Okategoriserade

Snart är vi kanske i fas

Ringo sover ju från 9-9 som vanligt såklart så han är ju inget problem. Jag vill också sova men det kan jag glömma. Rambo är pigg och har inte alls fattat att han ska vända på dygnet så vi umgås mest hela nätterna. Det är ju mysig såklart för han är så sjukt mysig och gullig, ligger där och garvar och rejvar… liten tjackis. Kanske att vi kan sova lite mer inatt för jag är jävligt trött nu och klockan är knappt tio här.

Jag har nog inte så mycket att säga mer just idag tror jag… Jag tänkte på det idag när vi gick till för att köpa XXXXX-tofflor till Ringo för att han svettas ihjäl om fötterna, vet ni vad ibland är det faktiskt lite för varmt här. Ikväll var det lite jobbigt för Rambo och jag fick dåligt samvete över det så vi gick till rummet. Han satt naken i endast blöja på restaurangen och var genomsvettig. Vi andra vad också det men det känns som att det är värre för honom för att han inte förstår. På rummet är han överlycklig och i skuggan på dagen också. Fast det var inte lika varmt igår som idag…

mi

Glad över att vara i AC och chilla med brorsan. Stor skillnad på dem fortfarande. Inte länge till.

mid

Svettig och sur på restaurangen invirad i min sjal.

Oj, jag måste göra en nattflarra till Rambo, kan inte förstå att så många sa till mig att Natrugen smakar/luktar illa. Jag undrar vad ni har för referenser? Jag tycker att det luktar superfräscht, har ni känt på Sempers ersättning eller? Nä tänkte väl det.

mon

Kolla Leah fick en jätterolig badring idag. Syrran fick en jätterolig hatt.

Dagens mat: Frukost-omelett med ost och skinka, baon, kycklingkorvar, vattenmelon. Lunch-De där kycklingspätten med jordnätsås. De är fantastiska. Middag-Skaldjur, oxfilé, fisk, broccoli, nån sås gjord på majo. Ja, jag åt alldeles för mycket idag om man ska se det ur ett bantningsperspektiv.

middagJag borde ju kanske tagit en bild innan jag förstörde det fina men jag kom på det för sent. Plopparna över är bacon, det högst uppe är grillad fisk, gurka, paprika, en köttbit längst ner ovanför såsen. Jag vet ju att ni kommer att undra så… Jaha ja absolut det var buffé idag. Liveband som körde avicii och underbar buffé.

rea

Kolla på det här gulliga kusinerna. När man ligger själv med dem under ett parasoll så dras turisterna som flugor till skit. ”Ohhh so cute…how old…bla bla bla…” Jag är kort och vresig. Fan jag är ingen jävla rullande cirkus låt mig och mina barn vara ifred. Och idag kom en äcklig kvinna fram och skulle ta på Rambo. ”Don´t touch my child, please”, sa jag ha ha ha tycker ni att jag är sjuk i huvudet som inte vill att främmande människor ska röra vid mitt barn. Det skiter jag i. De kan pilla på sig själva.

ps. Rambo är väldigt lik min pappa på den här bilden. Leah är lik min farfar.

You Might Also Like

 • Carrie
  2 mars, 2014 at 16:32

  Asså tjena sitter på värsta jävla Kinesen o trycker i mig ris o kyckling med curry så satans jävla gott ! Allt sveps ner med Go satans jävla öl, fan tror det står Marie nåt jävla skit på asså Gott så in i helvete raaaaaaap …

 • Camilla
  2 mars, 2014 at 16:33

  Jag säljer reductil sibutramin 15mg. 1månad för 690kr och 3mån. kur för 1790kr. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till [email protected]

 • bettan
  2 mars, 2014 at 16:46

  Man skulle inte kunna tro att du tycker att Rambo är så mysig gullig osv. Du visar honom ju ingen respekt alls.Genom att visa upp en sådan förnedrande bild på honom. Akta så han inte får solsting. Kan vara ett livsfarligt tillstånd! Barn bebisar kan inte reglera temperaturen, som vi vuxna.

 • Suss
  2 mars, 2014 at 16:59

  Du har gått så jävla för långt med bilden på rambos underliv. Det är respektlöst. Han har väl också rätt till sinintegritet. Visst det är en gullig bild för fotoalbumet hemma men att lägga ut den på internet är att gå så över gränsen. Låt dina ungar få vara oskyldiga. Blotta inte de för hela världen. Vidrigt!

 • heater
  2 mars, 2014 at 17:00

  Är ni de enda med bebisar där. Förstår inte annars varför turisterna dras till dem som flugor.De är varken sötare eller fulare än andra bebisar!!

