Okategoriserade

Sluta blunda tjockisar! Nu sätter vi hälsan i fokus.

Men snälla folket är ni inte kloka? Vi anordnar ett grymt hälsoevent den 10:e maj har ni missat det? Eller blundar ni för det? Det är inte okej att skita i sin hälsa det är det viktigaste ni har och vi pysslar nu ihop ett event för att sprida information och uppmuntra er till att leva lite hälsosammare! Vet ni att kostdoktorn reser över hela USA och föreläser? Så eftertraktad är han. Har ni läst hans bok matrevolutionen? Det är en av de bästa böckerna jag läst. Bara en föreläsning av Andreas är värd att resa långt för.

Ni anmäler er inte som ni bör. Det rullar på och det kommer att bli ett grymt event men ni måste komma. Ja, du med! Ta med en väninnan eller karsloken och kör en weekend i Stockholm, bättre tillfälle än så här får du inte.

Och alla ni tusentals personer som varit på LCHF-loppet vet ju hur bra event vi på Pure PR gör och det här kommer att bli det bästa vi gjort det kan jag säga er…!

Och nu har vi en officiell vattensponsor också. Ett nytt vatten som jag inte hört om förr!

Köp er biljett här! Med eller utan hotell.

puff

 

You Might Also Like

 • minna
  1 mars, 2014 at 19:01

  Resa till Stockholm, och betala dyra pengar för att lyssna på kostdoktorn. Aldrig. Honom ger jag inte ett ruttet lingon för. Vem säger att han har rätt?

 • svalan
  1 mars, 2014 at 19:12

  Helt knäpp startsida för detta event. Priserna stämmer ju inte. Vad kan jag köpa för 299.00 SEK?
  Och var? Nä nä. Om det var gratis kanske man kunde tänka sig att delta, men inte på dessa villkor.

  Och vadå för ny sponsor med vatten? Intag av extra litium ska föregås av läkarkontroll. Helt sjuk dryck allts.
  Heja kranvattten. Vi i Sverige har vattenkvalitet i världsklass i våra kranar!

 • minime
  1 mars, 2014 at 19:17

  Ja det var ju en lustig kommentar… Vem säger att någon annan har rätt? Meningen är väl att lyssna på honom och skaffa sig en egen uppfattning, eller…?

 • svalan
  1 mars, 2014 at 19:19

  Obegriplig bokningssida för eventet. Priserna på första sidan stämmer inte utan blir mycket högre när man ska betala. Var kan man köpa en dag för 295 kr till exemel? Nej, var det gratis kanske jag kunde gå, men inte nu – det är ju ett event med reklam för produkter som ni vill tjäna pengar på.

  Varning för flaskvatten med litium i. Intag av extra litium ska föregås av läkarkontroll, annars kan det gå väldigt tokigt.

  Undrar varför mitt förra inlägg försvann. Hm.

 • Mu
  1 mars, 2014 at 19:20

  Men…trodde tom de dummaste anhängare förstått att LCHF inte är långsiktigt hälsosamt vid det här laget? Och Kostdoktorn? Vilka andra läkare håller med honom? Inga.

 • Mu
  1 mars, 2014 at 19:42

  Vem säger att någon annan har rätt? Tja…forskningsresultat, erfarenhet, vetenskapliga rön och statistik etc etc.

  Alltså Minime, det här handlar inte om lotteri eller sax, sten, påse utom om medicinsk vetenskap.

  Enligt Wikipedia är Kostdoktorn ”praktiserande specialistläkare på en vårdcentral i Karlstad”.

  Varför ska du lyssna på mängder med olika läkare med mångårig erfarenhet från Lunds Universitetssjukhus?

 • Sara
  1 mars, 2014 at 19:59

  Nä, det måste ju alla förstå att det är fullkomligt livsfarligt att äta naturliga råvaror som kött, fisk, smör, grönsaker osv. Helt obegripligt att inte alla förstår att vi måste ha processerad mat med massor av socker i….

 • Sara
  1 mars, 2014 at 20:01

  Asså det är helt jävla befängt …säger lillstrumpa o lillskogen… Ät lite träna mycket du går NER i vikt!! Löjligt 🙁

 • Mu
  1 mars, 2014 at 20:08

  Men lägg av. Kritiserar jag fisk? Kritiserar jag grönsaker?

  Minns att Katrin lade upp en film där hon satt i någon Sibylla kiosk och tryckte i sig ett par feta korvar (Sibylla korv…så naturligt att det nästan växer bark på den) och bad om en hel hög med lök stekt i äcklig olja och en OBEGRIPLIG mängd stekt ost ovanpå. Mättade fetter som skulle vara för mycket för en flodhäst!

  Men visst, all ANNAN mat är då naturlig och nyttig. Vitaminerna dryper. Bakverk, pizzamixar, tacokryddor.

  LCHF är över!

 • Chatarina
  1 mars, 2014 at 21:57

  Inte konstigt att du inte får några anmälningar till eventet då du kallar alla för tjockisar. Du får nog ta och bli lite mer ödmjuk om du vill att folk ska komma.

