Okategoriserade

Slut på glassandet faktiskt

Här går jag runt och tror att jag har läget under kontroll och så plötsligt inser jag att jag inte alls har det. Jag har sjukt mycket jobb som jag måste ta tag i nu. Sjukt mycket… Jag vet inte var jag ska börja… Jag önskar att jag hade tid till att ta tag i oväsentliga saker som vem som skriver eller säger vad om vem men jag har inte tid till lulllull nu. Nu är loppet över, Ringos kalas över, Polen-resan över, nu är det dags för mig att jobba och fokusera för annars kan det bli pannkaka av alltsamman. I oktober ska jag upp och söka till ICA centralt med mina produkter och ni kan ju haja att det är mycket som ska förberedas inför den presentationen. Men vi är på G det är vi och vi har fortfarande en chans att hinna klart allt till oktober. Sista juli har vi IP och om allt går rätt till så är vi även glutenfria tills dess. I alla fall med vissa produkter. Vissa får eko-stämpeln också… Bra jobbat! Det är viktigt med eko tycker jag.

Varför skriver ni att jag inte håller LCHF längre? Jag äter mat och jag går ner i vikt det är mycket mer än vad de allra flesta gör som vill banta ner sig. Visst jag börjar dagen med ljummet vatten, sen en kopp kaffe efter yogan, sen en jättelunch klockan tolv och sen en pyttemiddag. Jag hade funderat på att testa 5:2 faktiskt men jag tror inte att det kommer att behövas… Men jag ska inte säga för mycket för då stannar det kanske upp igen. Nu ser det väldigt bra ut i alla fall. En sak: Jag lovar att berätta för er om jag börjar med 5:2 eller annan fasta. Men jag har som avsikt att inte göra det alls.

Nä nu ska jag ägna mig åt excel de närmaste timmarna. Sen ska jag spela in podd fyra med Bingo. Bra blandning på dagen. Rambo är på öppna förskolan med vår nanny till 15. Det var underbart när hon just hämtade honom. Jag behöver jobba jobba jobba!

You Might Also Like

 • Ida
  27 maj, 2014 at 11:27

  Du är fantastisk! Du verkar vara en sån avslappnad kvinna och mamma, fler borde vara lite mer som du! Lyssnar på eran podd när jag städar här hemma nu och jag älskar den, ha en bra dag! / Ida

 • J
  27 maj, 2014 at 12:18

  ”Jag äter mat och jag går ner i vikt det är mycket mer än vad de allra flesta gör som vill banta ner sig.”, men du äter ju varken frukost eller mellanmål? Du äter 1-2 mål om dagen, det är väl klart man går ner i vikt då, inte pga lchf.

 • Elin
  27 maj, 2014 at 13:44

  Fast väldigt många äter inte frukost och framför allt inte mellanmål om man inte är småbarnsföräldrar.

 • A
  27 maj, 2014 at 14:02

  Hoppas ni gör om podden, ingen mer frågepodd tack!

 • pelle
  27 maj, 2014 at 15:23

  Ligger er pod fortfarande etta på topplistan??

 • Amanda
  27 maj, 2014 at 19:02

  Katrin!
  Du kan väl sätta in en länk med relationspodd nr 3. Vill så gärna lyssna på den! Det funkar inte så jag kan höra den annars. Hoppas du ser det här!

 • Camilla
  27 maj, 2014 at 19:27

  Jag säljer reductil sibutramin 15mg. 1månad för 690kr och 3mån. kur för 1790kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till [email protected]

 • Klas-Göran
  27 maj, 2014 at 19:54

  Demokrati handlar om alla människors lika värde och rättigheter och om möjligheten att vara med och bestämma och rösta på vilket parti man vill. Själv håller jag med Voltaire: Jag delar inte dina åsikter men jag är beredd att dö för din rätt att uttrycka dem.

 • Gittis
  27 maj, 2014 at 19:56

  Kör 5:2, det gjorde jag! Började med LCHF samma sekund som du ,tack vare dig 🙂 Var inte överviktig alls men kunde inte bli av med dom där hopplösa kilona efter rökstoppet. / 7kg. Kör ff Lchf men började med 5:2 och det FUNKADE! En månad nu och ned tre kg! Längtar efter 2-dagarna! Lycka till!

