Okategoriserade

Spenar är vad jag har. Nu vet ni.

Jag tog av mig tröjan och BH:n framför Ringo när jag skulle byta om till min sovtisha. ”E de?”, sa Ringo och pekade på min tutte. ”Det är mammas tutte”, sa jag och drog fram tröjan jag skulle ta på mig. Så daskade Ringo till min högra tutte och började gapskratta. ”Mammas tutte!”, skrattade han. ”Mmmm”, sa jag. ”Mamma Mu tutte”, sa Ringo då. Så alla ni som påpekar att jag skulle ha hängbröst. Spenar. Spenar är vad jag tydligen har. Enligt Ringo och han är extremt ärlig.

Sen satt jag och försökte komma på namn till syrrans lilla tjej i magen. Jag tyckte att jag kom på en massa fina namn men blev totalt sågad. Speciellt av Fredrik tydligen. Mina topp tre bästa förslag är: Serafina, Hedwig och Vanda. Ja ja. Jag får tänka vidare. Så sa jag till Ringo ”Laura ska få en lillasyster” och då såg Ringo på mig med sina klarblåa ögon och sa ”Jag vill ha en lillasyster” och då insåg jag att jag måste ändra fokus. Jag måste fixa en lillsasyster till Ringo. Hur ska jag hinna med det tänker jag? Jag måste. Måste stressa ner. Kan inte det just nu. Ä va fan han har ju Nova och Laura och snart en till och Betty och Lucy och Patrik. Han kan vänta lite med en lillasyster. Går det att ha en surrogatmamma i Sverige? Alltså är det över huvud taget möjligt?

Men guuuuud nu hör jag att de berättar om alla varor som innehåller hästkött och det är ju helt sjukt många. Farfars köttbullar?! De köper jag ju hela tiden! Så då har man suttit här hemma och ätit häst utan att veta om det. Inte okej. Fy fan va osmakligt när jag tänker närmare på det. Alltså att man inte visste. Jag känner mig lurad.

ps. Den nya Dressman-modellen är superhot! ds

You Might Also Like

 • anonym
  27 februari, 2013 at 22:20

  Ja lämna Sverige så fort som möjligt. Sverige är det absolut sämsta landet att leva i.Lycka till!

 • anonym
  27 februari, 2013 at 22:34

  Fan vad du är provocerande äcklig. Allt för att tjäna pengar Hur långt skall du sjunka innan du förstår att alla är vi människor. Empati vet du inte vad det är.
  Sociopat är vad du är!!!

 • Emma
  27 februari, 2013 at 22:48

  Serafia är annars ett vackert namn!

 • Wiggan
  27 februari, 2013 at 22:53

  Hedwig med w är ju bäst!!! Stå på dig fler borde heta Hedwig!!!

 • anonym
  27 februari, 2013 at 23:03

  Ja skaffa du en lillasyster åt ringo. Det är ju lått som en plätt. Kanske är du gravid nu. Tala om brist på empatii
  En som har fösökt att få barn i fem år.

 • karinH
  27 februari, 2013 at 23:05

  Hedwig vackert. Klart Du måste fixa ett syskon till Ringo. Två barn är toppen!! Du är så go kommer till kungälv fredag, Sov gott, Kramiz

 • Lusse
  27 februari, 2013 at 23:18

  hallo har ni hört detta?? svt vill tvinga alla som har TELEFON/SURFPLATTA/DATOR att betala licens! med lagens hjälp! om ni ogillar detta – skriv till beatrice ask och protestera.
  Det är maffia-metoder att tvinga på folk en tjänst som de inte har begärt och sedan hota med lagen för att tvinga dem att betala. Precis som de falska företag som skickar falska fakturor. Ingen skillnad! Sanslöst att det svenska folket är så himla hjärntvättat av svt redan att de bara fogar sig i allt. Idag sa de – på svt! – att det svenska folket har ett mentalt handikap. Och de är inte sena att utnyttja den tydligen! Vad säger du om det, Katrin? gilla läget – eller protestera? eller har du blivit en snäll flicka nu?

