Okategoriserade

Som om saker inte kunde bli tråkigare

En vidrig dag. Fullkomligt asvidrig har den varit. Jag har suttit bänkad framför min dator i sex timmar och försökt att reda ut bankärenden. Jag har ringt Handelsbanken direkt sex gånger, pratat med sex olika människor och blivit kopplad minst 20 gånger. Jag har fortfarande inte fått hjälp och det verkar som att det typ inte går att svara på min fråga. Det är så otroligt jävla provocerande och märkligt hur jag kan få in flera betalningar på mitt företagskonto som inte går att spåra. Det står endast en drös siffror som referens och de är enligt dessa sex personer omöjliga att spåra. Jag driver alltså ett aktiebolag där jag har som skyldighet att bokföra alla mina transaktioner men jag måste tydligen gissa mig till vad det är för pengar som kommer in på mitt konto. Nu kan jag inte ringa mer för jag har inga batterier kvar på min telefon så jag får glatt fortsätta med det här i morgon. En gång satt jag i 47 minuter i kö till bankgirocentralen och sen blev jag bortkopplad. När jag ringde om och kom fram så sa hon att hon inte kan se vad det är för betalningar. De på banken kan heller inte spåra betalningarna. Trist för er att höra om? Ja men jag har haft det så här trist i sex timmar så då kan väl ni också ha det lite trist tänker jag…

Okej nog om det. Ska jag berätta vad som hände igår? På tal om annat trist. Min städerska blev attackerad av min granne. Sjukt, va? Samma granne som jag alltid bråkar med. Ett alkoholistpar som bor bredvid mig nämligen. De är till och med portade från puben bredvid vår port så mig verkar inte vara den enda som de bråkar med. De asen. Jag satte på två maskiner och gick till jobbet. När min städerska kom skulle hon hämta upp kläderna och detta skulle då ske innan den vidriga alkogrannfrun hade sin tid klockan 10. Bara det att jag glömde lämna nycklarna till städerskan (ja jätteklantigt av mig) så hon kunde inte komma in i tvättstugan. När hon väl kom in 15 minuter efter grannens påbörjade tid blev hon påflugen av grannen som flaxade med armarna, skrek och nästan vidrörde min stackars söta städerska. Gråtande ringde hon till mig och kunde inte förstå hur en människa kan vara så arg och bitter över en kvart.

Jaha nu måste jag gå. Strategimöte. Jag har vissa saker att reda ut med mitt företagande kan man säga. Adminstrativa saker. Viktiga saker.

You Might Also Like

 • Joakim
  4 april, 2013 at 20:06

  Tvättstugan är nog den plats där det blir mest bråk.

 • Tina
  4 april, 2013 at 20:20

  Synd om din städerska. Men jag blir skitförbannad om ngn tar min tvättid. Oftast har jag en tid och passa. Om den innan blir sen drabbar det mig och sedan personen efter. Alltid samma jävla nötter som inte fattar att man inte bor i en villa med egen tvättstuga i källaren. Nej det är brist på respekt. Det handlar inte om att vara bitter utan det är så tröttsamt med sådana människor. Skaffa tvättmaskin hemma om du inte kan hålla tider. Du kan ju inte avgöra ifall 15 min är mkt för den som drabbas. Men synd om din städerska som ska ta skiten av din granne som inte verkar ha hästarna hemma.

 • Fjodor
  4 april, 2013 at 20:20

  ”Och nästan vidrörde henne”….ojojoj, stor dramatik i vardagen.

 • Annsofi
  4 april, 2013 at 20:41

  Jag har jobbat på bank och de kan visst hjälpa dig att spåra betalningarna. Det är möjligt att de inte kan se det på en gång, men de kan skicka efter en spårning och då får de alla uppgifter. Kontakta din personliga bankkontakt istället. Eller byt bank.

 • Mai
  4 april, 2013 at 21:03

  Kolla dina fakturor och stäm av med kontot.

 • Christine
  4 april, 2013 at 21:31

  Jisses Amalia, vilken dag du haft!!
  Du behöver luta dig tillbaka i soffan med ett stort glas vitt, eller rött…vilket som…både och! 🙂
  Hoppas morgondagen blir bättre-Så mycket bättre! 😉
  (http://whoopsiedaisie.blogg.se)

 • Maria
  4 april, 2013 at 21:41

  Kalla en medmänniska för as, där går gränsen.
  Tänk på din son, små grytor har också öron.
  Tror Du tycker det skulle vara tråkigt om Ringo kallade sina kompisar för as.
  Tvättstugan är roten till mycket ont, införskaffa
  en tvättmaskin och en torktumlare, är mitt förslag.
  Passa tider är ett måste i en tvättstuga.

 • L
  4 april, 2013 at 23:01

  Är du medveten om att även om dina värden är ”tiptop” men du fortfarande mår kasst, så kan du ju börja läsa om försurning av kroppen och alla symptom. Sen kanske om 10 år så får vi se hur alla har utvecklat sjukdomar av sina försurade kroppar pga lchf. ” Lets play the roulette” Ät basisk mat, utan socker, utan tillsatser, ska det vara så svårt, nää då går ju din business i graven.