 • Johanna Andersson
  27 maj, 2014 at 20:39

  Är lite intresserad av ditt ljumna vatten. Citron o färsk ingefära? Hur mkt citron o ingefära? Har du något mera i? Varför ska det va ljummet? 🙂

 • isa
  27 maj, 2014 at 21:20

  inte alls självklart man går ner i vikt av att äta 1-2 mål om dagen. Beror ju helt på vad och hur mkt man äter. En period åt jag 1 gång om dagen men vräkte i mig hela dagsintaget, inte så sunt. Men gick fan inte ner 😉 Get your Point though men ville bara påpeka! 🙂

 • Hanna
  27 maj, 2014 at 22:17

  Fast det är inte det du skrev tidigare. Då skrev du att du drack vatten på morgonen, en smoothie till lunch och mat till middag. Det var nog det som de reagerade på.

  Bara du är nöjd. Att gnälla på att du äter lite och fel är bara galet. Du har aldrig kört normalt men vekar nöjd ändå.

 • Malin
  27 maj, 2014 at 23:05

  lCHF eller inte är fullkomligt ointressant i ditt fall. Du svälter dig och det är därför du går ner. Hoppas inte Ringo och Nova hänger med på att du svälter dig genom att hoppa över mål med mat. Skapar osunt tänkande för dem!! Att dessutom träna 2 ggr/dag med så lite mat gör att du inte får i dig tillräckligt med näringsämnen. Dålig kombination i längden och jag hoppas att din idiotiska hetsbantning sätter sina spår med negativa hälsoeffekter… Har aldrig varit med om att någon kämpat så för att komma ner några få siffror på en våg… Hur ytlig får man bli….

 • Dante
  27 maj, 2014 at 23:14

  Ja det är ett sjukt beteende. Det kallas för ätstörning. Hoppas verkligen att hennes barn inte drabbas!!!

 • Lisa
  28 maj, 2014 at 07:39

  5:2 funkar verkligen! jag har gått ner ett kilo i veckan sen jag började! För övrigt älskar jag frågeupplägget i podden 🙂

 • Maria
  28 maj, 2014 at 09:13

  GÄSS!!! ICA Centralt! Aj lajk! Jag e satt till att föda den 20 september, sen börjar viktresan, och då hoppas jag att era produkter finns tillgängliga här i södra Sverige! Weeiiii!!!!
  Om ICA säger nej, samla in en namnsamling som protest, vi är många som vill ha varorna utspridda i landet! Era kan man ju faktiskt lita på, tror inte du skulle sitta och äta skit, utan du säljer det som du äter! Heja ICA!

 • Katarina
  28 maj, 2014 at 10:39

  Det var inte Voltaire som sa det, det var Evelyn Beatrice Hall som skrev att han sa det i ”The friends of Voltaire”, en bok som kom ut mer än hundra år efter hans död.

 • hahha
  28 maj, 2014 at 13:45

  hahha touché

 • O
  28 maj, 2014 at 17:18

  Alltså snälla njut av mammatiden!! Yezz ”viktresan”!! Börja den redan nu istället för att vräka i dig så kan du koncentrera dig på mammatiden istället för viktresan. Omoget…..

 • mango
  28 maj, 2014 at 22:08

  Inte överviktig men du hade 7 hopplösa kg att bli av med..??? Hade du inte 7 kg övervikt då?

 • Vallmo
  28 maj, 2014 at 22:10

  Ljummet vatten gör att man känner sig lite mätt.. citron är inte jättebra vad gäller tänderna.

 • lovin
  28 maj, 2014 at 22:13

  Det är klart du går ner i vikt när du svälter di 2 dagar i veckan.

 • Helen
  29 maj, 2014 at 11:56

  Vad folk menar är att du ”bantar LCHF”, inte bara äter LCHF-kost. Folk tror att om de bara äter LCHF så går man automatiskt ner i vikt och nu när du äter ”bantarkost” trots att det är lchf så förstår inte folk vad som händer…

 • Cattis
  29 maj, 2014 at 16:51

  Ica Maxi’s hyllor med dina produkter gapar ju tomma nuförtiden…

 • Gittis
  29 maj, 2014 at 19:03

  Vad vet du om mig och Min normalvikt enligt MITT tycke??
  Petimeter-fjant!

 • Li
  30 maj, 2014 at 09:44

  Ja men hon skrev ju ner vad Voltaire sa, ett citat alltså.

 • Katarina
  31 maj, 2014 at 11:30

  Nä, hon skrev vad hon trodde att han hade sagt om han hade blivit tillfrågad.