 • laura
  1 mars, 2014 at 22:02

  Med risk för att låta ytlig: en enda blick på Kostdoktorn och jag vill verkligen inte höra vad han har att säga. Han ser lite smått manisk ut, kanske är det därför ni går såbra ihop? Och vem vill betala massa pengar för att lyssna på folk som snackar hälsa när man kanfå all info man behöver för det på nätet. GRATIS.

 • hej
  1 mars, 2014 at 23:40

  För dyrt! Hade annars gärna gått

 • Maria
  1 mars, 2014 at 23:50

  Verkligen funderat på lchf men när du är så…vad är rätt ord? Dömande? Ytlig? Elak? så känns det inte så lockande. Du ger inget positivt intryck. Du är säkert en ok person trots att du dömer folk för hur de ser ut men du ger mig en obehaglig, olustig och osympatisk känsla. Du känns genuint elak och bara perfekta människor duger i dina ögon, men vad är perfekt? Och vem är du att bestämma vad det är? Du är en ledsam människa, förlåt för att jag säger så, känner mig lika elak som dig 🙁 Jag förstår att vad folk än skriver så kommer du aldrig ändras. Du är och kommer förbli ytligt elak. Jag är ledsen för din skull och för min skull som tar mig tid att kommentera.

  Önskar dig ett hjärta. Kram

 • Marek
  2 mars, 2014 at 02:11

  Wyjatkowa brzydka jestes.

 • Rogbert
  2 mars, 2014 at 03:11

  Bra sagt.

 • Rogbert
  2 mars, 2014 at 03:13

  Maria for President.

 • Carriir
  2 mars, 2014 at 03:55

  Asså tänk ba va EGo jag e jag tar mig själv på blodigaste allvar …. Asjobbigt ;(

 • Carrie
  2 mars, 2014 at 07:45

  Om man verkligen har funderat på att börja äta lchf men tycker att Katrin är osympatisk så kan man ju välja att följa någon annan som bloggar lchf. Finns ju en mängd människor som gör det. 56 kilos Åse är väl en av de större och verkar ju snäll 🙂 Alltså om man verkligen är intresserad av lchf som kost och inte bara av att skriva av sig sitt missnöje över hur hemsk man tycker någon är som människa. Konstigt att man kan låta en enda person styra så mycket.

 • Lena
  2 mars, 2014 at 08:54

  Lchf funkar ju inte! För att gå ner i vikt och vara hälsosam måste man träna. För att orka träna måste man äta kolhydrater! Utan kolhydrater kan du inte byggs upp kroppen eller kondisen. Man bara sliter utan resultat. Och man kan faktiskt äta långsamma kolhydrater. Behöver ju inte möla i sig massa godis o vitt bröd för det.

 • Cissi
  2 mars, 2014 at 09:19

  Sant!

 • Cissi
  2 mars, 2014 at 09:21

  LCHF innehåller faktiskt kolhydrater, fast i mindre mängd, som man får i sig genom grönsaker, mjölkprodukter osv. Läs gärna på innan du uttalar dig.

 • Martina
  2 mars, 2014 at 09:30

  Inläggen försvinner inte, de publiceras med fördröjning på några minuter. Som du kanske märkte med din dubbelpost.

 • Lo
  2 mars, 2014 at 09:48

  Den där kostdoktorn har ett väldigt märkligt utseende…lite läskig

 • Carrie
  2 mars, 2014 at 10:06

  299:- pix…har du inte råd med det har du inte kommit långt här i livet 😛

 • Maria
  2 mars, 2014 at 10:08

  Creepy kille, visst, man kan ju inte välja sitt utseende men ha behöver ju inte stirra som en påtänd maniac….

 • Lena
  2 mars, 2014 at 11:51

  Det räcker inte!

 • Alexandra
  2 mars, 2014 at 12:07

  Nääää inte LCHF. det funkar inte. Känns som hetsen med LCHF har lagt sig. Nu är det PALEO som gäller och DET NI, MINA VÄNNER FUNKAR!!!!!!!!

 • lovin
  2 mars, 2014 at 13:41

  @Mu Menar du att om man är specialistläkare och jobbar på en VC så vet man ingenting?

 • Me
  2 mars, 2014 at 13:43

  Word!

 • toy
  2 mars, 2014 at 13:48

  Hahahaha Mu, det låter mest som det är KZ som du hatar av någon anledning. Katrin äter det hon vill. Om du vill vara seriös så läser du om LCHF och vad det står för istället. Men du behöver absolut inte, det är frivilligt. Vi som vill må bra och gå ner i vikt vi äter LCHF du äter vad du vill!

 • Me
  2 mars, 2014 at 13:52

  Men hallå, ser ni inte att han har något synfel? Antagligen därför han ”stirrar” så :p

 • filli
  2 mars, 2014 at 13:53

  Ödmjuk? Det är väl upp till dig om du vill vara tjock eller smal? Jag kände att jo, jag tycker att jag är för tjock, jag hängde på K när hon började, och gick ner 12 kg! Sen kan ni sitta här o reta er på än det ena än det andra, för att slippa ta tag i era problem.
  Fine, men jag är glad att jag testade för det funkar!

