Okategoriserade

Some people have a will

”Some people have a will. Anything is possible”, sa min yogalärare till mig imorse när jag stod och skakade i hel brygga. Sen sa hon ”Breath…”, ha ha ha ha. Det går bra för mig med yogan och jag gör finfina framsteg och idag var det två yogisar som kom fram till mig efter passet och frågade om jag känner några ”andra effekter”. Att de två oberoende av varandra just sa exakt de orden gör att jag nu undrar vad det är för ”andra effekter” som man kan få av yoga?! Spännande.

Jag tänkte på en annan sak. Kristoffer frågade mig idag om jag inte anser att min son bör få välja om han vill vara igenkänd eller inte och hur jag har fattat det beslutet åt honom och varför jag exponerar honom som jag gör. Jag har funderat lite mer på den frågan sen vi snackade har jag kommit fram till ett svar. Om jag skulle välja att inte exponera Ringo utan dölja honom så skulle det ju vara ett val som jag gör åt honom och då skulle nog frågan lyda: Varför väljer jag att INTE exponera honom. Det finns två alternativ att exponera eller att inte exponera men valet måste jag göra. Jag kan inte låta bli att välja för genom att inte exponera så ger jag inte honom valet att bli exponerad. När han är 10 år och vill eller inte vill kan vi ju ta ett snack om saken tänker jag. Då kan han välja. Och väljer han då att han inte vill bli exponerad så slutar vi med det och då är hans bedårande lilla fejs som bortglömt på ett par veckor. Men nu är han liten och det är jag och Bingo som bestämmer. Eftersom det för mig bara finns positiva saker med att vara offentlig och igenkänd så anser jag att det är det bästa för min son också. Så nu har jag resonerat mig fram till mitt svar. Lite sent kanske men ändå.

En sista sak. Vet ni vad jag gjorde för upptäckt för exakt två minuter sen?! Anledningen till att jag gjorde den över huvud taget är tack vare Loka som gett ut spännande nya smaker som glass och choklad. Det gjorde att jag nyss droppade ner fyra droppar stevia CHOKLAD i ett glas vatten. Juhuuuu! Om ni fattar vad jag menar.

You Might Also Like

 • Kjerstin
  17 april, 2013 at 15:41

  Vad är det för fel på vanligt vatten utan några tillsatser alls?

 • Lisa
  17 april, 2013 at 18:03

  Jag tycker du gör rätt med Ringo. De bloggare som plötsligt ”mörkar” sina barn känns bara konstigt. Kör på bara. Han kommer att tycka att det är jättekul att se dina fina inlägg. Tills han blir tonåring iallafall… Men då kan ni ju prata om det. Kram!

 • Nico
  17 april, 2013 at 22:07

  brukar du ställa den frågan till folk som dricker saft, läsk, te och kaffe också? samtliga är vatten med tillsatser.

 • Nico
  17 april, 2013 at 22:08

  eller kanske mejlat loka- och ramlösatillverkarna? HELSJUK idé med smaksatt vatten.

 • Karin
  17 april, 2013 at 22:20

  Bra svarat om exponering Katrin!

 • Fjodor
  18 april, 2013 at 00:57

  ”Jag kan inte låta bli att välja för genom att inte exponera så ger jag inte honom valet att bli exponerad.” Och med samma resonemang….Om du exponerar honom så ger du honom inte valet att inte bli exponerad. Cementskalle.

 • Fjodor
  18 april, 2013 at 01:08

  Och för övrigt så fattar ju alla som har något innanför pannbenet att det är DIG SJÄLV du exponerar genom grabben, det är ju livsluft för såna som dig att gå igång på uppmärksamhet, kosta vad det kosta vill.

 • Sara
  18 april, 2013 at 02:23

  Dessutom asvidrigt smakar som mett saltkar tviiii!!!!

 • Anna
  18 april, 2013 at 06:05

  En effekt av yogan för mig är att sexlusten ökar! Woho

 • Victoria
  18 april, 2013 at 07:13

  ’Om jag skulle välja att inte exponera Ringo utan dölja honom så skulle det ju vara ett val som jag gör åt honom och då skulle nog frågan lyda: Varför väljer jag att INTE exponera honom. Det finns två alternativ att exponera eller att inte exponera men valet måste jag göra.’

  Så skriver Katrin också.

  Du ’Fjodor’. Du ägnar en massa tid åt att gå in på en blogg och bara kritisera och vara dum hela tiden. Kan du inte göra något vettigare? Hitta en blogg som passar dig bättre. Du kan omöjligen må bättre i ditt liv av att hålla på som du gör här i Katrins blogg.

 • Victoria
  18 april, 2013 at 07:20

  Obegripligt! Klockan ett på natten och du går in här och bara är spydig. Tror inte du mår så bra.

  Det finns väldigt många människor som väljer och vill bli exponerade. Varför är det något fult? Katrin lever sitt liv som hon vill, låt henne göra det.

 • anonym
  18 april, 2013 at 09:12

  ”Eftersom det för mig bara finns positva saker med att vara offentlig och igenkänd så anser jag att det är det bästa för min son också”
  Hur fan tänker du!

 • Quinna
  18 april, 2013 at 09:12

  Läs kostdoktorn.se inlägg om smaksatt vatten och socker beroende

 • anonym
  18 april, 2013 at 09:20

  Katrin vet ej vad ett kommatecken är!

 • Kjerstin
  18 april, 2013 at 09:57

  Ja, det är klart jag frågar det! Vad trodde du pucko?

 • M
  18 april, 2013 at 10:38

  Men ta dig inte så allvarligt känd? det är du själv som exponerar dig till att du vill bli jätte kändis hahahahah

 • tesd
  18 april, 2013 at 15:32

  Alltså jag tror inte ni behöver oroa er. Inget illa ment men ni är ju inga mega kändisar som har fans o grejer 😉