Okategoriserade

Söker du lägenhet i Stockholm?

Jag har en vän som vill hyra ut sin lägenhet på Kungsholmen vid Norrmälarstrand. Lägenheten är på 40 kvadratmeter och hyra gäller för en längre tid.
Om ni är  intresserade så ring honom på nr 0769 077269 och hälsa från mig.

ps. Han är skitsnygg. Och singel. 36 år. Bra ekonomi. Fast skit i det, det är lägenheten han vill hyra ut. Fast lite snygga tjejer skulle kanske inte skada…. Fast nä han blir nog sur om jag utnyttjar den här tjänsten till att hitta tjej åt honom taskigt…Fast å andra sidan så kan man ju faktiskt multitaska. Okej så här. Man kan ringa om man är intresserad av att hyra hans lägenhet men man kan även ringa för att ta sig en ”titt” på hans lägenhet kanske till nån kompis…? Eller kanske följa med en kompis som är intresserad och så råkar man vara snygg och härlig singel?! Ja nåt sånt…

You Might Also Like

 • Natalie
  27 maj, 2013 at 14:07

  Har du ingen mailadress till honom istället?

 • camilla
  27 maj, 2013 at 14:26

  vilket stjärnteckan är han född i?

 • Ella
  27 maj, 2013 at 20:42

  Ehh är det någon du vill retas med genom att låta honom bli nerringd av ”gänget”?

 • Linda
  27 maj, 2013 at 22:01

  Härlig du är! Tråkigt att jag bor i Småland och är en gotlänning som är söt och charmig! Fan borde flytta till Sthlm pronto;) keep up Linda

 • GA
  28 maj, 2013 at 14:17

  Oj, vad bra!
  Jag ska flytta till sthlm nu och letar både jobb och lägenhet så katrin.. Har du jobb till mig så mejla mig 😉 Sen kan jag hyra hans lägenhet OCH jag är snygg.. så mejla på! 😉