 • anonym
  27 februari, 2013 at 23:41

  Har försökt få barn i sex år. Men vad bryr sig Katrin om det. Hon är fullständigt känslokall.
  I går gick min bästa vän bort i cancer 27 år gammal.
  Jag funder på att följa henne in i EVIGHETEN.

 • Jossan
  28 februari, 2013 at 00:40

  är inte Hedvig ett killnamn?

 • Jossan
  28 februari, 2013 at 00:43

  Snälla du bittra, förargade människan. Kan du inte bara dra åt helvete med all din ilska? Om någon är psykopat, sociopat eller annan idiot så är det – tyvärr du och det verkar inte komma fram till dig att du sprider bara sjuk dreve som inte har någon grund.Du har skrivit många inlägg och det lyser genom att du saknar något viktigt i livet – MENINGEN! Gå terapi, sök själavård eler fan vet vad men sluta gnaga på allt och alla. Du är bara så jävla patetisk.

 • Jossan
  28 februari, 2013 at 00:45

  Om ”Vanda” – varför inte som det verkligen är WANDA??? Skämms du Katrin för eran bakgrund? Wanda heter på många språk men Vanda måste vara din svenska version…

 • Emma
  28 februari, 2013 at 05:23

  Gud vilka bittra människor det finns här, helt otroligt! Om Katrin funderar på att skaffa ett syskon till Ringo så är väl det inget konstigare än alla andra som skaffar syskon till sina barn, inte skall hon väl inte behöva tänka på alla som inte lyckas få barn. Jag är själv ofrivilligt barnlös sedan flera år och det är såklart förjävligt men inte kan jag ta Katrins inlägg som personligt. Skall man ta hänsyn till allt och alla så finns det tillslut inget att skriva om!
  Ni som blir väldigt upprörda på syskonsnacket kanske borde ha dåligt samvete varje gång ni får mat på bordet, det finns alldeles för många människor ute i världen som svälter.

 • Lena
  28 februari, 2013 at 07:14

  Läste det här på blockets nyhetssida;)

  ”Ja till surrogatmammor i Sverige
  Sverige 28 feb 06:31
  Tillåt surrogatmödrar och donationer av befruktade ägg i Sverige, anser Statens medicinsk-etiska råd (Smer) i sin nya rapport. Läs mer hos SvD”

 • Annie
  28 februari, 2013 at 07:49

  Men herregud….. Katrin tog fram de tre namnen hon tyckte var finast och bra förslag, enligt henne. Hon behöver väl inte skämmas för att hon stavar Wanda och inte Vanda på det namnet, då tycker hon det var finare. Det är som att jag skulle döpa mitt barn till Gustav och inte stava med Gustaf, skulle jag skämmas för min bakgrund då? Nej, jag skulle tycka Gustav var finare än Gustaf på just mitt barn.

 • Nensi
  28 februari, 2013 at 07:59

  Katrin, nu kan du skaffa en surrogatmamma: http://mobil.aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/inrikes/article16327179.ab

 • anonym
  28 februari, 2013 at 08:27

  Varför skall hon det. När hon själv kan få barn???

 • Mallan
  28 februari, 2013 at 08:57

  Känner du Katrin? För annars kan hon väl inte bry sig om att du inte kan få barn? Märklig kommentar om din vän också. Sorgligt och hemskt såklart, men varför skrika ut det här?

 • Paulina
  28 februari, 2013 at 09:04

  Bra skrivet! Jag förstår såklart (liksom Katrin och Emma m.fl) att det kan vara en kamp utan dess like för endel människor att bli med barn. Men i ärlighetens namn, folk får barn, endel utan kamp, utan att det ens var meningen och så är det bara. Livet är orättvist! Vad som är viktigt att komma ihåg är väl att det är lika lite någon annans fel som ert eget att det inte fungerar. Katrin kan skaffa barn utan svårigheter (vad vi och hon vet) och hon är lyckligt lottad. Ska hon behöva gå runt och vara ledsen och inte tala om faktumet att hon vill bli gravid igen eftersom andra har svårigheter just med denna biten. Då får hon ju som Emma sa censurera så mycket mer som kan vara stötande för någon annan. Ibland får man låta bli att göra allt så himla personligt! Denna bloggen handlar om Katrin. Hon är rapp i käften, tror på sig själv, älskar LCHF, säger vad hon känner för, gillar att provocera och…kan bli gravid. Jag läser för att det är underhållande. Om du blir ledsen eller sårad, så låt (i all välmening) bli!

