Okategoriserade

Svar på era frågor. Bra frågor, det tackar jag för!

1. Vill du och Bingo gifta er, och isåfall, när sker detta?

Jag tror inte att vi kommer att gifta oss, det är inget som vi pratar om.
2. Vad händer med Hawaii? Alltså barnet. Försöker ni fortfarande?

Vi har mycket jobb och mycket stress båda två så det har inte gått så bra att fokusera på att bli på smällen men snart ska vi ta tag i det igen! Ringo ska få en lillasyster som kommer att vara mörk, det berättade mediumet igår så det ser vi alla fram emot!
3. Är du religös?

Nej
4. Ge några allmänna tips på hur man ska vara/bete sig i ett förhållande för att det ska funka långvarigt?

Fokusera på dig själv och på att du ska vara lycklig. Se till att du är nöjd med din tillvaro. Trivs du med ditt jobb? Har du hobbys som ger dig glädje? Vänner? Barn? Sen ser du på din sambo/man/kille som ett glatt inslag att dela lite ansvar med.
5. Vad är det bästa/värsta med Bingo

Det bästa med Bingo är att han är glad och rolig att vara med. Det sämsta är att han är rörig. Eftersom jag är ordningsam så är det jobbigt för mig att han är så rörig.

Hej Katrin!! Kan du ge några bra råd ang lchf o nattarbete?? Känner att jag behöver det nu när vågen står still… Kan det bero på att jag jobbar natt?? Tacksam för tips o råd!!! Med vänlig hälsning, Anna

Jag kan inte förstå varför LCHF skulle vara annorlunda på natten än på dagen? Jag är ledsen men jag förstår inte frågan. Jag måste ju ta med mig mat/köpa mat på dagen precis som du på natten?

Ditt bästa _hälsosamma_tips för att gå upp i vikt? Jag är nu enligt bmi underviktig (väger 42 kilo till mina 160 centimeter i längd), gillar mat och äter bra men vågen vägrar rubba mätaren. Har förresten ingen sjukdom, utan läkarna påpekar att jag måste hitta ”mitt sätt” för att gaina weight. Du är ju bra på sådant där med mat och träning, tänker jag, och frågar dig!

Okej, du vill inte väga 42 kilo det förstår jag. Jag tycker att du ska hitta en träningsform som du tycker om. Jag skulle kunna rekommendera dig Ashtanga-yoga faktiskt för det ska man vara smal för och man utformar fantastiska muskler. Det i samband med bra kost kanske kan vara något? Jag kan inte ge dig ett matschema här i mitt svar, men du får gärna kontakta klubben för mer råd.

Hej!
Undrar också om ni fortfarande försöker skaffa syskon till Ringo?
Vet att du skrivit tidigare att du äter Levaxin pga nedsatt sköldkörtelfunktion och vill därför passa på att informera dig (och andra läsare som har fertilitetsproblem eller problem med återkommande missfall) om vikten att kontrollera sina värden om man vill bli gravid.

Vi försökte ett par gånger, runt jul och nyår men nu har vi inte gjort det på ett tag. Det känns inte stressigt alls att bli gravid och jag känner att det kommer när det kommer. Jag är dessutom inte alls road av att förstöra min kropp igen så det är lite både och just nu… Jag har stenkoll på min sköldkörtel, tack!

Det viktiga är att se till att man har ett tsh-värde som ligger UNDER 1.5 om man försöker bli gravid. Normalintervallet för tsh-värdet ligger mellan 0.5-5 så du måste fråga efter ditt faktiska värde när du talar med din doktor och inte nöja dig med ett svar att du ligger ”inom intervallet”.

Okej, tack då vet jag.

Många läkare har dåliga kunskaper om detta så det gäller att läsa på och ta reda på fakta. Går du till en fertilitetsklinik vet de så mycket mer om detta så gå den vägen om din läkare inte lyssnar.

Okej, men det är inte alls läge för det än. Om jag inte är gravid om ett år så tar jag tag i fertilitetskliniker!

