos mig. Hade jag varit lite skruvad kunde jag nu göra så att du får en himla massa skojiga reklammejl framöver. Eller betydligt värre om jag var mycket skruvad. Men det är jag inte, så jag skriver inte ens ditt fulla namn.

  Extra många julklappar till mig för att jag är så svinsnäll, tack!

 • Lina
  20 december, 2013 at 00:27

  Ja för bloggen är en inkomt, så klart hon uppdaterar den när hon får tid.
  Sluta kommentera om det är jobbigt? 😛

 • Lina
  20 december, 2013 at 00:28

  Visste inte att hon skrivit en bok, är ingen regelbunden läsare 🙂 tack

 • Vera
  20 december, 2013 at 06:10

  Ingen skriver väl sin riktiga mailadress.

 • Selma
  20 december, 2013 at 07:07

  Alltså jag tror ju att bloggen är hackad så att bara EN person ser andras uppgifter för jag ser absolut inga andras namn eller a-mejladresser. Vilken sjuk typ som hackar hennes blogg och särskilt då hon är på BB typ. Helsjukt. Men hen tycks ju gotta sig…:(

 • S
  20 december, 2013 at 08:13

  Do what you want with your body.
  Snart

 • Rosita
  20 december, 2013 at 08:27

  Så är det nog inte. Läser du tillbaka på kommentarerna, så förstår man att det är många som drabbats

 • Jag igen
  20 december, 2013 at 09:44

  Jamän, skriv en annan adress bara ju. Så slipper någon se din adress…

 • Jag igen
  20 december, 2013 at 09:46

  Den skrev hon när hon börjat med LCHF, så den är nog för nybörjare

 • Selma
  20 december, 2013 at 11:46

  Men hur kan endel se andras uppgifter och andra inte?? Jag tror att kommentarerna är skrivna av samma galning!
  Nåväl, detta är min sista kommentar här innan problemet är fixat. Tänker dock fortsätta läsa bloggen, detta är en av mina favoritbloggar! Jag fick barn ungefär samtidigt som Katrin fick Ringo och tyckte det var så mysigt att följe med deras första tid 🙂 Blondinbella har oxo fått en bebis och jag brukar läsa hennes blogg oxo.