Okategoriserade

Söndag

Mmmmm jo men det var ju en trevlig söndag får man säga. Vi sov ut Ringo och jag. Jag vaknade halv tio och tio i väckte jag Ringo eftersom vi hade stämt badträff med Jackie halv elva på Mörbybadet. Vi hade urmysigt som vanligt och när vi badat klart åkte Ringo och jag till NK för att strosa och köpa fina julklappar till Betty och Lucy. Jag köpte ett par jumpadojor till Ringo också, bra att ha till resan tänkte jag. Ett jävla velande om storlek och en tyckte 24 och en 25 och varje gång som jag frågade Ringo vilken sko som kändes bäst sa han olika men till slut gick jag på den mindre som är 1,6 cm större än hans fot. Man ska inte köpa skor att växa i för det är inte bra för barnet att gå i för stora skor.

Sen handlade vi mat på nedre botten och så åkte vi hem. Jag bytte ett par byxor på ACNE också. Fick dem av pappa men de var för små. Trots att han frågat och jag självsäkert sagt att jag har 26. Fast jag bytte till en annan modell Flex och då hade jag 26 igen. Det var ju skönt för självförtroendet, kan inte identifiera mig med en 27:a nämligen.

Nu packar jag. Ringo har somnat och jag tänkte packa klart så att jag kan jobba imorgon. Det är extremt lätt att packa när man har en 2 åring. Ett par tishor ett par kortbyxor och ett par bilar. Samma gäller för mig. Fast utan bilarna. Inte ett enda par klackskor kommer jag att packa ner. Bara strandkläder och saronger. Gud så tråkigt inlägg men jag har liksom inte så mycket att komma med. Har inte hänt något värt att nämna. Ringos puffar blev stulna i duschen idag. Hur sjukt?! Jag lämnade en vit handduk på en bänk med min Iphone, en snusdosa och puffarna. Någon tog puffarna. Ja ja, nu ska jag ta mig ner i tvättstugan.

20121216-203526.jpg

Kolla fina skorna!

You Might Also Like

 • katja
  16 december, 2012 at 21:15

  haha, kollade på debatt….du hade vinröda byxor och mörk tröja, precis som professorn du ogillar. Den kvinnliga. Det såg så kul ut, haha

 • Lena
  16 december, 2012 at 21:23

  Om du väckte Ringo tio i tio och ni skulle vara på Mörbybadet halv elva så kan inte stackars Ringo ha hunnit få någon frukost.

 • Heddi
  16 december, 2012 at 21:32

  Hallååj:)
  Ni har väl röstat idag oxå?? 🙂 ) Jag är jävligt fräck o jobbig, jag vet:( Men kommer inte be om så mycket mer förutom ert stöd & röst när det gäller lite större grejer som jag inte klarar själv på egen hand! Behövs mass-styrka för detta… Och jag vet att ni vill att jag ska vinna annars hade ni inte klickat in hit varje dag, många av er t.o.m flera gg om dan<3 Tänk att ni har tagit hit mig jag är nu!
  När jag slutade på Finest hade runt 500 läsare dagligen,,, det var tre månader sedan! Nu är jag en dålig dag uppe i 2200-2500! Fattar ni vilken sjuhelsikes ökning! Tror inte det hade gått lika bra för mig med sponsorer om jag hade stannat på Finest… Där går ju allting till ägaren! Det var ödet att jag skulle få sparken känns det som,,, För ända sen dess har det väldigt fort bara gått uppåt:) Och det fortsätter bara framåt tack vare er,,, <3
  Om ni inte har röstat idag så kan ni göra det HÄR;)
  Under kategorierna: bästa modeblogg & bästa nykomling i bloggvärlden! Miljard gg http://www.finest.se/finestawards/ TACK<3

 • Christina
  16 december, 2012 at 23:06

  Bra val att ta skostorleken mindre. Jobbar sj i en mindre skobutik och jag/vi rekommenderar 1-1,5cm över själva skon. Mer är bara idiotiskt! Man skaffar inte barn för att sedan spara ngr hundra lappar. Vi vuxna går väl inte med förstora skor? Så som 2cm extra…

 • mia
  17 december, 2012 at 00:57

  men sluta Heddi dampa på annat ställe.

 • Sally
  17 december, 2012 at 23:36

  Näe, han svalt nog ihjäl!

 • Sally
  17 december, 2012 at 23:44

  1-1,5 cm över skon???
  Och..ja, att vi vuxna inte köper för stora skor, kan ju bero på att våra fötter slutat växa. Barns fötter däremot kan växa jättefort på bara några månader kan dom nya skorna vara för små. Det där om att spara några hundralappar tänker jag inte ens kommentera. Det blev lite fel när du tänkte va?