Få patienter med utvecklad hypotyreos mår helt bra på en Levaxindos under 100 ug/dag, så äter du mindre än detta idag skulle jag absolut råda dig att ta om dina prover och fråga efter tsh-värdet. Ligger det över 1.5 så prata med din läkare och förklara att du har svårt att bli gravid.

Okej, men jag vet inte om jag har svårt att bli gravid, jag tror inte det.

Hur går det med ”sommarhuset” har inte hört något om det på länge, tyckte om när du visa hur fint ni gjorde där och alla fina bilder.

Vi öppnar upp för sommaren om ett par veckor. Måste bara vänta till snön och kylan försvunnit! Men snart kommer det fina bilder igen!

Det är något som inte stämmer med dig!

Ha ha ha, jag håller med!

Såg du Skavlan i fredags och vad anser du om Alex och Amandas medverkan?

Det såg jag inte. Men de skötte sig säkert bra och var korrekta kan jag tänka mig.

Vad är du mest stolt över i ditt liv?

Ringo och mina egentillverkade LCHF-produkter. 

Ditt bästa tips att gå ner de stenhårda 3 kg som är kvar? Sitter som berget…

Sluta ät. Typ. Tänk att du äter för att överleva inte för att bli mätt. Du lagar inte mat utan du pillar i dig lite ost och en kycklingklubba. Lagar du mat till din familj så räknar du inte med dig själv utan du äter det som blir över i kastrullen. Sorry, mate men att bli av med de tre sista är inget som din kropp vill utan något som du tvingar den att göra. Det kan inte göras genom att käka tre mål om dagen och vara mätt.

Din bästa LCHF-mat?

Jag älskar att gratinera i ugnen. Lax, köttfärs, kålrot, broccoli, det finns massa recept i min första bok. Jag älskar rått kött, carpaccio och råbiff. Och rå fisk! Carbonara med sjögräsnudlar. Småkakor…

Hej Katrin!

När du anställer folk, Spelar erfarenhet roll eller kör du mest på personlighet? I så fall vad är kriterierna?

Jag går på både men mest går jag på känsla. Det viktigaste är jobba med folk som gillar att jobba och som inte räknar minuter utan som är engagerade och som ser möjligheter i allt de gör! Utbildning är dock ett måste av något slag. För det mesta tycker jag att man ska ha en utbildning i ryggen. Utbildning lär hur man ska tänka och utvärdera saker och det är bra.

Sen undrar jag vem som vinner de tävlingar du lägger ut, får aldrig se någon vinnare?

Jag tycker inte att det är intressant att veta vem som vinner så jag ber oftast företaget att kontakta vinnarna. Jag har inte tid eller lust att sitta och leta vinnare på en tävling. Man kan alltid kontakta företaget och fråga vem som vann om vill.

Hej! jag jobbar natt och behöver tips på bra mat. Jag tillhör dom som sover på dagarna så jag äter såklart på natten… då får jag konstiga blickar från mina kollegor om dom nu är vaken vill säga, japp fina kollegor man har. =P
Hur som haver visst bör jag väl äta precis som det vore dag? jag har kollegor som lever på en frukt på 10 timmar men det skulle jag ALDRIG palla… men och andra sidan sover dessa personer bara några timmar varje dag medans jag sover 7-8. Jag vill inte gå upp i vikt men ändå inte banta, trivs ypperligt med min vikt nu.

Ja, du svarar ju på frågan själv. Klart att du ska äta som vanligt fast det är på natten. Jag tycker dock att du ska sträva efter att hitta ett jobb på dagen så att du kan sova på natten. Jag tror att det finns en mening med att det är mörkt ute på natten och då ska man sova. När det är ljust och man får energi från ljuset så ska man vara uppe. Jag tror inte att det är hälsosamt att göra det tvärt om. Men det är väl klart att du ska äta lågkolhydratkost de timmar du är vaken. Frukt? Stackars din kollega. Hon kommer nog att dö i förtid.

Hur lång är du och vad väger du just nu?

160 cm. Väger 56 kilo.