 • Elin
  2 mars, 2014 at 17:01

  Kolla vad Blondinbella skrivit om dig och Rambo på sin blogg och FB-sida

 • Anna C
  2 mars, 2014 at 17:04

  Reaktionerna på din bild av Rambo tyder på att Sverige är fullt av folk med sexualneuroser. De sexualiserar en bild av ett naket underliv på en baby!
  Och på vilket sätt skulle det skada barnet om en pedofil går igång på bilden? Det är äckligt att tänka sig det, men det skadar ingen.
  Växer man upp i en familj som Katrins lär man nog få en ganska naturlig syn på nakenhet och kroppsfunktionerna. Hon är naturlig, de som förfasar sig är förvridna.

 • lw
  2 mars, 2014 at 17:05

  Blondinbella har skrivit ett inlägg om dig!

 • klara
  2 mars, 2014 at 17:21

  Hade inte tyckt det var så roligt, om bilden på mitt barn figurerade på alla pedofilsajter. Det är Katrins brist på omdöme som är alarmerande. Du vet inte hur långt de kan gå! Du lever tydligen i en bubbla.

 • Anna
  2 mars, 2014 at 17:34

  Upp som en sol och ner som en pannkaka. Du verkar till att vara en osympatisk person. Som inte tänker längre än näsan räcker. Stackars barn.Eller är det ett spel för GALLERIERNA???

 • Cornelia - Stil & Ung mamma
  2 mars, 2014 at 17:35

  Hmm.. Hade själv inte lagt ut en bild på min sons könsorgan. Det är helt naturligt, absolut. Men att blotta det på internet känns för riskfullt med tanke på alla sjuka människor som finns där ute.. 🙁

  http://cutelittlethings.se – Stil & Ung mamma

 • UlrikaZ
  2 mars, 2014 at 17:55

  Om barnen vilar lite i AC-temp då och då så är det ingen fara på jorden. Lika bra de vänjer sig. Och det finns ju bebisar som föds överallt, där det är supervarmt t ex……Gud vad pyppliga folk är – det var t ex inte jättelänge sedan vi inte hade el i Sverige t ex, och vi har ju tydligen överlevt…..

 • isa
  2 mars, 2014 at 17:59

  Tur att det finns unga fina småbarnsmammor, som blondinbella, som visar omdöme. Respekt!

 • Suss
  2 mars, 2014 at 18:04

  Bild på ett barns könsorgan!? Då snackar vi bebis på två månader, det finns väl inget könsorgan nämnvärt o tala om Pucko?! Ett könsorgan måste vara minst 15 år innan det anses sexuellt för i helvete!!

 • Anna
  2 mars, 2014 at 18:29

  Du som skriver i suss namn. Gå och göm dig. Vi pratar pedofiler. De är lika intresserade av bebisar. De snor bilder på bloggar, och gör om dem till barnporrsajter!

 • mammi
  2 mars, 2014 at 18:31

  Cornelia. Fint skrivet av dig!!

 • Anna C
  2 mars, 2014 at 18:38

  Vadå bubbla? Skulle de komma och kidnappa ungen? Är det ett utbrett problem? Du är likt en jäkla massa andra bigotta sexualneurotiker.

 • Hedda
  2 mars, 2014 at 18:50

  Håller helt med! Reagerar också på att folk verkar ha de ”pedofila glasögonen” på sig och ser sex överallt. Är inte ens säker på att pedofiler går igång på vilka bilder som helst med nakna barn, vet inte alls hur de fungerar. Det värsta med dessa publiceringar är att folk här inte drar sig för att kalla barnen äckliga och fula. Vi vet inte säkert att dessa bilder kommer till användning för pedofiler, men vi vet att barnen får en massa skit från Katrins läsare.

 • Fanny
  2 mars, 2014 at 18:52

  And snopp/pungbilden…
  http://motherless.com/D043F5B
  Äsch, hon är välan en stolt mor!
  Hon stoltserar med att bebisen på några veckor redan har en större snopp än vuxna Bingo, i upprest tillstånd!
  Titta på filmen ovan, på Bingo som har 9 cm stånd.
  Man kan inte vara kräsen i den relationen

 • malin
  2 mars, 2014 at 18:59

  Detta skev Blondinbela på FB i dag .

  Blondinbella

  för 2 timmar sedan
  .

  Inte okej, Katrin!