 • Lava
  5 april, 2013 at 06:00

  Det finns dagar när livet känns tungt och trist. Då ska jag trösta mig med att jag i alla fall inte delar tvättstuga med Katrin Zytomierska.

 • Felicia
  5 april, 2013 at 06:46

  Brukar aldrig kommentera, men laser din blogg dagligen, mest for att du ar grym , och sa paminner du mig om en av mina vanner hemma i Sverige. Tankte bara meddela att du och Bingo vad med i mina drommar i natt. Vi Rokte gras och pratade strunt. Ar osaker pa o vart jag fick detta ifran. men kram till dig for att du ar sa underbar i alla fall!

 • Pernilla
  5 april, 2013 at 07:10

  Folk som inte håller tvättider och är färdiga tills nästa granne ska in, är ett JÄVLA PACK. Nonchalanta as.

 • Martina
  5 april, 2013 at 07:14

  Jag tänkte fråga dig om du har koll angående sköldskörteln ?!
  jag har försökt gått ner en längre tid med Lchf och vågen har inte visat några kilon ner.
  väger 97 kg.
  fick veta i veckan att jag har en väldigt låg producerande sköldskörtel.
  fick utskrivet levaxin 25 mg att börja med.

 • Fjodor
  5 april, 2013 at 07:15

  Bra sagt.

 • Sofia
  5 april, 2013 at 10:05

  http://yogavita-yogavita.blogspot.se/2013/04/kom-med.html?m=1

  Hit kan du åka.

 • anonym
  5 april, 2013 at 11:41

  men du kan inte låta bli att läsa hennes blogg. Gud bevara mig, Katrin och ala andra från sådana falska typer som du.

 • Lava
  5 april, 2013 at 12:45

  Jag läser bara knäppa bloggar. Underhållningsvärdet!

 • Tant B
  5 april, 2013 at 14:13

  25 mg!?

 • Ann
  5 april, 2013 at 14:56

  Skaffa en egen tvättmaskin!!

 • Py
  5 april, 2013 at 16:10

  Men Herre Gud, om hon vill sälja LCHF varor och folk vill köpa LCHF varor, så är det väl upp till var och en! Alla har väl skyldighet att ta reda på vad dom stoppar i sig och KZ har ju inte uppfunnit det här sätter att äta, det hoppas jag att du vet.

 • Py
  5 april, 2013 at 16:24

  @Tant B Hon menar säkert mikrogram, och det är det minsta man börjar med för att sakta trappa upp.
  @Martina, du kommer säkert att gå ner lättare när du har kommit igång med Levaxin, men tyvärr tar det nog lite tid. Att du äter enligt LCHF anser jag, gör det lättare. Lycka till!

 • Cat
  5 april, 2013 at 17:02

  Haha så lätt att se vilka som är Maggan Graaf-fanatiker här… Samma spydiga pissiga kommentarer här som det är i hennes blogg… Pinsamt när vuxna kärringar lever genom gudadyrkade personer istället för att leva sina egna miserabla gråa liv. Bloggarna själva skrattar hela vägen till banken.

 • Lava
  5 april, 2013 at 18:12

  Gud, vad jag önskar att jag vore ung igen! Då levde jag ett färgstarkt liv, och hade verkligen inte tid att sitta och kommentera bloggar. Nu sitter jag här i min gråhet och gudadyrkar.

 • L
  5 april, 2013 at 23:31

  Seriöst så fattar jag att hon inte har ”uppfunnit”detta, men hon rider på vågen kan man säga. Dvs de som har provat ”allt” frälser hon etc Men faktum är att lchc är en försurande miljö för kroppen och det kanske inte alla vet om, dom kanske minskar i vikt men sen börjar diverse andra sjukdomar att visa sig, men det kan vi ju inte se förrän då.

 • Linda
  6 april, 2013 at 03:17

  Oj oj, lugna sig lite haha..snacka om att inte ha nåt liv om man stör sig på såna här småsaker

 • Malin
  9 april, 2013 at 09:46

  Hej!
  Har du utgivningstillstånd för din blogg?
  Iaf, jag läser en kurs i rättsinformatik. Jag skulle vilja säga att genom att lämna ut uppgifter om dina grannar, som jag antar att du inte kan bevisa är sanna, begår du ett lagbrott och kan bli stämd. Är inte det lite onödigt?

  Känner själv ibland för att skriva både det ena och det andra på min facebook. Men det är ju faktiskt förtal, så det kan jag inte.

 • bridesmaid dresses uk only
  14 december, 2013 at 11:10

  Thanks for this post – I have struggled with this as I have NO comments yet on my blog and in some ways feel badly about that until i read your posts about this and yet I see there is more that I can do. I will participate more in other blogs and ask MORE questions I do ask some – also I like the idea of asking a question in the heading. Lots to think about but I would like to engage with readers and think comments is a great way to do so.

 • air jordans
  16 december, 2013 at 01:46

  Nice post. I understand something a lot more challenging on diverse blogs everyday. It’ll usually be stimulating to read content from other writers and practice a bit some thing from their store. I’d prefer to use some with the content on my blog no matter whether you don’t mind. Natually I’ll provide you with a link on your internet weblog. Thanks for sharing.
  air jordans http://jordansfyek.do.pe/2013/11/30/air-jordan-boots-and-shoes-frequent-the-background/