Hej, har börjat med lchf nu sen två veckor efter min graviditet. Jag äter två ägg och ett halvt paket bacon på morgonen. Men efter cirka en timme blir jag hungrig igen. Vad gör jag för fel? Har ej fuskat.

Du MÅSTE hälla i ett par matskedar grädde i din äggröra eller ösa på med riven ost om du väljer att steka äggen. Du måste lära dig att jaga fett.

Så var det för mig med därför slutade jag med LCHF jag blev bara fetare av det!

Ha ha ha. Okunniga tönt.

Jag var hungrig första månaden och gick upp tre kilo, men var envis och efter en månad hittade kroppen rytmen. Har nu efter tre månader gått ner fyra kilo och mår så in i bängen bra! Håll ut!

Det tar tid att lära sig allt och för vissa tar det lite längre tid. Jag höll på och vräkte i mig bacon och ägg i en månad när jag började. Jag gick varken upp eller ner. Man hittar sin väg efter ett tag. Ge det tid bara…

Hej, vet att frågan ställdes till Katrin , hoppas det är ok att jag lägger mig i.
Ammar du ? Om du gör så fortsätter du att ge extra näring till ditt barn så att säga . Ungefär som när du var gravid om jag förstått det rätt . Viktigt att inte banta allt för hårt om man ammar! Vikten kommer troligtvis rasa bort iaf :) Lycka till :)

Man behöver absolut inte äta kolhydrater för att man ammar, det är den dummaste myten jag hört. Det är många feta kossor som går runt och skyller sin fetma på att de ammar eller att de nyligen fått barn. Det är bara undanflykter. Läs på för fan.

Jag undrar varför du har så många taskiga läsare ? ( dock så har kommentarerna på detta inlägg inte spårat än :) …)

Du ska inte se på läsare som taskiga utan som olika. Om alla människor vore positiva och käcka så vore allt ännu värre. Jag tycker att det är bra att folk säger vad det tycker.

Kan du tänka dig att visa när du gör en yogaövning någon gång? Skulle vara roligt att se!

Verkligen! Det ska jag lägga på minnet.

Kan man byta ut crème fraichen mot gräddfil i de där bullarna?

Det vet jag inte! Prova.

Bra blogg, gillar att du är så rätt fram!!
Hur hittade ni er barnvakt till Ringo?

Genom vänner som haft henne tidigare.
Har du alltid vågat säga det du tycker?

Verkligen inte, jag var jätteblyg tills jag fyllde 13.
Vad har du för gymnasieutbildning(skola) och vidareutbildning??

Östra Real. Universitetet, Civilekonom, huvudämne i marknadsföring. 160 poäng delvis från Stockholms unni och Griffith University i Brisbane och en termin på UNSW i Sydney.
Hur mycket äter du varje dag??

Hur lite jag äter menar du!?  Jag äter två mål om dagen. Äter jag frukost så äter jag två ägg med en skvätt grädde i eller en smoothie eller en macka med leverpastej. Äter jag lunch så blir det en liten köttbit/fiskbit med lite grönsaker till och en sked fet sås. Äter jag middag kan den mycket väl bestå av två korvar och två matskedar puré eller lite kålrotgratäng. Alltså jag är två av ovansåtende mål.

Var tränar du yoga och vad kostar det?

Jag tränar på YogaYama och det kostar 1500 kr per månad.

Vad sa mediumet? Mediet? Spåtanten/spågubben? :)

Oj oj oj. Tar nog och ägnar ett separat inlägg till det. Lite senare idag.

Hej Katrin! Tack för en fantastisk blogg. Jag har börjat på lchf och trivs jätte bra och din bok var helt fantastisk! Jag skulle jätte gärna vilja handla från online shoppen för att kunna testa alla underbara recept men bor utanför Sverige. Levererar ni utanför Sverige? Inom Europa? Vi är ett par tjejer som är sugna på att beställa varor. Tack på förhand

Kul! Man mejlar bara till [email protected] så löser vi utlandsfrakt.

Hej Katrin!

