Okategoriserade

Söndag

Vi steg upp och åt en trevlig frulle. Bingo fick presenter och sen stack de till Novas fotbollsmatch. Så här sitter jag och ser på Nyhetsmorgon och städar samtidigt. Jag har en lista på saker som jag vill hinna med innan lillebror kommer, det är allt från att sortera Ringos garderob, kasta hans kök för att få plats med en stor säng i hans rum, köpa sängen till honom, montera ihop bebisvaggan, kasta micron åt helvete, ta upp skötbordet från källaren, tvätta alla Ringos gamla bebiskläder som är så små så jag bara sitter och stirrar på dem och och försöker att förstå att en liten levande människa ska ha dem på sig snart, ja lite sånt…

Bingo fick barfotaskor av sina barn idag. Om det finns någon som kan använda sig av en sån sak så är det Bingo så det blir kul att se om han kommer att digga att löpa i dem. Sen fick han en mössa också. Han önskade sig en mössa och då han är en sån där person som gärna köper fina saker till folk han tycker om men inte till sig själv fick han en Marc Jacobs-mössa.

Jag ska träffa Sippan idag också. Det ska bli så trevligt för man ses ju så sällan nu för tiden. Det är klart att det är mitt fel men alltså det här med familjeliv tar tid och kraft och snart kommer jag att vara ännu mer upptagen med den här lilla, så idag ska vi passa på att prata ut. Trevligt som sagt.

Alright, nu har jag suttit ett tag nu tar jag tag i nästa projekt.

monaco

 

You Might Also Like

  • Irene
    10 november, 2013 at 21:57

    Wow vilken bild!