  Jag blir på riktigt ledsen och arg när jag ser bilden som Katrin har lagt upp på sin blogg. På Katrins blogg ser man Rambos pung och rumpa och jag tycker att det är hemskt att hon publicerar hans könsorgan på nätet. Man vill tro gott om alla människor men det finns äckel som tittar på den här bilden på ett annat sätt och jag vill kräkas över att det är så. Katrin har en av Sveriges största bloggar och jag kan inte förstå varför hon gör så. Jag tror inte heller att det kommer att vara så uppskattat av Rambo när han blir äldre. Hade det funnits bilder på mig med särade ben som bebis ute för åskådning på nätet hade jag tyckt att det var otroligt jobbigt. Hur kan du göra så som förälder?

 • Anna C
  2 mars, 2014 at 19:08

  Tack, Hedda, för ett vettigt inlägg.

 • anna
  2 mars, 2014 at 19:12

  Ha ha, det var ju rätt ynkligt måste jag säga

 • Mu
  2 mars, 2014 at 19:20

  Fast…vi kanske borde låta socialen avgöra om det är lämpliga bilder eller ej? Istället för Katrins porr-polare? De borde väl fått in rätt många bilder vid det här laget.

 • pia
  2 mars, 2014 at 19:24

  Och blir mobbade för att de har en sådan empatilös och egoistisk mamma,som låter sig själv gå före dem Sitt eget kött och blod. Denna gången gick hon för långt. Rambo har väl en pappa också. Stackarn!

 • Malin
  2 mars, 2014 at 19:29

  Undra om folk är så perfekta själva haha

  Iallaf ni verkar ha det gött

  Ps: alla thailändare älskar barn om man är där med barn får man uppmärksamhet så är det bara 🙂 såg någon skrev om det längre upp ifall ni va ensamma om barn.

 • lalle
  2 mars, 2014 at 19:31

  Det handlar också om hur jävla dåligt omdöme man har som mamma att lägga ut en sådan bild på nätet, till allmän beskådan. Den passar bättre i familjealbumet!!

 • Camilla
  2 mars, 2014 at 19:35

  Precis så Mu

 • Adam
  2 mars, 2014 at 19:36

  Men snälla du – tror du att i Thajland födds inte bebisar eller tror du att man stoppar de under jorden till de blir vuxna? Klart man ska skydda barn men det tror jag Katrin vet redan …

 • kattis
  2 mars, 2014 at 20:07

  Undrar vad Bingo tycker om bilden. Han kanske ser något i den, som jag och pedofilerna inte ser. Något konstnärligt

 • Anna C
  2 mars, 2014 at 20:13

  Mu, du är ju ta mig fan inte klok! Bussar du socialen på alla föräldrar som inte har din syn på nakenhet? Är du pingstvän eller tillhör du nån annan sekt?

 • Anna C
  2 mars, 2014 at 20:16

  Toppen, Mu! Det är rätta takterna. Bussa socialen på föräldrar som inte har samma översexualiserade synt på nakenhet som du.

 • bitte
  2 mars, 2014 at 20:19

  Hade någon thailändare visat en sådan bild offentligt.Hade de hamnat i fängelse för barnporr. Polisen ser väldigt allvarligt på dessa brott. I Thailand finns många utländska turister, som är pedofiler, vilka de jagar med ljus och lykta!

 • Fanny
  2 mars, 2014 at 20:27

  Ja, Bingo porrkungen har liten liten snopp som sjutton, och det värsta är ju att den kan ju inte, hur han än gör, bli större.
  Utan det här är ju det han har att bjuda på. Att leva med en sådan man som spelar på sex i allt han gör, har väl gjort att Katrin förlorat perspektivet över vad som är naturligt och inte.
  De flesta av oss andra ”vet” att man inte låter barn man månar om visa naken hud på nätet av alla ställen. Det existerar helt enkelt inte. Men det existerar ifall man kallhamrat kan anta att det kommer orsaka korslänkningar och i bästa fall en notis i kvällspressen. För det drar besökare till bloggen. Och då kan statistiken visas gentemot alla de ”produkter” hon ”råkar” tipsa om, och däribland sitt eget event som inte tycktes gå så bra. Så genomskinligt. Och äckligt, att nyttja sina barn på det sättet.

  Det blir inte 5 år till med porrkungen.

 • Ida
  2 mars, 2014 at 20:31

  Visar omdöme? Är det respektfullt av Blondinbella att döpa Gillis? Hon skyddar hans integritet genom att inte visa hans ansikte i bloggen, men om man nu ska låta ungarna få bestämma själv så gäller det väl saker som religion också, inte bara om dem vill visas offentligt eller inte? Katrin är en riktig ”Free spirit” och en väldigt kärleksfull mamma, vad är Blondinbella? Prydd, fisförnäm och överbeskyddande.