Jag följer din blogg och inspireras av din drivkraft och vad du har åstadkommit. En liten del av mig blir lite avundsjuk men samtidigt sporrar det mig till att alltid göra mitt bästa och strunta i vad folk tycker. Jag har en bra utbildning och fast jobb men söker nu jobb inom det jag studerat. Där har jag stött på hinder. Vad är ditt tips för att utvecklas i karriären när man hamnat i en gråzon där man antingen är för överkvalificerad eller saknar erfarenhet??

Bestäm dig för var du vill och se till att du får det. Saknar du erfarenhet? Se till att skaffa dig den erfarenhet som krävs. Att vara överkvalificerad är aldrig kul. Då utvecklas man ju inte inte precis.

Jag har ett snyggt foto på dig där du visar en av dina produkter på Ica, vart mailar jag det OM du vill ha det?

[email protected]

Skall du och Bingo ta med ungarna utomlands igen ett par månader, så som ni gjorde när ni drog till USA?

Jag är väldigt sugen på att åka till Bali nästa år och hänga där ett par månader. Yoga, bada och ha det bra. Typ februar, mars tänker jag mig men jag vet inte jag kanske är på tjocken då.. svårt att planera nu men Bali står högt upp på min lista.

Jag saknar frysta LCHF-rätter. Kan du inte göra en att sälja på Ica. Typ Blomkålsmos med två mozzarellabiffar. Utan ngt stevia eller sukrin. Tror det hade sålt bra! Bra i lunchrusning.

Det kan jag. Kan du ge mig lite tid bara?!

Skall ni flytta ut till sommarhuset i sommar?

Ja! Mycket snart!

Om du fick en dotter, vad skulle hon heta då?

Savannah eller Cornelia. Vad tror du?!

Hej!
Hur har du hanterat Ringos trots-perioder? Min son fyller 2 i juni och får en massa utbrott, sparkas, slåss och håller på. Jag forsöker vara konsekvent och bestämd men han bara skrattar åt mig. I vanliga fall är han helt underbar och jätterolig. Har du något bra tips?
Tack på förhand!

Oj oj oj, världens svåraste fråga. Jag väljer mina fajter för annars hade man nog fajtats mest hela tiden. Ibland (när jag inte orkar) så ger jag efter. Jag frågar vad han vill eller låter honom göra själv, det är ju oftast det som det handlar om. Är jag hemma har jag lättare att vara hård och inte ge efter. Jag gillar inte ungar som skriker på offentliga platser så ute är jag mer hyschande men hemma kan han skrika bäst han vill. Jag nonchalerar honom och väntar tills han lugnat ner sig. Då sätter jag mig bredvid honom och förklara och pratar och oftast slutar det med att vi kramas och han förstår. Men låt ungen skrika av sig för all del de är ju ofta helt jävla dumma i huvudet när de får en låsning på något.

Vad hände mellan dig och Shervin?

Det hände ingenting. Hon praktiserade hos mig. Efter att hennes praktik tog slut så anställdes hon inte. Alla blir inte anställda för att de praktiserar.

Jag har läst här att folk påpekar då och då att du är manodepressiv. Har du någon psykisk sjukdom/diagnos? Tänkte att de kanske skriver så för att vara elaka.

Ha ha ha, jag har ingen diagnos. Jag är som alla andra. Glad ibland, ledsen ibland, stressad ibland och utvilad ibland. Jag har mycket PMS-besvär och jag ger uttryck för mina känslor så det kan uppfattas som att jag är antingen glad eller inte glad. Kul att du fråga!

Äter du lika mycke mejeriprodukter nu eller har du gått över till en mer mejerifri lågkolhydrat kost?

Jag äter väldigt lite mejeriprodukter nu. Dricker alltid svart kaffe. Däremot äter jag yoghurt med musli. Typ 1 dl varannan dag och jag skvättar ju ner grädde i allt jag lagar. Och ost äter jag mycket. Jag tror att det bara är mjölken som jag tagit bort men shit vilken skillnad jag ser och känner!

Hur använder du kokosolja förutom att gurgla tänderna med?

Ha ha ha, jag lagar all mat med det. Steker, bakar, smörjer in kroppen.