 • E
  28 februari, 2013 at 09:10

  Nu skojar du va?

 • Johanna
  28 februari, 2013 at 09:13

  Licensen borde dras av på inkomstdeklarationen på varenda inkomsttagare så kanske det skulle bli billigare per person alternativt slopas helt. Alla har tillgång oavsett om man nyttjar eller inte. 🙂

 • Johanna
  28 februari, 2013 at 09:14

  Sök professionell hjälp, för din egen skull! <3

 • Pernilla
  28 februari, 2013 at 09:15

  Käkar man OFTA ”Farfars köttbullar” om man förespråkar ekologiskt och närproducerat? Ja, tydligen.

 • Johanna
  28 februari, 2013 at 09:17

  Jag tror att det finns många som skulle vilja anlita en surrogat för att föda ens barn oavsett om man kan få barn eller inte. Det är väl upp till var och en hur man vill göra och vill någon vara surrogat så ska de få vara det. Folk borde få välja själva vad de vill göra och hur de vill göra så länge ingen blir utnyttjad.

 • Emma
  28 februari, 2013 at 10:17

  Det här måste ju vara den blogg där näthatet är som mest. Det är lätt att sitta bakom en dator och va tuff uppenbarligen. Men kom igen, skriv era namn och länka adress, annars står ni ju knappast för vad ni skriver? Tycka får man, men när blev det ok att vara elak. Det är inte coolt att vara dryg..

 • Nensi
  28 februari, 2013 at 10:58

  Har du läst hennes blogg eller går du bara in och läser kommentarer? Om du inte läser så rekommenderar jag att du läser inlägget som jag har kommenterat till. Men du kanske inte ät kapabel till det så jag kan citera Katrin: ”går det att ha surrogatmamma i Sverige?” Det är inte första gången hon nämner surrogatmammor och att hon tycker att det är bra att dom finns.

 • Nikolina
  28 februari, 2013 at 11:56

  Tycker de borde ändra lagen med surrogatmammor. Varför får de inte finnas liksom? Kan hjälpa många barnlösa. Fast å andra sidan så finns de så många barn som inte har någon familj. Så adoption borde vara de bästa. http://www.ankpung.se 23 åring mamma med skyddad identitet

 • Elina
  28 februari, 2013 at 16:03

  Anya är ju världens finaste namn (!!!!). Om inte min syster hetat det skulle jag lätt döpt en ev. framtida dotter till det!

 • Johanna
  28 februari, 2013 at 19:15

  Antar att du Nensi precis som jag kommenterar anonyms kommentar. Blir lite förvirrande ibland. 😉

 • Nensi
  28 februari, 2013 at 22:17

  ja Johanna, det gjorde jag 🙂

 • Hs
  28 februari, 2013 at 23:28

  Håller helt med dig Johanna, ALLA SKA BETALA !!

 • Isa
  1 mars, 2013 at 07:13

  Kan säga att hästar oftast behandlas bättre än de andra lantbruksdjuren, och allt kött som inte är ekologiskt faktiskt är ganska osmakligt. Det som är felet är att hästarna har haft preparat i sig som inte är tillåtet vid slakt. Mvh, en veterinärstudent

 • M
  1 mars, 2013 at 18:13

  Katrin är du helt bakom flötet, du skrev ju för några inlägg nyss att det var så överdrivet att folk är upprörda över att dom ätit häst, du menade ju då att häst är helt ok och att hamburgerkött var så gott..Nu har du plötsligt fattat och skriver att häst är hemskt i dina farfars köttbullar som absolut inte är lchf då dom innehåller massa dåliga ämen..Hur dum är du egentligen, och så dåligt påläst och bara gapar utan att förstå djupare..