 • Me
  2 mars, 2014 at 20:36

  Men hallå, de barnen är ju acklimatiserade till det varma klimatet, stor skillnad.

 • Mu
  2 mars, 2014 at 20:53

  Nä, jag har hittills aldrig bussat socialen på en enda människa, men när man lägger ut porrbilder på sina barn så KOMMER garanterat någon maila socialen. Liksom…på vilket sätt är det förvånande? Katrin har ju skrivit om att de hört av sig till henne förr pga sånt här så hon måste väl vara van vid det här laget?

  Och om du anser att jag måste tillhöra någon religiös sekt för att jag inte fläskar upp ett barns könsorgan på nätet då är du fan störd! Hur kommer det sig att folk reagerar så starkt? Antar att du är en av Katrins porr-vänner som skriver under alias.

 • Mu
  2 mars, 2014 at 20:56

  Och haha…”samma översexualiserade syn” som jag. Är det inte snarare UNDERsexualiserad jag borde vara eftersom jag är så pryd och inte tänder på barn? Dumma ko 😀

 • Mu
  2 mars, 2014 at 21:01

  He he…ja, den känns jävligt konstnärlig 🙂

 • Anna C
  2 mars, 2014 at 21:16

  Porrbilder? Ser du inte själv hur galen du låter. Nakna barn är porrbilder!

 • amy
  2 mars, 2014 at 21:21

  Har följt Katrins blogg i många år, och är medveten om att hon provocerar. Men att medvetet OFFRA sitt eget barn, genom att lägga ut en sådan bild bara för att reta upp folk, får mig att må illa.Nu har jag fått nog!!

 • Patricia
  2 mars, 2014 at 21:33

  Anna c. Ser du inte att det är en porrbild.Hur naiv får man bli. Du verkar till att leva i en drömvärld!

 • Maria
  2 mars, 2014 at 21:42

  Mu, håller fullständigt med dig!

 • hanna
  2 mars, 2014 at 21:51

  Bredvid blondinbella, är Katrin en gammal häxa!!

 • Cathrine
  2 mars, 2014 at 21:56

  Men barn har ju alltid varit nakna vid stränder o vatten i scandinavien som var normalt, kanske inte nu mera men det ska ju inte vara nåt fel på de när det är barn. Men ja när det är Katrins egen sida får hon ju bestämma själv och då tycker hon just så och lägger bilden ut.

 • Maja
  2 mars, 2014 at 22:17

  Tack för din råa humor och stora hjärta! Ha det bäst! Jag förstår att det är fint i Thailand, men bla av den anledning du ger uttryck för= värmen-så åker jag inte dit. Skulle luckras upp och ruttna bort!!

  trivs på nån ö i Atlanten jag=))

 • Maja
  2 mars, 2014 at 22:19

  Båda dra in sin bacon- respekt. Avundsjukans röster luktar skit

 • Miranda
  2 mars, 2014 at 22:31

  Era snuskiga jävlar. Det är ni som skriker porr och sex över en liten oskyldig bebisrumpa o pung som är perversa. Sjukt jävla perversa. Kryp tillbaka under stenarna.

 • Sofie
  2 mars, 2014 at 22:37

  Å varför tror ni blondinbella skriver om detta! JO, för att hon vill ta del av alla extra klick som inlägget ger.
  Hon skriver att hon tycker det är fruktansvärt, men fundera lite på vad HENNES inlägg om just detta innebär! Dessutom om en annans barn! Om Katrin är en kålsupare (vilket jag inte tycker, heja Katrin) så är ju definitivt Blondinbella det! Som gottar sig i att sprida ”barnporr”….

 • Sofie
  2 mars, 2014 at 22:50

  Denna bilden är inte tagen på stranden. Den är arrangerad av Katrin, visandes hans röv och pung. Ansiktet och överkroppen är dold. Varför, får du räkna ut själv!

 • anna
  2 mars, 2014 at 23:03

  Hon kanske sätter sin råa humor i halsen, när hon förstår att hon kan förlora sina barn!

 • Sofie
  2 mars, 2014 at 23:13

  Håller med dig Anna C till 100%

 • Fia
  2 mars, 2014 at 23:21

  ….som du o pedofilerna inte ser??? Likställer du dig med en pedofil??? Haha

 • ina
  2 mars, 2014 at 23:23

  Snuskigast av alla är Katrin själv. För en tid sedan blev hon själv anklagad för att vara pedofil, med sina sexuella fantasier!!!

 • anna
  2 mars, 2014 at 23:34

  Söta Sofie, vet du något som vi andra inte vet?