Vad dricker du till måltiderna och mellan de.

Men lägg av. Igår kom jag på den godaste drycken, det kanske låter lite märkligt men lita på mig det här var det godaste jag druckit! Jag rev ingefära i ett glas, hällde på kokande vatten och sen kallt vatten så att de blir ljummet. Sen droppade jag ner CHOCOLATE RASBERRY- steviadroppar istället för NEUTRALA droppar alltså jag vet… Men fan testa. Det blev himmelskt gott.

Hur många ggr äter du per dag?

Två.

Känner du att det är detta du vill jobba med i framtiden, och har du fortfarande kontakt med Shervin?

Jag har hittat rätt med mitt yrke absolut! Jag har inte kontakt med Shervin men jag har inte kontakt med någon av våra tidigare praktikanter. Jag har inte kontakt med alla mina vänner som jag önskade att jag hade kontakt med. Tiden räcker inte till att ha kontakt med alla! Jag prioriterar mitt jobb, min son, min familj och min kropp. Sen kommer resten.

Tjäna Katrin! Du är helt fantastisk, drömmer att jag träffar dig varje natt och så stammar jag he-he-hej och då säger du hej med god min och det var det hele. Undrar två saker: Hur mycket tar du i bänkpress? Ska du se Alex show?

Ha ha ha, tjena psykfall! Kom förbi butiken på Karlavägen 73 och säg hej istället för att stamma natt efter natt. Jag vet inte vad jag tar i bänkpress. Jag kommer inte att se Alex show. Har hört att den är tråkig. Han är ju en trist typ får man säga. Han tappade glädjen för länge sen nu är det ju bara ångest ångest. Han brukade alltid säga ”Ångest ångest är min arvedel mitt hjärtas tro min sorg i världen”, ha ha ha nåt sånt jag minns inte exakt. Asså de där negativa ångesttyperna är inte min melodi. Jag kräver att folk i min omgivning ser positivt på livet och gör det bästa utav det. Grotta ner sig och ha ångest är ju ingen konst. Alex borde börja med yoga kan jag säga. Det skulle få honom att bli lycklig. Hade jag varit gift med honom fortfarande så hade jag tvingat honom att börja yoga.

Blir det nån bebis snart eller?!

Det blir det! Snart. En tjej. Men jag är inte på smällen nu.

Hejsan!
Jag har nyss startat företag som nagelterapeut och min fråga är
Vad är dina bästa knep för att skaffa en kundkrets?

Mejla alla bloggare du kommer åt och fråga om du kan få göra deras naglar mot att de bloggar om dig. Detta förutsätter att du är bra såklart.

Skulle du vilja komma till salongen jag jobbar på o få fina naglar???

Vill du fixa mina naglar får du ta ditt pick och pack och komma till mig. Jag har inte tid att lägga på resande.
Mejla mig isf. ;)

Kram

Hej Katrin! Jag minns ditt och gynnnings bråk i vakna med the voice. Är det så att ni fortfarande är ovänner idag? Vad utlöste erat offentliga bråk från början?

Oj oj oj. Jag har inte ägnat den tösen en tanke på många år. Jag orkar faktiskt inte dra upp hela den historien så här långt efter. Vi har inget otalt med varandra nu skulle jag säga. Jag är inte så långsint och bryr mig inte om den konflikten alls.

Har du det bra med Bingo? Älskar ni varandra som förr?

Vi älskar varandra mer och på ett annat sätt. Vi har ju skapat perfektion tillsammans!

Hej Katrin! Vilken svensk kändis tycker du är snyggast/härligast? Både kille och tjej:) Kram

Kille: Den där killen som spelar huvudrollen i ”Hur många lingon finns det i skogen”. För en charmerande typ.

Tjej: Ann Söderlund. För en karismatisk kvinna!

Ditt sämsta/bästa köp?

Bästa köpet måste ju vara skinnklänning ha ha ha. Eller en vinröd skinnjacka som jag går med år efter år efter år. Dux-sängen fast den fick jag i present. Sämsta köpet är alla mina Hervé Leger-klänningar. De är inte snygga. De har aldrig varit det.

