Okategoriserade

SL goes bananas

Jag har inte berättat för er om den galna eller påverkade tunnebaneföraren som vi råkade ut för i söndags. Då vi varit på släktträff kände vi för att åka tunnelbana hem så vi hoppade på tuben och bytte på slussen. Från slussen tog vi en tub mot Mörbycentrum som hette 2076b. Alltså det stod på den sista vagnen. Jag kan fortfarande inte bestämma mig för om jag tror att tunnelbanan var haj-jackad av en galen städerska eller om det bara var en förare som bråkat med frugan alternativt supit till lite innan färd för vår färd var minst sagt crazy. Vid varje hållplats smällde han igen dörrarna så att folk krossades. Varje gång fick Bingo och min pappa hjälpa folk att pressa upp dörrarna eller dra in väskor som hamnat utanför igenklämda av en arm. Den var sjuk den här färden och jag tror att varenda person som steg på ringde för att göra en anmälan till SL. Jag ringde också och gjorde en anmälan. Vore intressant att höra vad det var… Om någon jobbar på SL kan ni väl berätta vetja!

Jag står i Sturegallerian hela dagen idag. Isa är ledig så jag jobbar. Kom gärna förbi och säg hej. Jag har just stått och matkonsultat två trevliga tjejer som äter helt fel men inte fattar varför de inte går ner så passa på om ni vill ha tips från proffset. I am all yours!

You Might Also Like

 • Äkta göteborgare :)
  30 april, 2013 at 11:36

  Hej Katrin! Har skrattat och läst om din och Bingos olika klädsmak. Såg på Amanda Schulmans blogg, på dagens kläder, att hon har lite roliga brallor. Var det såna du ville köpa?

 • anonym
  30 april, 2013 at 13:14

  Vad är haj-jackad?

 • Malin
  30 april, 2013 at 13:36

  Hon menade nog att den skulle vara kapad

 • Anna
  30 april, 2013 at 13:50

  Men du anonym, SweTex, Kjärstin och vad fan allt du heter. Ta och stoppa upp någonting där bak istället för att hänga på denna blogg och förpesta för andra.

 • angie
  30 april, 2013 at 15:17

  Knappast föraren som bestämmer hur hårt/snabbt dörrarna stängs…

 • Sonny
  30 april, 2013 at 16:24

  Skit ner dig 😛

 • Irene
  30 april, 2013 at 16:41

  Skulle inte ens bry mig!

 • <R<O>N>
  30 april, 2013 at 18:31

  Sonny, du verkar vara väldigt fixerad vid avföring, både din egen och andras. Det är väl inte för mycket begärt att vi får slippa höra om din bajsnödighet m.m. framöver.

 • The Long Dong
  30 april, 2013 at 21:53

  Jak ska knolla..

 • M
  1 maj, 2013 at 09:47

  Hur i helvete kan du ge andra tips om kost och leverne,när du anser det är bra för vikten att stoppa fingrarna i halsen och SPY..Du klagar på feta föräldrar men sopa upp framför egen dörr först, då det är värre att supa så ofta som du gör och alltid lejja bort ungen till diverse barnvakter….

 • Eva
  1 maj, 2013 at 13:29

  Bara Katrin som kan se att olika namn har samma ip-nummer…

 • Anders J
  1 maj, 2013 at 14:26

  Hmmm… 2076 är en C20, alltså ljuder en hög signal ca två sekunder innan dörrarna stängs. Denna signal innebär att det är för sent att kliva på, det innebär inte att man fortfarande ges en chans. Varför är det så? Jo, föraren skall förväntas övervaka 21 dörrar samtidigt. Hen skall göra det i en trafik som innebär att man har en tidslucka på ca en minut att passa in vid grenstationerna. Samma sak sker vid kanske 10 stationer innan inpassningen skall ske. Om man skulle vänta fem-sex sekunder extra på varje station (sex sekunder gånger tio stationer blir lustigt nog en minut) så äts denna lilla tidslucka upp. Förväntar du dig då att alla de som redan är på tåget skall vänta på att du och dina förkläden skall hinna med bara för att ni inte stod vid tåget redan när det kom in?

  Jag förstår att det blir fel i bland när folk tänker och jag tror inte att du är något undantag, det är naturligt när man inte har koll på alla parametrar och fakta i ett mål. Men bara för att du är kändis så har du inte något som helst företräde! Att sedan skylla över era egna fel på föraren, det är så lågt att till och med Glocalnet skulle skämmas. Det sker dock tyvärr dagligen att trafikanter hämndanmäler personal i kollektivtrafiken för att trafikanten inte inser sina egna fel och tillkortakommanden och inte heller kan acceptera det.

  Nu förväntar jag mig inte att du skall reagera rationellt på detta inlägg men det vore hedervärt om du faktiskt gjort det.

 • Maria
  1 maj, 2013 at 17:44

  Tror att folk chansar, fast dörrarna går igen,
  så tränger man sig in.
  Livsfarligt.

 • Li
  1 maj, 2013 at 17:56

  Nej, det är klart hon inte kommer reagera rationellt då hon lider av grandiosa vanföreställningar och dessutom har ett skrämmande bekräftelsebehov av just den makten samma vanföreställningar handlar om. Hon brukar regelbundet anmäla folk samt försöka få folk sparkade via sin blogg. Det är det det handlar om här också. Finns många exempel. Hoppas ingen fått lida.

 • JMB
  1 maj, 2013 at 20:04

  Bara ”for the record” så att säga, så är det klarlagt att städerskan inte stulit/haj-jackat något tåg utan orsakerna till det inträffade är helt andra, så du behöver inte vara rädd att tåget är kapat av städerskor för det har aldrig hänt.

  I övrigt, när det piper, kliv inte in igenom dörrarna.

 • Amanda
  1 maj, 2013 at 20:45

  Du är säkert fet själv, oftast dom som klagar! ^^