 • anna
  2 mars, 2014 at 23:37

  Av vilken anledning skulle hon förlora sitt barn? Snäll anna det ska nog till en hel del för det. Så sluta fåna dig, tror du att Katrin blir rädd?

 • anna
  2 mars, 2014 at 23:40

  Hur kommer det sig att du ser en barnstjärt som porr?
  Det är sjukt tycker jag

 • anna
  2 mars, 2014 at 23:43

  Låt er inte luras!!! Ren och skär BLUFF!!!!

 • anna
  2 mars, 2014 at 23:43

  Ärligt, vad tror du att socialen kommer att göra?

 • anna
  2 mars, 2014 at 23:45

  Tror du Mu på fullaste allvar att bilden är förbjuden??

 • unni
  2 mars, 2014 at 23:48

  Ja hon får akta sig. Har ju blivit anmäld tidigare!

 • anna
  2 mars, 2014 at 23:50

  Men så oerhört intelligent! Om nu Blondinbella verkligen skulle vara så oroad över att denna bild kommit ut på bloggen, så är det kanske inte så smart av henne att skriva om det. För vad händer? Jo ännu fler kommer att gå in och kolla bilden. Smart tjej! Eller?

 • anna
  2 mars, 2014 at 23:52

  Ja hon blev anklagad av en sjuk förföljare som skrev i massa olika namn, det är redan kollat 🙂

 • Mu
  3 mars, 2014 at 00:09

  ”Vad jag tror socialen kommer att göra”? Tja, alltså som jag redan förklarat så har jag inga planer på att ringa soc själv, så det är inte mig du behöver övertyga. Men Katrin har ju lagt upp den här bilden för att provocera. Och hon har lyckats. Och jag är fullkomligt övertygad om att åtminstone EN av dessa provocerade människorna kontaktar socialen. Säkert även polisen. Kanske tom polisen i Thailand om de känner sig extra provocerade.
  Och hade JAG arbetat på socialen hade jag – inte tagit barnen ifrån henne – men jag hade tagit ett samtal med henne, ifrågasatt hennes syften (och förnuft) och förklarat allvaret i vad hon håller på med. För det är direkt olämpligt.
  Men hon har ju förklarat flera gånger att hon gillar att provocera. Hon har lyckats. Igen! Så vad är problemet egentligen?

 • Ida
  3 mars, 2014 at 01:40

  Haha, den var bra! 😉 Du har ju rätt, om bilden på Rambo klassas som pornografi, då betyder ju det att Blondinbella sprider/har spridit barnporr!

 • Biggan
  3 mars, 2014 at 02:44

  Asså gud vad Katrin flabbar åt alla. Hon har ju en gång för alla bestämt sig för att hinka in massor med stålar på bloggen. Hon vet att kommentarerna blir massor om hon flärpar upp nakna kön i bloggen. Hon skiter fullkomligt i vems kön det är. Hon beskrev målande hur det gick till när Rambo blev till. Vad hade ni väntat er när ungen kom ut? Att hon skulle sätta honom i klosterskola? Klart hon vill använda ungarna till att sticka ut. Hon är skitnöjd nu när det blev ett jädra liv. Tippar på att när nästa unge görs filmas det och släpps här. Fatta vilket liv det skulle bli här. Förmodligen det mest kommenterade någonsin.

 • Magdalena Krupa
  3 mars, 2014 at 02:59

  Such a cute children… but I think that you by a mistake published a picture of your baby thats maybe showing too much. It is your child and you decide… but think about all of those creeps out there, using that picture in a way you wouldnt like:/

 • Bella
  3 mars, 2014 at 04:30

  Men seriöst! Tror ni på fullaste allvar att pedofiler hemsöker Katrins blogg!? Ett barn som hon avlat med Kalle Kaviar. Nä just det…

 • bitte
  3 mars, 2014 at 07:21

  Ja det får man väl bjuda på. Men hon gör sig själv en björntjänst, genom att bara tänka på sig själv. Att hänga ut det stackars barnet på internet, bara för att tjäna pengar. Sedan kan hon flabba bäst hon vill Det gäller faktiskt hennes eget barn!!!

 • fernanda
  3 mars, 2014 at 07:49

  bra SKRIVET!

 • My
  3 mars, 2014 at 07:55

  ….även om jag anser bilden är FEL så är det INTE bättre att Bella länkar till den som den moralkärring hon är…ser fram emot kommande catfight (igen) dom emellan på nätet. 🙂

 • anna
  4 mars, 2014 at 12:08

  Hon skickar inga tabletter eller så skickar hon nått helt annat!!!