Undrar vad du tycker om att Shervin lägger ut recepten på bland annat pizzadegen ni säljer i butiken? Den är ju dyr som tusan så folk lär ju hellre gå in på hennes blogg och ta det receptet (och ett par andra) istället för att köpa den hos er? :)

Det visste jag inte men Shervin känner inte till våra recept. Vi gör om dem och bearbetar dem hela tiden.
Shervin gjorde bort sig rejält när hon la ut ”sitt” recept!

Det känner jag inte till. Bryr mig inte heller om vad andra lägger ut för recept.
Skulle aldrig anställa någon med ett sånt illojalt beteende vare sig receptet stämmer eller inte! Så beter man sig bara inte. Usch!!

Vet inte vad du pratar om men jag kan bara råda dig att lägga din energi på det som är positivt och inte på det som är negativt. Då kommer man längre i livet! Om man nu vill det… Klart att man kan bli en sån där bitter typ som sitter och stör sig och beklagar sig över orättvisor också men fan det är ju inte så kul…

Hon skrev på sin blogg att hon ansåg sig ha rätt till det eftersom hon uppfann det. Ville bara se vad Katrin tyckte om det.

Ha ha ha.

Jag gick ner 10 kilo på ca 10 veckor med lchf för ett år sedan. Nu har ja fått barn för 6 veckor sedan och har ca 8 kilo som jag vill göra mig av med. Vad säger du om att äta lchf när man ammar? Hittar inga studier på det och jag tycker det känns riskabelt för bebisen behöver väl kolhydrater? Tänker på hjärnans utveckling och hela bebisens utveckling i stort. Men vad tror du? Ärligt ;)

Jag började med LCHF när Ringo var två månader och jag ammade i fyra. Där har du svaret.

Vad tycker du om att Shervin startar upp sitt egna lilla lchf företag?

Jag önskar henne lycka till.

Har Bingo någonsin varit otrogen mot dig? Blir du aldrig svatsjuk eller nervös när du vet att han får kolla på snygga kroppar varje dag?Har du någon gång ångrat att du började med lchf? Och hur blev du så framgångsrik, knep?

Oj. Bingo har inte varit otrogen vad jag vet. Jag blir aldrig avundsjuk på att Bingo tittar på snygga tjejer jag tittar på snygga killar lika mycket. Jag gör det bara inte i en studio. Ångrar LCHF?! Har du tappat det kvinna?!! Man blir framgångsrik om man vågar ta risker och har is i magen.

Hej! Vilka mer än jag vann tävlingen om Mr Gizmos Ipadfodral FLY?
Mvh/Sara

Ingen aning. Du kan mejla Andreas på Mrgizmo om du vill.

Har du nagon aning om hur trippat det ar att springa runt pa den har bollen som vi kallar earth/Gaia ? Alltsa om du skulle sitta en natt ute och titta ut pa alla fina stjarnor, sen bara tanka, shit! Jag snurrar pa en boll I rymden ! Vem fan bryr sig om skit nar man inser att man ar en liten alien in space? Om du inte kan relatera till detta katten, sa tycker jag att du ska ta ett djupt bloss av sativan, eller ta en liten helt ofarlig dos av DMT, (naturligt) och da min friend – sa kommer du Aldrig bry dig om annat an hur kul ditt liv ar, och hur jadra trippigt det ar att leva och andas och allt sant! Du ar worth it! Try it! Bli mer spirituell och flummig, du behover det. Svejs darling!

Ha ha ha. Jag tror dig. You go girl! En dag ska jag trippa. Men inte i Sverige och inte inom snar framtid. Men jag hör dig sister!

 

You Might Also Like

 • Nathalie
  10 april, 2013 at 12:09

  Asså jag döööör på dina svar. Fan vad rolig du är!

