Okategoriserade

Something´s fishy

Någon har skvallrat. Håsat som fan. Skrämt upp eller hotat. Något är väldigt skumt. Jag blir behandlad som om jag vore Sveriges prinsessa på besök och det finns verkligen ingen anledning till den här special treatment. I synnerhet då jag anländer på ett femstjärnigt hotell helt osminkad i ugs och väldigt låg profil. I Polen uppskattar man nämligen flärd och hade jag velat få lite special treatment så hade det varit lätt fixat med smycken, klackskor, solbrillor, ja lite Göteborg helt enkelt! För tio år sen hade jag betett mig så. Sminkad upp till tänderna i skyhöga klackar och nån jävla pälsmössa på sned – fråga min mamma som hon har fått stå ut med en ”primadonna” till dotter genom åren. Jag har förändrats. Vill inte dra åt mig ”skiten” om ni fattar vad jag menar.

”Du är uppgraderad”, var det första han sa. ”Varför då?”, undrade jag som inte kände något behov av ett onödigt stort rum och den finaste utsikten. ”Du bara är det!”, sa han glatt och jag log. Efter att jag angett alla kort och skrivit under där jag ska frågade han om jag behöver en bellboy för mitt bagage. ”Inte alls”, sa jag då jag har en väska och den glider fint på marmorgolvet. Inte accepterat svar. Genast kom en virvelvind svepandes över mig ”Jag heter Magdalena och jag vill introducera mig för dig…” Skumt. Sjukt skumt. Helt omöjligt för att vara Polen om jag ska tala klarspråk. Hela vägen till rummet följde hon mig skjutandes på min väska. Hon berättade om det uppgraderade rummet, om utsikten, om när det renoverades, om dess samtliga faciliteter… Skumt. Sjukt skumt. Efter att givit henne flera överdrivna leenden så lämnade hon mitt rum. Hon gav mig sitt personliga visitkort och envisades om att jag ska ringa henne direkt om jag undrar över något. ”Eller så trycker jag bara på 9:an som man gör”, sa jag. ”Det är bättre om du ringer mig”. Det står manager på hennes kort. Skumt. Sjukt skumt.

Är jag värsta superkändisen i Polen? Legath, dags att översätta boken!

 

You Might Also Like

 • Åsa
  2 oktober, 2013 at 19:08

  Njut!! 😉

 • Kjerstin
  2 oktober, 2013 at 19:19

  Men du borde vara Polens stolthet kvinna!! Vacker !! Fantastisk entreprenör o dessutom gift med en utav världens mest kända fotografer, det klart att hemlandet är mäkta stolt, så jag säger som Åsa ovan, NJUT 🙂

 • Anonym
  2 oktober, 2013 at 19:46

  Varför flyttar du inte till Polen.som verkar att tillfredsställa dig. och ge dig flera orgasmer under dygnet. Här i Sverige är du bara en flugskit, så stanna gärna kvar..

 • Louise
  2 oktober, 2013 at 20:27

  För något år sedan lät det såååå stort om USA. Hon skulle flytta dit och hade en JÄTTEGREJ på gång där. Hemlig förstås men som skulle göra henne till multimiljonär. Hihi.

 • anonym
  2 oktober, 2013 at 20:34

  Du måste väl ändå skämta, så dum kan väl ingen människa vara. Om man inte är fullständigt BESATT, isåfall tycker jag mycket synd om dig Kjerstin. Stackars dig.

 • anna
  3 oktober, 2013 at 08:46

  Kanske du e enda gästen på hotellet ???!!! Creepy!!!
  NEJ SKOJADE bara. Sug åt dig av lyxen kvinna och NJUT!
  Jag tycker dock att du kunde lägga upp namnet på hotellet då de behandlar dig så väl. Du är snabb nog att hänga ut ”idioter” så lika snabb kunde du vara med att berömma bra typer 🙂

 • Elin
  4 oktober, 2013 at 11:50

  Vissa hotel söker kanske på ens namn? Som man bokar in sig mig. Kanske för att den idag skriver om hotel på bloggar etc. Ser man att någon har en blogg via namnet kanske man vill tänka marknadsföring?

 • Elin
  4 oktober, 2013 at 11:51

  Världens mest kända fotografer?