 • Lo1
  2 mars, 2014 at 13:59

  Jo Lena det räcker! Det finns idrottsmän som äter LCHF och tävlar på det. Och om du hade läst på så hade du vetat att man inte utesluter kolhydrater utan man äter det som innehåller lite kolhydrater. Och du, man måste inte träna, jag har gått ner över 10 kg utan att träna. Så om du inte har fakta så är det onödigt att du kommenterar

 • Skia
  2 mars, 2014 at 14:06

  Haha, man kan väl gå ner i vikt på miljoner andra sätt förutom att härma KZ men du filli är väl så osäker på dig själv att du måste härma någon annan.

 • Lena
  2 mars, 2014 at 14:37

  Det handlar ju inte bara om att se smal ut. Man vill kanske leva länge och vara frisk också.

 • svalan
  2 mars, 2014 at 15:41

  Carrie, det handlar inte ett dug om min ekonomi, vad jag har råd med eller ej. Det var så att när man klickade på Köp här vid de priserna som visas, så stämmer inte priserna sen. 499 kr för event + hotell? Nej just det.

  Senaste nytt enligt TT (står i svd-länken som ligger hängre ner)
  ”För de kvinnor som ofta åt rött kött, charkuterivaror och fettrik mat ökade risken för slaganfall.”

 • Camilla
  2 mars, 2014 at 16:34

  Jag säljer reductil sibutramin 15mg. 1månad för 690kr och 3mån. kur för 1790kr. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till [email protected]

 • Camilla
  2 mars, 2014 at 16:54

  Varför ska man gå med i en rörelse som mobbar en? Dessutom är livet för kort för att slösas på äcklig lchf-mat. Ut och rör på er istället! Lchf är ett white trash-koncept!

 • emma
  2 mars, 2014 at 17:00

  Nä.jag tycker om att vara fet. Speciellt nu när jag är gravid dessutom.
  Herrejävlar för dessa underbara kärlekshandtag som en hel skolklass kan hålla i. Helt underbart, men lycka till på föreläsningen 🙂

 • Camilla
  2 mars, 2014 at 17:01

  Den där ”kostdoktorn” ser ju sjuk ut själv, alldeles mörk runt ögonen.,, huu

 • M
  2 mars, 2014 at 17:03

  Björn Ferry slutade med LCHF just pga av träningen och den urtråkiga enformiga kosten.

 • Camilla
  2 mars, 2014 at 17:25

  Vidare är ni en sekt :-p Varför ska man betala för att lyssna på nåt som man redan begriper. Det är inte raketforskning. Sluta ät skit, rör på er och käka på regelbundna tider- det funkar! Att mat helt plötsligt blivit svårt, suck! Nu kan man längre inte bara äta – det går att göra fel 😮 Det handlar ju bara om kommersiella intressen. Idag kan vem som helst tjäna pengar på skit. Att sätta hälsan i fokus är att träna. Seriöst, ingen av er som läser Katrins blogg borde stödja detta! Människan, Katrin, trycker ner er, kallar er för tjockisar och så vidare enbart för att må bättre själv. Vidare vill hon att ni ska känna er så små att ni till slut ger upp och går på lchf-träffarna. Så jobbar sekter. Jag hade sympatiserat med Katrin om hon inte varit så offensiv. Nu är det tydligt att hon bara vill må bättre själv. En rörelse vars marknadsföring sker på andras bekostnad är inte seriös. Vägra stödja detta, vägra vara ett offer. Läkaren, som Katrin frenetiskt refererar till, skriver indirekt under på att det är okej att mobbas då han låter henne skriva som hon gör. Ingen vettig läkare skulle tillåta en sådan här marknadsföringskampanj och särskilt inte kring något som berör hälsa. Ha lite självrespekt och gå inte på detta.

 • filli
  3 mars, 2014 at 00:15

  🙂 Skia, ”härma Katrin” Eeeehh, nej, så var det ju inte. Det första jag faktiskt hörde om LCHF var här på bloggen.Tyckte det lät bra, ta bort socker, sallad istället för pasta ingen potatis mm mm Jag köper inga som helst LCHF varor det är inte nödvändigt. Jag tror säkert att man kan gå ner i vikt på andra sätt, men för mig fungerade det inte. Katrin ÄR inte LCHF, du kan läsa massor på nätet om det, så att ”härma Katrin” var en ganska barnslig kommentar tycker jag.

 • Lo1
  3 mars, 2014 at 00:20

  M där hör vi ju att du inte vet vad du pratar om. ”enformiga maten”? Du kan ju nästan äta vad som helst. Kött, fågel ,fisk.
  Jag äter som vanligt men tar bort allt socker potatis ris o pasta

 • Malva
  4 mars, 2014 at 17:35

  Jävligt dum rubrik