 • Helena
  10 april, 2013 at 12:18

  Nu blev jag lite undrande. Hur kan det vara bra att bara äta 2 ggr per dag? Inte undra på att du går ner i vikt när du inte äter oftare. Jag är 161 cm lång och väger 54 kg. Jag kan inte äta gluten så det undviker jag men annars äter jag allt. Byter ut vanlig pasta mot majspasta och jag äter glutenfritt bröd. Jag äter frukost, lunch, middag och ibland något mellanmål. Jag tränar 1 gång i veckan.

 • Helena
  10 april, 2013 at 12:25

  Glömde skriva ovan att jag har fött 2 barn, det yngsta är 3 år och jag gick upp 17 kg med henne. Puts väck utan någon diet eller träning. Väger tom 2 kg mindre nu än jag gjorde innan jag blev gravid med nr 2. Jag fyller 40 i höst.

 • Lina
  10 april, 2013 at 12:29

  Tänkte bara på det där med att du vill åka till Bali i februari. Jag är bosatt på ön sedan 3 år tillbaka och normalt sett så pågår regnsäsongen till mars/april någon gång. I år lugnade det sig i mitten på mars, men nu regnar det nästan dagligen igen..

  Men förutom det är Bali paradiset, väldigt mycket turister på många håll dock vilket har lätt till att många orter är väldigt skräpiga med, tyvärr!!

 • Charlotta
  10 april, 2013 at 12:47

  Jag har en fråga som kanske är lite dum, MEN här kommer den! Jag har gått på LCHF, fått ner 3,9 kg första veckan men nu stått still i ca 5 veckor. Jag är normalviktig, vill väga 58 kg men väger nu 54 kg ungefär. Alltså misstänker jag att det är de där sista fem envisa jävlarna jag får fokusera på. Jag har läst din bok och jag kör på sista kapitlet nu. Började idag!

  Till min fråga: Efter dess två veckor, ska jag återgå till att äta middag och lunch då? Fast mindre portioner eller ska jag äta så som jag äter nu i två veckor? Går jag inte upp igen ifall jag börjar äta ”normalt”, alltså lchf men frukost, lunch, middag istället för att hoppa över lunchen och äta på språng?

  Skulle var väldigt intressant att veta hur jag ska äta efter de två veckorna. Om jag skulle gå över till liberal lchf efter mitt mål, går jag inte upp till min trivselvikt igen?

  Vore väldigt tacksam för svar för hittade inte svaret på det i din bok.

  Kram Charlotta!

 • Charlotta
  10 april, 2013 at 12:48

  Jag väger nu 64 menade jag,! 🙂 /charlotta

 • carin
  10 april, 2013 at 13:16

  Det är beklämmande att se hur arrogant du är i dina svar till dem som läser din blogg. Jag undrar hur du om några år ser på denna period i ditt liv. Knappast med stolthet!

 • Malin
  10 april, 2013 at 13:26

  Håller med, att kalla nån idiot för att lchf inte funkade för den personen är riktigt dålig stil. Och att endast skratta åt vissa svar är inte heller så trevligt.

 • veronica
  10 april, 2013 at 13:59

  Hej Katrin ! suck, vem sa något om kolhydrater?! Kolhydrater eller snarare många kolhydrat produkter är ju definitivt inte speciellt mättande . jag försökte svara på varför hon kände sig hungrig men visst jag är inte speciellt lchf eller på något sätt intresserad av någon diet utan äter så att jag mår bra så jag blandar nog lite hej vilt från alla dieter. jag försökte svara på varför hon fortsatte känna sig hungrig. sedan om det har med amning eller diet att göra ingen aning det var min teori poängen är läsa vad som skrivs och nej jag kommer inte läsa på om lchf och jag tänker heller inte ha någon åsikt om lchf så länge jag inte har ett behov eller ett intresse för det. Det du förmedlar på den här bloggen räcker gott och väl. 🙂
  .

 • Johanna
  10 april, 2013 at 14:43

  Tror att det är en variant av Periodisk Fasta att äta två mål om dagen. Något som visat sig vara bra för en del och även gett resultat på vikt och mått.

 • Johanna
  10 april, 2013 at 14:46

  Katrin är som Katrin är. Hon står för vad hon säger och gör oavsett vad folk tycker och tänker. De som skriver frågor till henne borde veta att de kan få sådana svar.

