Okategoriserade

Tack alla barnflickor

Tack alla som mejlat mig om att de vill haka på och ta hand om våra barn i Thailand. Vi har nu valt en tjej och det känns jättebra. Det betyder inte att ni andra inte var lika bra det betyder bara att man måste välja en och det har vi nu gjort. Hon heter Mia och är jättesnäll.

Hur mycket tur kan man ha egentligen? I samma sekund som Bingo och Ringo stack till gymnastiken somnade Rambo i sin säng. Ha ha ha, ja ha så vad ska jag hitta på då? Jag ska nog ta och föna håret och blogga och ta en kopp kaffe i lugn och ro. Vår lägenhet är ett bombnedslag på grund av den här renoveringen men det börjar närma sig ett slut och då ska det sorteras och skänkas kläder.

Jag har bokat hotell i Phuket nu och det känns väldigt bra. Så jävla roligt ska det bli att åka. Och hotellet har tennisbana så jag tänker mig en hel del tennislektioner. Syrran föreslog matlganingskurs där man får lära sig göra figurer av morötter och rädisor. Jag blev skitglad när hon sa det fast jag tror att hon hånar mig för att jag dagligen kommer på nya saker som jag vill göra. Och sen gör. Tänkte börja spela tennis på Stadion när jag kommer hem också. Sugen på tennis.

Kollar på Pernilla Wahlgren i Så ska det låta och jag ryser så det gör ont i hela kroppen när hon sjunger. Shit vilken pipa. Alltså!

You Might Also Like

 • Line
  16 februari, 2014 at 12:35

  Får du sova mer på nätterna nu? Du verkar inte lika trött. Du skrev att du ger Rambo flaska, är det ersättning eller bröstmjölk? Varför har du slutat helamma?

 • dolly
  16 februari, 2014 at 13:11

  Ni började ju renovera långt innan bebisen föddes! Bor ni i hyresrätt. Betalar hyresvärden materialet. Varför inte flytta till en större lägenhet. Ja visst ja. Det enda som duger är ju ÖSTERMALM!!!

 • Malin
  16 februari, 2014 at 13:24

  Du är fantamej som en kameleont. Både fysiskt och psykiskt!!!

 • Anonym
  16 februari, 2014 at 22:07

  Men stackars stackars flicka som ska jobba åt dej …..men du kommer väl att skryta över att hon fått både glass och chips GRATIS …som du gjorde med den barnflickan som rymde i ren panik från er !

 • Fia
  16 februari, 2014 at 22:59

  Haha jag småler varje gång jag är inne här. För olika saker. I detta inlägg över dessa namn…, jag skulle bli så förvirrad? Säger du aldrig fel människa?! 😉 Ringo, Rambo, Bambo, Rimbo.. Hjälp. 😉

 • Fredrik
  16 februari, 2014 at 23:35

  Kunde ni inte tagit en barn-man som tex. Kurt 59 år?