 • Cat
  10 april, 2013 at 14:55

  Pinsamt när läsare vill få fram skitsnack om Shervin….

 • Malin
  10 april, 2013 at 15:02

  Kan hon inte nu då i efterhand skriva att nu är det minsann läsarnas tur att förolämpa. Så kan vi fritt fram säga vad fan man vill utan att hennes största fans blir sura. Skriver man att det är frågestund kommer det komma frågor hon kansje tycker är dumma men då svarar man på dem med en trevlig ton i alla fall!

 • Mia
  10 april, 2013 at 15:06

  Du måste sluta med stevia om du vill bli gravid. Indianerna använder det som preventivmedel. Lycka till:)

 • Carro
  10 april, 2013 at 15:53

  Hej igen.
  Vad sägs om att jag kommer hem till dig (eller vart du nu vill) nästa helg… Alltså 19-22 april och fixar dina naglar?
  Maila mig..

 • Bea
  10 april, 2013 at 16:17

  Intressant, jag är lika lång och väger lika mycket, har två barn och har ätit vegetarisk kost i 15 år (+fisk) Jag tror inte det är bra att äta 2 ggr om dagen och inte att äta lchf en längre tid heller. Fast jag gillar Katrin och önskar henne lycka till med sin lchf.

 • Johanna
  10 april, 2013 at 18:11

  Äh! Hon svarade så som Katrin svarar helt enkelt.

 • Johanna
  10 april, 2013 at 18:12

  Det är nog bättre att du mailar henne på henne purepr-adress.

 • Carro
  10 april, 2013 at 19:35

  Kan inte hennes mailadress 🙂

 • Äta för att överleva, inte bli mätt? | Fokus framåt | ShapeMeUp!
  10 april, 2013 at 21:23

  […] En läsares fråga på hennes blogg: […]

 • Lisa
  10 april, 2013 at 22:10

  Äter du 2 ggr om dagen och väger ändå 56? Menar inte att det är mycket men jag som äter mycket oftare och mer (vanlig diet ingen lchf) väger 50 och är 161 cm. Har tänkt

 • Lisa
  10 april, 2013 at 22:12

  På lchf men n

 • Lisa
  10 april, 2013 at 22:14

  Äsch skit samma. Publicerar innan kommentaren är färdigskriven hela tiden. Isf så blev jag förvånad över hur sällan du äter och över att du inte blir underviktig? Hur kan du hålla så pass ”hög” vikt? Konstigt!!

 • C
  11 april, 2013 at 07:31

  Att sluta äta låter inte så hälsosamt, när du sedan börjar äta normalt igen kommer kroppen att suga åt sig det mesta. Så man ska absolut inte sluta äta!! Det bästa är att träna hårdare och oftare och fortsätta äta på ett hälsosamt sätt! Du måste ju förstå att man ska äta dem 3-5 mål om dagen man behöver, fast man kan äta nyttigare.

 • Julia Jensen
  11 april, 2013 at 11:45

  haha, vad upprörda folk blev på det svaret ”sluta ät” haha. Har själv haft anorexia i på tok för många år nu, men till och med jag kan ta det med en nypa salt. Härliga svar:))

 • Jennifer
  22 april, 2013 at 15:00

  Ååååh, jag bara MÅSTE, såg att de var en del prat på att du kanske har/fått svårt att bli på tjocken, men jag kan säga av egen erfarenhet, att jag har en son på 5 år å tyckte de var på tiden att skaffa ett syskon, å jag tog ut min spiral förra året å jag blev med barn för ca 2 månader sen å då har vi försökt en del men när vi la de på hyllan, PAAAAANG ! sa de bara, jag tror de handlar om att barnet väljer sina föräldrar den hamnar ju inte i just ditt ägg utan anledning, de tar den tid de tar, ju mer man tänker på de å vill de ju mindre risk är de att bli på smällen, Tror verkligen de stämmer !

 • Kayleigh
  13 januari, 2014 at 08:47

  It’s worunefdl to have you on our side, haha!